Zils "Sol Serin"

20 Decembris 2018 Ceļošanas laiks: no 22 Februāris 2014 ieslēgts 01 Marta 2014
Reputācija: +137
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Tajā dienā , kad Janukovič s steidzī gi pameta Ņ enko, manu galvu, ejot garā m kontrolpunktam ar nū jā m, uguni un dziedā jumiem bruņ otiem vī rieš iem (pie izejas uz Borispoles š oseju), apciemoja gudras domas.

"Vai es atgriezī š os valstī , tajā valstī es atgriezī š os, un vai tas bū š u es? ".

Iespē jams, ka kā dreizē jā "š aranta" galvā grozī jā s vienas un tā s paš as domas, tač u mē s virzī jā mies daž ā dos virzienos.

Tomē r pirmo reizi Sinajā , Ē ģ iptē , pie Sarkanā s jū ras un pat kā atpū tnieks. Ī sā k sakot, iespaidu grozs tika rū pī gi izkrats no maidaniem, bē guļ ojoš iem prezidentiem, ziņ ā m un citiem vietē jiem priekiem, un es to priecī gi uzstā dī ju zem "niknā s" februā ra saules.

Shuh! Ieliktņ a riteņ i pieskaras betona sloksnei. Aplausi salonā , garā m lido liela lidostas jurta, tad skraida starp nepazī stamiem letē m, aizpilda dokumentus un SMARŽ A. Velns zina, pē c kā smirdē ja, bet acī mredzot ne piedegusi gumija.


Bingo! Es domā ju, ka mē s atrodamies viesnī cas numurā ar gleznainu skatu uz viesnī cas pagalmu, nolaiš anā s laineriem un tuksneš a saulrietiem.

Skats no istabas. Pirms tam tur bija dū mu kolonnas no degoš ā m riepā m un apš audē m. Skaists skats.

"La-po-ta" - kā Ivans Vasiļ jevič s mē dza teikt no balkona.

Pastaiga pa viesnī cu vakarā gaismas mirdzumā , nepazī stamu tropu smarž u un seju klubos. Un garš a! ! Uztverot no mikrobā ra lī stoš o vietē jo aromā tu elpu, tomē r uzdrī kstē jos pamē ģ inā t un . . Tie ir nemirstī gi! Tie, kas norij š os vietē jos pesticī dus.

Tomē r rī t bija 23. februā ris, un pludmalē es redzē ju . . visu, ko viņ i teica par mū sē jo. Padomju armija palika neuzvarama. Kas viņ ai ir kā ds vietē jais dihlofoss ruma pudelē s? Taifū ns no vienreizē jā s lietoš anas plastmasas glā zē m, kas smarž o pē c ķ ī mijas un taifū ns no mū su dzī vespriecī gajā m, kas smarž o tā pat ar importa degvī na garš u, sajaucā s pludmalē un darī ja brī numus. "Es paņ ē mu Mudajian! "

Tā tad: istaba ir tī ra un ē rta, un tas, kurš saka pretē jo, tur nebija. Uzņ emš ana ar drū mu seju kā vezī ram, it kā strā dā još s internets un mikroveikals, kur pieķ erties burvjiem, un par iztē rē tajiem pieciem dolā riem, izlasot viedekrā na hieroglifus, papildinā t SIM karti un voilā ! Ir savienojums. Iegā dā jieties sims savā vietē jā veikalā . Ā rā viņ i jums iedos SIM karti ar 100 metriem interneta, un viņ i paš i apvienos papildinā š anu. Jū s visi esat vienā di hieroglifos kā Einš teins uz bungas. "Mē s peldē jā m, mē s zinā m. "

Internets

Teritorija ļ oti skaista, kopta, dzen odus. pā ris baseini, viens ar bā ru. Bet "mazā Ziemassvē tku eglī te ziemā ir auksta. " Sē dē t lī dz viduklim aukstā ū denī ir nepiecieš ams, lai jū s stā vē tu siltumā un sausumā , nevis bā rmenis, bet dā ma, un diezgan "nobriedis" jū s sasildī t.

Ē diens! ! Restorā ns ar maizi un skulpturā lo kompozī ciju centrā š ķ ita kopts un garš ī gs un netraucē ja pasaules nepilnī bas mā jieniem. Es neatceros ē dienkarti gadu gaitā . Bet Soupchiki atcerē jā s. Un restorā na sulainis. Forš s cilvē ks.


Tā kā visi iepriekš ē jie olinklusi Telavivā un citā s provokatī vā s vietā s man ir pazuduš i atmiņ ā , ē dieni un apkalpoš ana man neaprakstā mi patika. It ī paš i, ja neesat mantkā rī gs uz pasniegtajiem prezidentiem.

Tiesa, pā ris dienas nevarē ju saprast, kā pē c nav ē rti klī st pa paradī zes vietu. Tad tas nā ca. Garī gi vietē jie puiš i gaida, kad baltais sahibs izsļ aus debesu nektā ru, tā dā nozī mē , ka dos dzeramnaudu. Un es muļ ķ ī gi nevarē ju samainī t simtu mā jā s. Bet pē c. . . es ieniru sevis pielū gš anas bezdibenī , sakot, ka esmu tik labs puisis, un viss pē kš ņ i sacē lā s un pē kš ņ i sā ka uzplaukt. Personā ls no velniem pā rvē rties par eņ ģ eļ iem, sienas caurspī dī gas, debesis apsolī tas. Tika galā ar tē ju. Tā tad visur. Viņ iem ir.

Dosimies uz pludmali. Drī zā k iesim. Autobusā . Kaut gan ejot tur piecas minū tes pa mū su krā soto betona ceļ u. Maš a no Saratovas un Gena no Tagilas, Mahmuds no Kutaisi un mū su č ī bas par visu š o gleznu š urpu turpu. Uz priekš u un atpakaļ .

Publiskajā Parī zes tualetē ir uzraksti krievu valodā .

Pludmale: nav zivju, koraļ ļ u. . . cenzū ra. Vai varat iedomā ties manu fizionomiju, kad es ielieku galvu no pantones ū denī ? Acī mredzot no viņ as visas zivis š ajā lī cī , kristietī ba, bē ga uz klosteriem.

KUR IR MANI koraļ ļ i Kā rlis!!? ?

Tas, kas bija saspiedies zem pantona, es varu mā jā s sakraut no akmeņ iem. No zivī m bija karū sas ar purna izteiksmi "Ir filmē š ana! ? Un ja es to atradī š u? " un vē l než ā vē tus ū deļ u vaļ us.

Vai jums ir sē klas?

Ī si sakot, "smiltis un saule, brī niš ķ ī ga diena. " Un tikai krastā zem lietussargiem "mū sē jie izklaidē jas un lī ksmo" - 23. februā ris . . Tra-la-la-la.

Bet! Tā tad Klā rai lī dzi bija koraļ ļ i! Trī ssimt metru attā lumā no pantones. Savvaļ ā pa labi no pludmales. Tur satikā m ež us, taurenzivis un akmeņ zivis. Š ausmī gi indī gs un paredzami draudzī gs. Kā aperitī vs bija par maz barakudas, bet mū su piezemē š anā s ā trums bija nedaudz mazā ks par skaņ u.

tauriņ š savvaļ ā


Ejot vē l tā lā k, mē s joprojā m atradā m ī stus koraļ ļ us, zivis un zemū dens pasaules skaistumu. Barona viesnī cas pantonā . Ienirstot aizliegtā dziļ umā , sā ku visu š aut. Lī gumā saskā ros ar zivī m, koraļ ļ iem un praktiski nā riņ u, elpu aizraujoš u formu meiteni, kura ledaini nira man blakus un devā s man neaizsniedzamā dziļ umā . Š is . . palika atmiņ ā .

nā ra

Nu, zivis vai, pareizā k sakot, sudraba galaktiku mā koņ i, kas riņ ķ o apkā rt, svī traini un spē cī gi dž eki ar zili-dzeltenu krā su shē mu un nemierī gu mazumu. Ak, un koraļ ļ i! Kur bez viņ iem te. Uz Barona.

Un tad ieskrē ja vietē jais ChipyDails, un no turienes mē s tikā m samī dī ti ar slotā m. Ko darī t - mū su č etrinieka dzeltenā s bikses (aproces) un draudzī gais kuuu neatbilda piecinieka izmē riem.

Ceļ ojums uz koraļ ļ iem Tirā nas salas apkaimē sniedza daudz neaizmirstamu iespaidu. Pirmkā rt, aizmirsā m, ka tagad ir ziema, un bezrū pī gi, vienā plauš ā s, iebridā m jū rā . Un ir vē jš , viļ ņ i un akvalangs. Zadubeli sho tos papuasus Jakutijā . Tā pē c neaizmirstiet polsterē tu jaku vai, sliktā kajā gadī jumā , pludmales dvieli. It ī paš i, ja ir ziema.

Nirš ana netā lu no Tirā nas

Tirā nas augš pusē ANO NATO bā zes kazarmas palika bezgaumī gi. Tur ir garlaicī gi un zeltaini. It ī paš i, ja ir spē cī ga optika. Pretī visā m Š armas pludmalē m. Atsaucu atmiņ ā azerbaidž ā ņ u puiš us, kuri izmantoja optisko sistē mu mū su zenī tkompleksa antenas regulē š anai, lai ar entuziasmu vaimanā tu par lauksaimniecī bas mā tī tē m laukos pie Usū rijas.

Par viesnī cas pludmali. Sastā v no divā m daļ ā m, kur varat staigā t, lai peldē tu un sastaptu pā ris sē rfotā ju instruktorus. Galvenais š eit nav sajaukt no. Kā man tas izdevā s pē c tam, kad vienojos, ka mū s iemā cī s braukt ar dē li vienatnē , bet paspē ju samaksā t citu. Pam pā ris kadru...Bam.

Omā rs ir sē rfoš anas instruktors. Lielisks puisis.

Tā s sā pes Omā ra acī s. . . Mana sirds lū za tā , it kā es bū tu nozagusi bē rnam visu viņ a laimī go bē rnī bu kopā ar vecumu. Divreiz bija jā mā cā s braukt ar dē li. Lielo un Mazo aktieri, salī dzinot ar tā diem talantiem, ir nož ē lojami š vaki un dubultnieki.


SVARĪ GĀ KAIS. Es nezinu, kā ir tagad, bet 14. gadā Solserī nas animā cijas bija fantastiskas! Man ir ar ko salī dzinā t, ticiet man. Tā dus mā ksliniekus, tik pielodē tu un daudzveidī gu kolektī vu, nekur citur neesmu redzē jis. Tas nav vā rdos. Katrs vakars tika nodzī vots ne velti. Ikviens.

Animashki

Mē s no citā m viesnī cā m devā mies uz turieni š o trako animatoru dē ļ . Pa naksnī go š oseju tuksnesī . Saprotiet.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Омар инструктор по серфингу. Замечательный парень.
Серфинг на пляже- обучалка.
Погружение у Тирана
Бассейн рядом с главным корпусом
Вид из номера.  Перед этим был с столбами дыма от горящих шин и стрельбой. Прекрасный вид.
Семки есть?
Инет
В общественном парижском туалете есть надписи на русском языке.
Рыба, кажется ядовитая.
Кораллы у Барона
бабочка в дикой зоне
Пляж
Бассейн  второй
Анимашки
русалка
Пижон