Nav slikti

Rakstīts: 6 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 24 marta — 4 aprīlis 2021
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Apmierinā ts ar papildus. maksa iepriekš . Netā lu no lidostas, ja jums patī k lidmaš ī nas, kas lido virs galvas, jū s bū siet sajū smā ) pā ris reizes dienā jū s varat redzē t lidmaš ī nu vē derus, kas lido pā rsteidzoš i klusi virs galvas. Vannas istabas ir tī ras un jaunas. Veļ a tī ra, laikam ar apkopē jas matiņ iem, ceru no rokā m. Viens matracis no 4 nebija ī paš i labs - centrā bija stipri saspiests. Sienas koridorā nosmē rē tas ar atpū tniekiem, vai nu pā rtiku, vai netī rumiem, kā arī istabas ā rdurvis, bet flī zes tī ras un jaunas. Notī ra normas, putekļ us neslauka, bet, ja izkā p no duš as basā m kā jā m uz grī das, tad nekas nelī p pie kā jā m.
Vakariņ as gan smilš ainajā , gan rifu pludmalē ir skumji. Vā rī ti kartupeļ i, gurķ is, tomā ts, bulciņ a ar kotleti, keč ups, pā ris biskvī ti no vakariņ ā m - tas arī viss. Tas atrodas uz rifa. Uz smilš ainā s, treknā s pitas maizes ar malto gaļ u, gurķ i, tomā tu, kaut kā ds nesaprotams zivju sautē jums. Viss. Dzē rieniem jā dodas atseviš ķ i uz citu vietu. Tā das ir pusdienas uz minū ti 5* viesnī cā . Ja jums ir laba apetī te, iesaku uzkrā t augļ us vai pusdienot viesnī cā .
Rifs nav slikts, ja pirmo reizi, bū s ko redzē t. Redzē jā m delfī nus un milzu starus. Ja jū s bijā t Blue Bay Oasis rifā vai Sharm Plaza, tad tā ir aptuveni 1/4 no viņ u rifiem. Uz smiltī m brauc pusstundu, uz rifu min. 20. Noteikti valkā jiet maskas, naudas sods 250 USD, ja policija pā rbaudī s. Personā ls patī kams, neviens nepieķ eras. Sauļ oš anā s krē sli, lai arī veci, ir kvalitatī vi, katru vakaru tiek mazgā ti. Ē diens gatavots kā ar cimdiem, ko vismaz redzē jā m atvē rtajā virtuvē . Ē dienu izvē le ir, nav ļ oti slikta, es teiktu š iki, ja bū tu 4 *.

Š ausmī gi daudz odu, par smidzinā tā ju grib $6 min, labā k paņ em lī dzi savu. Š ova programmas normas - vī rietis svā rkos, vē derdejas, dejas un č ū skas. Reiz mē s redzē jā m karaoke. Bē rnu animā cija nebija redzē ta. Normu teritorija, pietiek pē c vakariņ ā m pirms gulē tieš anas pastaigā ties. Diennakts bā rā viņ i gatavo vē su karsto š okolā di ar brendiju, esiet uzmanī gi ar latte, pastā v risks sē dē t uz jerk visu dienu. Mē s saņ ē mā m apmē ram 170 USD vienai personai 4 dienā s, es dotu 130 USD. Spriež ot pē c atsauksmē m par Hiltoni un Rixos, nokļ uvā m labā viesnī cā , vienī gais, kas traucē ja, bija kontingents, kas kuplā skaitā nā ca uz degoš ajiem. Nav manieres, nav audzinā š anas, nav kultū ras.
Ļ oti labs akvaparks, slidkalniņ i darbojas visi, izņ emot pē c kā rtas. Vē l viena lieta, kas man ļ oti nepatika, nebija liela autobusu izvē le no un uz pludmali. Vai nu pludmalē , vai pusdienu labi, vai taksi. Smilš aino nemaz neizpē tī jā m - klusa bezvē ja lī č a nomale, lī dz ceļ iem dziļ š ū dens un kuģ u karte, bet ja ir ar maziem bē rniem, tad jā brauc tur, rifu pludmalē ir mini pludmale ar akmeņ iem, ja nav bē guma, tieš ā m var nopeldē ties, bet ne peldē t, bet zem pontona dziļ ums jau ir 8-10 metri.
Kopumā nav slikti, bet nezinu, vai brauktu tur vē lreiz, bet, ja kā ds brauktu pirmo reizi, es ieteiktu. Ē ģ iptē bijā m 8 reizes, bet serviss neglā bjami krī t, un koraļ ļ i mirst, par atpū tu š o valsti vairs neuzskatī sim. Internets, starp citu, ir maksas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu