Tivoli Hotel Aqua Park 4*– Atsauksmes

76
Novērtējums 4.810
№189 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
5.2 Numurs
5.0 apkalpošana
4.9 Tīrība
5.4 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 1 km attālumā no Šarm eš Šeihas centra, netālu no El-Kheima smilšu pludmales Hadabet Um El Sid. Netālu atrodas Il Mercato rajons un vecpilsēta. Viesnīca atklāta 1998. gadā, pēdējais renovācija veikta 2019. gadā. Viesnīca ir ideāli piemērota ekonomiskām un relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар 3112198548a
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viņ i iedzī vojā s bez problē mā m. Istaba ir ok, viss darbojā s. Tī rī ts katru dienu. Alkohola bija pietiekami daudz, jo es nedzeru daudz. Ē diens garš ī gs, katru dienu kaut kas jauns. Meitenei nozagta e-cigarete. Viņ i vē rpa dot, viņ a atteicā s. … Tomēr ▾ Viņ i iedzī vojā s bez problē mā m. Istaba ir ok, viss darbojā s. Tī rī ts katru dienu. Alkohola bija pietiekami daudz, jo es nedzeru daudz. Ē diens garš ī gs, katru dienu kaut kas jauns. Meitenei nozagta e-cigarete. Viņ i vē rpa dot, viņ a atteicā s. Rezultā tā viņ i to nozaga tieš i no baseina. Jū ra tieš ā m laba. Autobuss vienmē r ir laikā . Tikko labi atpū tā s. ja izbraukš ana no viesnī cas vakarā , tad pa dienu vairs nebaro, lai gan teorē tiski ekskursija tiek apmaksā ta pilnī bā . Atvelciet elpu no aukstuma. Bet pakalpojumu var uzlabot.
Бассейн прям хороший
аватар acetone.dimple0g
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Esam no Kijevas, lidojā m individuā li bez tū risma aģ entū ras uz Š armu, tagad nav kur atgriezties, tā pē c paš i meklē jam kur palikt. Neiesaku š o viesnī cu, jo ieradā mies š ajā viesnī cā naktī (ap 01:00). Tikā m izmitinā ti par paaugstinā tu tarifu (kas ietvē ra brokastis un vakariņ as), to pamatojot ar to, ka ieradā mies vē lu un nerezervē jā m. … Tomēr ▾ Esam no Kijevas, lidojā m individuā li bez tū risma aģ entū ras uz Š armu, tagad nav kur atgriezties, tā pē c paš i meklē jam kur palikt.
Neiesaku š o viesnī cu, jo ieradā mies š ajā viesnī cā naktī (ap 01:00). Tikā m izmitinā ti par paaugstinā tu tarifu (kas ietvē ra brokastis un vakariņ as), to pamatojot ar to, ka ieradā mies vē lu un nerezervē jā m. Otrajā dienā citu apmeš anā s vietu neatradā m, tā pē c nolē mā m palikt vē l vienu nakti. Kad devā mies vakariņ ā s, mums teica, ka vakariņ as ir iekļ autas tikai pirmajā dienā , un š odien mē s varam tikai vakariņ ot par papildu samaksu, savukā rt rokassprā dzes mums netika mainī tas.
Viesnī cas darbinieki tikai mē ģ ina iekasē t naudu, pat š ajā situā cijā .
аватар Evgeniya77731
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es februā rī atpū tos Tivoli, ja jums ir vienalga, kur dzī vot un kā gulē t un ko ē st, tad š is ir klā t! Sā kumā reģ istratū rā man jautā ja, vai man ir vajadzī gs standarts vai uzlabots par 10 USD, protams, lai uzlabotu, es domā ju. … Tomēr ▾ Es februā rī atpū tos Tivoli, ja jums ir vienalga, kur dzī vot un kā gulē t un ko ē st, tad š is ir klā t!
Sā kumā reģ istratū rā man jautā ja, vai man ir vajadzī gs standarts vai uzlabots par 10 USD, protams, lai uzlabotu, es domā ju. Un tagad mani atved: uz vecu, bet vē l pacieš amu, bet netī ru istabu, paklā js vai paklā js ir jaunums smiltī s un matos, par duš u, kurā mazgā jies č ī bā s, jo antisanitā rie apstā kļ i ir pilni, uz a gulta kurā tev ir bail gulē t, jo veļ a izskatā s ne 1 vai 2 svaiguma, bet tas viss ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar to, ka kondicionieris nestrā dā , un kad tu par to runā , tad tev vienkā rš i piedā vā.2 segas, uz sekundi februā rī pē c saulrieta ā rā ir kā di 15 grā di, vakarā vienkā rš i nav iespē jams noturē ties istabā , tikai uzreiz zem segas.
Tā tad pē c 1 numura apskatī š anas tu prasi to nomainī t un tev rā da 3 no tā da paš a numura, bezjē dzī gi lamā ties, tā ir nervu tē rē š ana. Kā izrā dī jā s vē lā k, tas ir standarta numurs, kuram viņ i tiek audzē ti š ā di. Ak jā , un viņ iem ir labā kas telpas ar strā dā još iem kondicionieriem, tikai viņ i tur selektī vi apdzī vo, man par piemaksu pieš ķ ī ra standartu.
Ē diens ir atseviš ķ s mā kslas veids, brokastī s ē d tikai olas 10 dienas jo vienkā rš i nekā cita nav, nu paskatieties paš i, pusdienā s un vakariņ ā s tev liek vienu mazu kotleti vai vistas gabaliņ u utt. Jā , var prasī t vairā k, bet nē , jo rodas iespaids, ka zog.
Tā tad, ja nav svarī gi, kur doties un kā dzī vot, tad tas tā ir!
аватар hrischan
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es paliku š ajā viesnī cā Jauno gadu. Esmu absolū ti nepretenciozs tū rists. Bet pat š is tē vs (tā rakstī ts uz stendiem) mani nogalinā ja. Recenzijas rakstu reti. Kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka negatī vā m atsauksmē m var uzticē ties (reti kura apmeklē juma eiforijā jau pirmajā uznā koš ajā minū tē sā k skricelē t kā du superpozitī vu atsauksmi). … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā Jauno gadu. Esmu absolū ti nepretenciozs tū rists. Bet pat š is tē vs (tā rakstī ts uz stendiem) mani nogalinā ja. Recenzijas rakstu reti. Kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka negatī vā m atsauksmē m var uzticē ties (reti kura apmeklē juma eiforijā jau pirmajā uznā koš ajā minū tē sā k skricelē t kā du superpozitī vu atsauksmi).
Tā tad. Pē c ieraš anā s mums tika ierā dī ta netī ra istaba. Jā , gultas un dvieļ i ir tī ri, bet uz grī dā m ir putekļ u un netī rumu kā rta. Laiks bija vē ls, pē c 24.00, tā pē c atteicā mies no tā un devā mies gulē t. No rī ta viņ i ziņ oja (pareizā k sakot, lū dza uzkopt istabu) reģ istratū rā . Pē c tam tī rī š ana tika veikta tikai trī s reizes pē c kā rtas, un viss! ! ! Un kā notiek uzkopš ana. . . Gultasveļ as maiņ a, dvieļ i (dvieļ i mainī ti tikai divas reizes).
Kā pē c es tam pievē rš u uzmanī bu?
1. janvā rī bija lietusgā ze ar krusu. Applū dusi visa Š arm eš Š eiha. Iekļ auts Tivoli. Nebija ne elektrī bas, ne ū dens. Ū dens istabā bija lī dz potī tei. Saprotot, ka š ī ir katastrofa, viesnī cas puiš i sakopa katastrofas sekas, mē s, tā pat kā baltkrievi, paš i uzkopā m istabu - jo. lai notī rī tu mā rrutkus, ko viņ i lū dza, viņ i nolē ma š iem nolū kiem izmantot dvieļ us. 5 (!! ! ) reizes nā cu klā t un atgā dinā ju par to. Par laimi mē s paņ ē mā m lī dzi savus dvieļ us. Tika izmantots kā spainis. Ņ emot vē rā ū dens trū kumu, uz tualeti neiet, ū dens skaloš anai tika ņ emts no baseina lielā pudelē . 2. janvā rī , vairā kkā rt atgā dinā juš i par uzkopš anu, vē lu vakarā izbraucā m ekskursijā uz Kairu. Mē s atgriezā mies 4. datumā pulksten 5:00. Numurs nav notī rī ts! ! ! 9:00 es sē dē ju ar viesnī cas vadī tā ju ar netī riem dvieļ iem un prasī ju to sakā rtot. Tajā paš ā vakarā mums bija paredzē ta izbraukš ana, prasī jā m pagarinā jumu (jā , kurš pagarinā jums, atstā t mantas istabā ), kā kompensā ciju par nelikumī bā m, uz ko mums atbildē ja, ka neprasā m (!! ! ) tī rī š ana. Maksā jiet papildus 20 USD un iet lī dz 6!!! !
Un tas, ka viņ i to neiztī rī ja, mē s uzliksim naudas sodu apkopē jiem! Serviss forš s! ! ! Uzturs. Virtuvei nav ī paš u jautā jumu. Viņ i negā ja prom izsalkuš i. Tikai vienu brī di. Ja es prasu likt gaļ as gabalu ar š ķ ī vi, tad pavā rs iemetī s mazu gabaliņ u, un tad jū s gaidā t, prasā t likt vē l utt. Jā , trauki ar salauztā m malā m, man tas ī sti nesā pē ja, daž i sū dzē jā s. Kad nebija elektrī bas (1. janvā ris) bija vakariņ as sveč u gaismā ))) Vispā r mē s mē ģ inā jā m.
Bā rs. Viss iekļ auts?! ? ! Alkohols no pulksten 10 lī dz 22. Alus tikai pusdienu un vakariņ u laikā , mazā s plastmasas krū zī tē s, tu nemitī gi nā c klā t, tev lej. Nu, es nerunā š u par tā kvalitā ti - tas ir ū dens (un š ķ iet, ka tie ir iepildī ti pudelē s, viņ i to aizver ar korķ i, viņ i to izraka un izlej jums priekš ā , muļ ķ ī gi un stulbi). Nā kamais ir baseina bā rs. Jū s atradī sit sī ku bā rmeni. Pour pastā vī gi nā cā s ubagot. Badyazhat badyazhenny alkohols. Tā ir miskaste! ! ! Ielej plastmasā . Pie mums tū riste no Vā cijas uzmeta dzeramnaudu, tad viņ a to dara stiklā . Alus bā rā - par maksu ($ 4 like).
Tē ja, kafija - tikai brokastu, pusdienu un vakariņ u laikā - š ķ ī stoš ā kafija un vairā kas reizes pagatavota tē ja. Pā rē jā laikā - uz bā ru par denyuzhku.
Jaunais gads. Nu bija izrā de!
Dienu iepriekš ē damzā lē tika tirgotas alkohola pudeles par "atbilstoš ā m" cenā m. 31. janvā rī pulksten 20.00 bija paredzē tas svinī gā s vakariņ as.
Viesu sē dinā š ana atbilstoš i numuriņ iem no 19.00 lī dz 20.00. Kad visi bija apsē duš ies, viņ i sā ka noskaidrot, kas notiks ar dzē rieniem (uz ielas gaidī ja ē diens bufetes veidā ). Tā tad - dzē rieni par maksu - viskijs 50 USD, vietē jais - 10 USD, kola - 7 USD. lielai pudelei (ā tri beidzā s), 2 c. u. par 0.2...Ja gribi ar savu alkoholu - ej, brā lī t, 15 c. u. un mē s tevi ielaidī sim. . . Vai tas ir normā li?!?!? !
Š ī informā cija kļ uva zinā ma tikai vakariņ u laikā!! !
20:00 tikā m aicinā ti uz bufeti. Es domā ju, ka varat iedomā ties, kā visi viesnī cas viesi steidzā s pē c ē diena...
Tuvā k 22.00 galdi tika ā tri noņ emti. Kā saka, man nebija laika - es kavē ju. Programma bija laba. Tā ir taisnī ba. Puiš i mē ģ inā ja. Finiš s 01:00. Visi izkliedē ti.
Pludmale.
3 kilometri no viesnī cas. Vairā kā m viesnī cā m - labi. Transfē rs no viesnī cas - plkst. 9.30. Atpakaļ - plkst. 13.30. Pē c tam plkst. 14.30, atpakaļ - plkst. 17.00.
Bet! Ej vai nu vē lu, vai 10 minū tes agrā k. Tā tad, ja vē laties doties uz pludmali vai atgriezties, nā ciet pē c 10 minū tē m - varbū t varat apsē sties))
Ielaidā m vā rtus, gā jā m. Tur, starp citu, notiek ceļ a remonts, un kilometrs lī dz viesnī cai bū s jā iet pa bezceļ u. Spriež ot pē c remontdarbu ā truma, tas kalpos ilgi.
Viss.
Pabeigts.
Bet visi trū kumi paspilgtinā ja jū ru un sauli) Bet tas ir pavisam cits stā sts...)
Номер Номер
аватар anton_moshko
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Reģ istrē š anā s ir aptuveni stundu. Ē diens ir rī si un makaroni, gaļ a ir viena veida, un viņ i izdala tik mazu devu, ka pat bē rns neē dī s, jā stā v ubagot. Tiek izdalī ti arī salā ti. Dzē rienu nav, alus ir nopietni atš ķ aidī ts, un viņ i atver pudeli un smaida! Atlikuš o spirtu ar karoti ielej glā zē . … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s ir aptuveni stundu.
Ē diens ir rī si un makaroni, gaļ a ir viena veida, un viņ i izdala tik mazu devu, ka pat bē rns neē dī s, jā stā v ubagot. Tiek izdalī ti arī salā ti. Dzē rienu nav, alus ir nopietni atš ķ aidī ts, un viņ i atver pudeli un smaida! Atlikuš o spirtu ar karoti ielej glā zē .
Tī rī š ana ir, lai izmestu atkritumus, un viss! Ja palū dz nomainī t dvieli, tad vienkā rš i aizved, un visu dienu reģ istratū rā jā š ķ iro jauns, un tad pē c pā ris stundā m atnesī s.
аватар koroleva_alena_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē nesi š ajā viesnī cā izrā dī jā s atpū sties 2 reizes. 2 pieauguš ie un bē rns 6 rubļ i. Ja godī gi, domā ju, ka bē rnam bū s garlaicī gi, jo pagā juš ajā reizē bē rnu nebija vispā r. . . Bet, š oreiz bija bē rni, lī dz kā diem 10 cilvē kiem, tik kompaktai viesnī cai ar to ir par maz. … Tomēr ▾ Mē nesi š ajā viesnī cā izrā dī jā s atpū sties 2 reizes.
2 pieauguš ie un bē rns 6 rubļ i. Ja godī gi, domā ju, ka bē rnam bū s garlaicī gi, jo pagā juš ajā reizē bē rnu nebija vispā r. . . Bet, š oreiz bija bē rni, lī dz kā diem 10 cilvē kiem, tik kompaktai viesnī cai ar to ir par maz.
Nav bē rnu animā cijas, bet pieauguš ie animatori cenš as pievē rst uzmanī bu visiem.
Es neatkā rtoš u pakalpojumu - skatiet iepriekš ē jo apskatu.
Iekā rtojā s ļ oti ā tri, prasī ja istabiņ u ar skatu uz centrā lo baseinu, iekā rtojā s uzreiz bez problē mā m (š oreiz bija 129. istaba). Ieradā mies 11os, uzreiz iekā rtojā mies, rokassprā dzes uzvilkā m pē c 14, bet 13 uzaicinā ja vakariņ ā s.
Ē diens - pat ja tas nav daudz, bet ļ oti garš ī gs, es nesaprotu cilvē kus, kuri izvē las budž eta viesnī cu, viņ i vī luš ies raksta, ka dod tikai rī sus.
Piedā vā ju standarta vakariņ u foto (atzī š os, ka atpū tā viesnī cā tā s bija daudzveidī gā kas), bildē ju pē dē jā vakarā ))
вид с номера 129 соусы к салатам
аватар koroleva_alena_
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atpū tā mies tajā pirms karantī nas, 2019.  gada novembrī . Reģ istrē š anā s ir tū lī tē ja. Paprasī jā m istabiņ u ar skatu uz centrā lo baseinu, iekā rtojā mies bez problē mā m bez piemaksā m un mā jieniem ! ! ! (numurs 109) Bijā m 3 pieauguš ie, istabiņ ā bija 3 gultas un liels dī vā ns. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atpū tā mies tajā pirms karantī nas, 2019.  gada novembrī .
Reģ istrē š anā s ir tū lī tē ja.
Paprasī jā m istabiņ u ar skatu uz centrā lo baseinu, iekā rtojā mies bez problē mā m bez piemaksā m un mā jieniem ! ! ! (numurs 109)
Bijā m 3 pieauguš ie, istabiņ ā bija 3 gultas un liels dī vā ns. . Kopumā istaba nav slikta, tī ra, plaš a.
Sā kumā bijā m nedaudz š okē ti – nestrā dā ja kondicionieris, seifs un fē ns – tas ir tas, ko pamanī jā m pirmajā minū tē – tas mums ir svarī gi. Tajā paš ā minū tē iegriezā mies "reģ istratū rā " - nepilnas 10 minū tes, jo viss tika salabots.
Pludmales dvieļ i tika sagā dā ti nekavē joties.
Ledusskapis strā dā ja lieliski.
Iekā rtojoties iedeva 1.5 ū dens pudeli, tad paš am restorā nā jā savā c no dzesē tā ja, daudzums ko var sastā dī t nav ierobež ots.
Wi-Fi darbojas viesnī cas teritorijā .
Jū ra ir debesis! ! ! Veikt 2 reizes dienā uz Palma Beach. Cilvē ku daudz, sauļ oš anā s krē slu pietika, jū ra silta, bezvē ja.
Animā cija - 3 cilvē ki, kas strā dā veselumam. Konkursi, uguns š ovi, diskotē ka, ū dens aerobika, viesnī ca Miss, austrumu dejas. . .
Kas attiecas uz pā rtiku - super, kam vajag omā rus, austeres, astoņ kā jus. . . Laipni lū gti Rixos.
Brokastis - olu kultenis, pankū kas, piens, brokastu pā rslas, fetas siers, dā rzeņ i, deserti.
Pusdienas, vakariņ as - zupa, grilē ti dā rzeņ i, rī si, pupiņ as, kartupeļ i, spageti, zivis, liellopa gaļ a, vista, dā rzeņ i, salā ti, daudz svaigu garš augu, augļ i (banā ni, mandarī ni, melones), deserti - 7-8 veidi. Restorā nā nav alkohola (iespē jams, tas ir saistī ts ar Ramodanu). No dzē rieniem bija - tē ja, kafija, sulas, Pepsi, Sprite, ū dens.
Alkohols bija pie baseina bā ra.
Baseini ir tī ri, ir slidkalniņ i, dž akuzi.
Pludmalē bā rs ir maksas - alus par 3 USD.
Kopumā man viss patika, pā rē jais paskrē ja vienā elpas vilcienā .
Viesnī ca ir lieliski piemē rota jaunieš u atpū tai, pā rsvarā ir daudz jaunu uzņ ē mumu, kā arī daudzi vientuļ i vī rieš i un sievietes, kas vienkā rš i atpū š as))))
Nav bē rnu.
аватар anikeenkosveta3
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s neesam bijuš i daudzā s vietā s, bet š ī viesnī ca ir tikai drū mums. Rī si un makaroni ieslē gsies tikai pē c daž ā m dienā m. Ē diens ir ē dams, bet vienmuļ š . Noguris. Dzert arī nekas ī paš s nav, vienī gais, ka kafija ir garš ī ga. … Tomēr ▾ Mē s neesam bijuš i daudzā s vietā s, bet š ī viesnī ca ir tikai drū mums. Rī si un makaroni ieslē gsies tikai pē c daž ā m dienā m. Ē diens ir ē dams, bet vienmuļ š . Noguris. Dzert arī nekas ī paš s nav, vienī gais, ka kafija ir garš ī ga. Apmetā s uz ilgu laiku, murizhili, nevarē ja izkļ ū t no istabas. Pē c dvieļ a un palagiem pusi dienas skrē ju pē c apkopē jas, no ceļ a nebija iespē jams aiziet uz duš u. Viņ š visu atnesa tikai pē c galvenā dusmu lē kmes. Ļ aunums pietrū ka. Vispā r istabā viss ļ oti vecs, nobruž ā ts, fē na NAV, ja kas, lai gan vajadzē tu. Š ausmas. Es nevienam neiesaku.
аватар Readdy
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bija ļ oti laba cena, tā pē c uzdroš inā jā mies doties uz š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, 14 stundas negaidī ja. Jaunietis reģ istratū rā ir ļ oti laipns, ļ oti ā tri atrisinā ja visus raduš os jautā jumus, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i, atvainojos, ka neatceros viņ a vā rdu (viņ š ir ī ss, tievs un ļ oti smaidī gs). … Tomēr ▾ Bija ļ oti laba cena, tā pē c uzdroš inā jā mies doties uz š o viesnī cu.
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, 14 stundas negaidī ja. Jaunietis reģ istratū rā ir ļ oti laipns, ļ oti ā tri atrisinā ja visus raduš os jautā jumus, kas bija ļ oti pā rsteidzoš i, atvainojos, ka neatceros viņ a vā rdu (viņ š ir ī ss, tievs un ļ oti smaidī gs).
Plusi: apsildā ma dž akuzi, Wi-Fi, kas tika uztverts telpā un darbojā s diezgan labi, vadī ja nodarbī bas tieš saistē , izmantojot tā lummaiņ u.
Ē diens bija labs, kamē r viesnī cā bija vietē jie, kad viņ i aizgā ja, sā kā s miskaste. Ceptas olas no 1 olas, tikai 2 pankū kas, pusdienā s 4 liellopa gaļ as gabaliņ i 2 * 2 cm lieli un puse no kuriem vispā r nav koš ļ ā ta (viena dzī sla), vakariņ ā s zivs 2 gab 3 * 3 cm un ne vairā k . atseviš ķ i ir ceptas aknas, bet tik piparotas, ka pieauguš am nav iespē jams ē st, par bē rnu klusē ju. Viens pavā rs, man ir aizdomas, ka š efpavā rs ar rokā m (ar cimdiem, bet ar rokā m, un ne ar speciā lu aparā tu) lika dā rzeņ us š ķ ī vjos. Viss, kas nokrita garā m š ķ ī vim, tika savā kts ar vienu un to paš u roku un izdalī š anas laikā tika izmests atpakaļ salā tu traukā . Es nevaru neko uzrakstī t par bā ru, jo es nelietoju alkoholu. Bē rns paņ ē ma bē rniem kokteiļ us, bet man nā cā s ilgi stā vē t un gaidī t.
Baseini ir auksti, daudz nepē rk. Slaidi nedarbojas visi, viens no 3 lielā kajiem bē rniem ir salū zis.
Jū ra ir ļ oti tā lu, 33 minū tes ā trā tempā . Autobuss ved uz pludmali pulksten 9.30 un izbrauc pulksten 13.30. Ja esat balts, jums bū s jā brauc ar taksi vai jā iet kā jā m. Pē c pusdienā m 14.30 autobuss uz pludmali un atpakaļ.16. 30.
Kas attiecas uz tī rī š anu, tad nā ca katru dienu, mazgā ja grī du, aizveda atkritumus. Dvieļ i netika mainī ti.
Otro reizi noteikti ne un neiesaku nevienam. Ja jū s nokļ ū sit viesnī cā , ja nebū s vietē jo atpū tnieku, jū s paliksit pilnī gi izsalkuš i, labi, vai izsitī sit ē dienu ar skandā lu. Pē dē jā dienā pirkā m lielveikalā tā kā neesam pieraduš i pie skandā liem.
аватар felgorit
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š eit ir mū su iespaidi par Kijevas-Š armas braucienu no 2021.  gada 16.03. –26.03. uz Tivoli akvaparku 3/4 * par 1000 USD par trim (nevis pē dē jā brī dī ). ! ! Ja! ! Neesi kaprī zs, viesnī ca normā la, labs personā ls, virtuvē vieglas brokastis un vieglas pusdienas (rakstī š u vē lā k), 2 dziļ i baseini un karsta dž akuzi. … Tomēr ▾ Š eit ir mū su iespaidi par Kijevas-Š armas braucienu no 2021.  gada 16.03. –26.03. uz Tivoli akvaparku 3/4 * par 1000 USD par trim (nevis pē dē jā brī dī ).
! ! Ja! ! Neesi kaprī zs, viesnī ca normā la, labs personā ls, virtuvē vieglas brokastis un vieglas pusdienas (rakstī š u vē lā k), 2 dziļ i baseini un karsta dž akuzi. Bet ir problē ma ar tī rī š anu un es arī uzrakstī š u zemā k.
Laiks bija labs, pat karstā ks nekā gā jā m pagā juš ajā gadā.12. 03-17.03.
LIDOSTA
Aviokompā nija AzurAir un AnexTour ceļ ojumu rī kotā js.
Izbraucamī ba kļ uva ā trā ka, kad ieradā mies lidostas sā kumā un lū dzā m iesniegt veselī bas deklarā ciju, ko iedod lidmaš ī nā kopā ar migrā cijas karti (tū roperators mums iedeva un mē s aizpildī jā m mā jā s, un migrā cija tika dota un aizpildī ta lidmaš ī nā ). Pē c deklarā cijas viņ i pā rbaudī ja Covid testu ar pasē m.
Pē c tam kad aizejam pie logiem kur uzliek zī mogu un iedodam migrā cijas karti ar tū ristu talonu un pasē m, mums pasaka autobusa numuru (ja gribi braukt ar personī go transfē ru jā brī dina autobuss) un arī neaizmirstiet par otro pasu kontroli, kur viņ i nofotografē un uzliek otro zī mogu, un jū s iedodat migrā cijas karti.

SIM karte lidostā (pieejama Il Mercato)
Es nopirku Etisalat par 17 GB par 10 USD.
Kad lidostā nopirku SIM karti, nevarē ju norē ķ inā ties ar karti, terminā lis nestrā dā ja.
SIM karte darbojas mē nesi, par 10 USD jū s iegā dā jaties 8 GB interneta + 8 dā vanā (ar nā kamo papildinā š anu tikai 8 GB). Ā trums labs, bet biezā s sienā s savienojums nedaudz krī tas : D.

VIESNĪ CA
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu Hadaba rajonā , Tivoli Aquapark 3/4 * par 1000 USD uz trim 10-12 naktī m, bet ar ļ oti sliktiem izbraukumiem pē c karantī nas ē diena ē dienkarte pasliktinā jā s un viesnī ca kļ uva vairā k kā sanatorija (salī dzinot ar Ghazala Beach 4 *).
Viesnī cas teritorijā ir neliels pā rtikas preč u un piederumu ū dens, č ipsi, odu plē sē ji, ū denspī pes uc, spa, aptieka, eļ ļ as ar tabaku. Bet vakarā viss strā dā (par spa nezinu).
Ū DENS IR MAKSĀ TAS! 7 litri 15 mā rciņ as (tikai vakarā var nopirkt, un pirms tam ē damzā lē piezvanī t), pā ri ceļ am lielveikalā.7 litri - 15 mā rciņ as un 10 litri - 20 mā rciņ as (nevis pie aptiekas, bet pie kafejnī ca).
Naudu maina tikai pie bā ra ar kursu 13 mā rciņ as pret dolā ru, tā pē c izdevī gā k ir aiziet uz banku vecpilsē tā un samainī t uz 16.6 mā rciņ ā m.
Istabā s uzkopš ana ir maksas, lai slaucī tu un veiktu mitro tī rī š anu ir jā maksā , lai uzkoptu jā prasa, jā iet uz reģ istratū ru un jā lū dz nomainī t palagus un dvieļ us par brī vu, bet tie ir jā izmet uz grī das.
Mazas lietas:
Duš a griestos jebkurā centrā lā s ē kas telpā , par dzeramo ū deni arī maksā , saldē juma nav, tā pē c skrē jā m pā ri ceļ am uz lielveikalu par 15 mā rciņ ā m (mū su pusē lielveikalā vienmē r iedeva sī knaudu pa mā rciņ ā m, tā pē c tas bija neē rti).
Dž akuzi viņ i jums atnesī s kokteili par USD 1. Krieviski runā tikai mū su animatori (tā s ir 2 meitenes), gids un reģ istratū rā.
Ja nepaveicas, tad ē ģ iptieš i un arā bi vakaros klī st ļ oti ilgi, bet arī aizbrauc tikpat ā tri, kā ierodas.

! ! UZMANĪ BU! ! Ja lidojums ir vē ls, labā k paņ emt lī dzi ē dienu vai meklē t restorā nu, lai pasū tī tu ē dienu, it ī paš i, ja ģ imenē kā dam ir cukura diabē ts, jo pē c š ā dā m vakariņ ā m un skopā m brokastī m pludmalē saslima diabē ta tē vs. un sā kā s grē mas, devā s uz augš u un paņ ē ma taksometru, tad dienu viņ i skrē ja viņ am pē c ū dens restorā nā , lai sastā dī tu numuru, un uz aptieku pā ri ceļ am pē c gaviscon.
(MŪ SU PERSONĪ GĀ PIEREDZE) Kas attiecas uz diabē tu, tad mans tē vs lieto tabletes, bet Ē ģ iptē viņ š var ē st visu, ko redz no saldumiem un ē diena, un jū tas lieliski.

ANIMĀ CIJA UN IZKLAIDE
No izklaides vietā m Il Mercato un vecā tirgus, netā lu no mango tirgus, viss ir pastaigas attā lumā (15-25 minū tes mierī gā tempā ), bet esiet uzmanī gi ceļ š uz vecpilsē tu ir ar taksi lejup no vecpilsē tas no 20. mā rciņ as - 2 dolā ri.
Pa dienu uz ī su brī di pienā k mū zika pie centrā lā baseina vakarā katru dienu, diskotē ku priekš nesumi bē rniem un pieauguš ajiem, gadatirgus š ovi, austrumu dejas, dejas ar svā rkiem. Mē s ieradā mies viesnī cā.23:00 un kavē jā m vakariņ as, reģ istratū rā viņ i izlū dzā s 10 USD dzeramnaudu par vakariņ ā m istabā . Vakariņ ā s bija tortiljas, kaut kas lī dzī gs biezpienam, tomā ts, gurķ is, vietē jie marinē ti gurķ i un siers ar desu.
Arī daž ā s dienā s notiek diskotē ka, pludmalē vai Naama Bay klubā , animatori uzņ em pusaudž us no 17 gadu vecuma uz savu atbildī bu un pieauguš os par 5 USD. Viņ i aicina uz š ā diem pasā kumiem un pieraksta telpas numuru, lai jū s ievestu autobusā.
Izbraukš ana no 22 (un agrā k, ja vē las) un atgrieš anā s ar taksometru vai gaidī t lī dz 2:00, viņ i dodas uz viesnī cu. Pirmais dzē riens bez maksas

PLUDMA
Palm pludmale, bezmaksas 3 km no viesnī cas, transfē rs (mazais) 9:30, atgrieš anā s 1 reizi tiem, kas netika iekš ā , paņ em 13:30, bet ne daudzi cilvē ki, ieskaitot mū s, varē ja stā vē t tā dā saulē , tā pē c mē s devā mies uz ceļ a un ņ ē mā m taksi no 1-2 $, arī pē c vakariņ ā m 14:30 atgrieš anā s 16:30, manuprā t.
Braucot no mola (stacionā rs pontons), esiet piesardzī gs uz slidenā m un nedaudz ū dens bojā tā m kā pnē m. Uz pontona, ja ir laiks, var iedot masku peldē š anai pa visu seju vai ar snorkeli, viss ir kā rtī gi nomazgā ts ar ziepē m vai dezinfekcijas lī dzekli, bet rifs ir miris un peld ķ ē des, uz kurā m var ķ ert savu kā ju nolaidī bas dē ļ . Jū s varat redzē t astoņ kā jus, viļ ņ ainus gliemež vā kus un lielas zivis un mazus ganā mpulkus tieš i zem vē dera.
Jū ra var teikt atklā ta, tā pē c biež i vē tra, bet jū ties kā amerikā ņ u kalniņ os, lai gan kā ja var iekrist kaut kā dā aizā un aizsprostot pirkstus.
Pati pludmale ir smiltis un oļ i (daudz gliemež vā ku ar akmeņ iem, ko bē rni izvelk no jū ras, tā pē c jā iet uzmanī gi) iebraucot jū rā pa granī ta plā ksnē m un tā lā k virpotiem akmeņ iem ar ū deni, ir cerī bas uz mazu dzeltenu koraļ ļ u brī nums un mazas zivis.
Pludmales dvieļ us vienkā rš i izsniedz pie baseina saldē juma stendā (viņ iem nav, nejautā jiet : D ), pierakstiet istabas numuru un dvieļ u skaitu.

BĀ RI
1 bezmaksas pie centrā lā baseina un jā maksā pie ieejas viesnī cā . Pudeli bā rā var paņ emt no 5-10$ atkarī bā no kura bā rmeņ a : ) ( Magdi lē tā k : D ).

RESTORĀ NI 2, bet 1 tiek remontē ts.
No pā rtikas rī si, kartupeļ i daž reiz makaroni, daudz dā rzeņ u gan neapstrā dā tā , gan vā rī tā veidā , sautē ta liellopa gaļ a, desiņ as, zivis (manuprā t, sams) un vista noteiktā s dienā s (vienā dienā uztaisī ja grilu tieš i pie ieejas restorā nā ) .
Brokastis
Kartupeļ u biezenis, dā rzeņ i, olas un pankū kas ar medu. Dzē rieni ē ģ iptieš iem Turcijas kafija mū su š ķ ī stoš ajai un tē jai.

Vakariņ as
Parā dā s saldumi, atkarī bā no dienas, gaļ as un daž ā da veida kartupeļ i (pikants sautē jums, cepta jaka, vai vā rī ti), var uzņ emt saldos dzē rienus.

Vakariņ as
Viss kā pa dienu, bet ē diens sā tī gā ks un liekas apetī tlī gā ks pie glā zes bezmaksas alus, viss turpat, kur saldie dzē rieni. Un arī grils var parā dī ties tikai vakariņ ā s, un grila pā rpalikumus atdod nā kamajā dienā pusdienā s.

SAUSA VEIKSME rī ta lidojumam: tortiljas, desas siers un medus ar zemeņ u ievā rī jumu vienreizē jā s porcijā s.

Un piezī mes labad puisim, kurš izdala dvieļ us, var paņ emt pazaudē tas brilles, piepū š amos apļ us utt.
Ar š ā dā m izmaksā m jū s varat ņ emt Amar Sina viesnī cu lē tā k, jo, manuprā t, tai ir tā da pati pludmale un tā atrodas tā lā k pa ielu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kon.oksana78
Ekskursija pirkta vēl pirms karantīnas, interesē vai iekārtosies tajā vai vedīs uz citu.
4 gadā atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Dasha.Ho
Sveiki, sakiet lūdzu, vai ir vērts doties februāra sākumā? Neapmierinošs baseins bez apkures. Vai pludmalē ir vējš, vai nav auksti peldēties?
6 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums igz
Sveiki. Pastāstiet, kuru pludmali viņi ņem no viesnīcas un vispār kā viņi tur atpūšas decembrī Paldies
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 18 atbildes
iemiesojums 2961g7pj
Jautāju kādam zinošam atbildēt,vai vajag samaksāt un būt klāt Jaungada vakariņās Izlidosim 1dien,gribētu klusu un mierīgu vakaru.
10 gadiem atpakaļ  •  9 abonenti 14 atbildes
iemiesojums DiDovka
dažās viesnīcās tas tiek praktizēts, kā ar Tivoli Tropicana, ja kāds zina, pastāstiet man pliz))))
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен в 1 км от центра Шарм-эль-Шейха, недалеко от песчаного пляжа El-Kheima в районе Хадабет Ум Эль Сид. Недалеко находится район Il Mercato и Старый город. Отель открыт в 1998 году, последняя реновация проведена в 2019 году. Отель идеально подойдёт для экономичного и спокойного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Шарм-эль-Шейха составляет 19 км.
Pludmales apraksts В 1 км от отеля находятся 2 пляжа: песчаный пляж El-Kheima (бесплатный трансфер до пляжа два раза в день) и коралловый пляж Reef (платный трансфер до пляжа один раз в день, платно, вход на пляж оплачивается дополнительно). Бар на пляжах за дополнительную плату.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Главный ресторан, 4 бара. Восточный тент (платно). 2 басссейна. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское отделение в бассейне для взрослых без подогрева в зимний период. Детская анимация, детская дискотека.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквапарк для взрослых и детей (6 водных горок). Кальянная. Анимация: софт.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • džakuzi
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 128 номеров в шести 2-этажных корпусах.

Istabās

терраса / балкон, кондиционер, душ, туалет, фен, туалетные принадлежности, минибар, телефон, чайник, сейф в номере: бесплатно, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
  • droši (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Ras Om El Sid, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: Tel: +2 069 366 13 82
Tīmekļa vietne: Tivoli Hotel Aqua Park
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.