Atpūta ar maziem bērniem. Ieteikt

Rakstīts: 7 februāris 2020
Ceļošanas laiks: 26 janvārī — 1 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
KO SAKĀ T DRAUGI HOTEL 4 * Ē Ģ IPTE 3 par 600 $ derē s.

Normā li, pacieš ami, braucā m pē c saules un jū ras, janvā rī dabū jā m!

Sā ksim secī bā:

1. Atpū ta Ē ģ iptē ziemā.


Š ī ir mana pirmā pieredze, bija daudz jautā jumu, gaisa temperatū ra, ū dens, jū ra, baseini? Tas nozī mē , ka viesnī cā ir 1 peldbaseins, DŽ AKUZI apsildā ma +30 grā di, tieš ā m ir silti un strā dā ! Visas pā rē jā s ir aukstas, ņ emot vē rā apkā rtē jā s vides temperatū ru +20+23 grā di dienā un +10+15 naktī . Akvaparks ziemas periodā ir slē gts! Jū ra ir silta un neparasti skaista, tik tī ru un skaistu jū ru nebiju redzē jusi - koraļ ļ i, zivis ir super!! ! Tu ieej jū rā vē sā...Tu izej arī ā rā , it ī paš i, ja pū š vē jš ! Pati jū ra silta, iekš ā un ā rā negribas, peldē jā s 40 minū tes, stundu.

2. Vairā k par viesnī cu.

Ieradā mies 20:30, uzreiz tikā m ar smaidu, piedā vā ja vai nu vakariņ ā s vai istabā . Mums tū rē bija standarta numuriņ š un mums piedā vā ja ģ imenes numuru, lielā ku, labā ku un par papildus samaksu.
Gā jā m skatī jā mies un vienojā mies par 20$ dienā , sā kotnē ji tika piedā vā ts maksā t lī dz vienreizē jai piemaksai 20$ par visu 7 dienu pavadī š anas laiku (ar to rē ķ inā jos, jo ja uz vietas pasū tot ģ imeni tū re, istaba par USD 100-150 DĀ RGĀ K).

Koferi nomesti un devā s vakariņ ā s, jo viesnī cā atradā s lī dz 21:00. Pirmais iespaids par ē dienu bija neskaidrs, kā bez 10 minū tē m. slē dzot restorā nu jau bija ļ oti maz ē diena un daudzveidī bas. Tač u ar katru dienu biju arvien apmierinā tā ks ar ē dienu un daž ā dī bu (foto un video saites skat. apraksta beigā s)!

NO PAMATA PĀ RTIKAI. Gaļ a: liellopa gaļ a 3 versijā s, zivs 4 versijā s, vista 3 versijā s. Augļ i: apelsī ns, dateles, mandarī ns, zaļ ā melone. Un arī kaut kā di vietē jie augļ i, kuru nosaukumu neatceros. Tas, protams, attiecas uz visu uzturē š anā s laiku, nevis uz vienu porciju)))

CIPARI.

Istabas ir daž ā das, viņ š mū s noveda pie pirmā standarta - ir klusas š ausmas (iespē jams, ī paš a izstā ž u telpa tū ristu iebiedē š anai)))) Mū su ģ imenes numurs par papildu samaksu 20 USD bija labs, gaitenis ar dī vā nu un TV, liela 2-gulta ar labiem matrač iem, gribu atzī mē t, ka gulē jā m kā beigti... un 2 vienvietī gas gultas. Kondorus naktī sildī ja, ledusskapi dzesē ja dutiķ a spirti un vecpilsē tā pirktie augļ i. Duš as kabī ne un tualete ir apvienoti, boileris uz 50 litriem - verdoš s ū dens! Telpas pā rskatu skatiet VIDEO APSKATS APRAKSTA BEIGĀ S.

Attiecī bā uz to vietē jo dzē rienu: 5-6 veidi vietē jā , 20 grā du, kas garš o gandrī z vienā di - VODKA, Brendijs, TEKILA, ROM, Dž ins. Alu izņ ē ma 2 kastē s stikla pudelē s un lē ja plastmasas glā zī tē s, pietika 20 min...Padoms par alkoholu: ņ em lī dzi vai ņ em lī dzi vai dzer bā rā nav skaidrs ko. . . pilsē tā no viņ iem neko nevar nopirkt!
Vai atradā t vienu alkoholisko dzē rienu veikalu vecpilsē tā ? vī ns no 10$, alus 0.5 no 3$ un viss, nav kur citur dzert alkoholu, aizliegums, bija arī lielajā lielveikalā - tirgo visu - sā kot no televizoriem, dzesē tā jiem, mazgā š anas. maš ī nas uz pā rtikas precē m, bet ne alkoholu! Bezalkoholiskais alus ar laima garš u - tas ir maksimums, ko mums izdevā s atrast)))

INTERESANTĀ KĀ IR VECPILSĒ TA! Ir daudz augļ u š ķ irņ u, cenas ir ļ oti lē tas - no 1 USD. Zemenes, kumkvā ti, dateles, granā tā boli, apelsī ni, gvajaves — tas viss par 1 USD. Mango no 3-4 USD.

JŪ RAS veltes: garneles, kalmā ri, krabji, 20 zivju sugas... skaistas!!!

Viesnī ca atrodas 3. lī nijā , no viesnī cas lī dz jū rai 2 reizes dienā kursē bezmaksas š ī s konkrē tā s viesnī cas autobuss (bija sapakots un veica 2 reisus vienā reizē ). Mē s 1 reizi braucā m ar autobusu uz pludmali, skatī jā mies un pastā vī gi braucā m ar taksi 2 USD vienā virzienā.5 minū tes!

Personā ls normā ls, animā cija normā la, vakarā karaoke bā rā notiek sacensī bas.

Ņ emiet lī dzi siltas drē bes vakaram, vē jjakas, ā das jakas (DRĒ BES NENOVIET, galu galā.15 grā di naktī nav tik auksti! ).

Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti! Miecē ja, pirka, izskatī ja, ē da augļ us un garneles.

Un tie, kas raksta, ka BRIESMĪ GI, SLIKTĀ K nav redzē juš i - kā pē c sā kotnē ji ņ emt biļ eti par 600$ par 3 un cerē t uz luksusa nosacī jumiem? TEV vajag 5* ULTRA un no $1000 vienai personai! Paldies visiem. Jauku atpū tu.

SAITES UZ VIDEO:

Atskats par Tivoli Hotel Aqua Park 4* ZIEMA 1.02. 2020.  gads — https://www. youtube. com/watch? v=aTH813VJ2hM&t=23s

Numuru apskats viesnī cā Tivoli Hotel Aqua Park 4* ZIEMA 1.02. 2020.  gads — https://www. youtube. com/watch? v=IHpeBKlQAno

Pā rskats par PRONTO restorā nu Tivoli Hotel Aqua Park 4* - https://www. youtube. com/watch? v=plUOXg9NiXY

Palmas pludmales apskats Tivoli Hotel Aqua Park 4* - https://www. youtube. com/watch? v=xPR82e0NUWI
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu