Nav Wi-Fi (maksāja tikai 5 USD). Visi darbinieki ir rupji un nekomunikabli.

Rakstīts: 14 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 12 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 6.0
Mē s ieradā mies vakariņ ā s. Ā tri iekā rtojā mies Teritorija maza, bet mā jī ga. Jū ra ir tī ra. Zivju daudz, gar krastu pa smiltī m peldē ja pat dzeloņ raja. Vē los pieminē t divus Akhmetus (1 - baseina bā rs, 2 - restorā ns). Viņ i tikai pasmaidī ja visiem. Dateles aug uz vietas, ē d - es negribu. Ē diens ir vidē js. Augļ i: melones un neglī ti apelsī ni. Ē dienkarte ierobež ota, bet paē dā m. Pirmā s dienas restorā nā bija brī vas, tad ļ audis saskrē ja tā , ka bija rinda un nepietika tehnikas.
Atseviš ķ i dzē rieniem. Pudele ū dens tiks iedota istabā reģ istrē š anā s dienā un viss. Ja gribi dzert – ej nopē rc ū deni vai ņ em glā zē restorā nā . Restorā nā nekaunī gi paņ ē mā m ū deni pudelē (komentā ru nebija, lai gan ir bilde par pudelē s pildī š anas aizliegumu). Alkohols....Vietē jais alkohols, protams, ir savdabī gs, bet.....tā audzē t - pirmo reizi ar to saskā ros: ū dens ar viskija garš u. Alus, ja pudele netiks atvē rta priekš ā , arī tiks atš ķ aidī ts.
Atseviš ķ i es pievē rsī š os restorā na vadī tā jam. Tas ir vā ciņ š!!! ! ! Viņ š ir tas, kurš izlemj, cik daudz alus vai spirta tu š odien izdzersi. Tieš i viņ a klā tbū tnē bā rmeņ i nevarē ja ieliet neatš ķ aidī tu. . . Un jā , 22.00 viņ am pat ū deni neprasī si (bā rs strā dā lī dz 22.00, izklaides programma lī dz 22.30). Un, ja nolemsi parū pē ties par savu sievu vai atnest bē rnam kolas glā zi, tad tas nederē s - 1 glā ze rokā s. . . Tas ir tikai pipetes !! ! ! Sieviete prasī ja 3 spraitus, jo bē rni uz ielas - nedeva! Cilvē ki apmetā s 22.00 - atteicā s. Un lī dz ar likteņ a arbitra parā dī š anos . .

Sausā paka izbraucot: 0.5 ū dens, bulciņ as, bulciņ as, siers, desa, gurķ is, tomā ts, apelsī ns, bet.... ne maisos vai maisos. Kartona kastē s. Cik neē rti. Vispā r kaut kas lī dzī gs š im. . .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu