Ir vēlme atgriezties

Rakstīts: 29 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 22 — 29 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Izvē loties viesnī cu, ļ oti svarī gi bija akvaparks (kā to pieprasī ja 11 gadī ga meita), un mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu. Tikā m uz viesnī cu pavakariņ ot, pē c vakariņ ā m ieč ekojā mies, viss ā tri un bez baksheesh piegarš as. Protams, jā piebilst, ka viesnī ca ir pavisam jauna, viss tī rs, kā rtī gs un svaigs.
Teritorija liela, nav aprakta apstā dī jumos, bet dā rznieki cenš as kaut ko iestā dī t un laistī t, ceru, ka tuvā kajā laikā viesnī ca nebū s sliktā ka par Aqua Blue. Un, protams, akvaparks, tā pē c arī izvē lē jā mies š o viesnī cu. Pie slidkalniņ iem strā dā glā bē ji, kuri tieš ā m skatā s, kas mani iepriecinā ja, jo cilvē ku ir daudz, un pie mums nekad nav bijuš as avā rijas.
Akvaparks ir lielisks, man patika daudz un daž ā di slidkalniņ i, un ļ oti maziem, lieliem bē rniem un pieauguš ajiem. Pluss ir arī tas, ka kaimiņ os esoš ā Aqua Blue teritorijā var izmantot arī akvaparku un visu infrastruktū ru. Slikti, ka ū dens baseinos ir vē ss, ietaupa uz apkuri, tikai nedaudz uzsilst. Pludmale. Biež ā k brauca ar autobusu, bet reizē m gā ja kā jā m, autobuss kursē regulā ri, tā pē c, lai arī mū su viesnī ca nav pirmajā , bet treš ajā rindā , diskomfortu tas nerada. Pludmale laba, vietas pietika. Zivju ir daudz, maskā ir ko redzē t, jū ra ir tī ra, ū dens ir daudz siltā ks nekā uz slidkalniņ iem). Ir maiga ieeja, lieliski piemē rota bē rniem, ū dens apavi nebija vajadzī gi. Lai peldē tu ar masku, jā iet prom no pludmales savvaļ ā . Man bija liels prieks, ka nebija daudz vē ja, lī cis, tas ir super. Izklaidei - iespē ja redzē t 1001 nakts izrā di Leilā , krā sains priekš nesums ar austrumniecisku piegarš u, tiek prezentē ta senā s Ē ģ iptes vē sture. Izrā de bija bezmaksas.

Ē diens Daž kā rt pusdienojā m pludmalē , mums pietika ar tur esoš o ē dienu. Starp pamatē dienreizē m ir uzkodas, saldē jums amatierim, ne saldē jums, zemu tauku saturu, mums garš oja, dod gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Ē diens izcils, liela piedevu un desertu pā rpilnī ba, grilē ta gaļ a, liellopa gaļ a, tī tars, vista, jē ra gaļ a, daudz gaļ as, izņ emot sojas desu. Liels skaits dā rzeņ u, ņ ē mā m svaigus griezumus un taisī jā m salā tus pē c savas gaumes. Kopumā ar pā rtiku nav problē mu.
Atpū ta. Pastaigas attā lumā no tirgus, nedaudz vairā k kā pusstundu, devā mies pē c jū ras veltē m un augļ iem. Nopirkā m garneles, mī dijas, mums visu uzreiz pagatavoja, ē da istabā ar alu, ļ oti garš ī gi. Bijā m ekskursijā uz Kairu, tieš i š ajā gadalaikā tas ir vislabvē lī gā kais laiks gariem ceļ ojumiem. Man ļ oti patika, redzē tā mē rogs ir iespaidī gs, pavisam savā dā k, nekā skatoties pa televizoru vai bildi, emocijas pā rš alca, forš s muzejs, mega milzī gs, braucā m ar kamieļ iem, kopumā diena izdevusies. Un nebaidieties rezervē t ceļ ojumus ne no tū roperatora, mē s caurijā m Tibatur vietni, viss bija virsū un uz pusi lē tā k.
Kopumā mē s lieliski atpū tā mies, personā ls ir lielisks, ū dens parki ir klases, mē s atgriezī simies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu