Continental Plaza Beach & Aqua Park Resort 5*– Atsauksmes

536
Novērtējums 5.710
№144 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.9 Numurs
5.6 apkalpošana
5.6 Tīrība
5.3 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas pludmalē, Sharks Bay kūrorta zonā. Reģistratūras ēka ir sadalīta divās zonās: Fayrouz - ap baseinu un Coral - ar skatu uz jūru. Viesnīca tika atvērta 2002. gadā un pēdējo reizi renovēta 2017.-2018. gadā, un tā ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai ceļojumam ar draugiem.Vairāk →
аватар _134330
 •  apceļots 3 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ar plaš u teritoriju, krā š ņ u smilš u pludmali, bē rni un peldē t neprotoš ie var iekļ ū t ū denī no krasta, 15 metrus no krasta ir smilš ains jū ras dibens. Ē dienkarti nevar saukt par pā rlieku daudzveidī gu, tač u ē diens ir garš ī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar plaš u teritoriju, krā š ņ u smilš u pludmali, bē rni un peldē t neprotoš ie var iekļ ū t ū denī no krasta, 15 metrus no krasta ir smilš ains jū ras dibens. Ē dienkarti nevar saukt par pā rlieku daudzveidī gu, tač u ē diens ir garš ī gs. Remonts istabā s ir vecs, bet gultas veļ a un dvieļ i ir ļ oti tī ri. Es izbaudī ju savu atvaļ inā jumu. Es rakstu š o atsauksmi, gaidot transfē ru uz lidostu un nevē los doties prom.
Завтрак на балконе ресторана
аватар ghenrih70
 •  apceļots 5 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī vdienas viesnī cā Continental Plaza 2023.  gada novembrī Lieliska viesnī ca budž eta brī vdienā m Ē ģ iptē! Plusi: *pirmā lī nija, *plaš a iekopta teritorija, ko ieskauj apstā dī jumi: palmas, zā le, krū mi un visur pilns ar krā sainiem ziediem (! ) Svē tki acī m! *plaš a, plaš a smilš u pludmale, un viss ar to: bā rs ar galdiņ iem (ū dens, sulas, alus, uzkodas - frī , salā tu burgeri, pē c pusdienā m - pankū kas. … Tomēr ▾ Brī vdienas viesnī cā Continental Plaza 2023.  gada novembrī
Lieliska viesnī ca budž eta brī vdienā m Ē ģ iptē!
Plusi:
*pirmā lī nija,
*plaš a iekopta teritorija, ko ieskauj apstā dī jumi: palmas, zā le, krū mi un visur pilns ar krā sainiem ziediem (! ) Svē tki acī m!
*plaš a, plaš a smilš u pludmale, un viss ar to: bā rs ar galdiņ iem (ū dens, sulas, alus, uzkodas - frī , salā tu burgeri, pē c pusdienā m - pankū kas...un par maksu ir saldē jums, dabī gā s sulas ) tualete, ģ ē rbtuve, vasaras duš a, dvieļ i izsniegti ar karti, un vienmē r pieejamas vietas!
*salī dzinoš i ī ss pontons, 20 metri
*plaš ums snorkelē tā jiem plus interesants mā jas rifs, un aiz koraļ ļ u garozas var redzē t dibenu, nevis biedē još u bezdibeni kā citā s viesnī cā s.
Es neievē roju viesnī cas trū kumus tā s cenu kategorijā.
Istabas visas standarta, plaš as, viss strā dā : kondicionieris, santehnika, TV (kurš to skatā s? ), ledusskapis (bez dzē rieniem), ir karstais ū dens.
Istabas tiek uzkoptas katru dienu, gulta un dvieļ i ir balti un tī ri. No kosmē tikas: ziepes, š ampū ns un duš as ž eleja plastmasas mini pudelī tē s, kas tiek papildinā tas pē c izlietojuma.
Virtuve ir standarta ē ģ iptieš u virtuve. Vienmē r bū s ko ē st, lī dz bū si sā tī gs. Viss ir! Olas, gaļ a, zivis, rī si, kartupeļ i, pupiņ as, makaroni, dā rzeņ i, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, jogurts, vienmē r 2 veidu zupas, tē ja, kafija, dzē rieni un daudz kas cits...
Reģ istratū ras stā vā ir 2 bā ri ar dzē rieniem.
Netā lu no galvenā s ē kas ieejas atrodas veikali, kur var iegā dā ties preces (izdevī gi!!! ), bet cenas bū s divas reizes augstā kas nekā Vecajā tirgū , tā pē c iesaku jau pirmajā vakarā ierodoties viesnī cā . braukt ar taksi uz Vecrī gu (Vecais tirgus) un iegā dā ties visu nepiecieš amo: maskas snorkelē š anai, koraļ ļ us, Mango, aromā tiskā s tē jas, eļ ļ as, medikamentus utt. utt...piemē ram, par aplokiem viesnī ca prasī s 10$, sarunā t lī dz 7$, bet Vecajā tirgū maksā.5$.
Turp un atpakaļ taksometrus var atrast par 15 USD par automaš ī nu.
Ja jū su uzņ ē mums sastā v no 3-4 cilvē kiem, tad noteikti izdevī gā k ir doties uz Veco tirgu.
Par ekskursijā m...Gids tā s piedā vā s par dā rgu cenu. Pludmalē bū s cilvē ki, kas piedā vā s ekskursijas...uzmanieties, lai neiekristu dā rgajā priekā.
Atrodi internetā vietni Empire Tourism in Egypt un izpē ti ekskursiju nosaukumus un cenas tā m, un salī dzini...tā m ir visreā lā kā s cenas. Vai arī atrodiet Instagram tū risma aģ entū ru NEMO - ļ oti patī kama komunikā cija un zemas cenas. Ar NEMO mē s peldē jā m uz Rass Mohamed par 17 USD no personas, un mū su draugi iepriekš tika izkrā pti tajā paš ā ekskursijā par USD 35 vienai personai - viņ i to nopirka no arā ba pludmalē . Mē s, nirstot ar nirē ju zem ū dens, samaksā jā m 20 USD par fotogrā fiju + video, un mū su draugi maksā ja 40 USD, un viņ u fotogrā fiju kvalitā te ir daudz sliktā ka...
Par rifu runā jot...Ar ceļ ojumu aģ entū ru NEMO devā mies pie Rasas Mohamedas...
Vienī gais, kas man patika, bija peldē š ana ar laivu, bija 2 pieturas uz stundu, snorkelē jā m pa koraļ ļ u salu, kamē r tie, kas gribē ja nirt - teikš u, ka Continental snorkelē š ana ir daudz interesantā ka un daudzveidī gā ka, tā pē c jums vajadzē tu neko labā ku negaidi.
Noteikti ņ emiet lī dzi odu atbaidī š anas lī dzekli, pretē jā gadī jumā jums bū s bezmiega naktis.
Ja meklē interesantā ku rifu, peldi pa labi, lī dz sasniegsi Rark Regency Hotel (agrā k Hyatt) krastu – jā peld garā m 2 pontoniem un tā lā k; un pa kreisi, burā jiet garā m Grand Plaza un lī dz Reef Oasis Blue Bay - tad tas nav tik interesanti, un jū s varat sajust straumi. Interesantā kais virziens ir pa labi uz Hayat.
Pē rciet masā ž as kursu vietē jā spa - par vienu procedū ru viņ i iekasē.25 $, un, ja nolemjat veikt 5 procedū ras, tas maksā.20 $...Iesaku Ulš atu vai Maiju starp masierē m - viņ as savu darbu dara apzinī gi.
Internets ir daudz labā ks nekā.21, to var noķ ert ne tikai reģ istratū rā , bet arī teritorijā , netā lu no pludmales...
bet kvalitā te nekonsekventa, tā pē c nopē rc SIM karti lidostā un internets bū s bez problē mā m.
Brī vdienas bija izdevuš ā s, iesaku š o viesnī cu!
аватар triton1976111
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Emocijā s neiedziļ inā š os, vienkā rš i aprakstī š u mū su svē tkus. Es devos atvaļ inā jumā ar vecā kiem bē rniem, tā pē c daudzi faktori netika ņ emti vē rā . Mē s ieradā mies ap 8:00. Uzreiz jā saka, ka Ē ģ iptē atpū tā mies 15 reizes un varbū t pat vairā k. … Tomēr ▾ Emocijā s neiedziļ inā š os, vienkā rš i aprakstī š u mū su svē tkus. Es devos atvaļ inā jumā ar vecā kiem bē rniem, tā pē c daudzi faktori netika ņ emti vē rā . Mē s ieradā mies ap 8:00. Uzreiz jā saka, ka Ē ģ iptē atpū tā mies 15 reizes un varbū t pat vairā k. Iepriekš , reģ istrē joties viesnī cā ar agru reģ istrē š anos, pirmais, ko klausī jos, bija, lū dzu, atstā jiet savas mantas un dodieties uz restorā nu brokastī s, pē c tam nā ciet reģ istrē ties. Brokastis paš laik nav iekļ autas pirmajā dienā . Jautā jums nav par viesnī cas koncepciju, bet gan par viesnī cas jē dzienu. Mē s atstā jā m savas somas 3 km attā lumā no McDonald's, pastaigā jā mies, iekosā m un atgriezā mies tieš i laikā pulksten 12:00. Aizmirsu uzrakstī t, ka reģ istratū rā piedā vā ja piemaksā t par 25 dolā riem. par istabiņ u un reģ istrē š anos no 10-00, uz ko pasmaidī jā m un devā mies uz McDonald's. Piereģ istrē joties, kauja nolē ma, ka esam Rokfelleri un prasī ja dzeramnaudu 10$, par ko saņ ē ma ziņ u pa labi zinā mu marš rutu un 1$. Telpas ir ļ oti noguruš as un netī ras.
Neatkarī gi no tā , cik ilgi es tajā s uzturos, tā pē c tikai nakš ņ oš ana nav ī paš i svarī ga, bet, ja jums ir iedoma š ajā jautā jumā , tad jū s noteikti š eit neesat. Naktī bija vē ss, bet kondicionieris apkurei nedarbojas, pat nevar mē ģ inā t ieslē gt, dod E4 kļ ū du. Istabas pirmajā stā vā ir siltā kas. Mums bija viena istaba otrajā stā vā un divas pirmajā . Gulta tika mainī ta 1 reizi, dvieļ i principā nesaprata, tika mainī ti vai vienkā rš i pakā rti ž ū t, ziepes un š ampū ni tika pievienoti 1 reizi. Nā kamā ir tikš anā s ar gidu. Viņ i mū s paņ ē ma un aizveda uz konferenč u telpu. paldies dievam, ka pateica informā ciju par izbraukš anu, iesā cē jiem tas ir svarī gi, par viesnī cu teica, ka paš i izdomā siet un sā ka pā rdot ekskursijas, ļ oti nepatī kams brī dis bija tiem, kas neņ ē ma ekskursijas. Bija jā aizpilda anketa un jā iedod gidam. Tā tad, ja nepē rkat ekskursiju, tad anketu varat iedot tikai no 12-00.
Cilvē ki gribē ja vienkā rš i padoties un doties sauļ oties, bet viņ iem burtiski teica, ka viņ š ir aizņ emts, nā c pē c 12-00 un ne agrā k. Ekskursijā s mē s paņ ē mā m panorā mas skatu, Soho, Mozus kalnu un Bombu. Teikš u vispā rī gi, tie ir dā rgā ki, informā cijas ir 2x mazā k, kalnā ļ oti bī stami, bija viesuļ vē jš , daž as meitenes tika notriektas, mū su gide pazuda pie bī stamā kā posma. Mē s uzkā pā m kalnā un nesaprotam, ka tas ir galapunkts vai kaut kur citur, kur mums jā iet. Rezultā tā mē s ieraudzī jā m rī tausmu un pagriezā mies atpakaļ . Nezinu par sezonu, bet š obrī d š ī ekskursija ir izdzī voš anas spē le. Bumba tika atcelta vē tras dē ļ Dahabā , viņ i to aizstā ja ar VIP jahtu. VIP jahta nav jautā jums par jahtu, kā izrā dī jā s. Visparastā kā jahta stā vē ja netā lu un stā vā ka. VIP tas attiecas uz programmu, kā mums paskaidroja gids. Gribu atzī mē t, ka pusdienas uz jahtas mums ļ oti patika, bet viss pā rē jais bija iztē rē ta nauda, ​ ​ jo š ajā laikā pū š ļ oti auksts vē jš.
Ū denī varē ju iekā pt tikai pirmajā pieturā , dē lam bija nirš ana, viņ š , zobus klabē dams, otrajā pieturā iekā pa hidrotē rpā , treš ajā bija smilš aina sala, negā jā m uz tas bija ļ oti auksts. Secinā jums š ajā gadalaikā nav jē gas doties š ā dā s ekskursijā s. Tagad atkal atpakaļ uz viesnī cu. Restorā ns, badā nenomirsi, bet ja kā ds ir pieradis pie daž ā dī bas, tad atkal tevis te nav. Lai gan principā viss bija zivs un gaļ a, rī si, makaroni, kartupeļ i, grilē ti dā rzeņ i ir standartā , tač u esiet gatavi tam, ka koš ā kie ē dieni jums tiks pasniegti porcijā s, izaicinoš i atsakoties kaut ko pievienot. pē dē jā dienā restorā nā bija mež onī gas rindas pē c ē diena, acī mredzot ieradā s daudz atpū tnieku. Pludmales bā rs ir kaut kas. Vienreiz man izdevā s izmē ģ inā t hamburgeru. Tas ir, tiek izdalī ts noteikts pā rtikas daudzums, ja jums nebija laika to paņ emt, tad jums nav paveicies. Esmu pieradis, ka tu guli, sauļ ojies.
Izsalcis gā ju paņ emt vai nu kartupeli vai hamburgeru, katrā ziņ ā pagā tnē s viesnī cā s tā bija. Ja nevē laties pamest pludmali, ē dat ā trā s uzkodas bā rā un turpiniet sauļ oties. Š is numurs š eit nedarbosies. Ja vē laties mē ģ inā t izmantot mirkli un stā vē t rindā , cerot, ka jums pietiks. aizmirsu uzrakstī t par bā ru. Par to, ka bā rā no 7-00 lī dz 10-00 uzzinā ju pavisam nejauš i, lai gan, ja paskatā s ļ oti uzmanī gi, tas ir rakstī ts uz cenu plā ksnī tes zemā k, un meitene, kas devā s uz ekskursija ar mani, š o kafiju divas dienas pē c kā rtas pā rdodu no rī ta. Uzreiz jā saka, ka par dolā ru kafiju pagatavo daudz garš ī gā ku. Par animā ciju, tas ir, Pilates pludmalē , jumbo un ū dens vingroš ana, vakarā bē rnu diskotē ka un š ova programma, es nemanī ju nevienu konkursu vai spē li. Viesnī cas teritorijā ir diezgan liela un skaista, bet netī ra. galdi nav noslaucī ti, un grī das ir netī rā kas nekā Soho laukumā.
Secinā jums ir tā ds, ka viesnī cai visdrī zā k pieš ķ irtas 4 zvaigznes plaš ā s teritorijas dē ļ , un lī dz ar to tā diez vai iekļ ū st labā ko trijniekā .
аватар _708721
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ē ģ iptē atpū tā mies ne pirmo reizi, bet atsauksmi rakstu pirmo reizi, jo biju sajū smā . Teritorija un pludmale ir lieliska, bet ar to viss labais beidzas. Ja nebū tu omulī gā lī č a, š ajā viesnī cā neviens nebū tu atpū ties!! ! Istabas pa nakti aukstas, bija viena plā nā sega uz diviem, katru dienu reģ istratū rā prasī jā m papildus - solī ja, bet ne reizi neiedeva. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē atpū tā mies ne pirmo reizi, bet atsauksmi rakstu pirmo reizi, jo biju sajū smā . Teritorija un pludmale ir lieliska, bet ar to viss labais beidzas. Ja nebū tu omulī gā lī č a, š ajā viesnī cā neviens nebū tu atpū ties!! ! Istabas pa nakti aukstas, bija viena plā nā sega uz diviem, katru dienu reģ istratū rā prasī jā m papildus - solī ja, bet ne reizi neiedeva. Odi istabā s kā zirgi, plē sē js nepalī dzē ja, ar š o jautā jumu vē rsā mies arī pie administratores, bet nesekmī gi. Atseviš ķ s jautā jums par ē dienu - ja jū s sevi pasniedzat kā.5* viesnī cu, tad ē dieniem un konditorejas izstrā dā jumiem jā bū t vismaz lī dz maltī tes beigā m. Man radā s iespaids, ka viesnī cā atpū š as 300 cilvē ki, un viņ i gatavo par 100!!!! ! Š ķ ī stoš ā kafija - ir skā rdene ar karoti!!!! ! ja ieradī sies vakariņ ā s vai pusdienā s pē dē jā stundā , tad nekas cits kā cepta vista un rī si nebū s. Es vispā r nezinu, ar ko tū risti baroja savus bē rnus, bē rnu ē dienkartes nav. Animā cija kavē jas, gaidī t ir ļ oti grū ti, ī paš i ar bē rniem. Es nevienam neiesaku.
аватар tagonatalia
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ekskursija tika veikta 4 dienas pirms izlidoš anas, lidoja no Kiš iņ evas. Reģ istrē jies labā istabā pulksten 10:00, Coral 1 ē kā. Viesnī cā viss ir diezgan labi: - istaba ir tī ra, vakarā nedaudz tumš s, daž as rozetes nestrā dā ja, bet tas mū s neapbē dinā ja, matrač i ir jauni un ē rti; - ē diens diezgan daudzveidī gs, daudz cepti dā rzeņ i, liellopu gaļ a, vista, zivis, putras, kartupeļ i, zupas, svaigi dā rzeņ i, vairā kas reizes kalmā ri, krabji, garneles. … Tomēr ▾ Ekskursija tika veikta 4 dienas pirms izlidoš anas, lidoja no Kiš iņ evas. Reģ istrē jies labā istabā pulksten 10:00, Coral 1 ē kā.
Viesnī cā viss ir diezgan labi:
- istaba ir tī ra, vakarā nedaudz tumš s, daž as rozetes nestrā dā ja, bet tas mū s neapbē dinā ja, matrač i ir jauni un ē rti;
- ē diens diezgan daudzveidī gs, daudz cepti dā rzeņ i, liellopu gaļ a, vista, zivis, putras, kartupeļ i, zupas, svaigi dā rzeņ i, vairā kas reizes kalmā ri, krabji, garneles. Augļ i: apelsī ns, greipfrū ts, mandarī ns, melone, arbū zs, hurma, fizalis, granā tā bols, dateles, viss pē c kā rtas. Viņ i nevilcinā s ieliet alkoholu restorā nā un bā rā.
- viesnī cas teritorija ļ oti skaista, liela, zaļ a, cieņ a pret viesnī cas darbiniekiem;
- vislabā kā , protams, ir jū ra, koraļ ļ i un zivis, š eit vē rtē jums ir 10+. Skaista smilš u pludmale, iepeldē jā m jū rā pa koraļ ļ iem, pontonu neizmantojā m. Pontons ir jā remontē.
Ļ oti jauka pludmale bē rniem, pie krasta var peldē ties, dibens smilš ains, koraļ ļ i nav ī paš i nepiecieš ami.
Tie bija decembrī , nebija vē ju, ļ oti ē rts laiks ziemai, ū dens +24-25.
Pagā juš ā gada apskatos rakstī ja par nokrituš iem sauļ oš anā s krē sliem un saplē stiem matrač iem, š ī situā cija ir labota, matrač i pludmalē jauni, ne tik pie akvaparka, dvieļ i 50/50.
Galvenajā restorā nā ir atjauninā tas mē beles, nav jē gas doties uz a la carte restorā niem.
Mums bija vē la izbraukš ana, rokassprā dzes nebija nogrieztas, pusdienas un vakariņ as paē dā m izbraukš anas dienā , pateicoties viesnī cas politikai.
Secinā jums: lieliski atpū tā mies, sī kā m nepilnī bā m nepievē rsā m uzmanī bu, sapratā m, ka uz Rixos nebrauksim.
аватар kostya.shumov.85
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es paliku viesnī cā.2021. gada decembra beigā s. Nopirka tū ri uz 8 dienā m. Izmaksas ir vairā k nekā pieņ emamas (2.000 rubļ u). Pā ris dienas pirms izlidoš anas sā ku lasī t atsauksmes. Mani mati virzā s tur, kur es eju. . . ?! ? ! Ieradā s agri no rī ta. … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā.2021. gada decembra beigā s. Nopirka tū ri uz 8 dienā m. Izmaksas ir vairā k nekā pieņ emamas (2.000 rubļ u). Pā ris dienas pirms izlidoš anas sā ku lasī t atsauksmes. Mani mati virzā s tur, kur es eju. . . ?! ? ! Ieradā s agri no rī ta. Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas (burtiski 20 minū š u braucienā ), reģ istrē š anā s no 14.00 Protams, ka negribē ju gaidī t. Pē c savas iniciatī vas viņ š lū dza man reģ istrē ties agrā k un istabu ar skatu uz jū ru. Samaksā ju 70$ un pē c 10 minū tē m jau biju istabā . Viesnī ca ir ļ oti veca (celta 1996. gadā ). Istabas fonds, protams, ir jā remontē , bet man tas ir vienī gais atklā tais mī nuss). Pā rē jais ir diezgan pieklā jī gs - milzī ga skaista un zaļ a zona, skaista pludmale ar koraļ ļ u rifu. Tī rā kā jū ra. Ē diens nav ne labā ks un ne sliktā ks kā citā s Ē ģ iptes viesnī cā s – diezgan daudzveidī gs. Problē mas ar vē deru nebija. . . Alkohols ir tā , bet bez ierobež ojumiem (kā daudzi raksta) - cik tu pieies, tik uzlies. Bet stingri lī dz pusnaktij, tad bā rs ir apmaksā ts. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un smaidī gs, un pilnī gi viss. Lieliski animatori, puiš i. Centā mies visu iespē jamo, neskatoties uz to, ka nav vakara izklaides kā tā das, jo. ģ imenes viesnī ca. Par naudu tas ir cienī gs atvaļ inā jums!
Вид с балкона Номер Номер Лоби Амфитеатр Столовая Море
аватар Tatjana253171
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies ar lielisku lidojumu programmu. Tie. Atbrauca 22 no rī ta - izbrauca 28 vakarā . Pilnas 7 dienas. Vienī gais negatī vais ir tas, ka viesnī cai ir nepiecieš ams remonts. Viss pā rē jais ir lieliski! Pludmale, jū ra, ē diens pludmalē , animatori, skats uz jū ru pa logu (istaba bija 4220), ē dinā š ana restorā nā , apsildā ms baseins akvaparkā bē rnam, Par samaksā to naudu (1000$ uz 3 personā m uz pilnā m 7 dienā m) bijā m ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar lielisku lidojumu programmu. Tie. Atbrauca 22 no rī ta - izbrauca 28 vakarā . Pilnas 7 dienas.
Vienī gais negatī vais ir tas, ka viesnī cai ir nepiecieš ams remonts. Viss pā rē jais ir lieliski!
Pludmale, jū ra, ē diens pludmalē , animatori, skats uz jū ru pa logu (istaba bija 4220), ē dinā š ana restorā nā , apsildā ms baseins akvaparkā bē rnam,
Par samaksā to naudu (1000$ uz 3 personā m uz pilnā m 7 dienā m) bijā m ļ oti apmierinā ti.
Starp citu, mums bija lidmaš ī nas aizkavē š anā s - viņ i ne tikai nenogrieza mums rokassprā dzes, bet arī paš i piedā vā ja pludmalē pusdienot un izmantot dvieļ us!
аватар Vseslav
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā ieradā mies ar transfē ru pulksten 12.00. Lidoja 5 cilvē ki. Mē s prasī jā m 2 istabas blakus, un vajadzē ja vienu ar atseviš ķ ā m gultā m. Reģ istratū rā teica, ka tā di numuri neeksistē un iedeva mums numurus 2. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ar transfē ru pulksten 12.00. Lidoja 5 cilvē ki. Mē s prasī jā m 2 istabas blakus, un vajadzē ja vienu ar atseviš ķ ā m gultā m. Reģ istratū rā teica, ka tā di numuri neeksistē un iedeva mums numurus 2. rindā , 2 cipari caur vienu.
Pā rsteidza, ka š ajā viesnī cā ir 2 cilvē ki. Viens rā da numuru, bet otrs nes koferus. Tā pē c dzeramnaudas tiek prasī tas abiem, jo ​ ​ katram ir pieci izsalkuš i bē rni.
Istabas ir noguruš as, bet salī dzinoš i tī ras, izņ emot netī ros aizkarus un apceptus lā č us.
Tač u ī paš s pā rsteigums bija tas, ka laikā , kad devā mies uz pludmali, koferī iekā rtojā s pele, kas paspē ja sabojā t š okolā di.
Kad tika izsaukta apkopē ja, pelei izdevā s noslē pties un viņ š to neatrada, pē c kā mierī gi devā s prom. Tad mē s viņ u atkal redzē jā m, bet neviens pat nedomā ja kaut ko darī t. Tā tad, kam laimē jas iekļ ū t 7143. istabā , ņ emiet lī dzi slazdu vai kā du indes veidu pelē m.
Vē l viens nepatī kams brī dis bija bā rmenis pludmalē vā rdā Sems. Viņ š visu laiku bija ar kaut ko neapmierinā ts un bija pirmais, kuram beidzā s alus, lai gan tajā paš ā laikā viņ i redzē ja, ka par 2 USD alus bija skā rdenē s.
Sauļ oš anā s krē sli gandrī z visi saplī suš i, matrač i saplī suš i.

Uz š o mī nusu fona var atzī mē t, ka ē diens ir garš ī gs, lai arī ar vā ju sortimentu, teritorija zaļ a un kopta, baseini tī ri, lai arī auksti. Un, protams, pludmale un jū ra ir lieliskas, lai gan tas nav viesnī cas nopelns.
аватар viviennelaufer69
Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru. Atbraucā m vakarā , mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un iekā rtojā s. Istaba bija galvenajā ē kā , 1233. Liela, plaš a, ar balkonu. Viss ir darba kā rtī bā . Viesnī cas teritorija liela, kopta. … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā kopā ar savu vī ru. Atbraucā m vakarā , mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un iekā rtojā s. Istaba bija galvenajā ē kā , 1233. Liela, plaš a, ar balkonu. Viss ir darba kā rtī bā .
Viesnī cas teritorija liela, kopta. Daudz zaļ umu un ziedu. Man ļ oti patika tas, ka viesnī ca atrodas kalnā , skati ir maģ iski, ī paš i no terases vestibilā .
Pludmale ir diezgan liela, ir vairā ki lī meņ i. Milzī gs pluss ir ī ss pontons - tikai 70 m. Runā jot par Š armu, tas ir reta parā dī ba. Ļ oti bagā ta zemū dens pasaule, liels dzī vs rifs, tur ir ko redzē t snorkelē š anas un nirš anas cienī tā jiem.
Ē dienu ziņ ā viesnī ca arī nelika vilties, neskatoties uz daudzā m sliktā m atsauksmē m. Galvenajā restorā nā ir pieejams plaš s ē dienu klā sts visā m gaumē m. Tā pat no 11:00 pludmalē darbojā s uzkodu stū rī tis, kurā var uzkost ar frī kartupeļ iem un burgeriem.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pretimnā koš s.
Vienī gais, kas mū s nedaudz apbē dinā ja bija akvaparks. . Lielā kā daļ a bija izjaukta un kamē r mē s atpū tā mies, darbojā s tikai 2 slidkalniņ i un bē rnu zona. Lielā koties akvaparka dē ļ izvē lē jā mies š o viesnī cu. Neskatoties uz to, esam ļ oti gandarī ti par baseiniem un brī niš ķ ī go silto jū ru.
аватар elit0861
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Skumjā kais š ajā viesnī cā ir ē diens un ē dnī cas tī rī ba. Vienmē r netī ri galdi, problē ma ar brī viem galdiņ iem, rindas. Daudz vietē jo cilvē ku, kas ē d atseviš ķ ā restorā nā . Š os 3 nelaimī gos slidkalniņ us diez vai var nosaukt par akvaparku. … Tomēr ▾ Skumjā kais š ajā viesnī cā ir ē diens un ē dnī cas tī rī ba. Vienmē r netī ri galdi, problē ma ar brī viem galdiņ iem, rindas. Daudz vietē jo cilvē ku, kas ē d atseviš ķ ā restorā nā . Š os 3 nelaimī gos slidkalniņ us diez vai var nosaukt par akvaparku. Slē gtā slidkalniņ ā visi tiek traumē ti, lauž elkoņ us uz locī tavā m. Viss pā rē jais ir pacieš ams.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums rese55
‹ Viesnīca Continental Plaza Beach & Aqua Park Resort 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель находится на берегу моря, в курортном районе Шаркс Бэй. Разделен зданием ресепшен на две территории: Fayrouz – вокруг бассейна и Coral – с видом на море. Открыт в 2002 году, а последний ремонт произведен в 2017-2018 г. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для поездки в кругу друзей.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Шарм-эш-Шейх расположен в 10 км.
Pludmales apraksts Собственный песчано-каменистый пляж протяженностью 300 метров, вход в море с понтона.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей есть 5 бассейнов для взрослых (один бассейн с подогревом в зимний период). Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В отеле есть 5 детских бассейнов (один с подогревом в зимний период), детская анимация и дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории работают большой спа-центр и аквапарк (13 горок для взрослых и детей, часы работы: 10:00-12:00/15:00-17:00, бассейн в аквапарке с подогревом в зимний период), который можно посещать бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 598 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, телевизор, телефон (платно), мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese El Pasha Bay, P.O Box 128, SharmEl Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 3604450
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.