Ne mūsu pilsēta.

13 Februāris 2018 Ceļošanas laiks: no 27 Janvāri 2018 ieslēgts 03 Februāris 2018
Reputācija: +6628
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Viesnī cas skats

Epigrā fs:

“Pavlo Vasiļ ovič s mī lē ja tikai savus rakstus, savukā rt citi, kas viņ am bija jā lasa vai jā klausā s, vienmē r viņ u pā rsteidza ar lielgabala lodi, kas bija tē mē ts tieš i pret viņ a seju. »

AP Č ehova "Drā ma"

"Jebkuram piedzī vojumam ir jā sā kas ar kaut ko...banā lu, bet pat š eit tā ir patiesī ba... "

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

Pirms ķ erties pie gara stā sta par piecu dienu un neievē rojamu atvaļ inā jumu, jā saka, ka š arms mums nepatī k un nemitī gi apņ emamies š eit nenā kt.

Esam š eit bijuš i trī s reizes un tikai apstiprinā m savus iespaidus ar jauniem. Š ī nav mū su pilsē ta.

“Viss trī s reizes teiktais kļ ū st par patiesī bu. "L. Kerola" Alise Brī numzemē "


Turpravdā ir diskusiju atzars, kur labā k atpū sties - Š armā vai Hurgadā , tā pē c man ir ko pastā stī t par š o. Ir pilsē tas, kas jums patī k no pirmā acu uzmetiena. Man ir Odesa, mazā pilsē tiņ a Tovste, Pē teris un dī vainā kā rtā Hurgada. Un ir pilsē tas, kas man nepatī k, atvainojos par patiesī bu, Kijeva, Maskava, Gonio un Š arma - es š eit nejū tos ē rti, es nevaru atrisinā t nekā dus jautā jumus, vispā r tā da sajū ta, ka Alise lido zaķ ī caurums.

"Neesiet skumji, " Alise teica. - Agri vai vē lu viss kļ ū s skaidrs, viss nostā sies savā s vietā s un sarindosies vienā labā shē mā , kā mež ģ ī nes. Kļ ū s skaidrs, kā pē c viss bija vajadzī gs, jo viss bū s pareizi. "L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Sā ciet no jauna.

Baltais Trusī tis uzlika brilles.

— Ar ko man sā kt, jū su Majestā te? viņ š jautā ja.

— Sā ciet no jauna, — karalis nopietni sacī ja, — un lasiet, lī dz sasniedzat beigas; tad apstā jies.

Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

Man nepatī k plā not (man patī k ekspromts), skaidrs plā ns - tracina, bet tas ir jā dara. Es trakoju, gaidot atvaļ inā jumu, mē ģ inot apvienot visus apstā kļ us (nauda, ​ ​ atvaļ inā jums, veselī ba utt. ). Tā pē c es nekad neesmu traks pē c atvaļ inā juma. Š eit bija personiska rakstura iemesli, kas varē ja kavē t plā noto ikgadē jo ziemas tū ri par gariem un, protams, finansiā lo jautā jumu. Es ļ oti gribē ju bū t jū rā ziemā !

"Plā ns, maigi izsakoties, bija lielisks: vienkā rš s un skaidrs, labā k neizdomā t. Viņ am bija tikai viens trū kums: viņ š nezinā ja, kā to izdarī t.

"L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Turklā t mani ž ņ audza varde, ka kijevieš i vienmē r maksā mazā k (un pelna vairā k) un es gribē ju mazā k maksā t par deguna asiņ oš anu. Viņ a sā ka trakot decembrī.

Internetā runā ju ar aģ entū rā m un konkrē tiem cilvē kiem (paldies Endrjū! ), Skraidī ju pa aģ entū rā m, paņ ē mu kredī tu darbā . Tač u tā nebija. Cenas pē c NG drausmī gi pieauga, lai gan iepriekš ē jos gados tā bija "nā ves sezona", lē tā kā . Rezultā tā , redzot manas cieš anas un mē tā š anos, vī rs paņ ē ma naudu un pases un visu "izlē ma" pats. Izrā dī jā s, ka mans vecā ku paziņ a strā dā tuvā kajā tū risma aģ entū rā , kurā vē l neesam pieteikuš ies. Tā kā pē c manas izpē tes izrā dī jā s, ka cenas visiem nav ī paš i atš ķ irī gas (tā pat arī viesnī cu izvē le), es nebiju saš utis, bet visu pieņ ē mu stoiski – savā dā k, lai gan ž ē l, ka daudzi bija neizpratnē.


Iepriekš mē s abi mī lē jā m viesnī cu, pilnī gi paralē li, tā pē c, tā kā mū su viedokļ i sakrita, tā arī sanā ca. Rezumē jot, varu teikt, ka mē s joprojā m pā rmaksā jā m (puiš i viesnī cā saņ ē ma par 1 dienu vairā k un maksā ja par 4 tū kstoš iem mazā k, un tie, kas ir uz "Fortū nas", tad vispā r ...es nesaprotu, kā pē c ...

Uzraudzī ju cenas) ...varde uzvarē ja ...vienī gais mierinā jums ir sakā mvā rds: "ja nekad neesi apmā nī ts, tu neesi tū rists" ...atpū š amies ....

- Uztvert kaut ko nopietni š ajā pasaulē ir liktenī ga kļ ū da.

- Vai dzī ve ir nopietna?

- Ak, jā , dzī ve ir nopietna! Bet ne ļ oti...

Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

Vispā r izvē lē jā mies viesnī cu Š armā (lai nemaksā tu par vī zu - 50$, un braucam kā "zilais onli"). Viesnī ca atradā s nomalē , kur daž i "eksperti" solī ja koraļ ļ us. Pē c apraksta viesnī cā bija viss nepiecieš amais, nebijā m vī luš ies.

Viesnī ca, kas man š eit patika, bija skaista un mā jī ga!

Faraana Heights Resort 4 *

 — pā rskatiet š eit: https://www.turpravda.com/eg/sharm_el_sheyight -h25777 -r287557.html

Un netā lu bija jū ra! Tu vari staigā t!

"Tu nevari iedomā ties, cik elpu aizraujoš s tu bū si, kad tiksi iemests tieš i jū rā – bū ! »

Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

Visu sestdienu braucā m - ap pelē ko.

Gaida lidojumu

Atbrauca vē lu vakarā noguris. Savukā rt Š armas lidosta pā rsteidza - kā vienmē r centā s piespiest maksā t par vī zu, lai gan tā te nav vajadzī ga. Apzinā ti izveidojiet rindu un brauciet no viena č aļ a pie otra.

"Viss ir kā parasti — nu, kā ds negods! " L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Atkal nebija karsts.

Viesnī ca ietriecā s tuksnesī – neviens nav redzams.

zā le

Brī niš ķ ī gi. Reģ istratū ras darbinieks Tonijs (Curly) nosū tī ja mū s paē st un reģ istrē ties vē lā k. Neskatoties uz to, ka kavē jā m vakariņ as, viesmī ļ i laipni un jautri atdeva ē dienus uz galdiņ iem un mē s devā mies ceļ ā .

Vakariņ as


Stienis atradā s otrā pusē , tā pē c ieraš anos uzreiz nebija iespē jams nomazgā t. Mū s aizveda uz istabu pa kā du sarež ģ ī tu ceļ u, un es uzreiz pā rtraucu navigā ciju (un tad apmulsu, tā pat kā visi citi). Un tad notika brī nums - ē ka bija netā lu (un ne tā kā pagalmā ), ļ oti jauka, viss bugenvilijā starp palmā m. "Manē jais" ļ oti gribē ja š eit ierasties, un mē s š eit pagriezā mies. Brī nums!

Наш корпус

Mē s uzkā pā m uz 2. stā vu, nokā pā m uz starpstā vu (kurš tad tā bū vē? ) Un te bija mū su istaba.

Man viņ š uzreiz iepatikā s, bet es centos "uzspiest laimī go seju", lai neizrā dī tu savu apbrī nu pret personā lu.

Mū su numurs

Mē s visi uzreiz pā rbaudī jā m, vai tas darbojas (tas daž reiz palī dz), un vī rietis pateicā s š veicaram ar furgonu un izspieda to.

Pā rē jais sā kā s. Ā tri pā rģ ē rbā mies un devā mies uz bā ru.

Un bija "danč i", laikam atpū tnieki iesildī jā s : ). Izdzē rā m glā zi – dž ins bija briesmī gs un nolē mā m pā riet uz viskiju. Vī na nebija, un alu nedzeram. Rezultā tā , apbrī nojot amatieru, devā s uz istabu gulē t. Viss bū s rī t!

Rī tdiena nekad nenotiek š odien! Vai ir iespē jams no rī ta pamosties un teikt: "Nu, tagad, beidzot rī t"?

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

28.

01.2018.  — Dņ uha.

Tikai no rī ta varē jā m novē rtē t viesnī cas skaistumu un "platuma grā dus" - ir kur pastaigā ties un sauļ oties, jū ra redzama, apkā rt skaistums, tikai auksts, vē jš pū š visas blē ņ as. Mē s atvedā m lī dzi ziemu ...Un tomē r es priecā jos, ka š odien esmu Ē ģ iptē un neviens mani nepazī st un nepieķ ersies!

Pirmais rī ts!

Un jums ir jā izpē ta viesnī ca!

Mē s visur skrē jā m un fotografē jā mies. Tad viņ i nolē ma atrast ceļ u uz jū ru. Netā lu no reģ istratū ras nejauš i "pieķ ē ra" pludmales autobusu - viņ š izvilka traktoru dā rznieki. Bija ļ oti jautri (un biedē još i) lī kumot pa viesnī cas š aurajā m takā m, velkot dā rzniekus ar traktoru. Visi smē jā s un mā ja ar roku – "tū risti" izklaidē jā s. Ja autobuss tā brauktu uz pludmali, es vairs nebrauktu. Bet, izrā dā s, aiz baseiniem ir pietura ar barjeru un sē dvietā m (t.

nevajag vazā ties pa viesnī cu), kur savā cā m tantes dvieļ os un skrē jā m uz pludmali. Autobuss ir saskaņ ā ar grafiku un pī kst.

Ierodoties pludmalē , novē rtē jā m tā s platumu, pamestī bu, vē ju un milzī gos viļ ņ us.

Хвиліииииыыыыыыыы


Un uzreiz sastinga un atgriezā s viesnī cā ar to paš u autobusu ar tantē m.

Viņ i teica, ka pirmajā s dienā s bija daudz siltā ks, bet tagad tas ir mainī jies. Журбинка. Mē s paņ ē mā m lī dzi ziemu ...

Redzi, viss kaut kur kustas un pā rvē rš as par kaut ko, ar ko tu esi neapmierinā ts?

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

Pludmale ir milzī ga!

Mē s ieradā mies viesnī cā , lai satiktu gidu Join Appa (kurš kavē jā s), kur satikā m visus jaunpienā cē jus.

Ekskursijas neplā nojā m (Egi 14 reizes! ), Bet cenu pē tī jā m ar interesi. Es ļ oti gribē ju doties uz zivju restorā nu. Tomē r "pieredzē jusī " mani uzreiz "nomierinā ja", sakot, ka Charm ir dā rgā ks par Hurgadu un par 3 dolā riem es neē dī š u pusdienas ar jū ras veltē m. Jū ras velš u pusdienu cena ir 25 USD (vē lā k izrā dī jā s, ka tas bija iespē jams pat uz jahtas). Bet tas ir absolū ti briesmī gi mū su budž etam.

Š eit ir atš ķ irī ba starp Š armu un Hurgadu un kā pē c tas nav skaidrs!

Lai kā viņ a centā s, viņ a š eit nevarē ja atrast jē gas ē nu, lai gan visi vā rdi viņ ai bija diezgan skaidri.

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

Otrdien cilvē ki pierakstī jā s nirš anai (60–55 un snorkelē š anai par 40 dolā riem) un ceļ ojumam uz Izraē lu (130 USD papildus tur pavadī tajiem izdevumiem).

Nolē mā m pirmdien reģ istrē ties bezmaksas tū rei pa Charm (tā pat kā visiem citiem) - nu, vajag vismaz vienu reizi redzē t š o š armu un saprast, kas tas ir, un tad kaut kā nemī l to tā pat vien bez iemesla. , lai gan labā k š eit visu pateikt mū su vietā , un tas ir pamats. Ir nepiecieš ams salabot.



Tad mums bija pusdienas. Gulē jā m pie baseina, spē lē jā m š autriņ as (kur ir mans mī ļ ā kais boč s? Un nē... ). Animatori mē ģ inā ja.

Басейни ....

Visas ē rtī bas

Animatori

Dž akuzi ar" siltu "ū deni — ja iekļ aujat

Pusdienā s mani "aprē ķ inā ja" viesmī ļ i un viņ u pasu menedž eris - viņ i gribē ja sarī kot vakariņ as.


Mē ģ inā ju viņ iem "Pagent English" (ko man iemā cī ja Ego : )), ka man nepatī k dienas (man nav 17), es nā ku š eit nevis svinē t un "man neko nevajag ", man negarš o saldumi Es vispā r gribu aizmirst par š o pasā kumu...jā , kā var te aizmirst...sarunā tu kū ku istabā un viss. Tad man prasī ja vē l daž as dienas, kā pē c es negribu ballī ti? Yyyyy ...no š ī m dienā m nav iespē jams novē rsties ....

"Mana situā cija ir bezcerī ga, bet es varu spert! »

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

Un vakarā restorā nā bija bungas un dejas - vē l viens mazs ū densvī rs. Liela, blonda tante ar kakla izgriezumu 5. izmē rā un mini, skropstas ar rhinestones, caurumu degunā , zā baki ar perforā ciju un atvē rtu purngalu un zelta zobiem - bija zvaigzne.

Lai saprastu, kā viņ a runā ja - klausieties Saš as un Sirož a "Š ū puļ dziesmu", pacelieties. Vispā r es ar prieku zaudē ju viņ as pā rsvaru (nu nevaru lī dzi : ) pieticī gi sē ž ot stū rī tī un vē rojot dzimš anas dienas meitenes dejoš anu un "spieš anu" ar personā lu. Starp citu, diena un bungas nedē ļ ai pietika, labi, ka izdevā s "nokā pt" no tē mas.... un kū ka neizdevā s istabā lī dz pat svē tku beigā m, kā vienmē r.

Днюха з барабанами

«- Vai nevē laties kū ku? Zaķ is laipni ieteica.

Alise paskatī jā s ap galdu, bet tur nebija nekā , izņ emot tē jkannu un tē jas traukus.

"Kā du kū ku? " "Es viņ u neredzu, " viņ a teica.

"Viņ a š eit nav, " Zaķ is apstiprinā ja.

- Kā pē c piedā vā t? Tas nav ī paš i pieklā jī gi! Alise saš utusi teica. »

Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

kū ka

Tad viņ i nolē ma doties uz pludmali, lai sasildī tos. Mū su jaunie draugi atvaļ inā jumā satikā s ar Kemalu (eļ ļ as veikalu pā rdevē ju) un pasū tī ja no viņ a garneles (2 porcijas) un zemenes. Un viņ š atnesa lielas burkas ar "jū ras veltē m" - zupu ar garnelē m, krabjiem un kalmā riem. Tieš i uz 4 no š ī m 2 burciņ ā m. Š eit bija dā vana apakš ā , kas bija vajadzī ga! Lieliska jū ras velš u zupa no restorā na Farez par 3 USD! Mē s to pē c tam pasū tī jā m, jo ​ ​ tas ir ļ oti garš ī gs un sā tī gs.

Mana sapņ u zupa!

Nedaudz palē cā mies pa viļ ņ iem – ne vā ji un uz amatieru: es negribē ju aizrī ties.

Jū ra uztraucas vienreiz ...jū ra uztraucas divreiz ...

Tad devā mies apskatī t blakus esoš ā s viesnī cas Barcello pludmali un aiz stū ra ieraudzī jā m garu pontonu.


Apsargs dzina pē c mums, bet mē s izgā jā m pā ri ž ogam un devā mies uz pontona (acī mredzot, mē s to darī jā m iepriekš , pirms uzcē lā m viesnī cu un viņ š aizbē ga no bā reņ a kaut kur tā lumā ). Vē jš un viļ ņ i bija než ē lī gi, tā pē c lī dz galam netikā m, baidī jā mies, ka uzpū tī s. Pontons stā vē ja uz sī kuma un tur bija zari ar kā pnē m, bet bez margā m.

Pontoni ir gari!

Bet diemž ē l mē s to nepamanī jā m paš ā s beigā s, kur kraujas ar koraļ ļ u kā pnē m nav. Apsargs mū s slazdī ja atceļ ā uz ž ogu - viņ š teica - ejiet apkā rt kā gribat, bet ne pludmalē . Mē s berzē jā m. Kā to saprast? Kas notiek? Sā ku gausties un rā dī t kā jas - sā p, noguru. Tieš ā m pī lings no smiltī m bija tas, ko vajag un vienkā rš i iedziļ inā ties smiltī s ir ļ oti nogurdinoš i.

Un saule jau rietē ja, bija drū ms, lai iet kaut kur ap skā rdu. Redzot, ka viņ š mū s iedzina stuporā , apsargs norū ca un palaida garā m.

Uz Barcello!

Bet mē s gā jā m ilgi, tā pē c autobuss "aizbē ga" un mē s devā mies uz viesnī cu. Mē s bijā m traki, es gribē ju ē st un dzert, lai bū tu silti.

Ejot uz viesnī cu

Vakarā bija bā rs, bet ne uz ilgu laiku, jo mana tante (sauksim viņ u par "Š ū puļ dziesmu") bija pilnā sparā un dejoš ana bija pilnī gi ž ilbinoš a. Labi, ka ir vietas, kur var pasē dē t pie dzē rieniem klusumā . Tad laimī gi devā mies uz istabu atpū sties, un Š ū puļ dziesma ar kompā niju, lai dotos uz pilsē tu. Jā piebilst, ka viņ a "izgaismoja" visu brī vdienu pie baseina un vakarā (dejoš ana - obligā ti), un kopā ar kompā niju, kas atveda lī dzi + jauna svī ta. Bija ļ oti jautri viņ us skatī ties.

Bet, mums ir savs atpū tas ritms, lai gan es arī dejoju un spē lē ju š autriņ as ar viņ u un animatoriem ...un kur tu dosies?

«- Un kur es varu atrast kā du normā lu?

"Nekur, " sacī ja Kī ts, "vai ir normā li cilvē ki. " Galu galā visi ir tik atš ķ irī gi un atš ķ irī gi. Un tas, manuprā t, ir normā li. »

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

29.01. 2018.  gads - bezmaksas tū re pa Charm.

Alise bija pā rsteigta, ka viņ a nebija pā rsteigta, bet dī vainā diena bija tikko sā kusies, un nav pā rsteidzoš i, ka viņ a vē l nebija sā kusi pā rsteigt. "L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Pasaules piemineklis un ziedoš ais ē rkš ķ is


Jā saka, ka bija interesanti un izzinoš i. Saulriets bija no 8 rī tā lī dz pusdienlaikam. Ļ oti labs krieviski runā još s (un ne lē ts) ceļ vedis Join Appa pastā stī ja daudzas lietas, par kurā m mē s nezinā jā m (14 reizes! ).

Vai jū s teiktu, ka tam nav nozī mes?

Bet nē – bija interesanti, lai gan Charm ir jauna pilsē ta un nekā interesanta te nav. Drī zā k ieraudzī jā m 80% interesantā un secinā jā m: š ī pilsē ta nav vienī gais konglomerā ts (kā mē s esam pieraduš i), bet sastā v no atseviš ķ ā m pilsē tā m (š eit tā s sauc par rajoniem), kuras š ķ ir tuksnesis un tuksneš a zeme. Tas ir 45 km attā lumā , tā pē c ir grū ti kaut kur nokļ ū t, ja esi iekā rtojies nomalē . Un tas ir ļ oti svarī gi....ja iepriekš to neesi sapratis : )! ! ! ! !

Svarī gi — nav svarī gi...nav svarī gi — svarī gi...

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

Sā kumā mū s aizveda uz moš eju.

Moš eja

Apskatī ja moš eju ā rpusē (iekš pusē nedrī kst, lū gš ana).

Pieteikties

Moš ejas pā rstā vis - dā ma pilnī bā slē gtā s drē bē s (kuru, pē c viņ as vā rdiem, zē ns sauca par "nindzju"), ar zilā m acī m, ļ oti labi un dinamiski stā stī ja par savu reliģ iju, kuru viņ a apzinā ti izvē lē jā s pē c pā rvā kš anā s. Pamazā m liekot mums noticē t, ka, tā kā viņ i godā iepriekš ē jo reliģ iju principus, kā arī pravieš us (tostarp Jē zu), bet vairs nav vajadzī gi attē li, lai uztvertu Dievu, tas ir daudz progresī vā k. Un kristieš iem vajadzē tu atcerē ties (vai uzzinā t) par Nī kajas koncilu, kad Bizantijas pagā nu imperators pā rrakstī ja un pā rrakstī ja visu, kas nā ca no Kristus, izveidojot modernu reliģ iju (kuru vē lā k protestanti atteicā s). Tas viss ir ļ oti interesanti, bet sā pī gi. Nezinu, kas ir uz CD, ko mums iedeva moš ejā , bet viņ u pieeja misionā ru darbam tū ristu vidū ir iespaidī ga.

Lī dz ar to morā le: es kaut ko nesaprotu. ».

Kā pē c daž iem tik ļ oti patī k visur meklē t morā li? "L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Moš eja

Tad bija koptu pareizticī go baznī ca (ko daž i tū risti no mū su grupas sauca par "ukraiņ u" : ).

Koptu baznī ca


Basā m kā jā m un ar atvē rtiem pleciem pie ieejas tika izdotas "zelta" tunikas. Kabatlakatiņ i nebija vajadzī gi.

Iekš puse — fotoattē ls nesniedz visu skaistumu

Tad mū s aizveda uz veikaliem. Un kā pē c tu domā ji – kā pē c tu par to visu domā ji? Jā , jū s zinā t. Tā pē c.

Pirmā sarakstā bija Nefertiti eļ ļ as rū pnī ca.

Atkal bija lielisks ceļ vedis - interesanta sieviete vecumā lī dz 50 (visticamā k) puiš os, sudraba rotaslietas un stilī gs matu griezums uz sirmiem matiem. Kā saldi skanoš a sirē na viņ a pieķ ē rā s pie sā poš ajiem punktiem: “Melnā s ķ imenes eļ ļ a palī dz pret visu, izņ emot nā vi! ». Cik labi pateikts! Bet izmē ģ iniet to un to! Š odien saņ em 50% atlaidi! Visas pā rdoš anas konsultantes ir mū su meitenes.

Kasieri un vadī ba - ē ģ iptieš i. Kopumā tū ristiem ir labvē lī gi apstā kļ i: viņ i sazinā s ar viņ iem vienā valodā . Nu š ī s ķ imenes eļ ļ a 3 mē neš us. (kurss) - 25 USD. Internetā pie mums var iegā dā ties lē tā k. Protams, var runā t par kvalitā ti un viltojumiem, bet jebkurā gadī jumā grū ti pā rbaudī t, kas tur, kas te. Interesants fakts - vī rieš i tika iesmē rē ti ar "Ramses" smarž u un katrs smarž oja savā dā k. Bet sievieš u aromā ts ir tā ds pats. Ž ē l, ka mū su aukstumā mainā s visi aromā ti. Man liekas, ka tie ir tikai Jegam.

Smarž ī gā kā s eļ ļ as tur nepē rku.

Nefertiti

Tad bija papirusa un citu suvenī ru fabrika. Visi kā traki skraidī ja pa istabā m, un tas jau bija noguris. Es nezinu, ko viņ i tur nopirka, bet man bija ilgi jā gaida, lai dotos uz vakariņ ā m.

- Par ko es esmu traks? teica Alise.

– Jū s neko nevarat darī t, – Kī ts sacī ja. "Mē s visi š eit esam bez prā ta, gan jū s, gan es. "

Ā rē ji viņ i bija ļ oti lī dzī gi un lī dzinā jā s Truljalam un Tralijam, ģ ē rbuš ies melnā s drē bē s un uzvedā s zemiski un rupji.

Viņ i stā vē ja zem koka, apskā vuš i viens otra plecus, un Alise uzreiz saprata, kurš no viņ iem ir Trulyal un kurš Tralyal, jo vienam no viņ iem uz apkakles bija izš ū ts "TRU TRA".


- Ja tu domā , ka esam no vaska, tad izplati naudu! Par skatī š anos tiek maksā ta nauda! Citā di tas nedarbosies! Nekā dā ziņ ā ! »

...L. Kerola "Alise Brī numzemē "

Š ī s dā mas aizveda savu gidu dusmu lē kmē (un tam vajadzē tu bū t spē jī gam) — pieprasī ja, lai viņ š personī gi aizved viņ us uz viesnī cā m, lai tā s izvē lē tos. Tad atpū tas procesā (viņ i vē l palika) parā dī ja sevi visā savā krā š ņ umā . Personā ls viņ us sveicina (š eit visi ir draudzī gi) - un atbildot: vai jū s neņ ē mā t segu? "(starp citu, papildu segas un spilveni skapī ).

Reģ istratū rā (Tonijam) - "tu stā vi š eit xxxxx, ieslē dzam dž akuzi! "...Un vē l, vē l viens ...Bet, es biju apjucis ...

Kopumā š ā das cenas tika lauztas reģ istratū rā (ja tiek pieņ emti darbā.8 cilvē ki, pirms pā rsū tī š anas uz Soho par USD 2 abos virzienos).

Tā nu nā cā s secinā t - braucam vieni, bet ne š odien un kurp - lemsim, kad draugi atgriezī sies no Jeruzalemes.

- Pastā stiet man, lū dzu, kur tā lā k doties?

- Kurp vē laties doties? Kī ts atbildē ja.

- Man vienalga...- teica Alise.

- Tad nav svarī gi, kurp jū s dodaties, - teica Kī ts.

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

30.01. 2018. gads - diena pie baseina un beduī nu ciemats.

Iedegums kaut kā neparā dī jā s un tika nolemts to uztvert nopietni - sauļ oties, bet labā k ne jū rā , bet pie baseina. Mē s labi pavadī jā m laiku, bija arī animā cija un š ū puļ dziesma ar kompā niju – un tas ir jautri.

Eh ...skaistums un auksts ū dens

Pē c pusdienā m tika nolemts doties "pa koraļ ļ iem" pa kreisi (pē c "ekspertu" ieteikuma). Mē s sasniedzā m pludmali un devā mies pa kreisi.

Шалаш


Mē ģ inā ju atrast pilsē tu ar mazā kiem viļ ņ iem, jo ​ ​ nebija ē rti (un man tas nav iespē jams, nevaru tikt galā ar straumē m) nirt sē rfot. Starp citu, es nesteidzos - mū su pludmalē cilvē ki bija kā rtī gi saskrā pē ti (smiltī s atrada akmeņ us), kad sē rfot viņ us apgā za. Vispā r jau tieš i ā rpus pilsē tas pludmales man bija cerī ba aizbraukt kaut ko apskatī t. Ē kas pludmalē bū diņ u veidā tika apsargā tas. Viņ i nolē ma nereaģ ē t, un es mē ģ inā ju iekā pt ū denī .

Š ā di izskatā s ieeja koraļ ļ u zonā - tā ir ļ oti neē rta un netā lu no ciemata

Un te arā bu puiš i steidzā s pie mums no nekurienes.

Mums pat nav laika nomazgā t traukus! »

Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

Man arī sā ka vicinā t ar roku – ej, nā c uz tē ju! ». Vī rietis deva zī mi – “Valim! ». Es ā tri savā cos un kliedzu, ka mū su "bizness" sā k attā linā ties, vī rs mani panā ca un sā ka man pā rmest, ka es visur kā pju un "aizvietoju" viņ u. Principā viņ am bija taisnī ba, bet es centos iegū t precī zu informā ciju vietnē , bet nesaņ ē mu un uzkā pu kā pionieris (rakstu Turpravdai! Kur ir mans T-krekls? : ).

Tā pē c rakstu sevi ar brī dinā jumu, tiem, kas nav rupji un kuriem nepatī k ekstrē mi sporta veidi. Par tā m 5 minū tē m Ka es nopeldē ju, mans vī rs tika ne tikai pievilinā ts uz tē ju (to paš u, kas viesnī cā ) un sā ka pieprasī t "š okolā di", furgonu dolā ru, kā arī pielaikot kedas. Es atnesu 2 š okolā des, bet vienu iedevu Kemalas mī ļ otajai, kura mums atnesa zupu, zemenes un dalī ja wifi, bet otru izņ ē ma ē dnī cas vadī tā ja, kura man ļ oti gribē ja uzdā vinā t š ņ aucamo kasti ar bungā m.

un ja mū s tur nelaiž un viss? Nolē mā m reģ istratū rā vē rsties pie Kudrjavč ika - varbū t viņ š kaut kā satricinā s jautā jumu (naivs).

Kudrjavč iks izteicā s - 10 dolā ri no deguna!

Man ir vienalga, ko jautā t, ja joprojā m nesaņ emu atbildi, vai ne?

Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

Es biju bezspē cī gs...Es sā ku aizvainot, ka nav iespē jas tikt no š ejienes ā rā un nav koraļ ļ u...Kudrjavč iks teica - netā lu no Barč ello viņ u var redzē t pa logu. Es precizē ju - mū s neizraidī s? Ne viss ir kā rtī bā ! Mē s pametā m. Pirms sasniedzā m Barcello bojas, apstā jā mies un iekā rtojā mies smiltī s. Es iegrimu sevī : kaut kas ir. Paņ ē ma kameru.

Lai gan š eit desa viļ ņ ojas.

Bet ir mazas zivis, kas barojas ar sī kumiem.

Vispā r - "un bez zivī m - vē ž a zivs", es piedzimu ar cerī bu peldē t ar masku.


com / newimg / 3 / 1200x800 / 00/02/03/54 / 2035482.jpg "/>

Bet š eit, protams, pieskrē ja divi apsargi no Barč ello un lika mums tikt prom. Š eit ir viņ u pludmale, un mū su pludmale ir 50 metru attā lumā . Sā ku gausties, ka mums nav koraļ ļ u, viņ i pamā ja ar roku taisni uz jū ru - paskaties tur! Viss bija bezjē dzī gi.

Ja tas tā bū tu, tas nebū tu nekas. Ja, protams, tā bū tu. Bet tā pē c, ka tā nav, tā nav. Tā da ir lietu loģ ika.

Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

Dodieties uz turieni! ! ! ! !

Mū su draugi no atvaļ inā juma atgriezā s no ceļ ojuma iedvesmoti un iespaidiem bagā ti un gulē ja lī dz pusdienā m. Uzklausī juš i manas bē das, nolē mā m vakarā aizbraukt uz Soho - tas ir skaisti un interesanti.

Sā kumā Š armas valdzinā jumi raisī ja skepsi, tač u bija jā redz arī š is piemineklis.

Novē rojot atpū tniekus un pajautā jot cenas Kemalam, tika konstatē ts, ka mikroautobuss uz Vecrī gu ir 5 mā rciņ as no deguna (1 dolā rs = 17.66 mā rciņ as).

Uz Soho (tas ir tuvā k) ar taksi nedod vairā k par dolā ru no deguna (4-5 prasa maš ī nu un 4 cilvē ku kompā niju. , Vienkā rš i ļ oti labi der).

No viesnī cas kā du laiku doties pa tuksneš a ceļ u cauri policijas iecirknim lī dz aplim un tur noķ ert.

Bet mū s pieķ ē ra! : ) Tukš a mikroautobusa š oferis aizķ ē rā s ar piedā vā jumu par 8 dolā riem aizvest kur vajag. Mē s Soho pateicā m $ 5, un viņ š laimī gi piekrita. Viņ š nevienu citu neņ ē ma un nepā rprotami negā ja pa marš rutu. Kā viņ š brauca, tas ir atseviš ķ s stā sts, teikš u vienu - brauciens ar vē ju un dziesmā m.

Apdzenot visus spē kratus, viņ am izdevā s sazinā ties ar kolē ģ iem – taksometru vadī tā jiem: viņ š skaļ i kliedza un smē jā s pie atvē rtā loga. Teicu, ka saprotu, ka viņ š saka droš i: “Uzminiet, cik jums paveicies, es atradu zirgu un aizvedu tos uz Soho par 5 dolā riem. Diena bija izdevusies! ». Vispā r mums arī likā s jocī gi – tā tač u ir Ē ģ ipte! Bet cik forš i braucā m – ne jau triviā ls taksometrs!

Arvien dā rgā k!


Aizvien pā rsteidzoš ā ks un brī niš ķ ī gā ks! Aizvien interesantā k! Kļ ū st arvien dī vainā k un dī vainā k! Viss ir pā rsteidzoš s un pā rsteidzoš s! …………… L. Kerols "Alise Brī numzemē "

Peļ ņ a Soho no neparastas puses. Š oferis piedā vā ja pagaidī t, bet mē s atteicā mies. Pie ieejas ap policijas posteni un pā rbaudī t rokas bagā ž u, un caurbraukš ana caur metā la detektoru.

Soho

Visi staigā starp gaismā m, pa veikaliem un kafejnī cā m.

Soho

Soho

Bet, es kaut kā izaugu, un mani tas viss ī paš i neinteresē . Uzjautrinā tā ki cilvē ki, ī paš i koš as sievietes (gan mū sē jā s, gan austrumnieciskā s). Fotogrā fiju nesaņ ē mā m daudz, paldies draugiem - kaut kas ir.

Turklā t mē s devā mies ekskursijā pa Savoy Hotel - mū s laipni izturē jā s no vadī tā ja. Zā le pā rsteidza ar greznī bu un dzī vā m orhidejā m un rozē m.

Bet tad mū su tū roperatore parā dī ja istabiņ u fotogrā fijas (infotū rē viņ a tur bija) - tā teikt: stils - "sovdepija", parastā sanatorija ar neinteresantiem cipariem. Mū su viesnī ca š ajā ziņ ā nepā rprotami uzvarē ja.

Kopumā puiš i devā s uz veikalu, lai nopirktu ogles ū denspī pei - un pā rdevē js viņ us atcerē jā s gadu: viņ i nopirka ū denspī pi no viņ a! Un saka, ka viss balts uz vienas sejas: ).

Vispā r, pieņ ē muš ies svarā , devā mies mā jā s – ar taksi par 5$. Č eito nebrauca uz viesnī cu, apstā jā s aplī pie policijas iecirkņ a un mē s ar kā jā m aplaudē jā m kalnā lī dz ieejai viesnī cā . Viņ i nomazgā ja visu bā rā (tas atrodas tieš i pie ieejas reģ istratū rā ).

"Ja viss pasaulē ir muļ ķ ī bas, " sacī ja Alise, "kas jums traucē saprast? " ".....L. Kerola" Alise Brī numzemē "

01.02. 2018. gads - iedomī ba.

Viens no atpū tniekiem man ieaudzinā ja vecī ti, ko mē s laikam nesapratā m un cena 10 dolā ri lī dz Farā nai ar transfē ru un pusdienā m viesnī cā . Tad viņ am bija lemts - viņ š arī gribē ja ne tikai nirt, bet arī kaut ko redzē t. Tā kā viņ š ir sporta peldē tā js, viņ š varē ja atbraukt no mū su pludmales caur sē rfot un nopeldē t 50 metru distanci, bet neredzē ja neko citu kā zā li un vientuļ u nogā zi.

Nu pē c brokastī m atkal devā mies runā t uz recepciju.


Cena ir pieaugusi – pielika klā t pā rskaitī jumu un, protams, bez ē diena: 25$ no deguna. Es vairs nezinā ju, ko darī t, un vestibilā biju skaļ i saš utis par Š armu, tā cenā m un nespē ju atrisinā t kā dus jautā jumus. Reģ istratū ras darbinieki man nepievē rsa uzmanī bu, viņ i to neredzē ja (kur uz Tralyal un Trulyal). Te mū su puisis pieskrē ja klā t un teica, ka aplī nobildē jis tū risma aģ entū ras sludinā jumu - brauciens ar jahtu uz Tirā nu par 13 dolā riem no deguna.

Mū su tā lruņ i nebija pielā goti (kā jau teicu par Ē ģ ipti 4, un mē s nepirkā m septiņ us) - tā pē c mū su draugs Viberā risinā ja sarunas. Vienojā mies par rī tdienu - trī s pieturā s peldi ar masku, pusdienas un mū s aizvedī s prom no barjeras. Man bija jā precizē , no kā ? Redzē ju barjeru, kur kursē pludmales autobuss. Un pie galvenā s ieejas - tikai vā rti. Atbilde ir pie galvenā s ieejas pulksten 8. Nauda? Nauda, ​ ​ kas pavada autobusu. ES biju laimī gs! Beidzot peldē š u kā rtī gi!

Izeja atrasta - nav dā rga ekskursija!

" Daž i atrod izeju, daž i to neredz, pat ja redz, un daudzi pat nemeklē " L. Kerols "Alise Brī numzemē "

Mē s joprojā m sauļ ojā mies un pusdienojā m (starp citu - baseini ir ļ oti auksti, tajos gandrī z nav iespē jams peldē ties. Ir apsildā ma dž akuzi - bet konkurence ir liela).

Puiš i nolē ma doties uz Vecrī gu pē c augļ iem un koferiem (pasū tī jumi ir vietē jie), un mē s nolē mā m nebraukt taupī t - mums rī t ir ceļ ojums! Tā nu atkal pavadī ju laiku neko nedarot (kas man ir ļ oti grū ti), lai gan iedegums jau kļ uvis manā ms.

"Viņ ai nebija pilnī gi nekā , ko darī t, un sē dē t dī kā , ziniet, nav viegli. » Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

Viņ iem nedaudz patika vecpilsē ta - klasiskais austrumu tirgus, kad baidies dabū t telefonu un cieš i saspiest naudu, un visi turas pie tevis. Bet tur bija ļ oti skaista moš eja, daudz skaistā ka nekā ekskursijā .

Augļ i 1 dolā rs par kg

02.02. 2018. gads - kā mē s nekur neaizbraucā m.

Intriga neizdevā s, tu jau visu saprati. : ).

Š arms nav mū su pilsē ta un nevē las mū s izlaist ar labiem iespaidiem (tas neattiecas uz viesnī cu).

Pamodos agri, uzvilku savu flotes tē rpu jahtai (svī trains T-krekls un svī trainas espadrilas, zils dž emperis, vintage cepure ar enkuriem, veste un paņ ē mu somu tē mā ).

Mans tē rps jahtai (tikai svī traino espadriļ u sandaļ u vietā )


Skatī jos no balkona, kā vietē jais suns izklaidē jas. Sā kumā viņ š apmeklē ja pirmo stā vu, dabū ja saldo bulciņ u, pē c tam nozaga (paņ ē ma) no blakus istabas krē sla lifona no peldkostī ma un nedaudz koš ļ ā ja. Labi, ka nesatika saimnieci, viņ a acī mredzot gribē ja iesist viņ am pa seju.

Pisyk koš ļ ā jamais krū š turis

Mē s devā mies uz ē damistabu (pirms laika) - un jau ir daudz cilvē ku, kas dodas ekskursijā s. Mē s bijā m laimī gi – ne vieni. Pirmo reizi dodamies ekskursijā no ielas.

Gids tikš anā s reizē iebiedē ja - grass: nenā c, un ja pasaki istabas numuru, tad atnā ksi, un ir rē ķ ins - samaksā sodu, kā nokavē ta ekskursija. Es izstā stī ju visu š o jautrī bu tiem, kuri nedzirdē ja mū su ceļ vedi. Izrā dī jā s, ka visi cilvē ki veica ekskursijas pa apli un par tā m samaksā ja, saņ emot č ekus. Tajā paš ā laikā par lī dzī gu mū su ekskursiju samaksā ja 15 dolā rus.

Par sevi domā ju ļ oti labi – izdevā s noslē gt labu darī jumu.

Nekad nedomā jiet par sevi tā , kā citi nedomā par jums, un tad citi nedomā s par jums tā , kā jū s vē lē tos, lai viņ i izskatā s. "L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Es visus nostā dī ju rindā , lai gaidī tu aiz viesnī cas vā rtiem, nevis pie reģ istratū ras. Visi ieradā s laicī gi. Mē s gaidā m. Kurus aizveda par 15.8-10 gaidam.... kas safari + nirš ana, 8-15. Un mē s esam prom. No rī ta atnā ca suns, koš ļ ā dams krū š turi, bet arī viņ š nevarē ja mū s mierinā t. Nolē mu rī koties – aizskrē ju uz reģ istratū ru.

Bija kā ds gauss angliski runā još s zē ns, kurš , ieraugot mani, smagi nopū tā s. Gru - palī dzi! Vajag piezvanī t draugiem, viņ i guļ . Es neatceros numuru. Lika meklē t pases (kopijas). Viņ i meklē ja - es neatpazinu. Tad viņ š precizē ja, kad viņ i ieradā s - sestdienas rī tā . Es saku - dators! Viņ š pamā j ar galvu un izvelk milzī gu ar roku norakstī tu Talmudu. Jautā ju - vai tas ir dators? Viņ š smejas.

Ja tā padomā , droš i vien š oferis vienkā rš i nevē lē jā s ierasties tā lā kajā viesnī cā Sharma un cauri policijas kontrolpunktam uz apļ a (pat taksometrs mū s veda tikai lī dz š ai vietai) cauri 2 cilvē kiem.

Es lamā jos un raudā ju un teicu visiem, kas klausī jā s, ka man nepatī k Charm, ka viss š eit ir W dē ļ... ! Lai gan viesnī ca ir laba.

"- Jums ir jā saka tas, ko domā jat!


— Es vienmē r daru! Alise izpļ ā pā jā s, tad, ī su brī di padomā jusi, godī gi piebilda: "Nu, es domā ju, vismaz tas, ko es saku. " Kopumā tas ir viens un tas pats! »

Л. Kerols "Alise Brī numzemē "

Viņ a teica, ka es nospļ aujos uz visiem un es izmisī gi darī š u, ko gribē š u - ej uz rifu Barcello un ļ auj man apstā ties! Draugi mani atbalstī ja un mierinā ja ar to, ka vakarā pamē ģ inā sim saldos augļ us, ko viņ i pirka Vecrī gā ! Nekas nepalī dz uzlabot garastā vokli kā domas par garš ī gu ē dienu!

Tagad, piemē ram, divas stundas biju izmisumā ar ievā rī jumu un saldajā m maizī tē m. "L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Nolē mā m sā kumā sasniegt pontonu aiz Barcello, lai ienirt dziļ umā .

Pontonisce

Bet, kā minē ts iepriekš , nav kā pņ u uz dziļ umiem. Sū ds. Vē l viens ū denslī dē js, tas labais peldē tā js, arī gā ja mums lī dzi un nolē ma mē ģ inā t peldē t ar masku uz mazā . Viņ š noķ ē ra mū su zvaigzni un teica, ka kamī ns ir pilns ar zivī m. Ka tas ir pilns ar ež iem un tā tas bija redzams. Viņ a maigi paslī dē ja, ū dens lī dz ceļ iem. Un es ieskatī jos bedrē , kur ieraudzī ju dī vainu zivtiņ u – mazu baltu murē nu! Ai!

Es aizlidoju lodi uz pontonu.

Piekariņ i lī dz ceļ iem ar ež iem pie pontona

Godi - ejam uz Barcello!

Barcello Beach

Mē s vē l paspē jā m nopeldē t, lai gan apsargs stā vē ja pludmalē un zvē rē ja - no Faraanas ieradā s daudz fanu, lai peldē tu ar masku. Nu ....3 reizes uz visu atvaļ inā jumu - labā k nekā neviena.

Zivis

Pē c pusdienā m pie baseina nobaudī jā m nelielu ē ģ iptieš u mango (nekas, kā izrā dī jā s, garš ī gi), daž us bumbierveida ā bolus (man patī k kraukš ķ ē t) un hurmas, no kurā m ž okļ i tika ievē rojami pacelti.

Mazs garš ī gs mango

Khuram un daž i ā boli

Tad viņ i paņ ē ma no Kemalas savus mazos citronus (1 kg - dolā rs) un devā s savā kt. Mē s nesavā cā mies un atgriezā mies bā rā.

Š eit mums pievienojā s puiš i no Zaporož jes - vienmē r mazliet saburzī ti, piedzē ruš ies un parā dā s, tiklī dz satumst. Viņ i stā stī ja, ka baseinā ienira tikai vienu reizi un lī dz jū rai nav nonā kuš i.


Viņ i spē lē ja kazino (zaudē ja 1000 USD), devā s uz diskotē kā m ar animatoriem (kur viņ i cī nī jā s) un tā tā lā k. Ē ģ iptei tā s pietiek 3 dienā m, pē c tam garlaicī gi, un no vietē jā alkohola visi orgā ni nokrī t. Es nevaru dzert...: )

Ja kopā ž ā vē siet pudeli ar uzrakstu "inde", agri vai vē lu gandrī z noteikti sajutī siet vieglu savā rgumu. "L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Pē c sarunā m viņ i aizbē ga no viņ iem pie č ū skā m un uz istabu. Svē tki pē kš ņ i beidzā s.

Бай! Č au!

Kopumā , neskatoties uz burzmu, it kā labi atpū tā mies (ī paš i salī dzinot), bet nekur netikā m.

Tajā paš ā laikā ir pakalpojums - nav rindas par 25 USD! Nu gribas pildī t vī zu plā nu visā di! Tas viss ir radī ts mā kslī gi.

Nostā vē jā m 2 stundas un knapi tikā m lī dz lidmaš ī nai, laika vairs nebija. Tomē r ū dens tika aiznests! : ).

? Pat normā li. Lai gan vecā kais diriģ ents nemitī gi turē jā s pie manis (mums ierā dī ja vietas 2. rindā ). Lai gan, kad lidojā m tur ar viņ u, viņ a kaut kā nepamanī ja tos piedzē ruš os cilvē kus, kas klī da pa kajī ti un nevienam neļ ā va gulē t.

Nobeigumā jā atzī mē , ka monē tas tomē r iemetā m jū rā , lai gan ceram uz turpmā kiem braucieniem uz Hurgadu vai Marsa Alamu!

? nodomā ja nabaga Alise. - ...Kā pē c es tikko iekā pu š ajā truš a bedrē ? Un tomē r...tomē r...Man patī k š ī dzī ve – viss š eit ir tik neparasts. "L. Kerola" Alise Brī numzemē "

Ardievu, Sarkanā jū ra! Uz redzē š anos!

Noslē dzot š o episko "drā mu", ceru, ka ne visi ir izlasī juš i lī dz galam, bet nolamā juš ies, un tie, kas lasī juš i un komentē juš i, jau ir varoņ i! Varbū t kā dam noderē s mū su pieredze š ajā braucienā , lai gan tā bija nedaudz dī vaina un ļ oti subjektī va.








>





< br>















»

L. Kerola "Alise Brī numzemē "

Lai labas brī vdienas un ceļ oš ana!

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вид на отель
МОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
В ожидании рейса
Холл
Ужин
Наш корпус
Наш номер
Первое утро!
Волныыыыыыыыыыыыыы
Пляж огромный!
Бассейны....
Все удобства
Аниматоры
Пещера у бара
У бассейнов
Джакузи с
Днюха с барабанами
торт
Суп моей мечты!
Море волнуется раз... море волнуется два...
Пантоны там длиннннннюююющие!
К Барчелло!
Пешочком к отелю
Памятник миру и цветущая колючка
Мечеть и минарет
Мечеть
Вход
Мечеть
Коптская церковь
Церковь
Церковь
Лев и агнец на короне
Внутри - фото не передает всей красоты
Трон, где восседает Ратриар Александрийский, когда приезжает
Библия
Нефертити
Лавка папируса и сувениров
Папирусы
Бусики
Кальяны
Эх... красота и холодная вода
Шалаш
Вот так выглядить вход на коралловый участок - очень не удобный и рядом с деревней
Самое красивое что увидели
Рыба-попугай
Камбала
Хейлин метилохвостый
Идите туда!!!
Сохо
Сохо
Сохо
Сохо
Сохо
Мечеть в стром городе
Манго 5-6 долларов за кг
Фрукты по 1 доллару за кг
Песик жует лифчик
Мой наряд на яхту (только вместо босоножек полосатые эспадрильи)
Понтонище
Мелкотища по колено с ежами у понтона
Рыбули
Пляж у Барчелло
В сторону Фарааны
Белый краб
Мелкий вкусный манго
Хурам и какие-то яблочки
Кто знает что это за фрукт - похож и на яблоки и на груши одновременно
Бай! Бай!
Красота
Прекрасный отель
До свидания Красное море! Увидимся!