Pēc cenas mums kopumā patika! 36$ Dubl+1/dienā

Rakstīts: 26 jūlijā 2020
Ceļošanas laiks: 19 — 20 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s apsē dā mies uzreiz, burtiski 10 minū tes. Varbū t paveicā s, jo. cilvē ki sē dē ja uz dī vā niem un gaidī ja savus numurus. Apmetā s 10 soļ us no reģ istratū ras. Istaba diezgan plaš a, bet vienkā rš a, š eit nav karalisko kambaru), nedaudz poushatan, bet ne ī paš i kritisks, normā ls (par š o naudu). Ir televizors, ledusskapis š ausmī gi dū ca, pa nakti nā cā s izslē gt. Tē jas biznesa nav, tikai reģ istrē joties iedeva pusotru ū dens. Dvieļ i pilnā komplektā cijā , parastie, tikai ziepju dozatori.
No reģ istratū ras mū su koferus pacē la š veicars (tas viennozī mī gi nebija vajadzī gs, jo koferi ir uz riteņ iem un jā iet 10 soļ us), atnesa uz istabu, parā dī ja kur ir vanna (citā di laikam ne atradu)) un stā vē ja pie izejas un stā vē ja velkot aizkaru))) Es jautā ju - vai ar aizkaru kaut kas nav kā rtī bā ? )))...Kopumā visi vē las savu dolā ru)
Reģ istratū rā ir Oksana, viņ a ļ oti palī dz visos jautā jumos

Teritorija
Tas nemaz nav liels, aptuveni aprobež ojas ar vienu baseinu, ap kuru izvietotas telpas (Kopā.150 istabas). Pastaigas š ajā viesnī cā ir nereā li, jo. nekur. Bet tomē r teritorija ir sakopta, viss tī rs, sakopts, apgriezts utt. Teritorijā ir patī kami atrasties! Baseinā ir slidkalniņ i, normā li, strā dā ! Tur ir arī bā rs, ar vietē jo alkoholu un bezalkoholiskajiem dzē rieniem, alu pudelē s (ir ar sarkanā m etiķ etē m, garš o nejauki kā stiprinā ts un ir stella. acī mredzot kā tu smaidi un viņ i to uzlies). Viesnī cā nav kafijas automā ta. Ir arī minimags, var nopirkt kaut kā dus č ipsus, cenu zī me nemaz nebija nolauzta! Animā cija ir klā t, viņ i cenš as, cik var, diezgan!
Autobusi uz pludmali
Uzturs
Spē cī gi krā sas nebū s. Pē c viesnī cas cenas ē dinā š ana ir diezgan adekvā ta, tā vispā r nav daudz (sortiments nav spē cī gs), bet kvalitā te un garš a ir normā la! Nebija tā das lietas kā “nu, vismaz atrodi kaut ko ē damu, lai kaut kā piebā ztu vē deru”. Ē ģ iptes standarta brokastis (olas, pankū kas. . . ), pusdienas, vakariņ as - 2 veidu gaļ a, piedevas, dā rzeņ i. Kafijas automā ta nav, kafija daž ā s tē jkannā s. .

Es teiktu, ka š ī ir sava veida budž eta viesnī ca, pē c kuras nesā pē s krū tis par izmesto naudu - tas ir diezgan atbilstoš s savai naudai - bez š oka triecieniem istabā s un ē damistabā . Un tas viss bija ļ oti pā rsteidzoš i, jo. brauca stipri ar piesardzī bu pē c atsauksmju izlasī š anas un vē rtē juma apskatī š anas! Kā saka - gaidi sliktā ko, tad bū s iespē ja pā rsteigt)
Interneta vispā r nav, lidostā paņ em SIM karti
Kopumā kā vienmē r viss ir detalizē ti nofilmē ts video un visu var redzē t savā m acī m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu