Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh 5*– Atsauksmes

125
Novērtējums 7.510
№36 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.6 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca tika uzcelta 2010. gada jūlijā. Pēdējā renovācija notika 2020. Viesnīca atrodas Nabq līcī un sastāv no viena, divu un trīs stāvu ēkām. Šis Šarm eš Šeihas kūrorts piedāvā dažādas atpūtas aktivitātes, tostarp ūdens fitnesu. Bērniem ir savs peldbaseins. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар irena.paturska
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Iesaku citiem. Ir nianses. Internetam labā k ir iegā dā ties SIM karti, koplietot to ar partneri un droš i lietot internetu no jebkuras vietas! Ē diens daudzveidī gs, ir izvē le, pasū ti dubulto espresso kafiju, tad garš ī gi. Restorā na darbinieki ir izpalī dzī gi un gatavi palī dzē t. … Tomēr ▾ Iesaku citiem. Ir nianses.
Internetam labā k ir iegā dā ties SIM karti, koplietot to ar partneri un droš i lietot internetu no jebkuras vietas!
Ē diens daudzveidī gs, ir izvē le, pasū ti dubulto espresso kafiju, tad garš ī gi. Restorā na darbinieki ir izpalī dzī gi un gatavi palī dzē t. Neaizmirstiet par aktivē to ogli. Daudziem bija gremoš anas traucē jumi.
Peldē ties jū rā ir iespē jams tiem, kas labi peld. Dziļ ums no pontona ir vismaz 15 metri, viļ ņ i ir gandrī z visu laiku, tie, kas nejū tas pā rliecinā ti, vienkā rš i nevarē s peldē t. Ir daudz zivju, daž ā das, ir ko redzē t.
Teritorija nav maza, bet nav daudz kur pastaigā ties. Prominā des tuvumā nav, veikali atrodas aptuveni kilometra attā lumā . Tie, kas vē las, tiek vesti iepirkties bez maksas.
Paņ ē mā m istabas ar skatu uz jū ru. Bet gandrī z visur no tiem paveras skats uz jū ru. Vispirms apmetā s ē kā , kur bija reģ istratū ra. Tas bija ļ oti skaļ š . Zemā k ir tikai posms, kurā visa animā cija notiek vakarā . Knapi prasī ja istabu citā ē kā , tuvā k jū rai. Man bija jā ņ em lī dzi savs tū risma operators. Kā izvē lē ties istabu tuvā k jū rai, nesapratu.
Lai pasū tī tu restorā nu pie jū ras, pieņ emš anas zā lē ir ī paš s dators. Izvē loties angļ u valodu, pasū tī t ir vieglā k.
Neaizmirstiet par mazu naudu dolā ros vai eiro. Vajag visur! Te tā ds serviss.
Kopumā apmierinā ts! Cilvē ku ir mazā k nekā kaimiņ u viesnī cā s.
аватар needsforme
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nemaz nav tā s naudas vē rta. No plusiem: zaļ a teritorija un pirmā krasta lī nija, garš ī gi deserti. No mī nusiem: 1) Restorā ns ir slikti tī rī ts, baroš anas krē sliņ š vienmē r bija jā meklē un jā nomazgā ar mitrā m salvetē m pirms bē rna ievietoš anas. … Tomēr ▾ Viesnī ca nemaz nav tā s naudas vē rta. No plusiem: zaļ a teritorija un pirmā krasta lī nija, garš ī gi deserti.
No mī nusiem:
1) Restorā ns ir slikti tī rī ts, baroš anas krē sliņ š vienmē r bija jā meklē un jā nomazgā ar mitrā m salvetē m pirms bē rna ievietoš anas. Galda piederumi nav pieejami, prasī ja bē rnam tē jkaroti - un tā bija vesela problē ma, jo. vai nu nesaprata un vispā r ignorē ja, vai arī atnesa to paš u lielo. Katrai personai tika izlikta viena papī ra salvete, un uz galda vairā k nebija, kā nekur citur.
2) Ē diens gandrī z viss baigi sā lī ts un piparots, vispā r ne pā rā k garš ī gs. Mazam bē rnam tas ir š ausmī gi, ē diena tikpat kā nav, tikai vā rī ta vista un vā rī ti dā rzeņ i. Viss pā rē jais "bē rnu ē dienkartē " bija š ausmī gi pikants un sā ļ š . Kartupeļ u biezenis un vā rī ti dā rzeņ i ar hlora garš u droš i vien uzvā rī ja hlorē tā ū denī .
3) Istabas ir ļ oti vecas, saplī susi santehnika. Sē tiņ a gulē š anai ir tikai katastrofa, š ķ iet, ka 10 gadus ne reizi nav mazgā ta, viss baigi melnos traipos, lipī gs, zem matrač a atrada biskvī ta gabalu un vates tamponu. Bija pretī gi tam visam pieskarties, un tur vajadzē ja mazuli iemidzinā t.
4) Pē c lietus mū su istaba bija appludinā ta, ū dens lī menis bija virs potī tes, no duš as notekas caurumiem un no tualetes poda plū da kakas, un tas viss tika nogarš ots ar duci lielu prusaku, kas iznira no kaktiem un spraugā m. . Vairā kas reizes zvanī jā m uz reģ istratū ru, devā mies uz reģ istratū ru, un tikai pē c stundas atnā ca vī rietis un teica, lai savā ktu mantas. Bija steidzami jā savā c divi dū š ī gi koferi ar mantā m, staigā jot pa istabu kaku un tarakā nu purvā ! No viesnī cas puses nebija ne atvainoš anā s, ne "mierinoš i komplimenti", it kā viss bū tu kā rtī bā .
5) Š ķ iet, ka par visu bija jā piemaksā vai arī tevi vienkā rš i ignorē ja. Reģ istratū rā viņ i varē ja kaut ko darī t tikai no 5 reizē m vai nedarī ja to vispā r. Izbraukš anas dienā viņ i prasī ja pusstundu, lai atvestu mū su bagā ž u un pē c tā s devā s tikai tad, kad mē s to praktiski aizvilkā m lī dz izejai. Mē s prasī jā m pē dē jo dzē rienu un mums atteica bā rā , jo. bezmaksas dzē rieni tikai no 10.00, un tagad ir 9.50, un tas nekas, ka izbraucam pē c 10 minū tē m, bet š o dienu esam samaksā juš i. Principā viesmī ļ i restorā nā varē ja ignorē t vai nest to, ko pasū tī jā m, acī mredzot tā pē c, ka nemaksā jā m dzeramnaudu.
6) A la carte restorā ni, kas ir iekļ auti "viss iekļ auts" tū rē , ir pilnī ga krā pniecī ba. Š eit, izvē lnē , kurā ir 10 vienumi, tikai 3 patieš ā m bū s bez maksas, un jums joprojā m ir jā maksā par visu pā rē jo. Lai tur nokļ ū tu un izmē ģ inā tu š ī s 3 pozī cijas, jā iziet trī s elles apļ i ar automā tisko rezervā cijas sistē mu, par to kopumā sabojā jā m, iespē jams, pā ris stundu atpū tu. Paš ā restorā nā atkal droš i vien gaida naudu (lai gan š ī ir iekļ auta! ) Un vispā r tevi apkalpo nelabprā t. Viesmī ļ i mū s vienkā rš i ignorē ja un katrs ē diens bija jā gaida 20 minū tes. Mē s negaidī jā m desertu beigā s, jo. ar bē rnu beidzā s pacietī bas laiks, un mē s tur nosē dē jā m vairā k kā stundu.
7) Un visbeidzot jū ra! Piemē rota ir tikai pati pludmale, kas patieš ā m ir smilš aina un mazam bē rnam ir labi tur pabī ties. Pati jū ra sā kas ar vecu koraļ ļ u, 200 metri, t. i. jū rā smilš aina dibena praktiski nav. Ū dens uz š ī koraļ ļ a ir lī dz ceļ iem, pieauguš ais nevar peldē t. Ir arī pontons, protams, cauri visam š im koraļ lim lī dz dziļ umam, BET peldvieta ir nož ogota ar bojā m ar sī ku aploku, 5 metri katrā virzienā no pontona un viss. Ja tur peld 10 cilvē ki, tad tas nav atkarī gs no zivī m, bet tu tikai skaties, lai kā ds tev neuzlā dē ar papē di acī . Lī dz ar to visu ļ oti spē cī ga straume nemitī gi nes prom, ir ļ oti grū ti pakavē ties snorkelē š anai.
Pretcovid pasā kumi tiek ī stenoti vā ji: darbinieki nemitī gi mē ģ inā ja pieskarties bē rnam, priecī gi š ķ ī rā s no termometra, dodot to bē rnam, pats termometrs temperatū ras vietā daž reiz ierakstī ja “Lo”, kas daž ā s ierī cē s norā da uz zemu akumulatora uzlā di. , vienreizē jā s lietoš anas maska ​ ​ tiek izsniegta viena uz visu uzturē š anā s laiku, attiecī gi Masku rež ī mu ievē ro tikai personā ls.
аватар mira_j
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies 10:00. Tikā m reģ istrē ti un nosū tī ti uz vē lajā m brokastī m. Pē c pā rģ ē rbš anā s 1. stā va tualetē un devos izpē tī t viesnī cas teritoriju. Reģ istrē š anā s parasti notika pulksten 14:00. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 10:00. Tikā m reģ istrē ti un nosū tī ti uz vē lajā m brokastī m. Pē c pā rģ ē rbš anā s 1. stā va tualetē un devos izpē tī t viesnī cas teritoriju. Reģ istrē š anā s parasti notika pulksten 14:00. Telpas tika pieš ķ irtas visiem vienā ē kā , netā lu (bijā m 3 grupas). Mū su istaba bija ar sā nu skatu uz jū ru, trī svietī ga, plaš a, ar augstā m gultā m. Wi-Fi darbojā s uz balkona (manuprā t, vestibila tuvuma dē ļ ).
Viesnī cas teritorija pamatī ga, daudz apstā dī jumu, pā rdomā ts zonē jums, nekur nav drū zmē š anā s, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem un pludmalē . Visur ir tī rs un labi uzturē ts.
Pirms viesnī cas izvē les mē s lasī jā m daudz atsauksmju par pludmali. Patieš ā m, pludmale nav ī paš i ē rta, lagū na ir piemē rota maziem bē rniem, un lielā kiem bē rniem vairs negribē jā s plunč ā ties seklā ū denī . Pontons ir ļ oti dziļ š un viļ ņ i spē cī gi. Ja neprotat peldē t, labā k izvē lē ties viesnī cu ar maigu ieeju jū rā (par to brī dinā ja mū su operatore). Viņ i kuģ oja ar dzeltenu karogu, 9 dienas nekad nebija baltā (vai zaļ ā ) karoga. Ū dens dzidrs, silts, sā ļ š , ir daudz zivju, kas ir ļ oti hipnotizē još i.
Ē diens viesnī cā ir izcils (gandrī z kā Turcijā ). Brokastis vienmē r ir vienā das, tač u vienmē r var atrast ko interesantu (omleti cep ar daž ā diem pildī jumiem, ir arī cita veida olas (kultenis, ceptas, cieti vā rī tas), grauzdiņ i, cepta paprika, baklaž ā ni, pankū kas, vafeles u. c. , un pusdienas un vakariņ as diezgan daudzveidī gas. Liellopu gaļ a, zivis, vista vienmē r ir daž ā dā s variā cijā s (cepta, sautē ta, grilē ta). Terasē vienmē r ir kaut kas pagatavots uz grila. Pietiek ar daž ā diem piedevā m, salā tiem, konditorejas izstrā dā jumiem. Ir visu dienu atvē rts grilbā rs. Visur garš ī gi gatavo. Vienmē r bijā m pilni. Pa dienu strā dā vairā ki bā ri, dzē rā m vietē jo alu, paņ ē mā m lī dzi citus alkoholiskos dzē rienus. Ī paš i patika a la carte zivju restorā ns. 10 out no 10. Ē dieni š iki, garš ī gi, atraš anā s vieta ar lielisku skatu uz jū ru.
Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, pieklā jī gs, visi cenš as. Serviss labs.
Animā cija ir pieejama gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Mē s vienmē r esam atturē juš ies, jo animā cija mums nav svarī ga. Tā pē c es nevaru uzrakstī t, kas tas ir.
Izbraukš anas dienā istabiņ a tika nodota plkst. 12.00. Lī dz vakaram ē dā m, peldē jā mies un pirms izbraukš anas nomazgā jā mies spa. Nož ē lojā m, ka neapmeklē jā m, likā s mā jī gi un tī ri.
Kopumā viesnī ca man patika, pā rē jais izdevā s. Vienī gais trū kums ir tas, ka ir maz tualetes, tas ir, ir tikai viena (tikai pie grila bā ra). Un š ī tualete nebija ī paš i tī ra. Pie baseiniem tualetes nav, jā iet uz istabu.
Arī bē rniem nepietika slidkalniņ u (tā kā pā ri ceļ am tiek bū vē ts akvaparks).
Бассейн Завтрак Номер Гриль-бар
аватар Natally_Odessa
Es esmu no Odesas. 11 naktis atpū tā s Cleopatra Luxury Resort - Š arm eš Š eihā . Pā rē jais man ļ oti patika! Skaista liela teritorija, ļ oti labi kopta. Trī s baseini: Infinity, aktī vais baseins ar mū zikas un sporta animā ciju un baseina bā rs, un kluss baseins klusuma cienī tā jiem. … Tomēr ▾ Es esmu no Odesas. 11 naktis atpū tā s Cleopatra Luxury Resort - Š arm eš Š eihā . Pā rē jais man ļ oti patika!

Skaista liela teritorija, ļ oti labi kopta. Trī s baseini: Infinity, aktī vais baseins ar mū zikas un sporta animā ciju un baseina bā rs, un kluss baseins klusuma cienī tā jiem.

Galvenais restorā ns ar plaš u ē dienu klā stu. Daudz dā rzeņ u un augļ u, biež i vien kalmā ri, pat divreiz krabji. Man pietika ar visu.
Ē ģ iptes dzē rieni vidē ji, Alkoholiskie kokteiļ i bā ros diezgan pieklā jī gi, viesmī ļ i visur ļ oti laipni. Viņ i cenš as atcerē ties to, kas jums patī k, un tas ir ļ oti jauki. Nesaprotu, kā viņ i atceras, kad kurā restorā nā kā dus dzē rienus izvē lē jos, kā du kafiju man garš o un cik daudz ledus jā liek ū denī , neaizmirstot arī citronu).
Lielisks serviss jebkurā vietā viesnī cā , tostarp piekrastē un baseinos. Ikviens tiek nogā dā ts pie jū su galda netā lu no sauļ oš anā s krē sla, ļ oti izpalī dzī gi, viņ i neļ auj jums staigā t paš am - tas arī ir greznī ba).
No a la carte man patika jū ra, jo.
Es mī lu jū ras veltes. Bijis tur divas reizes. Es negā ju uz itā ļ u valodu - es neē du makaronus).
Man ļ oti patika grila bā rs pludmalē , ē dieni, dzē rieni un apkalpoš ana.

Ī paš i gribu atzī mē t animā ciju!
Lielisks kolektī vs, ļ oti aktī vs, pieklā jī gs, iepazī sti visus viesus, informē par visiem pasā kumiem teritorijā , aicina uz vingroš anu, stiepš anos, š autriņ u meš anu, ū dens aerobiku, zumbu, volejbolu, galda tenisu. Vienmē r ar smaidu un humoru! Tas ir jauki!

Ū dens aerobika, ko vadī ja Koko un Aladins, vienkā rš i uzlā dē un uzmundrina. Viņ i dejo un humoru tik harmoniski, ka nav iespē jams neizklaidē ties!
Lielā kais deju un enerģ ijas profesionā lis ir Koko.
Vispā r man patī k arā bu un austrumu dejas un mū zika, un Koko ir tikai dejas dievs.
Mani izbrī na, kā tā dā karstumā , arī Ramadā nā - bez ē diena un ū dens var tik aktī vi dejot un iedarbinā t cilvē kus, kuri vispā r pie mums slinko). Un puiš i to izdarī ja. Labi padarī ts!
Vakarā bija krā š ņ i priekš nesumi, daudzveidī gi un interesanti. Koko, Aladins, Sems arī š eit bija labā kie uz skatuves! Arī meitenes mū sē jā s atbalstī ja un izskatī jā s lieliski. Lera, Jū lija, Ļ ena - katra deva ieguldī jumu š ajā komandā . Ļ ena ļ oti rū pī gi komunicē ja ar bē rniem un viņ us izklaidē ja, citi arī sazinā jā s ar bē rniem, ļ oti jauki, un tas uzvarē ja.

Dzimš anas dienu nosvinē ju viesnī cā , ierados viena, Ē ģ iptē naktsklubus nekad neapmeklē ju, lai gan tur vairā kas reizes atpū tos. Vienmē r atteicā s.
Animatori mani pierunā ja iet, un es to nenož ē loju! Starptautiskas diskotē kas ar daž ā diem mū zikas stiliem un virzieniem, pilnī gi atš ķ irī gi interjerā.
Bijis kosmosā , Marquee Elfanar Rock Hotel un Tajmahal. Pē dē jais pā rsteidza ar savu skaistumu, krā š ņ umu, gaisa kondicionē tā ju, diviem peldbaseiniem, ļ oti lieliem, bez pū ļ iem. Kosmosā man patika viss, forš a mū zika, bet iekš ā ļ oti smacī gs un maz vietas.
Ja ne mū su animatoru komanda, pā rē jo iespaidi bū tu pozitī vi, bet ne tik spilgti un emocionā li! Paldies puiš i! Es nezinu, cik ilgi viņ i bū s saskaņ ā ar lī gumu pilnā spē kā , bet kam patī k animā cija, drive un arā bu dejas, jū s esat š eit.

No ekskursijā m bija tikai vesela diena uz jahtas Paradī zes Baltajā salā , lī dzī gi kā Maldivu salā s. Ļ oti iespaidoja! Neticams skaistums! Pā rē jā s ekskursijā s es biju tikai pirmajā s vizī tē s Ē ģ iptē.

Es arī vē los pateikties reģ istratū rai par labi paveikto darbu. Viņ i vienmē r palī dzē ja visos jautā jumos, pat atrada manas sandales nozaudē tas fotosesijā.

No mī nusiem es nosauktu telpas, kuras ir jā atjaunina, un ieejot jū rā - daudz akmeņ u, gandrī z viena š aura zona seklā ū denī . Un no pontona ū dens ir skaists, bet biež i vien straumes aizliedz peldē t. Wi-Fi telpā nedarbojas.

Es ceru, ka š is pā rskats bū s noderī gs tiem, kas izvē las viesnī cas Ē ģ iptē . No sirds iesaku Cleopatra Luxury Resort - Š arm eš Š eiha!
аватар penta21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Daudz labu atsauksmju par š o viesnī cu, rakstī š u pats. Ceru, ka kā dam noderē s. Uzreiz uzsveru, ka neesmu superprasī ga tū riste un š ajā viesnī cā mani nekas neapvainojā s. Tikko bijis kaut kur un kaut ko redzē jis. Pozitī vi: centī gs personā ls, labi a la carte restorā ni (var apmeklē t divas reizes bez maksas), tī ra teritorija. … Tomēr ▾ Daudz labu atsauksmju par š o viesnī cu, rakstī š u pats. Ceru, ka kā dam noderē s. Uzreiz uzsveru, ka neesmu superprasī ga tū riste un š ajā viesnī cā mani nekas neapvainojā s. Tikko bijis kaut kur un kaut ko redzē jis. Pozitī vi: centī gs personā ls, labi a la carte restorā ni (var apmeklē t divas reizes bez maksas), tī ra teritorija. Negatī vie: slikts ē diens galvenajā restorā nā (vienā da veida brokastis, pusdienas un vakariņ as - divi vai trī s pamatē dieni, veca liellopa gaļ a, heka tipa kā jas un zivis, salā tu minimums) un mū ž ī gas rindas uz visu, nepietiek galdiņ u un bariņ š izsalkuš u tū ristu lec pā ri galvā m. Windy Bay, kuram patī k daudz nirt, nederē s, pontons slē gts uz pusi dienas. Mā jupceļ ā sagatavojies, ka lidostā tevi trī s č etras reizes pā rmeklē s ar niķ ī gu skatienu. Tie, kas meklē seksuā lus piedzī vojumus, tos atradī s š eit). Kopumā nekas, bet tas notika labā k).
аватар greckasss15
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atvaļ inā jumā ar mammu martā ! Teritorija kompakta, maza, telpas pieklā jī gas, visas izvietotas teritorijā (tī rī š ana ir standarta ē ģ iptieš u valoda). Baseini martā ir mež onī gi auksti, kas ir apsildā ms ir bradā jamais baseins! Mani pā rsteidza, ka pie vairā k kā viena baseina nav tualetes, nu pats saproti, uz baseina ir bā rs - piedzē ruš ies vecā ki un bariņ š bē rnu, bet tuvumā nav tualetes. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar mammu martā ! Teritorija kompakta, maza, telpas pieklā jī gas, visas izvietotas teritorijā (tī rī š ana ir standarta ē ģ iptieš u valoda). Baseini martā ir mež onī gi auksti, kas ir apsildā ms ir bradā jamais baseins! Mani pā rsteidza, ka pie vairā k kā viena baseina nav tualetes, nu pats saproti, uz baseina ir bā rs - piedzē ruš ies vecā ki un bariņ š bē rnu, bet tuvumā nav tualetes. . . neviens neiet uz baseinu. vestibils, tā ir urī na peļ ķ e...sauļ oš anā s krē sliem pie š ī baseina nepietiek, ja jums nav laika ieņ emt vietu, meklē jiet citus atpū tas punktus. Par pā rtiku normā li/labi, tematiskie vakari, un viss pā rē jais pē c standarta (tikai ubagot ē dienu, rindas, darbinieki tevi nesaprot utt. ), par jū ras veltē m - tematiskajos vakaros zibē ja krabji un garneles.
Kas attiecas uz apkalpoš anu, patika tikai uzņ emš ana, un trī s viesmī ļ i jū ras kafejnī cā , zivis a la carte, viss. . . Puiš i no bā ra uz apsildā mā baseina, nemitī gi savā starpā skaļ i lamā jā s, neko neizpratinā si. , nevienu nesagaidī si, divi cilvē ki tā diem ir ļ oti maz tū ristu! Nav ī paš i patī kami to skatī ties, pludmalē viesmī ļ i vairā k tuvojas tiem, kas atrodas pie kā pnē m, un trokš ņ ainā m kompā nijā m! Kad sasniedzā m pludmales galu, puiš i pieņ ē ma pasū tī jumus no visiem...vispā r...es gaidī ju 40 minū tes spraitu! Satrakojusies, viņ a pati devā s pē c ū dens, tā pē c viņ i joprojā m no manis nobļ ā vā s ! ! ! Vispā r š vaka un nevē rī ga attieksme, un dolā rs nelī dzē ja, bija nepatī kama pē cgarš a no pā rē jā (bija cerī bas no servisa, jo visi slavē ja to atsauksmē s, bet es saņ ē mu pretē jo), tas pats bilde ar viesmī ļ iem vestibilā , viņ i der cilvē kiem selektī vi! Kopumā serviss ir izteikti klibs, *masai nulle - trasei trī s*. . .
Vispā r tad nā cā s paš iem skriet pē c darbiniekiem, lai viņ i vismaz ieliet dzē rienu, jo viņ i ir tikai aizņ emti ar dzē rienu izsniegš anu viesmī ļ iem, kuri dod dzē rienus elitei, bet ne visiem. . . Animā cija ne mū s interesē , bet kaut kas bija fonā , bet pē c 22 -23 neko darī t. Wi-Fi, kaut kas neizskaidrojams, tas parasti ir maksas, tad bezmaksas, tas ir, tad nē . Rifs - normā ls, klasisks, pie nū bieš iem ir lagū nas peldē š anai, ir bē gumi un bē gumi
аватар tanyagorlata
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vakar atgriezā mies no atvaļ inā juma. Vē los izteikt atzinī bu viesnī cas darbiniekiem par viņ u rū pī bu un profesionalitā ti. Teritorija: zaļ a, daudz ziedu, kopta. Numurs: moderns, tī rs, plaš s. Katru dienu uzkopš ana, dvieļ u un pludmales dvieļ u maiņ a, ieskaitot. … Tomēr ▾ Vakar atgriezā mies no atvaļ inā juma.
Vē los izteikt atzinī bu viesnī cas darbiniekiem par viņ u rū pī bu un profesionalitā ti.
Teritorija: zaļ a, daudz ziedu, kopta.
Numurs: moderns, tī rs, plaš s. Katru dienu uzkopš ana, dvieļ u un pludmales dvieļ u maiņ a, ieskaitot.
Baseini: apsildā mi, kas ir ļ oti svarī gi ziemā.
Pludmale: vienmē r sakopta, viesmī ļ i pieklā jī gi un uzmanī gi, personā ls vienmē r palī dzē s ar sauļ oš anā s krē sliem. Ir animā cija.
Bē rnu klubs: nebija iespē jams paņ emt bē rnu, tā pē c viņ ai tas patika.
Animā cija: vienmē r ir ko darī t gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Vakarā vienmē r notiek bē rnu diskotē ka un pieauguš o izrā de.
Ē diens: daudzveidī gs, vakarā uz ielas grila garš ī gs. Ir divi Ala Cart restorā ni (jū ra mū s iekaroja, ļ oti garš ī gi). Viesmī ļ i vienmē r ir uzmanī gi, neuzkrī toš i.
Wi-Fi: labs rajonā , vā jš istabā.
Noteikti iesaku viesnī cu.
P. S. Vienī gais, kas jā patur prā tā , ka viesnī ca atrodas vē jainā lī cī . Manuprā t, vasara š eit ir ideā la.
аватар Twin
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Cienī jamie ceļ otā ji, sveiki! Tu pati ļ oti labi zini, kā pē c atgrieš anā s no atvaļ inā juma saulaino pavirš ī bu nomaina ikdienas steiga. . . rū pes, darbs, veikali un citi nebeidzami darbiņ i. . . paliek tikai fotogrā fijas un atmiņ as. … Tomēr ▾ Cienī jamie ceļ otā ji, sveiki!
Tu pati ļ oti labi zini, kā pē c atgrieš anā s no atvaļ inā juma saulaino pavirš ī bu nomaina ikdienas steiga. . . rū pes, darbs, veikali un citi nebeidzami darbiņ i. . . paliek tikai fotogrā fijas un atmiņ as. Es patieš ā m vē los dalī ties ar jums vienā no š ā dā m atmiņ ā m, kas saistī tas ar Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh apmeklē jumu.
Viesnī cas izvē le tika veikta, pamatojoties tikai uz pozitī vā m atsauksmē m no tū ristiem, kuri iepriekš ir apmeklē juš i š o viesnī cu. Tomē r, ņ emot vē rā to, ka internetā ir pieejams milzī gs skaits pielā gotu atsauksmju, man nebija ī paš u ilū ziju un cerī bu. Bet, par laimi, visa pozitī vā informā cija par š o viesnī cu ir pilnī bā apstiprinā ta!
Tā tad, sā kš u pē c kā rtas: viesnī cā ieradā mies ap 9.30. Jau 10.15 bijā m iekā rtojuš ies 7201 istabā . Pirmie iespaidi bija patī kamā kie - plaš a istabiņ a, skaists stilī gs interjers, sniegbalta veļ a un dvieļ i, santehnika ideā lā stā voklī , halā ti, č ī bas. . . 11.00 mū s pabaroja ar vē lajā m brokastī m un pasniedza brī niš ķ ī gu kafiju, kas deva man prieks un atdeva spē kus pē c negulē tā s nakts . Vispirms apskatī jā m pludmali, pontonu un teritoriju. Lū dzu, apskatiet fotogrā fijas, un jū s par to redzē sit paš i. Man grū ti iedomā ties, cik naudas un darbaspē ka tiek ieguldī ts š ī s oā zes izveidē...
Brokastis, pusdienas un vakariņ as tiek pasniegtas viesnī cas galvenajā restorā nā . Pamatē dienu, salā tu, dā rzeņ u, augļ u, konditorejas izstrā dā jumu un saldumu klā sts neatstā s vienaldzī gus. Viss ir svaigs un ļ oti garš ī gs! Par laimi, restorā nā nekad nav bijuš i frī kartupeļ i, sojas desiņ as, jupi...un citi lē ti "gardumi".
Baltvī na kvalitā te ir vienkā rš i izcila. Apkalpoš ana restorā nā atbilstoš ā lī menī – neuzbā zī ga, un es teiktu inteliģ enta. Nevaru nepieminē t mū su viesmī li Mohamedu Hatotu, kurš mū s apkalpoja visu pā rē jo laiku. Liels paldies viņ am!
Par A la carte itā ļ u un zivju restorā niem man vajadzē tu rakstī t atseviš ķ i. . . bet, diemž ē l, man vienkā rš i trū kst vā rdu. . . viss bija vienkā rš i APbrī nojami! Es teikš u tikai vienu - Kijevā lī dzī ga restorā na apmeklē jums maksā s aptuveni 100 USD. Par katrā m č etrā m uzturē š anā s dienā m viesnī cas viesi iegū st iespē ju apmeklē t kā du no A la carte (12 atvaļ inā juma dienu laikā A la carte apmeklē jā m 3 reizes).
Viesnī cas pludmale ir plaš a un perfekti tī ra. Viesmī ļ i nepā rtraukti apkalpo bezalkoholiskos dzē rienus, sulas, gardus kokteiļ us un pudelē s pildī tu alu.
Pludmale ir aprī kota ar kapitā lu pontonu, kas beidzas ar skaistu, dzī vī gu rifu.
Wi-Fi darbojā s gandrī z visā viesnī cā .
Rezultā tā mū su uzturē š anā s Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh bija vienkā rš i neaizmirstama!
Vē lreiz paldies vadī bai, apkalpojoš ajam personā lam un visam viesnī cas personā lam.
аватар angelica92
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! Nebija pirmā reize Ē ģ iptē , bet š ī viesnī ca bija kā pasakā . Sā kot ar pā rsū tī š anu, personā la sasveicinā š anos, organizē š anu reģ istratū rā , jau pirms ieraš anā s menedž eris man rakstī ja telegrammā , vaicā jot, kā un kā palī dzē t ar istabu, telpas kategoriju un pā rcelš anu. … Tomēr ▾ Sveiki! Nebija pirmā reize Ē ģ iptē , bet š ī viesnī ca bija kā pasakā . Sā kot ar pā rsū tī š anu, personā la sasveicinā š anos, organizē š anu reģ istratū rā , jau pirms ieraš anā s menedž eris man rakstī ja telegrammā , vaicā jot, kā un kā palī dzē t ar istabu, telpas kategoriju un pā rcelš anu. Bija ļ oti patī kami, paldies par palī dzī bu vadī tā jai Jekaterinai. Vestibila bā rā viss ir vienkā rš i ideā ls, tā ir taisnī ba)) Mē s vē lamies izcelt Sameh Zeidan un Mamdooh. Animatori padarī ja mū su svē tkus lieliskus, viņ i tik ļ oti centā s, ka no rī ta lī dz vakaram bijā m lieliskā noskaņ ojumā . Visi gudrie!

Paldies par mū su noskaņ ojumu Aladdinam, nereā li pozitī vam cilvē kam, paldies Oksanai par stiepš anos, paldies Mohammedam par volejbolu, paldies Takhminai. Paldies par forš o mū ziku un konkursiem Dj Semu un Sento, kurš vienmē r bija ar smaidu uz lū pā m un mū s visus uzbudinā ja pozitī vi)). Mē s tieš ā m negaidī jā m, ka nokļ ū sim viesnī cā , kurā jutī simies kā mā jā s.
Daudzi rakstī ja par mazu ē dienu, TĀ NAV PATIESĪ BA! Milzī ga izvē le nereā li viss vienmē r ir garš ī gs! ! ! Esmu veģ etā riete, un pat man vienmē r bija liela izvē le uzturā . Numuram tika pieš ķ irta augstā ka kategorija nekā mē s rezervē jā m, tī rī š ana notika katru dienu, vienmē r pā rsteidza ar figū rā m no dvieļ iem. Piekļ uve jū rai lieliska, jaunajā molā droš i peldē ties ar maskā m, daudz zivju, vienmē r tī rs krasts, tī ra teritorija. Martā atkal plā nojam doties uz Ē ģ ipti un ekskluzī vi mē rosim š o viesnī cu!
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + Uz vietas 6 peldbaseini, 2 no tiem ziemā apsildā mi! + Plaš as istabas no 38 kv. m. + Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens. + Numuri un viesnī ca ir veidoti mū sdienī gā stilā . + Liela, zaļ a un sakopta teritorija. "-": - Vē jains lī cis, no novembra lī dz martam sauļ oties un peldē ties jū rā ir neē rti. … Tomēr ▾ "+":
+ Uz vietas 6 peldbaseini, 2 no tiem ziemā apsildā mi!
+ Plaš as istabas no 38 kv. m.
+ Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens.
+ Numuri un viesnī ca ir veidoti mū sdienī gā stilā .
+ Liela, zaļ a un sakopta teritorija.
"-":
- Vē jains lī cis, no novembra lī dz martam sauļ oties un peldē ties jū rā ir neē rti.
- Pontons ir slē gts uz pusi dienas, un jū s nevarat peldē t jū rā dziļ umā .
- Paisumi un bē gumi ir izteikti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums sergy_alisa
Lūdzu, norādiet, kura no šīm viesnīcām ir augstāka līmeņa. Vai interesē ēdiens, teritorija, istabas ... un vai KLEOPATRA ir divistabu apartamenti? Rifs ir saprotamāks, jo tuvumā atrodas viesnīcas. Paldies)
5 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Del-G.
Sveiki, izlasīju internetā, ka no 2018. gada februāra sākuma tiks remontēts galvenais, panorāmas, apsildāms baseins, vai tas ir pareizi? Vai Kleopatrā ir kādi citi apsildāmi baseini?
6 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель построен в июле 2010 года. Последняя реновация была проведена в 2020 году. Отель расположен в бухте Набк и состоит из одно-, двух- и трехэтажных корпусов. В этом курортном отеле в Шарм-эль-Шейхе проводятся разнообразные развлекательные мероприятия, в том числе занятия аквафитнесом. Для детей оборудован собственный бассейн. Отель отлично подходит для отдыха семьям с детьми.

Atrašanās vieta В 7 км от аэропорта г. Шарм-эль-Шейх, в 18 км от Наама Бей, в бухте Набк.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы 200 м, есть душ. Вход в море: природная песчаная лагуна (глубина до 1 м, диаметр 100 м) и понтон (120 м), который сразу выводит на глубину.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, заказ такси (платно), лимузин-сервис (платно), room service: круглосуточно, гладильная доска и утюг: по запросу (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), конференц-зал на 350 мест с возможностью трансформации на два зала, магазины, 4 ресторана (2 а’ля карт), 5 баров, 2 конференц-зала (до 250 персон), 4 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), терраса для загара, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), автобус до центра города (платно), club car по территории отеля, по запросу (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна (один с подогревом). Мини-клуб Hippo для детей в возрасте от 3-11 лет: часы работы с 9:00-18:00, в мини-клубе есть русскоговорящие cотрудники. В основном ресторане специально оборудована отдельная зона для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта (с тартановым покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей (бесплатно), освещение теннисного корта (платно), дартс, караоке, водное поло, аквааэробика, волейбол на пляже, вечернее шоу.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 324 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • kabeļa internets  FREE 
  • balkons/terase
Adrese P.O.Box 10, Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egypt.
Tālruņi: Tel: +20 (10) 19999 240/241 Fax: +20 (69) 3710851
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.