Neklausieties citu cilvēku atsauksmēs!

Rakstīts: 19 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 9 — 16 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
ES esmu priecī gs! Cerī bas bija sliktā kas par realitā ti. ES iesaku! Viesnī ca ir ideā li piemē rota cenas/kvalitā tes ziņ ā tiem, kas ceļ o pirmo reizi un vē l nav pieraduš i pie greznī bas.
Laba kompā nija un jū ra ar zivī m aptver visas nianses. Kompā nija noteikti tiks atrasta, var doties pats (animā cija, vakara š ovi, š autriņ as, volejbols to veicina).
Lē ta viesnī ca atbilst savā m prasī bā m: tī ra, laba teritorija, numuriņ š tika iedots labā k nekā standarta numurs (vajadzē tu bū t). Viesnī cas kompaktums ir pluss, pie baseina var ieturē t pusdienas un vakariņ as. Baseins neapsildī ts, bet decembrī bija karsts - pusdienā s visi peldē jā s, slidkalniņ i vaļ ā . Izsalcis nepaliksi, ē diens ir apē sts, bet normā li, augļ u nebija, pā rē jais - š ahta. Alkohols: nav - 10%, un jā skrien pē c tā m glā zē m un ubagot. Mū su uzņ ē mumu tas netraucē ja. Apzaļ umoš anai nav pludmales (nav tualetes, daž i sauļ oš anā s krē sli), bet koraļ ļ i un zivis, ieeja bez pontona - viss dramatiski mainā s !!!!

Personā ls pā rsvarā jauks, par visu var vienoties, ir ubagi Van Dollars, bet mē s nevienam neko nedevā m, izņ emot š okolā des. Ierodoties devā s uz sapulci - paē duš i utt. , aizbraucot - nē . Rokassprā dzes noņ ē ma 12. Tad jau tev neko nedod, bet viesnī cas kompaktums plus neticami, draugi mū s aizveda paē st pie baseina, tā ka nebija nekā da traģ ē dija. Š is ir aicinā jums izvē lē ties labu izbraukš anas un ieraš anā s laiku. Labā k ierodoties no rī ta un izbraucot vē lu vakarā , lai visas dienas tiktu maksimā li saglabā tas.

Nu LIELĀ KAIS ceļ ojuma mī nuss ir kompā nija ANEXTUR, kas spē j sabojā t garastā vokli jebkuram. Es pat nevē los aprakstī t š ī s sū dī gā s sajū tas no tikš anā s ar gidu. Kaut kas š ajā sakarā ir jā dara. Iebiedē š ana, rupjī bas un zaudē ts laiks. Tas ir pilnī gs riebums. Visiem pā rē jiem paziņ ā m tā nebija (viņ iem bija citi uzņ ē mumi). Ekskursijas jā veic tikai ā rpus viesnī cas. Un esiet uzmanī gi ar jū ras veltē m.
Lai visiem jaukas brī vdienas!! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu