Lēti un jautri

Rakstīts: 24 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 21 decembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 7.0
Pirmajā reizē , kad atpū tā mies Ē ģ iptē , viesnī cu mums ieteica tū risma aģ entū ra. Kad mē s iegā dā jā mies ekskursiju, mē s atradā m daudz negatī vu atsauksmju par viesnī cu un bijā m š ausmā s. Tač u, kad viņ i ieradā s vietā , viņ i atklā ja, ka viss nav tik briesmī gi, kā cilvē ki raksta.
Ē diens vienmuļ š , bet visi ē da un neviens nepalika izsalcis. Brokastis - olu kultenis (pē c pieprasī juma var cept ceptas olas no vismaz 4 olā m), cepti dā rzeņ i, falafels, kā rtainā s, smalkmaizī tes, dā rzeņ i. Pusdienas - zupa, rī si, makaroni, kartupeļ i, dā rzeņ i un vienmē r zivs plus gaļ a. Vakariņ as parasti ir bumba, biež i vien bija bā rbekjū ē dienkarte. Tā ir problē ma ar dzē rieniem, tie ir biedē još i, skatī š anā s pa ē damistabu ar izskatu un ieradumiem patieš ā m atgā dina ļ aundari Dž afaru no Aladina.
Teritorija neliela, bet tī ra, ļ oti zaļ a, aug puķ es un koš umkrū mi. Baseins nav apsildā ms, bet dienas laikā var nirt un peldē ties. Personā ls bija ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs, telpas tika iztī rī tas un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Pats galvenais – PLUDMA! Tas ir pā ri ceļ am, turklā t speciā li apmā cī ts cilvē ks palī dz š ķ ē rsot ceļ u, aptur automaš ī nas un pavada tū ristus. Krievu valodu saprot, nav diskomforta. Sastā vs - ukraiņ i 70%, un vienlī dz baltkrievi un kazahi. Krievu pasaules nav vispā r.

Pludmale ir ideā li piemē rota bē rniem - maiga ieeja un nav traumu riska. Netā lu no vecpilsē tas un moš ejas sē rī gā Alla Akbara, kas no turienes steidzas 10 reizes dienā , sā kumā tie sasprindzinā s, un tad pierod. Netā lu atrodas rifs ar maigu ieeju un zivju un koraļ ļ u masu. Vē ja praktiski nav. Un pats galvenais, viss ir ļ oti lē ts - es nesaprotu, ko ē ģ iptieš i vispā r nopelna.
Mē s lidojā m atpakaļ ar cilvē kiem no 5 * - viņ i sū dzē jā s par sliktā m pludmalē m. Vē los atkal ierasties Turkuaz - klusā viesnī cā klusai ģ imenes atpū tai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu