Vidēja viesnīca vecpilsētā

Rakstīts: 27 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 20 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Izvē lē jos viesnī cu netā lu no jū ras un Vecrī gā . Vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu.
Norē ķ ins. Ierados 14:00, mums uzreiz iedeva rokassprā dzes un teica, lai ejam ē st, jo drī z beigsies pusdienas. Dzeramnauda neviens neizspieda un nedeva mā jienu. Dolā rs, ko iedevu kopā ar pasi pie reģ istrā cijas, sā kumā netika paņ emts.
Istabas un zona. Istabu skaits ir diezgan vecs, bet interjers izskatā s mā jī gs. Istaba plaš a, ir pietiekami daudz naktsgaldiņ u mantā m. Balkons ar galdu un krē sliem, man bija skats uz jū ru. Ir seifs, ietilpī gs ledusskapis, kas labi sasalst un ilgi saglabā aukstumu. Telpā bija pietiekami daudz izeju. Par apgaismojumu sū dzī bu nav, istabā.4 lampas, 2 no tā m gultas sā nos. Man nevajadzē ja gaisa kondicionē tā ju, es to uzreiz izslē dzu un vē l vairā k uz visu uzturē š anā s laiku un neieslē dzu. Bet es zinu, ka tas darbojā s labi. Televizors ir mazs, arī neieslē dzu, par TV nezinu.

Internets, par vienu ierī ci bija rakstī ts 5 USD nedē ļ ā . Nemaksā ja. Nav ne jausmas vai reģ istratū rā ir wi-fi, SIM karti nopirku ieraš anā s dienā .
Galvenā s pretenzijas par istabu: duš ā vā jš karstā ū dens spiediens, tualetes durvis neaizvē rā s un balkona durvis neaizvē rā s. Bet kopumā man bija ē rta uzturē š anā s.
Teritorija ir labi kopta un skaista. Viss ir vienā stilā . Ir dī vā ni, kur vienkā rš i sē dē t ā rā , sauļ oš anā s krē sli pie baseina, pat beduī nu stila telts.
Apkalpoš ana. Š eit viņ i rakstī ja par sliktu apkalpoš anu un nevis cilvē cisku attieksmi. Bet es neko nepamanī ju. Visi darbinieki bija pieklā jī gi pret apmeklē tā jiem. Dzeramnaudu neviens neprasī ja. Pavā rs gatavoja omleti, pusdienā s un vakarā pasniedza gaļ u. Jū s bū tu varē juš i lū gt vairā k bez problē mā m. Tas pats notiek bā rā . Cilvē ki nā ca klā t un pasū tī ja vairā kus dzē rienus.
Apkalpoš anā man patika tas, ka galdi tika ā tri notī rī ti un pasniegti. Jū s atstā jat netī rus traukus, viņ i tos aiznes minū tes vai divu laikā . Jū s atstā jat galdu, tas tiek ā tri noņ emts un pasniegts jauniem viesiem.
Pludmalē strā dā animatori, kas izklaidē tū ristus. Viņ i aicina uz rī ta vingroš anu, jogu, ū dens aerobiku. Tajā piedalā s daudzi atpū tnieki. Es redzu, ka nav garlaicī gi. Vakarā uz ielas vakariņ u laikā ir arī kaut kā ds š ovs ar dī dž eju. Cilvē ki to slavē ja, bet es pats to neredzē ju.

Restorā ns. Man patika ē diens. Bet ir pā ris brī dinā jumi. Ē dienu izvē le nebū s ī paš i plaš a. Bet ē diens garš ī gs. Manas brokastis sastā vē ja no olu kulteni, falafeliem un salā tiem. No uzkodā m feta, cietais siers un desa. Saldo cepumu ir daudz. Ir vairā k ē dienu, bet ir arā bu virtuve, vietē jā uzkoda ar kvasoli (fol) utt.
Š ķ ī stoš a kafija, tē ja tē jkannā ar vairā kiem brū vē tiem maisiņ iem, ir piens. Krū zes ir keramikas.
Vakariņ as un vakariņ as. Š eit ir lielā ka izvē le. Viena veida zupa, cita ē dienreize. Garš ī gi. Vairā ki garnī ri. Vienmē r ir rī si, makaroni un kartupeļ i. Ja kartupeļ i, tad izdaliet porcijas.
Gaļ a. Zivis gandrī z katru dienu. Cepta zivs fileja (kā jū ras asaris) bez kauliem. Ī sts ievā rī jums. Arī cepta vistas vai liellopa gaļ a. Daž reiz liellopu aknas. Daž ā s dienā s viņ i izņ em cepeš krā sni un gatavo vistas š aš liku. Laba salā tu un dā rzeņ u izvē le. Deserti pā rsvarā ir biskvī ti ar daž ā diem krē miem. Augļ u ir maz, pā rsvarā apelsī ni un melones. Melones vietā bija arī gvajava vai dateles.
Atkal man patika ē diens, tas ir garš ī gs. Ilgai atpū tai var kļ ū t garlaicī gi, tač u izvē le joprojā m ir, kaut arī neliela. Augļ us pirku Vecajā tirgū , iztrū kumu nejutu. Ē diens viesnī cā man tik ļ oti patika, ka Š arm kafejnī cu neapmeklē ju. Un uz zivju restorā niem negā ju, jo viesnī cā zivis ē du gandrī z katru dienu.
Kas attiecas uz alkoholu. Restorā nā un pludmalē ir bā rs. Alkoholu dzē ra reti, dzē ra kolu ar viskiju. Norm. Tī rā veidā es neiesaku dzert, kā citur Ē ģ iptē . Viņ i saka: bodyaga, lai gan es redzē ju, ka daž i no viņ iem metā s uz alkohola.

Starp citu, es paskaidroš u atpū tniekiem. Lielā kā daļ a no viņ iem ir normā li, vairā k vecā ki nekā jaunā ki. Ģ imenes ar bē rniem, pensionā ri. Bija tā di, kas nemitī gi tusē jā s pie bā ra, tač u neviens nebija trakulī gs un netraucē ja kā dam citam atpū sties.
Atraš anā s vieta un pludmale. Paņ ē ma viesnī cu pirmajā rindā . Š eit viss nav tik skaidrs. Par pludmali sū dzī bu nav. Tas nav pā rpildī ts, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Izsniedz dvieļ us, ir animatori, masā ž a. Ir bezmaksas bā rs un maksas bā rs, kur var iegā dā ties kafiju vai svaigu sulu. Pludmale atrodas pā ri ceļ am no viesnī cas, pie krustojuma cilvē ks palī dz š ķ ē rsot ceļ u, apturot automaš ī nu ar stieni. Ī paš a uzmanī ba ģ imenē m ar bē rniem.
Bet par peldvietu. . . Saulriets smilš ains, kas piemē rots bē rniem un pensionā riem. Jū s varat peldē t bez koraļ ļ iem. Bet koraļ ļ u nav. Peldvieta nav ī paš i liela un to ierobež o mols labajā pusē , kur atrodas bariņ š laivu un pontons ar laivā m no viesnī cas. Lai uzkā ptu lī dz krū tī m, jā noiet 20-30 metri.
Bet desmit minū š u gā jienā no viesnī cas (pa labi) bū s mež onī ga pludmale ar skaistiem koraļ ļ iem. Un, ja jū s ejat pa kreisi no viesnī cas un apbraucat lī ci, varat doties uz albatros viesnī cas pludmali, kur man patika peldē ties. Paejot nedaudz tā lā k, var uzkā pt klintī , no kurienes paveras skats uz lī ci un vecpilsē tu. Tā tad peldē š anas ziņ ā vieta man tik un tā bija piemē rota.

Vē l viens pluss. Lī dz Vecrī gai tikai 5-10 minū š u gā jiena attā lumā . Ir tirgus, un kam gan zivju restorā niņ i, un lē tā s svaigā s sulas utt. Es izvē lē jos viesnī cu š ī iemesla dē ļ . No vecpilsē tas ir arī Peace Road, pa kuru mikroautobusi dodas uz Naama lī ci un tā lā k.
Rezumē jot, teikš u, ka man patika viesnī ca Turquoise Beach. Atraš anā s vieta, ē diens, apkalpoš ana un numuri sakā rtoti. Un manas atmiņ as pā rsvarā ir siltas. Bet es brī dinu, daž iem cilvē kiem vajadzē s vairā k komforta un ē diena daudzveidī bas, viņ iem ir jā meklē citur. Ja viss iepriekš minē tais jums ir piemē rots, tad varu ieteikt.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu