Albatros Aqua Park Sharm 5*– Atsauksmes

94
Novērtējums 8.110
№17 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.9 Numurs
8.3 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.3 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hadabas apgabala otrajā piekrastē. Atvērts 2017. gadā. Viesnīca atrodas 1,2 km attālumā no teātra niršanas vietas un 1,3 km attālumā no Tempļa rifa, 8 km attālumā no Nāmas līča un 3 km attālumā no vecpilsētas. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm un aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар sandrazayn
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es biju viesnī cā janvā ra vidū ar draugu. Laiks krā š ņ s, pa dienu 24-26, vakarā vē ss, bet ne kritisks. Lieliska sagaidī š ana, ā tri apsē dos. Visi ir laipni un izpalī dzī gi. Viesnī ca ir milzī ga, skaista un tī ra. … Tomēr ▾ Es biju viesnī cā janvā ra vidū ar draugu. Laiks krā š ņ s, pa dienu 24-26, vakarā vē ss, bet ne kritisks. Lieliska sagaidī š ana, ā tri apsē dos. Visi ir laipni un izpalī dzī gi. Viesnī ca ir milzī ga, skaista un tī ra. Daudz slaidu bē rniem un pieauguš ajiem. Ū dens ir vē ss, bet ir divi apsildā mi baseini. Galvenais baseins ir silts, un tajā ir gluda ieeja, it kā staigā tu pa smiltī m. Apkā rtnē ir daudz bā ru, kur var ē st. Saldē jumu pasniedz atseviš ķ i no 12:00 lī dz 17:00. Saldē juma bumbiņ as. Viesnī cā ir 3 restorā ni: galvenais, jū ras velš u un Maracan (a la carte) ē dieni daudz, bet vienmuļ i. Ir vegā niem, bē rniem un diē tiskiem. Zupas, piena pā rslas, konditorejas izstrā dā jumi, makaroni, salā ti utt. Ir daudz gaļ as, pā rsvarā liellopa un vistas gaļ a, tikai jē ra gaļ a. Bā rbekjū sauss un apdedzis Vienmē r! Tie č ipsus dara ļ oti garš ī gus, esiet uzmanī gi, č ipsos ir fritē tas olas, sajaucu ar kartupeļ iem) zivju restorā nā vienmē r ir daudz daž ā du zivju, pā rsvarā mī klā.
Kalmā ru gredzeni un garneles. Sausas garneles. Augļ i ir reti. Visu sagriež š ķ ē lē s. Zemeņ u uguns. Gvajava nav garš ī ga, melone ne tik ļ oti. Fries katru rī tu. No alkohola man patika rums, izvē lī gs) viņ i vestibilā ļ oti garš o majito. Animā cija viesnī cā bē rniem ir lieliska. vakaros mini disko un š ova programma. Bē rniem tas patī k, bet pieauguš ajiem ir garlaicī gi. Viesnī cu sacensī bas “Mis un Mr” ir pilnī gas muļ ķ ī bas. Vadoš ais puisis! Velk visu uz sevi, bet ....22.00 viesnī ca mirst!! ! Tiesa, reizē m viņ i taisa karaoke, te var vismaz pasmieties. Disko ballī te 30$. tur bija diskotē kas par 15 dolā riem, bet es nezinu, kā tur bija. Pludmale ir tā lu. Autobusi kursē ik pē c 30 minū tē m. No rī ta gā jā m kā jā m, pa viesnī cā m. 10 minū tes ...Lī dz liftam. var ne tikai pastaigā ties pa č etrinieku teritoriju, bet arī braukt ar slidkalniņ iem un ē st restorā nos. Visi bē rnu baseini ir apsildā mi. Jū ra ir lieliska! Ieeja ir gluda. Rifu praktiski nav, bet zivju ir daudz. Ir sauļ oš anā s krē sli un estakā des, bet ne vienmē r bez maksas.
Visa animā cija notiek pa kreisi no lifta, netā lu no kuģ a. Pludmales restorā ns ir lielisks! Putupolistirola š ķ ī vji, vienreizlietojamie galda piederumi. Pā rtikas praktiski nav! Bet par to garš ī go augļ u ledu. Man bija jā dodas uz viesnī cu vakariņ ā s, pē c tam jā atgriež as pie jū ras. Cenas spa un ekskursiju vietā m! Turcijā septembrī tie bija 2 reizes zemā ki. Brauciens ar laivu ar jahtu gida pavadī bā maksā.55 USD, pludmalē.35 USD. septembrī Turcijā iedevu 15$. spa: hammam, dž akuzi, sauna, pī lings un masā ž a 90 minū tes 110 USD. Turcijā iedeva 65$ par 120 minū tē m. Un tad tas ir kaut kā nesaprotami, hammam tevi saslapinā ja, noberzē ja un nomazgā ja, tu neesi nomazgā jies. Dž akuzi ledus. Secinā jums: tiem, kam ir bē rni, ir paradī ze! Pieauguš ajiem nav ko darī t! Ak, es aizmirsu ciparus. Numuri ir lieli, tī ri un ē rti. Tī rī ts katru dienu perfekti! Viņ i netaisa gulbjus. Peldmē teļ i un č ī bas jā prasa, tā s dod pret parakstu. Ledusskapī ir tikai ū dens, kas tiek papildinā ts katru dienu. Ir tē jkanna, tē ja, kafija un cukurs.
Duš ā : š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja, zobu pasta un birste, skuveklis, skū š anā s ziepes un krē ms. Es ar bē rnu tur atgrieztos vē lreiz.
аватар o_olga85
Ļ oti laba viesnī ca. Ļ oti ā tri tikā m apsē duš ies. Liels paldies Mustafai reģ istratū rā , istabiņ u iedeva kā vienmē r ģ imenes, bez papildus maksas, lai gan biļ etē bija noteikts standarts. Bija 2 pieauguš ie un 11 gadus vecs bē rns. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca. Ļ oti ā tri tikā m apsē duš ies. Liels paldies Mustafai reģ istratū rā , istabiņ u iedeva kā vienmē r ģ imenes, bez papildus maksas, lai gan biļ etē bija noteikts standarts. Bija 2 pieauguš ie un 11 gadus vecs bē rns. Apmetos 8320. istabiņ ā . Viss tī rs, uzkopš ana katru dienu, uzreiz tika atnesti halā ti un č ī bas. Vannas istabā bija visi nepiecieš amie atribū ti - kas tika papildinā ti katru dienu (š ampū ni, kondicionieri, duš as ž elejas). Bā rs katru dienu tika piepildī ts ar 2 pudelē m ū dens uz vienu cilvē ku.
Ē diens ir diezgan normā ls. Katru dienu bija kalmā ri, katru otro dienu vista, kebabi, zivis, garneles gan reizi nedē ļ ā otrdienā s. Slaidi nedarbojā s visi, bet apmeklē ja kaimiņ u viesnī cas Aqua Blu teritoriju. Viņ u slidkalniņ i nav tik ekstrē mi, vairā k piemē roti bē rniem.
Vienī gais, kas apbē dinā ja, ir tas, ka š obrī d 1001 nakts uz laiku nenotiek, jo notiek vietnes remonts. Bet izrā de ir ļ oti laba. Mē s apmeklē jā m pagā juš ajā gadā , un bē rniem tas patika.
Vai mē s te vē l nā ksim? - Noteikti jā ! Vai mē s ieteiktu - NOTEIKTI!
аватар olchik1200
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es rakstu š o pā rskatu, pamatojoties uz savu personī go pieredzi un novē rojumiem. Atvaļ inā jumā es nekad ī paš i nemeklē ju mī nusus vai kaut ko, par ko sū dzē ties, un par 15 gadiem, aktī vi ceļ ojot, neesmu atstā jis atsauksmes, bet kaut kā tas ir akvaparkā , ka viss ir tik neskaidrs kā. … Tomēr ▾ Es rakstu š o pā rskatu, pamatojoties uz savu personī go pieredzi un novē rojumiem. Atvaļ inā jumā es nekad ī paš i nemeklē ju mī nusus vai kaut ko, par ko sū dzē ties, un par 15 gadiem, aktī vi ceļ ojot, neesmu atstā jis atsauksmes, bet kaut kā tas ir akvaparkā , ka viss ir tik neskaidrs kā.5 *, ar kuru es gribē ju padalī ties.
Atpū tā mies š ajā viesnī cā no 21.09. 21. lī dz 14.09. 21 ieskaitot, divi pieauguš ie un bē rns 13 gadus vecs. Ē ģ iptē jau desmito reizi un gandrī z visi braucieni uz Albatos ķ ē des viesnī cā m. Pirms pā ris gadiem atpū tā mies arī netā lu esoš ajā Aqua Blu. Uzreiz jā saka, ka cerī bas-realitā te nepiepildī jā s.
Pē c ieraš anā s viņ i iedeva 20 USD, ieguva istabu pirmajā stā vā . Istaba laba, ģ imeniska, ar terasi un izeju uz baseinu. Gaisa kondicionieris darbojā s labi. Vannas istabā kanalizā cija nav aizsē rē jusi, ū dens tecē ja lieliski. Pā rsteidza, ka 5 * nav mini bā ra (kola, fanta, sprite), nu, tas ir, mē s izdzī vosim. Ledusskapis tecē ja, katru dienu pie tā bija kā da peļ ķ e. Tī rī š ana: viņ i katru dienu atstā ja 1 USD par tī rī š anu, tač u tī rī š anas kvalitā te nekā dā veidā netika ietekmē ta. Ir ļ oti putekļ ains, spoguļ i ir netī ri pastas lā sē s no dienas, kad ievā cā mies istabā , uz terases ir putekļ u kā rta, ka, sē ž ot uz krē sla, melni š orti kļ ū st balti. Istabā paklā js ir miskastē , labā k bū tu pilnī bā izņ emt. Un nedē ļ u situā cija ar tī rī š anu palika tā s prombū tnes lī menī . Paņ emot lī dzi baltas č ī bas no mā jā m, pē c trim dienā m nā cā s tā s izmest, jo palika tikko brū nas, valkā ja tikai istabā ). Bet figū riņ as tika savī tas no dvieļ iem katru dienu, un gulta tika apbē rta ar ziediem).
Ē diens: restorā ns ir netī rs! Ja neatnā ci uz atklā š anu, tad ar 100% garantiju ē dī si pie netī ra un lipī ga galda un drupač ā m pilna krē sla. Principā tas biež i ir Ē ģ iptē , bet š ajā viesnī cā tas ir kaut kā uzkrī toš ā k.
Gaļ as ē dieni vienmē r ir vista, zivis un daž reiz kebabs. Piedevas ir standarta: rī si, kartupeļ i, makaroni, tvaicē ti dā rzeņ i. Izsalkuš i nebijā m, tač u bija problē mas ar sortimentu, salī dzinot ar citā m tā paš a Albatross ķ ē des viesnī cā m, bet tas, ko ē dā m, bija garš ī gi. Ooo, gandrī z aizmirsu))) brokastī s bija virtuļ i, kurus š efpavā rs nelika saldumu grozā , bet tikai pē c viesa lū guma izņ ē ma no aizmugures istabas 1 gab, it kā viņ š to izplē stu no sirds (tā da vē l nekad nav redzē ta).
Viesnī cas teritorija ir pamesta, maz apstā dī jumu, baseini pā rsvarā.50 cm (mazi), tā pē c ir plaš ums ar maziem bē rniem. Ir arī dziļ ā ki, bet ar tiem nepietiek.
Pludmale: tā lu, braucā m ar autobusu, autobuss forš s, kondicionieris vienmē r strā dā ja, autobuss atiet ik pē c pusstundas, lai gan autobuss ar Aqua Blu kursē biež ā k. Var arī pastaigā ties pa akvazilā teritoriju, bet karstumā tas rada stresu. Sē dvietas tuvu pludmalei. Tuvā k liftam ir bā rs visai pludmalei, otrs bā rs, kas nedarbojas netā lu no autobusa pieturas. No viena pludmales gala lī dz otram jā iet pē c dzē rieniem. 13. septembrī nez kā pē c bā rmeņ i nolē ma, ka vienā rokā izsniedz divas alus glā zes, un alum "glā zes" ir plastmasas, katra pa 100 ml))) un arī pusglā zi putu). Tā viņ i skrē ja pusi dienas, bet neatguvā s). Piestā tnes, kur nirt un peldē t, nav, pareizā k sakot, ir, bet bez pakā pieniem, un no tā s nevar peldē t un nolē kt (. Visu bloķ ē bojas, ka pat nav kur peldē t.
Personā ls pā rsvarā atsaucī gs, patī kams, bet te lemj, kā jau ierasts, dzeramnaudu, kuru vienmē r atstā jot neskopojam.
Viesnī ca pozicionē sevi kā.5 * un velk ne vairā k kā.4 *, tač u tas ir manas ģ imenes viedoklis un pieredze, dzī vojot citā s viesnī cā s.
Kopumā akvaparkā noteikti neatgriezī simies.
Paldies par uzmanī bu! )
аватар shevcuktaras5
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jos spontā ni, pirmo reizi Albatrosā nevis pirmajā rindā . Mē s esam č etri, un mums visiem ir daž ā das ē diena izvē les. Visi bija apmierinā ti. Istabas nerada negatī vas emocijas, viesnī cas tī rī ba ir klā t. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos spontā ni, pirmo reizi Albatrosā nevis pirmajā rindā . Mē s esam č etri, un mums visiem ir daž ā das ē diena izvē les. Visi bija apmierinā ti. Istabas nerada negatī vas emocijas, viesnī cas tī rī ba ir klā t. Pludmale ir kā pludmale, katrai gaumei, galvenais, lai nav slinkums. Personā ls ir jauks, ja jums ir humora izjū ta. Atceros: "Š ī s acis ir pretē jas" karaoke. Ē da ar bā rmeni. Atceros pludmales pā rvaldnieka reakciju uz jebkuru aicinā jumu. Visi labie biedri. Laba viesnī ca un atpū tnieki tajā nav sliktā ki.
аватар sin1970_rambler.ru
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Izvē lē jos viesnī cu, jo es Vecgada vakarā atpū tos Albatrosā Marsa Alam. Un man patika viņ u sistē ma. Bet Albatross Š armā nemaz nav tā dā lī menī . Labā kajā lī menī.3. Tikai parastie cipari. Ē diens ir slikts, Blu ir vē l labā ks. … Tomēr ▾ Izvē lē jos viesnī cu, jo es Vecgada vakarā atpū tos Albatrosā Marsa Alam. Un man patika viņ u sistē ma. Bet Albatross Š armā nemaz nav tā dā lī menī . Labā kajā lī menī.3. Tikai parastie cipari. Ē diens ir slikts, Blu ir vē l labā ks. Bet š eit viņ i iekasē vairā k par 300 USD. Dzē rieni lē tā kajā s plastmasas glā zē s. Vienreiz var dabū t dvieli, un tad tik tā lā stū rī , ka vē l tur jā iet. Dienests - vajag pusi kalpu izraidī t. Un, kad jū s apmeklē jat viņ u pludmali, tad š ī jau ir pilnī ga apdare, un bufete pludmalē ir vienkā rš i neaprakstā ma. Un tas ir Albatross - nē , tas ir pilnī gs sveiks.
аватар MirosJK
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tī rs, pā rtikas vairā k nekā pietiekami, viss ir garš ī gs. Svē tdienas ir zivju diena (grilē tas garneles, kalmā ri). Nedē ļ as laikā viņ i deva zivis uz grila un mī klā . Daudz gaļ as ē dienu. Var atrast diē tiskā s maltī tes, ir atseviš ķ a bē rnu barī ba. … Tomēr ▾ Tī rs, pā rtikas vairā k nekā pietiekami, viss ir garš ī gs. Svē tdienas ir zivju diena (grilē tas garneles, kalmā ri). Nedē ļ as laikā viņ i deva zivis uz grila un mī klā . Daudz gaļ as ē dienu. Var atrast diē tiskā s maltī tes, ir atseviš ķ a bē rnu barī ba. Augļ i, saldumi, konditorejas izstrā dā jumi. Visu diennakti tē ja, kafija dzē rieni (kola, sprite, sulas).
Tī rī š ana istabā s katru dienu. Ir apsildā mi baseini, bet slidkalniņ i vairs netiek apsildī ti, jo. karsta diena.
Pludmalē viņ i izveidoja lielu pā rtikas zonu, labas tualetes un ģ ē rbtuves. Atvē ra liftu un kā pnes uz pludmali. Atseviš ķ i ik pē c pusstundas autobuss uz pludmali.
Pludmalē pa dienu burgeri un saldē jums. Tē jas, kafijas dzē rieni. Viss ir tī rs, visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i.
Mums ļ oti patika. Paldies.
аватар 24diana99
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viena no labā kajā m viesnī cā m, kurā esmu bijusi. Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ilgi, bet, ierodoties Albatrosā , nenož ē lojā m ne mazums. Lieliska viesnī ca, skaista liela un ziedoš a teritorija. Labas istabas ar visā m ē rtī bā m. … Tomēr ▾ Viena no labā kajā m viesnī cā m, kurā esmu bijusi.
Viesnī cu izvē lē jā mies ļ oti ilgi, bet, ierodoties Albatrosā , nenož ē lojā m ne mazums.
Lieliska viesnī ca, skaista liela un ziedoš a teritorija. Labas istabas ar visā m ē rtī bā m. Atsaucī gs un draudzī gs personā ls, vienmē r interesē jas par mū su noskaņ ojumu. Liels pluss ir ē diena daudzveidī ba (katru dienu zivis un gaļ a jebkurā formā ), ir arī ē diens PP studentiem. Ē dienu ir daudz, jū s nepaliksit izsalkuš i, jo pie baseiniem un pludmalē ir ē dinā š anas laukums. Forš s akvaparks un apsildā mi baseini.
Liels paldies animā cijas komandai, kas katru dienu priecē ja atpū tniekus pa dienu (ū densaerobika, vingrojumi, daž ā da veida dejas un spē les) un vakarā ar koš ā m š ova programmā m.
аватар rassoha.e.s
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca nav ī paš i labā stā voklī . It ī paš i, ja ir ar ko salī dzinā t! Ū dens baseinos ar akvaparku ir auksts, lai gan tū risma aģ entū rā teica, ka tiks apsildī ts! ! ! Tikai viens baseins ir apsildā ms, un viens mazs bē rnu baseins! ! ! Pā rtika vairā k vai mazā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav ī paš i labā stā voklī . It ī paš i, ja ir ar ko salī dzinā t!
Ū dens baseinos ar akvaparku ir auksts, lai gan tū risma aģ entū rā teica, ka tiks apsildī ts! ! ! Tikai viens baseins ir apsildā ms, un viens mazs bē rnu baseins! ! ! Pā rtika vairā k vai mazā k.

Personā ls ir ok!

Starp citu, atpū š oties 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem, mē s vienojā mies par 20 USD, lai iedotu mums 2 istabu komplektu.

Remonts telpā s nav pirmais svaigums (((((

Kopumā es nevaru ieteikt š o viesnī cu.
аватар sergey2806781
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā kš u ar patī kamo: milzī ga teritorija, krā š ņ i slidkalniņ i, akvaparks tieš ā m viens no labā kajiem, labs ē diens pat ņ emot vē rā karantī nu, lieliska animā cija, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Bet ir sī kumi, kas pielī p kā sniega bumba, un mums nav strū klakas uz izplū des: restorā nā netī ros traukus izrauj no rokā m, grā bj priekš ā , bā rmeņ i uzvedas tā , it kā bū tu plkst. … Tomēr ▾ Sā kš u ar patī kamo: milzī ga teritorija, krā š ņ i slidkalniņ i, akvaparks tieš ā m viens no labā kajiem, labs ē diens pat ņ emot vē rā karantī nu, lieliska animā cija, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.

Bet ir sī kumi, kas pielī p kā sniega bumba, un mums nav strū klakas uz izplū des: restorā nā netī ros traukus izrauj no rokā m, grā bj priekš ā , bā rmeņ i uzvedas tā , it kā bū tu plkst. vismazā k viesnī cas saimnieki, lai gan uz lū gumu uztaisī t mohito sprite glā zē un daž i badjagi skaidro, ka vakarā bū s ledus, laims un piparmē tra! Un pat padomi neatrisina problē mas.
Mū su lielajai kompā nijai, 10 pieauguš ajiem, aizskriet uz bā ru pē c pā ris alus glā zē m nav nekā ds saviļ ņ ojums! Rupjī bas un rupjī bas, uzvedieties tā , it kā mē s bū tu iebrucē ji viņ u valstī . Atseviš ķ a saruna par kafiju, vienkā rš i riebums, neskatoties uz š ikajiem kafijas automā tiem.
Nu muš as, tas vispā r ir alvas, sajū ta tā da, ka guļ cū ku fermā , milzī gs mī nuss. Mē s neesam pirmo reizi š ajā valstī , un mē s vē l neesam saņ ē muš i tā dus saviļ ņ ojumus.
Pludmale, tikai pludmale, bez rifa, nekā das izklaides.
Lī dz ar to secinā jums: viesnī cu neiesaku.
аватар Postel4you.com
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Akvaparks nostrā dā ja - slidkalniņ i auksti, 2 baseini apsildā mi. Joprojā m brauc, labi. Daž i slaidi darbojā s noteiktos laikos. Ē diens ir normā ls - piedevas, gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i. Viss ir svaigs. Pludmale, protams, ir tā da (((pā ris reizes bijā m savvaļ ā , bet man arī kaut kā gribē tos ē rtā k. … Tomēr ▾ Akvaparks nostrā dā ja - slidkalniņ i auksti, 2 baseini apsildā mi. Joprojā m brauc, labi. Daž i slaidi darbojā s noteiktos laikos. Ē diens ir normā ls - piedevas, gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i. Viss ir svaigs. Pludmale, protams, ir tā da (((pā ris reizes bijā m savvaļ ā , bet man arī kaut kā gribē tos ē rtā k. Lī cī silts, bezvē jš , lieliski peldē ties.
https://youtu. be/H26qwu5OzJ4
Parādīt vairāk »


iemiesojums xxeeaxx
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
iemiesojums lizakilimnik1357
3 gadā atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums -MaX-
Tika iegādāta ekskursija uz Albatros akvaparku, taču viesnīca netika atvērta un atklāšanas datumi nav zināmi. Kurš ir tādā pašā situācijā? Ko jūs piedāvājat pretī? Mums bez maksas piedāvāja Moderna, bet tur pontons nav piemērots bērniem. Par Aqua Blue viņi pieprasa papildu samaksu USD 300 (14 naktis, 2 + 1).
4 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 29 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на второй береговой линии в районе Хадаба. Открыт в 2017 году. Отель находится в 1,2 км от места для дайвинга Театр и в 1,3 км от рифа Темпл, в 8 км от Naama Bay и в 3 км от Старого города. Отель идеально подойдёт для семейного и активного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Шарм-эш-Шейх составляет 15 км.
Pludmales apraksts Частный песчаный пляж протяженностью 1000 метров. Каждый час курсирует автобус до пляжа.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

4 ресторана, 8 баров. Всего 22 бассейна, 4 из бассейнов с подогревом в зимний период (9 бассейнов для взрослых+15 бассейнов для детей). Гости отеля могут пользоваться всей инфраструктурой отеля Albatros Aqua Blu Resort Sharm El Sheikh 4* без ограничений (барами, ресторанами).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 15 бассейнов для детей. Аквапарк с подогревом в зимний период (35 горок для детей и 76 водных игр). Детский клуб для детей от 1 до 12 лет. Детская дискотека. Детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк с подогревом в зимний период (9 горок для взрослых+35 горок для детей и 76 водных игр). 4 джакузи на открытом воздухе. 1 многофункциональный корт (дополнительная плата за прокат оборудования и освещение). 1 поле для пляжного волейбола в Beach Albatros Resort (бесплатно). 1 теннисный корт (дополнительная плата за прокат оборудования и освещение). Вечерние программы / шоу, дневные спортивно-развлекательные программы: бесплатно. Гости отеля могут также пользоваться аквапарком соседнего отеля Albatros Aqua Blu Resort Sharm El Sheikh 4* без ограничений. В шаговой доступности находится развлекательный комплекс ALF LEILA WA LEILA. Анимация: активная.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 236 номеров. Отель состоит из основного 2-этажного здания и комплекса 2-этажных корпусов.

Istabās

Ванная комната с душевой кабиной, фен, индивидуальный кондиционер, спутниковое телевидение (русские и украинский каналы), телефон, мини бар (минеральная вода-бесплатно), чайник (бесплатно), WI-FI (бесплатно), сейф (бесплатно), балкон или терраса, некоторые номера соединены смежной дверью, сетевые адаптеры доступны бесплатно (по запросу).

Adrese Hadaba Umm El Seed Sharm El Sheikh, South Sinai Egypt
Tālruņi: 002-0693667296
Tīmekļa vietne: Albatros Aqua Park Sharm
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.