Sakārtoja visu, izņemot pārtikas jautājumus

Rakstīts: 29 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 17 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Viesnī cu man ieteica TurPravda, jo lī dz š im gadam Š arm eš Š eihā nebiju bijis un vispā r nebija ne jausmas, kas un kā tur ģ eogrā fiski atrodas. Es centī š os visu nokrā sot tā dā paš ā detaļ ā un detaļ ā , kā to dara pieredzē juš i iepakotā ji.
Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu lidostai, burtiski 10-15 minū š u brauciena attā lumā , un tas ir pozitī vi. Nezinu, vai viesnī cas teritoriju uzskatī t par lielu vai nē , bet minimā las fiziskā s aktivitā tes ir reā li, no rī ta kā ds pat paspē ja paskriet pa teritoriju. Sensatori teritorija saplū st ar blakus esoš o Baronu, ē rti, ka nav ž ogu un š ķ ē rš ļ u.
Droš ī ba. Š ī ir nā ve. Pie ieejas Koraļ ļ u jū rā automaš ī na tiks rū pī gi apskatī ta un izstaigā ta ar kaut kā du detektoru, pasaž ierim prasī s istabas numuru. Un caur Baronu (dienesta ieeja) ej kas gribi, ved ko gribi, aizsardzī bas nav. Es pludmalē neredzē ju glā bē jus, iespē jams, viņ i ir. Apsargs uz pontona sargā koraļ ļ us – nikni svilpo uz tiem, kas peldē ja aiz bojā m. Bet, atvainojiet, neviens nedzird š ī s svilpes ar seju ū denī un netraucē . Divas reizes č etros mani iedzē la medū za))). Tikai neveiksmes maksimums. Vienu reizi ļ oti sā pē ja. Un tajā paš ā laikā ne pirmā s palī dzī bas punktā , ne aptiekā teritorijā NAV š ī s sasodī tā s ziedes pret medū zu apdegumiem. Man nā cā s glā bt sevi ar pretsā pju lī dzekļ iem.

Istaba un uzkopš ana. Š eit vispā r nav jautā jumu - viss vienmē r ir tī rs, regulā ri tika mainī ta veļ a un dvieļ i, apkopē ja bija tikai zaķ ī tis un, paldies Dievam, gulbjus no dvieļ iem un izkaisī tas ziedlapiņ as uz gultas praktiski nesagrieza tikai vienu reizi. Istaba perfekti aprī kota, fē ns, č ī bas, halā ti, pat gludinā mais dē lis ar gludekli, par ko vienmē r lieku viesnī cai papildus plusiņ u karmā .
Pludmale. Var iet no krasta pa akmens plā ksnē m (nedaudz slidens, bet ko darī t, bet ne liktenī gi) vai pa pontonu doties uz vietu, kur visi snorkelē (starp citu, man patika koraļ ļ i un zivis, bet es neesmu lielisks nirē js, praktiski nav ko salī dzinā t ar ). Pludmale ir kā pludmale, iespē jams, ka sauļ oš anā s krē sli atrodas pā rā k tuvu viens otram, tač u vienmē r varat lū gt, lai sauļ oš anā s krē sls velk prom no pū ļ a. Beidzot savas tū ristu pieredzes 15 gados redzē ju š o fenomenu - kā no 6 rī tā cilvē ki uz visu dienu aizņ em sauļ oš anā s krē slus, lai gan patiesī bā viņ i pludmalē neatrodas vairā k kā pusi laika. Ī paš a cī ņ a bija par tā saukto "pirmo rindu" sauļ oš anā s krē sliem, te pat pā ris ģ imeņ u tē vu pamatī gi sastrī dē jā s, bet, paldies Dievam, lī dz cī ņ ai tā arī nesanā ca. Visas š ī s “lī nijas” man ir lī dz ceriņ u zvaigznei, es mī lu mieru un klusumu, tā pē c visbiež ā k izvē lē jos sauļ oš anā s krē slu pie baseina, un, kad gribu peldē ties, man nav grū ti noiet 20 metrus lī dz jū rai. . Manu mierī gumu tikai reizē m iztraucē ja garā mejoš i animatori, kas sliktā balsī kliedza "ū dens aerobika" vai "putu ballī te". Kolhozs, bet š ī ir Ē ģ ipte, mazulī t, te pamatā ir trokš ņ ains.
Uzturs. Tā nu mē s nokļ uvā m viesnī cas vā jā kajā pusē . Paldies Dievam, es ē du tikai brokastis. Reiz mē ģ inā ju pusdienot vispā rē jā restorā nā - tas ir miskaste, es to neiesaku. Ē diens vispā rē jā restorā nā ir ē dams, bet bezgarš ī gs, bez dvē seles, jū s nesaņ emsit lielu baudu. Bet tā ir izplatī ta problē ma Ē ģ iptē , divas nedē ļ as tikai vienu reizi kā dā senā Kairas restorā nā tiku pie garda ē diena. Viņ i nogalinā ja tirdzniecī bas automā tus ar š ķ ī stoš ā m sulā m un š ķ ī stoš o kafiju. ))) Nav svaigi spiestu vai pat iepakotu sulu. Dabī go kafiju brokastī s viesmī ļ i lej no kafijas kannā m, bet jums ir jā pieiet pie viņ iem vai jā pamā j ar roku, tas ir, papildu ž esti. Kā pē c gan nenolikt š ī s nelaimī gā s kafijas kannas publiskajā telpā ? Lai arī kurā laikā brokastoju, pat 6 no rī ta (pirms ekskursijas uz klosteri), vienalga bija skudru pū ž ņ a sajū ta. Cilvē ku ir daudz, visi rosā s, nebija tā da nepiespiesta rī ta atmosfē ra kā Luksorā , Aleksandrijā vai Kairā . Un vakariņ ā s ir vē l sliktā k.
Protams, ir a la carte restorā ni, teritorijā ir pat pieci. Bet tie ir jā rezervē dienu iepriekš , un patiesī bā tur nav a la carte, no ē dienkartes nevar izvē lē ties neko, jo tiek pasniegti tikai gatavi komplekti. Tā pē c vakarā paē st bija jā dodas uz pilsē tu vai uz kvartā lu ar nosaukumu Soho. Tikai viens Libā nas virtuves restorā ns baroja ē dienkarti bez iepriekš ē ja pasū tī juma, par ko viņ š tiek pagodinā ts un uzslavē ts.

Kopumā es nevaru teikt, ka man nepatika viesnī ca, tā nebū tu taisnī ba. Viesnī ca ir laba, bet, kā jau tas parasti notiek, tā ir sabojā ta ar all inclusive sistē mu. Viesnī ca noteikti ir pelnī jusi stabilu č etrinieku piecu ballu skalā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu