Vīlies

Rakstīts: 12 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cā atpū tā s 2 pieauguš ie. +1 bē rns 5 gadi. Paņ ē mu biļ eti caur Pegas (kā vienmē r viss skaidrs un bez nepatī kamā m situā cijā m). Viesnī cā ieradā mies ap 11 no rī ta ar citiem tū ristiem, recepcijā teica, ka nav brī vu numuriņ u, pagaidiet lī dz 14:00, bet viņ i piedā vā ja superior istabiņ as ar skatu uz jū ru par papildus samaksu 10 USD no personas dienā , protams, mē s atteicā s! Mums deva mā jienu, ka bū s numuriņ i par personī go samaksu - 20 USD, un mē s nekavē joties tikā m apmetuš ies ē kā netā lu no galvenā restorā na!
Istaba ir visparastā kā , vannasistabā ir redzamas š vī kas un sē nī tes, bet viņ i centā s to ignorē t! Rezultā tā atslē gas nestrā dā ja, aizķ ē rā s slē dzene, dvieļ u nebija, 3 reizes gā jā m uz reģ istratū ru, beigā s atradā m meistaru, kas mums izgatavoja slē dzeni, un apkopē ju, kura dvieļ us atnesa tikai iekš ā . vakars un tas vē l nav viss! Teritorija ir ļ oti skaista un kopta, tas ir viss pluss ((
Jū ra gandrī z vienmē r aiziet, uz 7 uzturē š anā s dienā m katru rī tu uz pontona sarkanais karogs! Meklē jā m tā saucamā s peļ ķ es - lai vismaz bē rns prot peldē t! Vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, pludmale ir sakopta, bez koraļ ļ iem neiztikt!! !

Viesnī cas galvenais mī nuss ir restorā ns, pareizā k sakot tā š efpavā rs ((tik negarš ī gu un jē lu ē dienu nekur neesam mē ģ inā juš i, pat bē rns atteicā s ē st, daž ā dī ba vā ja! Kā dreiz bija tuncis - krā š ņ s, bet frī kartupeļ i katru diena pusdienā m un vakariņ ā m (( es neesmu ceptu un citu lietu, kā arī alkohola cienī tā js - man bija grū ti! Vienreiz paņ ē mu spageti paraugam - tie ir tikai neapstrā dā ti, tas acī mredzami nav al dente, gaļ a iekš ā sarkana, zivs pā rcepta, zaļ ā s pupiņ as iekš ā ar ledu! No rī ta izglā bos ar vā rī tā m olā m un pankū kā m, vienreiz paņ ē mu omleti - bija olas č aumala (pavā rs olas salauza - tā s bija nemazgā ts), pusdienā s bija zupa (ja tā varē tu saukt - virca kā no maisa), kā dreiz bija laba dā rzeņ u zupa.
Rezultā tā vienam pieauguš ajam jau pirmajā vakarā sā kā s problē mas ar vē deru, manā.3. dienā (neē dam ceptu, treknu, nedzeram un pī ķ a saulē neuzturamies), grilē tu dā rzeņ i arī bija neapstrā dā ti. 6dien jutos slikti, izsaucu dakteri, ieliku pilinā tā ju.
Restorā ns netī rs - trauki netī ri, š ķ eldoti! Pie picā m un burgeriem ir mū ž ī ga rinda (par laimi mē s š o neē dam), rindas visur - no ē dieniem kaut kas beidzas - viņ i nesteidzas ziņ ot. Ja esi kopā ar bē rnu – labā k neriskē ! Tas bija pā ris reizes kartupeļ u biezeni, un vā rī tu vistu, un viss ir skumji. Nebija vē lmes apmeklē t a la carte restorā nus!
Animā cija - neko nevaru pateikt, jo redzē ju tikai pa dienu (vakarā bē rns ā tri aizmiga), bet puiš i ir ļ oti jautri un neuzbā zī gi!
Varbū t mē s saņ ē mā m š ā du pavā ru maiņ u, bet es nezinu, kurš š eit raksta labas atsauksmes par virtuvi ! ! Ir tumsa! ! Mē s š eit vairs neatgriezī simies! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu