bīstami tivoli

Rakstīts: 3 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 28 maijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Tivoli.
Nesen mē s ar draugiem devā mies desmit dienu atvaļ inā jumā uz Ē ģ ipti. Kuponi pirkti ar tū roperatora Anekstur starpniecī bu, nokļ uvuš i Tivoli viesnī cā . Atpū tas nozī me izrā dī jā s vā rdā hit. Nopirku viss iekļ auts komplektu ar atseviš ķ u istabu vienai personai.
Š ai viesnī cai es ieteiktu pie ieejas administratī vajā ē kā piekā rt š ā du saukli: "Kas nebaidā s no grū tī bā m un ir gatavs tā s pā rvarē t katru atpū tas dienu - LAIPNI LŪ DZAM Tivoli. "

Ieradā mies laicī gi, izcila lidmaš ī na no Vā cijas lidoja caur Kijevu, nekas neparedzē ja nepatikš anas. Reģ istratū rā bija reģ istrē ti 5 pā ri, administratore labi nerunā ja angliski, krieviski, tā pē c iekavē jā s reģ istrā cijas process. Bija pusdienu laiks, tā pē c nolē mā m paē st pusdienas, pā rsteigti par paš u mazo ē damistabu un piedā vā to ē dienkarti. Ievē rī bas cienī gs ir pilnī gs gaisa kondicionē š anas trū kums reģ istratū rā un ē damistabā . Pē c vakariņ ā m gribē ju vispirms apskatī t piedā vā to istabu, radā s nesapraš anā s ar administratoru. Pē c strī da viņ i vienojā s un parā dī ja istabu ar skatu uz paš reizē jo bū vlaukumu. Jautā ja redzē t citus variantus, tie bija vē l sliktā ki. Nolē mu palikt pirmajā piedā vā tajā istabā , vienī gais, ka palū dzu nomainī t gultas veļ u, kas izskatī jā s pē c netī ras. Sē tnieks pretojā s, bet, saņ ē mis š okolā des tā felī ti, nomainī ja veļ u. Desmit dienas veļ a tika mainī ta vienu reizi, un tad pē c neatlaidī ga pieprasī juma.
Viesnī ca atrodas treš ajā lī nijā no jū ras. Viesnī cā ir 120 numuri, no kuriem ir aizņ emti ne vairā k kā.60 numuri. Viesnī ca ir ļ oti maza (400x400 kv. m), viesnī cas centrā ir neliels baseins ar bā ru, vienī gais visā viesnī cā . Bā rā valda nemitī ga spriedze, nemitī gi jā gaida pasū tī jums, turklā t ar dzeramnaudu, un bez tiem. Ī paš u diskomfortu radī ja ē dienkarte ē damzā lē , ē diens nebija garš ī gs. Trauki nebija labi nomazgā ti. 4. dienā saindē jā s 8 cilvē ki. Pā rsteidzoš i viss iekļ auts sistē mā dzesē tā ju neesamī ba ē kā s, vienī go dzesē tā ju ē damistabā apsargā viesmī lis un neļ auj izņ emt ū deni no ē damistabas, var paņ emt tikai glā zi ū dens . Lai iegū tu karstos dzē rienus, tē ju un kafiju, pusdienu un vakariņ u laikā jums jā iet uz baseina bā ru.
Tā kā viesnī ca atrodas treš ajā lī nijā no jū ras, tad divas reizes dienā , 9:30 un 14:30 uzreiz pē c ē š anas, ir transfē rs uz pludmali, kas ir ā rkā rtī gi neē rti. Pludmale ir publiska, ved cilvē kus no 3 viesnī cā m. Ja viņ i atved daudz tū ristu, sauļ oš anā s krē slu var nepietikt, it ī paš i no rī ta. Bā rs pludmalē tū ristiem no Tivoli viesnī cas ir maksas, pat ū dens. Pludmalē nav ģ ē rbtuvju un netī ras tualetes. Jū s varat staigā t lī dz pludmalei, attā lums nav tuvu laikā (30-40 minū tes), taksometrs ir 1 USD.
Atseviš ķ a tē ma ir odu (odu) dominē š ana istabā s un uz ielas vakara stundā s. Desmit dienas tikai vienu reizi saindē ja odi. Odiem bija pilna ekskluzī va, neskatoties uz to, ka viņ š paņ ē ma lī dzi visus aizsarglī dzekļ us. Es atzī mē ju, ka draugi neizturē ja ekskluzivitā ti un pā rcē lā s uz citu viesnī cu (Elmercato), samaksā jot ievē rojamu naudas summu.

Rezumē jot iepriekš teikto, var apgalvot, ka trī s (divu) zvaigž ņ u viesnī cā m viss iekļ auts sistē ma krā pj atpū tniekus. Tū risma operators ir atbildī gs par š o krā pš anu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu