TURQUOISE BEACH HOTEL 4* (piem., PARTNER HOTELS TURQUOISE 4*)

Rakstīts: 22 novembris 2011
Ceļošanas laiks: 13 — 20 novembris 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
TURQUOISE BEACH HOTEL 4* (piem. , PARTNER HOTELS TURQUOISE 4*)
Mē s palikā m 2011. gada novembrī .
Tirkī zs /ˈ tɜ rkɔ ɪ z/ vai /ˈ tɜ rkwɔ ɪ z/ - tulkots kā tirkī zs. (Š is termins nā k no franč u valodas, kas nozī mē turku. )
Viesnī ca atrodas jū ras krastā (1. lī nija pā ri ceļ am), Sharm El Maia rajona centrā (Sharm El Maia) lī cī , kur ir daudz kanalizā cijas cauruļ u, 5 minū š u gā jiena attā lumā no "vecā s pilsē ta" = Old Marketa.
Zilie mikroautobusi dodas uz Nā mas lī ci no Old Marketa = 1 mā rciņ a (turp un atpakaļ ).
Galvenais restorā ns "Paradī ze" - 100 cilvē kiem, ierodoties arā biem uz nedē ļ as nogali - kuram nav laika ieņ emt vietu - bū s jā ē d uz ielas (lī dz 60 laimī gajiem).

Arā bi ierodas no ceturtdienas un aiziet svē tdien pirms pusdienā m. Paldies Dievam, ka viņ iem nav All Inclusive, bet tikai puspansija = tā tad pusdienā s restorā nā tikai slā vi un balti. Brokastī s arā bi nesteidzas - viņ iem patī k gulē t, un vakariņ as ir maratons galdiņ u ieņ emš anai un rindā pē c gaļ as un citiem saldumiem, kad restorā ns tiek atvē rts pulksten 19.00.
Batoniņ os ir daudz garš ī gu dabī go sulu no maisiņ iem (nektā rs, apelsī ns, ā bols, gvajaves, ananā ss), visgarš ī gā kā gvajaves sula. Brilles - caurspī dī ga cieta plastmasa zem stikla - lai tā s nevarē tu saplī st.
Viesnī ca ir orientē ta uz pensionā riem-nerdiem ar deputā tu padomes elementiem naudas taupī š anas rež ī mā , principā visi uz to ved ekskursijas uz 2 nedē ļ ā m, un pē c 10. dienas daudzus aizrauj Murkš ķ a diena.
Reģ istratū rā viņ i nesaprot krievu valodu (tikai vā ja angļ u valoda), bā ros un restorā nos darbinieki runā teicami krieviski.
Viesnī cā ir sava smilš u pludmale, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, matrač i, pludmales dvieļ i - vietas vienmē r ir = jo. Arā bi praktiski nesauļ ojas un drē bē s nedaudz peldas jū rā . Tiem, kas vē las apbrī not koraļ ļ us, jā iet gar krastu (pa labi pa ceļ u) 12 min. uz mež onī gu pludmali - kas atrodas aiz ž oga un izklā ta Izraē las tanka ostas priekš ā .
Visi numuri ar skatu uz jū ru un baseinu. Labā k ņ emt 2. stā vu - telpas visas sā kas no 300.
Istabā : standarta, fē ns, dalī ts kondicionieris, minibā rs (tukš s), numura uzkopš ana - katru dienu, gultas veļ as maiņ a - katru dienu. Ja atstā s dolā ru, gulbji netiks savī ti - tikai puķ es ieliks podiņ ā , gulbji vī t - no 5 dolā riem.
Ā ra peldbaseins (300 kv. m, dziļ ums 1.6 m) nav apsildā ms, ū dens ledus auksts - neviens nemazgā jas un nedraud hipotermija.

Viesnī ca ir tipiska trī s rubļ u banknote, lai gan pie ieejas karā jas uz visā m zī mē m 4 zvaigznes = jo. tiek pabeigta vē l viena ē ka un bū s pilnvē rtī ga "tipa" 4-ka.
Skaists kamielis pastaigā jas pa pludmali - vesela fotosesija par dolā ru.
Otrdienā s diskotē ka pludmalē pie mū su bā ra - viņ i ved ballē tā jus no visiem Sharm rajoniem, mū su viesnī cā ieeja bez maksas - pā rē jiem 35 dolā ri. Diskotē ka no 21.00 lī dz 3-4 naktī m. Pensionā riem nekavē joties sā kas bezmiegs. Istabā s zem 200 kilovatiem ir grū ti aizmigt - neskatoties uz to, ka skaļ ruņ i ir vē rsti uz viesnī cu. Grab stikli un durvis. . .
Brokastis ir garlaicī gas - 3dien jau paliek garlaicī gi - un nav ko ē st un ir vienmuļ i, bet pusdienas un vakariņ as garš ī gas. No augļ iem: dateles, melones, apelsī ni, gvajaves.
Koraļ ļ i ir vā ji - Hurgadā ir vē l skaistā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu