Jautājums par viesnīca The Rock Hotel 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
16 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Cik pieņemama atpūtai ir viesnīca The Rock Hotel 3 * Šarm eš Šeihā?
Lūdzu, uzrakstiet dažus vārdus par The Rock Hotel 3* Šarm eš Šeihā. Cik viesnīca ir piemērota brīvdienām?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2017-01-077 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  34
аватар andreyvip
Kas jums patika šajā viesnīcā?
Manuprāt, šī nav vieta, kur atpūsties ne ēdiena, ne apkalpošanas ziņā. Pastaigas uz jūru karstumā nav reāli vai vismaz ne prieks, un pārsēšanās ir tikai 2 reizes dienā.
аватар ilika15
Galvenais, vai ir kādi reāli negatīvi punkti?Vai restorānā ir iespējams vismaz kaut ko apēst? Cik šausmīgas ir telpas? Uz kuru pludmali viņi dodas? Būšu ļoti pateicīgs par atbildēm. Nopietnai viesnīcai šobrīd līdzekļu nav.
аватар belyaeva
Šī nav viesnīca. Šī ir mazgāšanās telpa.
аватар zaeugene
Viesnīca ir 212. vietā no 232 viesnīcām Šarm eš Šeihā... Tas nav fakts, ka tā vispār darbojas. Slēgtas daudzas labas 4 un 5.
Un kāpēc skatīties uz kaut kādiem trakiem 3? Tagad par diezgan nelielu naudu varat doties uz parasto 4 un 5.
аватар musja7
Lidot tagad uz vienu strādājošu ēģiptiešu 3 * parasti ir muļķības. 4-5 * viesnīcas tālu no tā, lai visu izvilktu, ietaupa, cik var. pat izdevīgā laikā lidot uz 3 * Ēģipti, ļoti viegli gribas nokļūt Ēģiptē.Konkrēti šī viesnīca ir beigta,veca,ar tiešām 0 ēdienu,uz 3 līnijām.Gabaliņš no publiskās pludmales pie mošejas ir rezervēta viesnīcai
аватар musja7
Vai restorānā ir iespējams kaut ko ēst? Cik šausmīgas ir telpas? Uz kuru pludmali viņi dodas? Būšu ļoti pateicīgs par atbildēm. Nopietnai viesnīcai šobrīd līdzekļu nav.
Jūs varat ēst rīsus, makaronus, maizes kūkas, olas un soju desas un gaļas veidā. Viņi aizved uz Marhaba pludmali.Istabas ir kā numuri viesnīcā, kas nav atjaunota kopš tās dibināšanas.
аватар karo555
Pašlaik Ēģiptē ir krīze, gandrīz visa otrā līnija, kas sastāv no 4 *, ir slēgta. Cenas ir krietni kritušās pat par piecām. Arī šo trijotni par velti neņems, vai ne? Jūs varat paņemt pienācīgu 4 * par to pašu cenu
аватар agent_borabora
Netīrība, antisanitāri apstākļi - ja pāris vārdos.
аватар ilika15
Un tik dažādi viedokļi. Paldies par brīdinājumiem.
аватар ilika15
Pat ja tie tiek piegādāti bez maksas. 250 USD diviem par visām 6 naktīm no Kijevas. Mums, pensionāriem, tā))
аватар agent_borabora
Saindējies un guli uz netīriem palagiem uz matračiem ar kļūdām - bet bez maksas)
аватар ilika15
Šausmas! Gultas Kukaiņi?!!! Ko darīt?! Pieteikums jau ir apmaksāts (
аватар agent_borabora
Jūs varat arī mainīt viesnīcu, protams, par piemaksu.
аватар andreyvip
Tā kā process jau ir uzsākts, un patiesībā jūs jau esat plānojis tur doties iepriekš, jums nevajadzētu sevi apbēdināt.
Ņemot vērā labi zināmos trūkumus, labāk ir sagatavoties savai atpūtai šajā viesnīcā, cik vien iespējams.
Tas nav fakts, ka jums būs blaktis, taču aerosols, piemēram, Reid, Raptor vai kas līdzīgs Dichlorvos, visticamāk, jūsu gadījumā nekaitēs. Paņemiet arī visu, sākot no odiem un jebko pēc kodumiem.
Nenāks par ļaunu arī jēlkūpinātas desas tāfelīte, kausētais siers, pāris šokolādes, burciņa kondensētā piena un jebkas cits no pārtikas, kas tiek uzglabāts vismaz 2-3 nedēļas. Papildu pāris kilogrami ēdiena bagāžā šajā gadījumā nebūs lieki un ienesīs nedaudz dažādības vietējā ēdienkartē.
Un saprotot, ka viesnīcai ir vairāki trūkumi, vienkārši sagatavojiet sevi pozitīvai atpūtai. Jums būs jūra, saule arī, un mēģiniet nepamanīt visu pārējo.
аватар ilika15
Vai ir iespējams mainīt viesnīcu, ja ekskursija jau ir apmaksāta un viesnīca ir devusi apstiprinājumu?
аватар ilika15
Augustā bijām Club Faraana reef4*. Tas bija murgs. Praktiski izgāztuve. Sliktāk par visiem trīskāršiem.Mēs vienmēr lidojam 3* izņemot Iberotel Mercato. Visi trīnīši, kuros nebijām vīlušies. Bija La Perlā, Falcon Hills, Amar Sina, Tourquoise pludmalē. Vai tiešām Rock Hotel ir sliktāka par šiem trīnīšiem?
аватар agent_borabora
Rock Hotel ir daudz sliktāka nekā jūs. Ja Club Faraana reef4 jūs sarūgtināja, tad ko mēs varam teikt par Roku.
Viesnīcu var mainīt, taču nomaiņas brīdī jums būs jāmaksā papildus par ekskursiju izmaksām.
аватар andreyvip
Runa nav par to, kur jūs iepriekš lidojāt. Un tas, ka pagājušais gads viesnīcām Ēģiptē bija ļoti kritisks, laba puse viesnīcu vienkārši nestrādā un lēnām tiek iznīcinātas. Un tajās viesnīcās, kas strādā, ir stipri samazināti darbinieki un algas, kas dabiski uzreiz ietekmēja visu apkalpošanu, ir samazinājusies ēdienu dažādība un daudzums utt.
Viena un tā pati viesnīca 15 vidū un 16 vidū ir kā divas pilnīgi atšķirīgas viesnīcas apkalpošanas un ēdināšanas ziņā.
Šķiet, ka tu dzīvo citā pasaulē, tu neredzi, kas notiek apkārt
аватар ilika15
Vai kādam ir pieredze, rezervējot viesnīcas Šarm eš Šeihā? Vai viesnīcās saņemtie rezervācijas apstiprinājumi ir reāli? Vai maksājums tiek saņemts, ja rezervācija ir ar apmaksu? Vai viņi iekasē vairāk par rezervācijā norādīto summu? Ja aģentūrā nevaram mainīt viesnīcu, mēģināsim rezervēt rezervāciju. Liels paldies par visām atbildēm. Mēs kaut kā tik ļoti uzticējāmies savai iepriekšējo svētku pieredzei, ka nenovērtējām realitāti. Lai gan faran klubam vajadzēja brīdināt.
аватар agent_borabora
Pieredze, veicot rezervāciju, ir šāda:
- rezervēšanai nepieciešami kartes dati;
- no kartes tiek bloķēta summa par numuru plus nodoklis;
- ierodoties viesnīcā, var nebūt rezervācijas, lai gan maksājums ir pilnībā izņemts;
- Rezervācijas atcelšanas gadījumā naudas atgriešana var nenotikt.
аватар zaeugene
ilika15 kompleksā tūre ir lētāka nekā tajā pašā viesnīcā, izmantojot rezervāciju.
аватар ilika15
Un, ja viesnīca rezervēšanas laikā neprasa priekšapmaksu, vai tā var atteikties apstiprināt mūsu rezervāciju? Rezervācija nāk ar apstiprinājumu. Vai tas ir derīgs viesnīcai un vai viesnīca atteiks? Un tomēr - vai viesnīca var mainīt rezervācijā norādīto cenu no rezervācijas ierodoties?
аватар ilika15
Šodien mūsu kompleksā tūre ir daudz lētāka nekā visas 4* un 5* ekskursijas. Bet no rītdienas mēģināsim glābt sevi no nepatikšanām. Mēs noteikti kaut ko darīsim.
аватар agent_borabora
"Un, ja viesnīca rezervācijas laikā neprasa priekšapmaksu, vai tad tā var atteikties apstiprināt mūsu rezervāciju? No rezervācijas nāk apstiprinājums. Vai tas ir derīgs viesnīcai un vai viesnīca atteiks? Un vēl - vai viesnīca var mainīt cenu, kas norādīta rezervācija pēc ierašanās no rezervēšanas?"
Viss var būt.
аватар musja7
ilika15, 6 naktis - padomā, ka tiešām būsi 5 dienas. Pat ja rīta lidojums ir izpirkts, patiesībā ir pilnīgi iespējams, ka jūs iekāpsiet pusdienu lidojumā, kas ielidos pulksten 18. Un atpakaļ - pulksten 8 no rīta. Ja viņi jūs "lido" bez maksas, tad meklējiet citu viesnīcu. Komplekts ar lidojumu uz 7 naktīm 2 šeit maksā 465 dolārus. Pat ar "degošu" atlaidi lidojumam, 220 par lidojumu diviem un tikai 265 dolāri par viesnīcu 2 uz 7 naktīm. Tas maksā tik daudz maisā
аватар musja7
Tikai uz 7 naktīm nevis 6
аватар musja7
Tie. maisā viesnīcā 245 dolāri. 2 uz 7 naktīm. Un jūs saņemat 250 par 6
аватар musja7
Jā, paskatījos, tāpēc pēc iepakojuma viesnīca šodien iznāk 337 ar lidojumu. 110 $ lidojums no Kijevas - vienai personai ar zemāko čartera atlaidi. Diviem - 220. Kopā, viesnīca un transfērs - 127 diviem uz 7 naktīm. Ko var dabūt par 8,5 dolāriem. dienā uz cilvēku - man grūti iedomāties
аватар ilika15
Tas ir tas, kas satrauc. Vai tūre ir īsta? Vai arī viesnīca ir tik briesmīga?Šodien tāda pati ekskursija ir 350 USD. Neizskaidrojamas cenu svārstības.
аватар ilika15
Lai gan pirms Jaunā gada bija cenas 250 par diviem. Un kāds lidoja un jau ir atgriezies). Biju domājusi, ka atsauksies kāds, kurš par tādu cenu atpūtās.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par The Rock Hotel 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl