Ir nianses

Rakstīts: 26 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 14 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Š odien vienā no viber grupā m redzē ju biļ etenu par super cenu š ai viesnī cai. Apmē ram $ 750 par 12 naktī m Viss diviem. Š ķ iet, ka nav dā rgi, bet ir daž as nianses. Mē s ar mā su atpū tā mies š ī gada maijā , uztvē rā m spontā ni, recenzijas ī sti nelasot, tā ī sumā . Kas jums jā ņ em vē rā , ja joprojā m izlemjat par š o viesnī cu:
- Ū dens vienmē r pietrū kst, vienkā rš i nedod uz istabu, vai ņ em lī dzi pudelē no dzesē tā ja, tikai glā zē . Problē mas risinā jums ir tikai ar pirkumu veikalā , jo lielā ks apjoms, jo lē tā k.
- Dzeriet tē ju, sē ž ot restorā nā / ē damistabā . Nē...Jums jā iet uz baseina bā ru, lai iedzertu tē ju/kafiju.

- Jū ra. Uz to var nokļ ū t: a) ar viesnī cas autobusu, kurš kursē pat 2 reizes turp un atpakaļ , stingri pē c grafika, super, visu laiku jā kontrolē laiks, neatslā bsi; b) ar taksi, vandolā ra taksis; c) nu galī gi izmisuš ajiem - ar kā jā m, bet karstumā ir smagi, negā ja un nebija arī vē lē š anā s.
- pludmales bā rs. Tā ir, bet.....(bungu ripinā š ana)...maksā.... , sasodī ts, neviens ū dens glā zi neielies, ja gribi dzert - maksā . Risinā jums tas pats, ņ emam lī dzi ū deni.
Lai gan pati pludmale likā s nekas, pontons, rifs, zivis, vismaz kaut kas uzmundrinā ja.
Mē s nepeldē jā mies baseinā , jo visu laiku bijā m vai nu pludmalē , vai ekskursijā s, un, kad atgriezā mies viesnī cā , tas vairs nebija lī dz baseinam.
Teritorijā bez piezī mē m, palmas, krū mi, puķ es, normā li. Istaba arī neko nedabū ja, bez piemaksā m, 2. stā vā . Tī rī š ana, t. sk. dvieļ u nomaiņ a, un š ķ iet, ka pat ir 4. gultas maiņ as diena, numura cena ir š okolā des tā felī te un steidzams pieprasī jums no mū su puses. Vannas istabā ir š ķ idrā s ziepes un ž eleja, bet izmantojā m lī dzi paņ emtas. Jā , arī odi, mū su repelenti nepalī dzē ja, to krē mu nopirkā m aptiekas tipa veikalā . Mē s izmantojā m ziņ u cauruli, efekts bija. Personā ls abā s masā s ir draudzī gs, ir, protams, neapmierinā tas sejas, labi, viņ i tam nepievē rsa uzmanī bu, bet puiš i vienmē r sveicina, smaida ar to paš u "no kurienes? " un "kā tev gā ja? "))). Ē diens arī vispā r normā ls, gaļ a porcijā s, bet tas netraucē ja, neē dam daudz, lai gan novē rojā m, ka atkal nā ca klā t pē c piedevas, nekā du problē mu, pavā rs bez liekas runas iedeva vē l vienu porciju . Saldumi, augļ i, tas viss bija, es neteikš u par alkoholu, mani principā neinteresē , it ī paš i ē ģ iptieš u)).

No izklaides - aizbraucā m uz vecpilsē tu Il Mercato, bet tur nav nekā ī paš a, vecpilsē tā ir interesantā k, bijā m zivju restorā nā , mums patika un nebija dā rgi, mums bija nirš ana un snorkelē š ana. laivu brauciens, skaistums ir neticams, Ras Muhamed rezervā tā , tur bija arī peldē š anas pieturas. Garlaicī gi nebija, bet tas nav viesnī cas nopelns, mē s paš i organizē jā m brī vo laiku, Google palī dzē ja, visu pasū tī jā m no Tibatur com, un bijā m ļ oti apmierinā ti ar cenā m un apkalpoš anu, š ie ir daž i no labā kā s atmiņ as no pā rē jiem.
Es pat nezinu, vai ieteikt viesnī cu vai nē , bet es pats vairs nevē los atgriezties, ir pā rā k daudz nianš u, es gribu atpū sties atvaļ inā jumā , nevis risinā t problē mas ar ū deni, transfē riem un visu pā rē jo. Lai jums jauks ceļ ojums!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu