Vilšanās

Rakstīts: 26 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 24 decembris 2018 — 1 janvārī 2019
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Ē ģ iptē un Š armā treš o reizi. Pirms tam viņ i atpū tā s tikai pirmajā lī nijā pie Sheraton un Jolly Willy.

Uzreiz jā saka, ka nemeklē jā m lē tā ku viesnī cu. Mē s gribē jā m atrast labā ko bē rniem ziemā . Viņ i uzticē jā s amatieriem no ceļ ojumu aģ entū ras, ģ imenes draugiem, paziņ ā m un tam visam (kā rtē jais neizteiktā likuma apstiprinā jums).

Tā pat jau iepriekš teikš u, ka ļ oti cienu viesnī cu darbinieku darbu (jebkuru), jo saprotu, kā pē c viņ iem vajadzē tu iepriecinā t izvē lī gos viesus, kā viesnī cu menedž eri viņ us uzspiež un pat vienkā rš i jā iemā cā s divas valodas, lai iegū tu darbs š ajā s Sinaja viesnī cā s. Es arī nekad neskopoju ar dzeramnaudu bā rā vai baseinu tuvumā , kā arī gadī jumos, kad cilvē ks sniedz pakalpojumu, kaut arī nosacī ti bez maksas, pat ja esat ieradies uz "viss iekļ auts". Tā pē c man nav pretenziju pret viesnī cas personā lu. Puiš i cenš as visu iespē jamo, par ko viņ iem liels paldies!
Kamē r lielā kā daļ a mū su tautieš u nepū las apgū t kaut vienu sveš valodu, ar labu un bezmaksas izglī tī bu, prasme runā t divā s sveš valodā s, lai arī ar grū tī bā m, ir cieņ as vē rta!

Tā tad, mē s ieradā mies decembra beigā s kā ģ imene ar diviem bē rniem. Protams, viesnī cu izvē lē jā mies slidkalniņ u un akvaparka dē ļ.
Tā kā ziemā jū ra ir auksta, mē s piekritā m otrajai lī nijai, cerot, ka baseinos bū s silti, jo visi š eit nā k tikai š ī akvaparka dē ļ un viņ iem ir jā uzsilda ū dens, galu galā pieci .....

ups...

Puiš i, viesnī ca ir pilnī ga krā pniecī ba! Pati teritorija ir plikpaura. Veģ etā cijas gandrī z nemaz nav (it ī paš i salī dzinot ar Š eratonu, var teikt, ka ir tikai plikas smiltis).
Bet pie velna mē s devā mies slaidu dē ļ bē rniem!

Rezultā tā slidkalniņ i darbojas, bet uz tiem uzkā ps tikai iereibis cilvē ks vai valzirgs, jo ū dens baseinos š ajā s ziemā s ir ledains!
Normā ls vecā ks savu bē rnu tā dā ū denī nelaistu.
Tomē r ir daž i apsildā mi baseini. Viņ i, protams, bez slaidiem un mazliet glā bj situā ciju. Bet, atvainojiet, š ā du baseinu ir daudz jebkurā viesnī cā un pirmajā rindā!
Kur ir solī tais apsildā mais akvaparks???!! ! Kur ir slavinā tie slidkalniņ i bē rniem? ! Ziema!! ! Kur bē rni var peldē t? Galu galā viesnī ca sā kotnē ji bija ģ imene!
Kā pē c ne vā rda par to, ka peldē š ana akvaparkā ziemā neder?!

Otrā vilš anā s ir ē diens.

Ak, es ar skumjā m atceros ē dienu un jo ī paš i omleti ar bekonu un kafiju no rī tiem Sheraton un Jolly Willy. Š eit ir niecī ga izvē le: pā rsvarā frī kartupeļ i, vista, rī si. Rietumu omletes ir veidotas tā , lai tā s izskatī tos pē c zolē m.
Ir salds, smuki izskatā s, skaidrs, ka pavā res ļ oti centā s, lika uz tā m visā das puķ es un rozes.
Un tas ir divtik aizvainojoš i, jo ž ē l darbinieku, kuri cenš as kaut kā paspilgtinā t tū ristu vilš anos, bet lielā koties visi š ie saldumi ir vai nu bezgarš ī gi, vai arī “nu, tā -tā ”. Atkal atceros Sheraton š okolā des kū kas un kū ku kalnus. Š ī s ir debesis un zeme.

Treš ais: odi! Protams, tas neattiecas uz viesnī cu, bet tā ir tikai skā rda. Viņ u ir tonnas. Sā kot no pulksten 10-11 nav iespē jams atrasties uz balkona. Istabas durvis nevar atvē rt. Vakarā teritorija tiek nokaisī ta ar kaut kā diem reida tipa sū diem, kas smird pē c petrolejas un dī zeļ degvielas maisī juma. Smaka viesnī cā ir tā da pati kā pie strā dā još a Zila slē gtā garā ž ā ar iedarbinā tu motoru.

Ceturtais: kas pie velna ir piecinieks???!!! ! Blakus stā voš ais Aqua Blue ir ar galvu un pleciem skaistā ks par š o akvaparku. Un teritorija un apstā dī jumu daudzums un pludmales tuvums.
Pats akvaparks Albatross nav pat otrā lī nija. Š ī ir TREŠ Ā lī nija!!!!!
Jā , uz pludmali kursē autobuss, tā ir romantika.
Nu, ja es bū tu tevi atvedis lī dz jū rai, tad nē , tev tomē r vē lā k jā kā pj lejā.

Ir arī visā di sī kumi, piemē ram, kū tsmē slu smaka hipodroma teritorijā no zirgiem un kamieļ iem (un tas ir tieš i blakus restorā na blokam), piedū motas koplietoš anas telpas un telpas (smē ķ ē t var gandrī z visur viesnī ca, lai gan visur ir uzraksti "smē ķ ē t aizliegts"). Riabyata, š ī viesnī ca ir vairā k paredzē ta bē rniem! Lai sirdsapziņ a!

Kopumā pilnī ga vilš anā s viesnī cā . Situā ciju glā bj ekskursijas, kuru ir daudz un ir vē rts tā s ņ emt vismaz tā pē c, lai nesē dē tu š ajā blā vi piedū motajā vietā , bet es labprā tā k tā s vedu viesnī cā s pirmajā lī nijā ar labu zaļ o zonu, kur ir patī kami staigā t pa vakara zaļ ajiem labirintiem un kur smarž o pē c ziediem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu