Charmillion Club Resort 5*– Atsauksmes

270
Novērtējums 7.510
№35 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.8 Numurs
7.8 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.6 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Charmillion Club Resort viesnīcai ir kopīga infrastruktūra ar Charmillion Gardens akvaparku un Charmillion Sea Life Resort viesnīcām, jūrai vistuvāk esošo Sea Life, citu viesnīcu viesi izmanto kopīgu pludmali un visu 3 šo viesnīcu viesi izmanto kopējo infrastruktūru. visām 3 viesnīcām. Atklāšanas datums ir 2001. gads, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Tas sastāv no galvenās 1 stāva ēkas un 8 atsevišķām ēkām. Viesnīca piemērota ģimenēm ar bērniem un jauniešiem.Vairāk →
аватар radchukviktoria1977
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar vī ru daudzus gadus lidojam uz Š arm eš Š eihu. Pirmo reizi š ajā viesnī cā . Viss sā kā s ar reģ istrē š anos, ieradā s 5:00, teica reģ istrē š anā s no 14:00. Tad viņ i nedeva brokastis, teica, ka tikai par maksu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru daudzus gadus lidojam uz Š arm eš Š eihu. Pirmo reizi š ajā viesnī cā . Viss sā kā s ar reģ istrē š anos, ieradā s 5:00, teica reģ istrē š anā s no 14:00. Tad viņ i nedeva brokastis, teica, ka tikai par maksu. Istabas un virtuve 4 personā m ar mī nusu. Vienī gais pluss ir labs rifs un laba nirš ana viesnī cā . Daudz vietē jo, kas cū kas pa visu viesnī cu. Piestā tne ir paredzē ta trim viesnī cā m, un tad tā s tiek atvē rtas no pulksten 11:00. Kad aizbraucā m, mums neļ ā va atkal pusdienot.
аватар lena1908
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ar plaš u teritoriju (savieno trī s viesnī cas). Viss ir skaisti, daudz zaļ umu. Ļ oti jauks personā ls, viss tiek izdarī ts ā tri un glī ti. Numuri tiek uzkopti biež i, dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu. No dvieļ iem viņ i mums uzbū vē ja daž ā dus dzī vniekus: gulbi, ziloni, pē rtiķ i, zivtiņ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar plaš u teritoriju (savieno trī s viesnī cas). Viss ir skaisti, daudz zaļ umu. Ļ oti jauks personā ls, viss tiek izdarī ts ā tri un glī ti. Numuri tiek uzkopti biež i, dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu. No dvieļ iem viņ i mums uzbū vē ja daž ā dus dzī vniekus: gulbi, ziloni, pē rtiķ i, zivtiņ u. Bē rni, un mē s paš i, tieš i gaidī jā m, ka š odien mums uztaisī s tī ru pludmali, daudz zivju, redzē jā m pat raju un lielu astoņ kā ji. Skaists rifs, biež i viļ ņ i, bet peldē š ana ir lieliska. Ir animā cija baseinā , ū dens aerobika, joga. Vakara š ovi bez vē riena, bet rada noskaņ u. Ē diens labs, katrs var izvē lē ties to, kas viņ am garš o. No restorā niem mē s iesakā m libā nieš us. Gaļ u pasniedz ļ oti oriģ inā lā veidā tieš i no cepeš krā sns. Vī ni, atklā ti sakot, ne pā rā k patī k sulas. Ī paš s pozitī vs brī dis ir fotogrā fs Abduls. Rezervē jā m fotosesiju. No 200 fotogrā fijā m izvē lē tas 200. Vienkā rš i mā kslinieks!! !
No mī nusiem: norē ķ inā š anā s no 14.00, ja agrs lidojums, par agru norē ķ inā š anos ir jā piemaksā .
аватар lordkoly1
Viņ i tī rī ja katru dienu, neatkarī gi no "dolā ra", tī rī š anas laikā viņ i papildinā ja ž eleju un š ampū nu. Numuros nav č ī bu un peldmē teļ u. Pludmales dvieļ i tika mainī ti reizi nedē ļ ā , bet, ja ejat uz apkopē ju, varat nomainī t arī paš i. … Tomēr ▾ Viņ i tī rī ja katru dienu, neatkarī gi no "dolā ra", tī rī š anas laikā viņ i papildinā ja ž eleju un š ampū nu. Numuros nav č ī bu un peldmē teļ u. Pludmales dvieļ i tika mainī ti reizi nedē ļ ā , bet, ja ejat uz apkopē ju, varat nomainī t arī paš i.
Teritorija liela, apvieno trī s viesnī cas. Netā lu esoš ajā viesnī cā ir akvaparks par 10 USD. dienā , bet atvē rts no 10.00-12.00 un no 14.00-16.00.
Dzē rieni (rums, dž ins. . . ) ir ļ oti zemas kvalitā tes, mums likā s, ka tie ir atš ķ aidī ti, bet bā rmenis izņ ē ma jaunu pudeli un atvē ra to mums priekš ā un skaidri nebija 40 grā du. Tā pē c labā k to ņ emt lī dzi. Pudeļ u alus ir pieļ aujams. Mani pā rsteidza arī gā zē to bezalkoholisko dzē rienu garš a (Coca Cola, Fanta, Sprite), tie ir daž i analogi un garš a atš ķ iras no parastajiem uz slikto pusi.
Animā cija ir, bet vā ja.
Rifs ir normā ls, bet viļ ņ u dē ļ tas biež i bija slē gts. Pludmale ar lagū nā m ir sekla (maksimums uz krū tī m) un ikdienas bē guma laikā pā rvē rtā s par ceļ galiem dziļ u peļ ķ i, bet bē rniem viss bija labi.
Ē diens ir drausmī gs, un laikam vienī gais bū tiskais trū kums, kā dē ļ neieteiktu š o viesnī cu, visiem bija caureja un, sazinoties ar citiem tū ristiem, arī par to sū dzē jā s.
аватар _752345
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti jauka viesnī ca, kur atgriezties. Ā rkā rtī gi skaista un kopta, tī ra, zaļ a teritorija. Draudzī gs personā ls. Numuru uzkopš ana katru dienu (neatkarī gi no tā , vai atstā jat 1 USD vai nē ). Milzī ga ē dienu izvē le. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca, kur atgriezties.
Ā rkā rtī gi skaista un kopta, tī ra, zaļ a teritorija. Draudzī gs personā ls. Numuru uzkopš ana katru dienu (neatkarī gi no tā , vai atstā jat 1 USD vai nē ).
Milzī ga ē dienu izvē le. Katru dienu zivs tiek smē rē ta, gandrī z katru dienu zivis tiek grilē tas. Jū ras veltes nedē ļ as stundu bija ne tikai vienu dienu, bet katru dienu, daž reiz pat divas reizes dienā . Pastā vī gi kaut kas tiek gatavots uz grila (liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, irbe, zivis utt. ).
Vienkā rš i neticama desertu izvē le. Pastā vī gi dā rzeņ i, augļ i.
Kafija no kafijas automā ta ir lieliska.
Aljakartas restorā ni ir atvē rti, serviss ir augstā lī menī.
Animā cija ir interesanta, jautra. Regulā ri no pulksten 10 baseinā notiek ū dens aerobika un vē lā s sacensī bas.
Personā ls ir ā rkā rtī gi draudzī gs. Vairā kas reizes pat zvanī jā m uz reģ istratū ru, vai viss kā rtī bā un vai nav kā di jautā jumi.
Wi-Fi reģ istratū rā darbojas lieliski. Droš i varat zvanī t un runā t cik vē laties.
Cita lieta ir fotogrā fijas nosū tī š ana. Lai to izdarī tu, labā k ir nopirkt septiņ u vai vē l labā k pagaidī t, kamē r atgriezī sities mā jā s un pē c tam nosū tī t to, ko vē laties un kam vē laties.
Pē c izbraukš anas no viesnī cas par 5 mā rciņ ā m (1/3 dolā ra) ar mikroautobusu var aizbraukt lī dz vecpilsē tai (un par 15 $ ar taksometru). Tas pats stundu.
Rakstī t var daudz un bezgalī gi. Vispā r: ja kā dam kaut kas nepatī k š ajā viesnī cā , tad ar tā diem jautā jumiem vai pontiem nevajag lidot uz Ē ģ ipti, jo Ē ģ iptei viss ir ideā li
аватар chrisanteme
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tuš ā s trī s ģ imenes, bē rni no 5 lī dz 13 gadiem. Viesnī ca man patika, numuriņ i lieli. Daudz odu, vajag plē sē ju. Gultas veļ a, dvieļ i ne pirmajā svaigumā , slikta uzkopš ana, netī ra grī da, š ampū ni un duš as ž elejas bija tikai pirmajā dienā . … Tomēr ▾ Atpū tuš ā s trī s ģ imenes, bē rni no 5 lī dz 13 gadiem. Viesnī ca man patika, numuriņ i lieli.
Daudz odu, vajag plē sē ju.
Gultas veļ a, dvieļ i ne pirmajā svaigumā , slikta uzkopš ana, netī ra grī da, š ampū ni un duš as ž elejas bija tikai pirmajā dienā . Minibā rs ir tukš s. Viņ i pat ū deni neienes istabā .
Ē dienu restorā nā pietiek, gatavoš anas kvalitā te slikta, biež i piedegusi gaļ a, picas, vafeles. Cilvē ku bija daudz, restorā nā drū zmē jā s. Paņ emiet kaut ko vē dera un sajukums.
Rifs ir ļ oti viduvē js, bija Baronā , tas ir krā š ņ s. Pastā vī gi spē cī gi viļ ņ i un straume, jo atklā tā jū ra, nevis lī cis, zivis ir skaistas.
Teritorija ļ oti kopta, zaļ a.
Dzerot labā k ņ emt lī dzi, viesnī cā viss ir atš ķ aidī ts ar ū deni.
Animā cija 3.
аватар irinkapirogova
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ē ģ iptē bijā m 7 reizes, beidzot tur varē jā m izlauzties cauri pē c tieš o reisu slē gš anas no Krievijas uz Š armu. Lidoš ana caur Turciju ir nogurdinoš a, bet iespē jama) Un visbeidzot, mē s esam mū su mī ļ ajā Ē ģ iptē , viesnī cā Charmilion, kā jū s saprotat, mums ir ar ko salī dzinā t) Viesnī ca laba, numuriņ i gaiš i, plaš i un ē rti) Slikts internets - labā k uzreiz nopirkt SIM karti, Wi-Fi uztver tikai reģ istratū rā , un pē c tam tiek ielā dē ts 1 fotoattē ls 10 minū tē s) Jū ra, kā vienmē r, ir krā š ņ a, un no pontona, un no rifa, skatieties zivis, ē diet ež us, esiet uzmanī gi. … Tomēr ▾ Ē ģ iptē bijā m 7 reizes, beidzot tur varē jā m izlauzties cauri pē c tieš o reisu slē gš anas no Krievijas uz Š armu. Lidoš ana caur Turciju ir nogurdinoš a, bet iespē jama)
Un visbeidzot, mē s esam mū su mī ļ ajā Ē ģ iptē , viesnī cā Charmilion, kā jū s saprotat, mums ir ar ko salī dzinā t)
Viesnī ca laba, numuriņ i gaiš i, plaš i un ē rti)
Slikts internets - labā k uzreiz nopirkt SIM karti, Wi-Fi uztver tikai reģ istratū rā , un pē c tam tiek ielā dē ts 1 fotoattē ls 10 minū tē s)
Jū ra, kā vienmē r, ir krā š ņ a, un no pontona, un no rifa, skatieties zivis, ē diet ež us, esiet uzmanī gi.
Baseins esot silts, bet auksts. Pē c 1 vannas tu staigā ar puņ ķ iem (
Animatori nez kā pē c ļ oti agresī vi lū dz visus atpū tniekus rakstī t š eit labas atsauksmes, no animatoriem labs ir tikai Budi, jautrs un forš i dejo. Meitenes no Ukrainas Veronika un Nastja ir vā jas animatoriem. Vispā r ukraiņ i Ē ģ iptē uzvedas ļ oti nekaunī gi, bļ auj, ka, piemē ram, Ē ģ ipte mums ir slē gta Krimas dē ļ un tā tā lā k, viņ i ļ oti sabojā iespaidu.
Ē diens viesnī cā ir labs, ī paš i kū kas un konditorejas izstrā dā jumi, š efpavā rs ir visaugstā kajā lī menī . Arī labi un jautri bā rmeņ i.
Ja esi no Krievijas – brauc uz Ē ģ ipti un atpū ties! Krievi tur ir ļ oti gaidī ti.
аватар igorandros
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 8 cilvē ku grupā . Vispā r viesnī ca par savu naudu! Viss standarts nav slikti - istabas nav jaunas, bet plaš as un tī ras, uzkopš ana katru dienu + veļ as maiņ a 2r/nedē ļ ā , regulā ras brokastis, daž reiz pat ar kartupeļ u biezeni, pusdienā m pietiekami daudz ē dienu + pā ris zupas, vakariņ as tur nav mazā ka daudzveidī ba kā pusdienā s - vienmē r ir pieejama vista, zivs un teļ a gaļ a! Viesnī ca bija noslogota 20-30% + ē d 10-15 ģ imenes no blakus esoš ā s Sharmillion Sea Life - un tomē r rindu gandrī z nekad nebija! Pludmale vienmē r bija gandrī z tukš a, izņ emot pirmo rindu, tač u viņ š bija aizņ emts tikai pulksten 11:00 un par 70 procentiem, ne vairā k. … Tomēr ▾ Atpū tā s 8 cilvē ku grupā . Vispā r viesnī ca par savu naudu!
Viss standarts nav slikti - istabas nav jaunas, bet plaš as un tī ras, uzkopš ana katru dienu + veļ as maiņ a 2r/nedē ļ ā , regulā ras brokastis, daž reiz pat ar kartupeļ u biezeni, pusdienā m pietiekami daudz ē dienu + pā ris zupas, vakariņ as tur nav mazā ka daudzveidī ba kā pusdienā s - vienmē r ir pieejama vista, zivs un teļ a gaļ a! Viesnī ca bija noslogota 20-30% + ē d 10-15 ģ imenes no blakus esoš ā s Sharmillion Sea Life - un tomē r rindu gandrī z nekad nebija!
Pludmale vienmē r bija gandrī z tukš a, izņ emot pirmo rindu, tač u viņ š bija aizņ emts tikai pulksten 11:00 un par 70 procentiem, ne vairā k. Pludmales labā puse vietā m attī rī ta no koraļ ļ iem, paisuma laikā tur var ienirt - dziļ ums 1.2-1.3 metri, bē guma laikā - 70-80 cm. Š eit ir zivis un jebkurā laikā !
Neskatoties uz vē jaino vietu, vē trains bija tikai 1 dienu, un tas bija labi savā ziņ ā - visi plunč ā jā s viļ ņ os pie krasta iztī rī tā s vietā s!
Ar pontonu bija grū tā k! ! ! 7 no 8 dienā m laikapstā kļ i bija lieliski! Saule uzlē ca 6:00 un 8:00 mē ģ inā jā m jau bū t pludmalē ! Ļ oti sarū gtina, kad jū ra ir gandrī z mierī ga, un pontons atveras atbilstoš i glā bē ja noskaņ ojumam - labā kajā gadī jumā no 10, vai pat no 11. . . Reiz pie pontona bija spē cī ga straume. Š ajā gadī jumā no pontona var peldē t tikai vienā virzienā – pret straumi. Padoms: peldiet ar rokā m pa virvi lī dz bojai, un tad apgulieties uz ū dens, nolaidiet galvu un straume lē nā m nes jū s uz pontonu, un jū s nekustoties apskatā t koraļ ļ us. . .
No neē rtī bā m ir vē rts atzī mē t vakara odus - ņ emiet lī dzi Raptors uz outletu un izsmidzinā mos/ķ ermeņ a krē mus, ja plā nojat vakara pastaigas/sanā kš anu gaisā ! Un lai gan katru dienu ap 17:00 darbinieki veic dū mu fumigā ciju - odu tieš ā m bija pietiekami daudz!
Reā li viss alkohols ir tonē ts ū dens ar daž ā dā m nesaprotamā m alkohola smakā m ! ! ! Papildus alus, kas pludmales bā rā biež i vien nav pieejams divu iemeslu dē ļ : 10:40 maš ī na vē l nav atbraukusi, 12:00 - jau beidzies, gaidu maš ī nu! Bet nesteidzieties vainot bā rmeņ us – tā da ir viesnī cu politika! Visas pudeles nonā k bā ros jau atš ķ aidī tas! Ja vē laties vairā k vai mazā k pieņ emamu alkoholu - palū dziet bā rmeni atvē rt jū su priekš ā aizzī mogotu pudeli, piemē ram, viskiju! Viņ am, protams, nav! Bet, ja tu ar laiku dabū si, tad viņ š dabū s, parā dī s veselu korķ i un zī molu, izdrukā s priekš ā , uzlies - un tas bū s praktiski tavs neatš ķ aidī ts "nominā ls un personisks pie š ī bā ra"!
Mani pā rsteidza "nosacī ti" ierobež otais laiks Zivju restorā nā . Galdiņ i tiek pasniegti lī dz 18:30 - tā tad atnā cā m. . . Uzreiz mums pasniedza salā tus, pē c 10 minū tē m. - zupa, vē l pē c 10 minū tē m. pamatē diens - š ķ ī vis ar zivi, krabjiem un 2 garnelē m. Starp citu, alkohols restorā nos a La Carte ir ē ģ iptieš u, bet ne atš ķ aidī ts! 19:10 mums jau tika pasniegts deserts! ! ! Droš i nolikā m uz blakus galdiņ a un turpinā jā m nodarboties ar vē ž veidī gajiem. . . 19:30 pie mums pienā ca restorā na administratore, pajautā ja vai mums viss garš o, atkal piedā vā ja desertu un teica, ka restorā ns tiek slē gts 20:00 ! ! ! Š ī informā cija mū s neinteresē ja un palikā m š ajā restorā nā lī dz 21, mē reni un ar prieku pabeidzā m ar desertu un augļ u š ķ ī vi no mū su jautrā viesmī ļ a!
Kopumā viesnī ca ir pieņ emama par jū su naudu! Animā cijas komanda cenš as un izklaidē gan bē rnus, gan pieauguš os! Mū su bē rni praktiski neatkā pā s no viņ iem un aktī vi iesaistī jā s sportā !
Volejbola lī dzjutē ju ieteikums: esiet uzmanī gi un centieties nenokrist! ! ! Zem nelielas rupjas smilš u kā rtas uz vietas vietā m ir akmens iezis! ! ! Sā kumā aktī vie un spē lmaņ i pē c pā ris kritieniem nobā l ar lauztiem ceļ iem un elkoņ iem. . .
аватар pr.idea.pr
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā esmu š eit bijis trī s reizes. Un es atgriezī š os vē lreiz. Karantī na neietekmē ja kvalitā ti (izņ emot alkoholu, diemž ē l), apkalpoš anas kvalitā ti. Jā , cilvē ku un darbinieku ir mazā k, bet viņ i ļ oti cenš as. … Tomēr ▾ Sā kumā esmu š eit bijis trī s reizes. Un es atgriezī š os vē lreiz. Karantī na neietekmē ja kvalitā ti (izņ emot alkoholu, diemž ē l), apkalpoš anas kvalitā ti. Jā , cilvē ku un darbinieku ir mazā k, bet viņ i ļ oti cenš as. Ē diens ir bagā tī gs un garš ī gs, animā cija darbojas, rifi un zivis bez cilvē kiem ir kļ uvuš as vē l brī niš ķ ī gā kas nekā pirms daž iem gadiem. Teritorija milzī ga, brī niš ķ ī ga un kopta. Kur vien skaties, visur ir skaisti. Tiem, kas lieto alkoholu, iesaku tikai alu, tiem, kas vē las garš ī gi paē st - galvenos restorā nus un obligā ti japā ņ u un franč u restorā nus (bezmaksas a la carte sē rijas), bet pē dē jā s ieteiktu iegā dā ties karaliskā s garneles - vienkā rš i paradī ze kuņ ģ im un lē ti.
Sakarā ar to, ka bija maz cilvē ku, bija daudz brī vas teritorijas, nebija nevienas rindas))) Tiem, kas vē las atpū sties no cilvē kiem, pū ļ iem un meditē t, jū s tagad esat š eit) Telpa ir tī ra un brī niš ķ ī gi, darbinieki, ar kuriem es personī gi sastapu, bija draudzī gi, smaidī gi un vienmē r labā garastā voklī . Viņ i jū s reģ istrē jas nevis tad, kad tas ir paredzē ts, bet tad, kad jū s ierodaties. Kopumā viņ i vienmē r visā sastapā s pusceļ ā , tā pē c jau neskaitā mo reizi pā rstartē ju š eit, saņ ē mu jaunu spē ka lī meni.
Rifs š eit ir vienkā rš i lielisks, ļ oti daudz daž ā du zivju. Pat 2 delfī ni peldē ja uz pontonu, vā rdu sakot, cilvē ku neesamī ba dabai nā ca par labu). Ī paš s paldies animā cijas komandai par labo garastā vokli (Nasty, Angellla, Budii), aerobiku, dejā m, spē lē m, vakara š oviem. Cilvē ku bija maz, tā pē c piedalī jā mies visā , tā pē c bija jautri, un arī v. figū ra ir labi savilkta)))) joprojā m krepaturit), tā pē c atvaļ inā jums bija noderī gs. Kopumā š eit viss ir ļ oti cienī gs gan uzkrā jumu veidoš anai, gan karantī nas periodam.
аватар okhrimv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Skaista liela, zaļ a un sakopta teritorija. Viesnī ca aizņ emta par 20 procentiem, tas pats vē rojams arī pludmalē . Ē diens vispā rē jā restorā nā ir normā ls un daudzveidī gs. Pusdienā s un vakariņ ā s viņ i dod liellopu gaļ u, vistu, svaigi ceptas zivis. … Tomēr ▾ Skaista liela, zaļ a un sakopta teritorija. Viesnī ca aizņ emta par 20 procentiem, tas pats vē rojams arī pludmalē . Ē diens vispā rē jā restorā nā ir normā ls un daudzveidī gs. Pusdienā s un vakariņ ā s viņ i dod liellopu gaļ u, vistu, svaigi ceptas zivis. Tikai brokastī s viņ i dod daļ ē ji to, ko tū risti neē da vakariņ ā s. Brokastis sliktas. Pludmalē nav restorā na. Viesnī cas numuriņ i ir "kā dreizē jā s greznī bas paliekas", iekā rtojums nav lē ts, bet nedaudz nobruž ā ts, kaut kur durvju stū ris nosists, kaut kur plī suš as flī zes. Bet visa tā funkcionalitā te nav zaudē ta, izvē lī gam tū ristam tas derē s.
Personā ls ir draudzī gs. Ieradā mies 9.00, lai gan reģ istrē š anā s bija no 14.00, 10.00 bijā m iekā rtojuš ies un pusdienojā m. Izrakstoties 12.00 rokassprā dzes netika nogrieztas un pusdienojā m, jo ​ ​ reiss bija 18.00. Viņ i neprasī ja naudu, lai reģ istrē tos agrā k, vai arī nenogrieza rokassprā dzes izrakstī š anā s laikā . Ir problē ma ar alkoholu, viss ir atš ķ aidī ts ar ū deni, izņ emot alu. Vī ns - gan baltais, gan sarkanais - ir š ausmī gi atš ķ aidī ts ar ū deni. Tad bā rmeņ i planē par 4 dolā riem tū ristiem pudeli viskija.
аватар vitreonik
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neuzticieties atsauksmē m. Animatori atņ em viesiem telefonu un raksta satriecoš as atsauksmes, nopelnot sev vai nu brī vu dienu, vai prē miju, es neatceros. Viesnī cā.95 procenti viesu ir ē ģ iptieš i, kas pā rē das, piegruž ot viesnī cā , pie baseina, visur izmē tā tas plastmasas krū zes, š ķ ī vji, uz flī zes smē rē ts keč ups utt. … Tomēr ▾ Neuzticieties atsauksmē m. Animatori atņ em viesiem telefonu un raksta satriecoš as atsauksmes, nopelnot sev vai nu brī vu dienu, vai prē miju, es neatceros. Viesnī cā.95 procenti viesu ir ē ģ iptieš i, kas pā rē das, piegruž ot viesnī cā , pie baseina, visur izmē tā tas plastmasas krū zes, š ķ ī vji, uz flī zes smē rē ts keč ups utt. , un tā tā lā k. Kad ieradā mies viesnī cā , bija 8 no rī ta pē c vietē jā laika, rokassprā dzi gaidī jā m 2 stundas. Teica, ka reģ istrē š anā s bija tikai 14:00, kad bijā m noguruš i pē c nakts lidojuma. Un tikai tad, kad viņ i iedeva 5 dolā rus vestibila cī ņ ai, mē s varē jā m dabū t numuru pē c stundas. Nevienā citā viesnī cā Ē ģ iptē es š o neesmu redzē jis, kad biju agrā k, apmetā s pat naktī , PAT NAKTĪ BAROJU. Varbū t es gaidī ju pā rā k daudz, un 7 gadu laikā Ē ģ iptē viss ir mainī jies.
Par uzkopš anas kvalitā ti istabā sū dzī bu nav, bet ar baltu kabatlakatiņ u negā ju, to atstā š u uzmanī gā ku viesu ziņ ā . Personā ls pā rsvarā normā ls, ir pā ris bā rmeņ u normas. Ļ aujiet man atgriezties pie ē ģ iptieš u skaita, kā man paskaidroja strā dnieki un gidi, koronavī rusa dē ļ viņ i sā ka ielaist Š arm eš Š eihā vietē jos iedzī votā jus, kuri ierodas uz pā ris dienā m, lai tī ri izbarotos un sū dos. Jū rā iekļ ū t nav iespē jams, jo tie sagrupē ti pie ieejas no pontona ū denī , neatstā jot brī vu vietu. Viņ i nezina, kā peldē t, un cenš as noslī kt, pieķ eroties jums. Viņ i peld tieš i savā s drē bē s, jū ra acumirklī kļ ū st dubļ aina.
Viesnī ca atrodas ļ oti vē jainā vietā , katru rī tu sarkanais karogs, kas daž kā rt pacē lā s tikai pulksten 3 pē cpusdienā . Ē diens sū dī gs, viss garš o vienā di, atgriezā s pirms 5 dienā m, joprojā m caureja. No augļ iem - ā boli, pomelo, melone, dateles. Neviena mango. Netika pasniegtas arī jū ras veltes. Arī Ē ģ iptes viesnī cas viesi izmē ģ inā ja ē dienu tieš i no kopī gas karotes izplatī š anai. Frī kartupeļ i, kas nokrita uz grī das, tika salikti atpakaļ kopē jā š ķ ī vī . Apkā rt viesnī cas ē kai un postī jumi. Ļ oti netī rs gan aiz viesnī cas, gan viesnī cā .
Stingri neiesakā m. Ja vē laties kvalitā ti - dodieties uz Eiropas viesnī cu ķ ē di. Hilton, Rixos, Albatross un tā tā lā k.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums reser123
‹ Viesnīca Charmillion Club Resort 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель Charmillion Club Resort имеет общую инфраструктуру с отелями Charmillion Gardens Aqua Park и Charmillion Sea Life Resort, ближайший к морю Sea Life, гости остальных отелей пользуются общим пляжем и гости всех 3-х этих отелей пользуются общей для всех 3-х отелей инфраструктурой. Дата открытия — 2001 год, последняя реновация проводилась в 2017 году. Состоит из главного 1-этажного здания и 8 отдельных зданий. Отель подходит для семейного отдыха с детьми и молодежи.

Atrašanās vieta В 5 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 20 км от бухты Наама-Бей и в 25 км от Старого города, в бухте Nabq Bay, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы 50 м, длина пляжной полосы 700 м. Песчано-каменистый пляж, вход в море возможен только с понтона (деревянный, длина 147 м.).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

3 ресторана из них 2 ресторана A la Carte: Главный ресторан Sea Club: завтрак, обед и ужин (все включено), A la Carte: Il Pescatore — международная кухня, French Restaurant — французская кухня, 5 баров (бар на пляже 10:00 до заката солнца, у бассейна 10:00 до заката солнца, в лобби 24 часа, Baracuda бар 18:00-23:00 и бар на дискотеке 23:00 till 02:00), бассейн с подогревом в зимний период, магазины. В отеле предоставляется инвалидное кресло для гостей с ограниченными возможностями. Автобус до центра города (бесплатно), Wi-Fi в лобби (бесплатно). Пляжные полотенца, зонтики, шезлонги и матрасы на пляже и у бассейна — бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн (без подогрева) площадью 38 кв.м, мини-клуб для детей с 3 до 12 лет, работает с 10:00-13:00 и с 15:30-17:30, мини-диско, детский уголок в ресторане, детский буфет (fast food).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Амфитеатр, аквааэробика, дартс, мини футбол (бесплатно), 2 мини футбольных поля (бесплатно), теннисный корт и оборудование бесплатно (освещение-платно). Водные виды спорта (виндсерфинг, кайтсерфинг, каноэ, катамаран, водные лыжи, катание на банане и парашюте) — платно. В отеле партнере Charmillion Club Aqua Park (находится в 15 минутах езды, есть бесплатный трансфер) есть аквапарк, который доступен для гостей Charmillion Club Resort, Charmillion Gardens Aqua Park, Charmillion Sea Life Resort — платно.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из основного 3-этажного здания и комплекса 2-этажных корпусов. Всего 374 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • bidē (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Nabq Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 3710170
Tīmekļa vietne: Charmillion Club Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.