labi

Rakstīts: 9 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 8 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Rakstā m atsauksmi, jo paš i vadī jā mies pē c tā m, izvē loties viesnī cu un ilgi nevarē jā m rast atbildes uz jautā jumiem. Atpū tā s no 2018.  gada 1. lī dz 8. janvā rim. Mē s nekļ ū dī jā mies ar izvē li. Viesnī ca pieklā jī ga, skaista, kopta teritorija. Ē dienu daž ā dī ba, katrs atradī s sev piemē rotā ko. Kokteiļ i, dzē rieni, kafija ir ī paš i laba vestibila bā rā . Numuri ir mā jī gi un ē rti. Galvenais ir tikt uz 1. vai 2. stā vu. Tad ir iespē ja iegū t skaistu skatu no logiem. Bet no pirmā stā va telpā m 2. un 6. ē kā paveras skats uz zā les pauguriņ u.
Tī rī š ana katru dienu, uzmanī gs personā ls. Protams, kaut kam jau ir nepiecieš ams remonts, bet vienkā rš i nepievē rsiet tam uzmanī bu. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Vē jš nebija ī paš i stiprs, 6. janvā ra vakarā bija auksts, bija jā velk siltas jakas. Dienas laikā no 10 lī dz 15 - diezgan ē rti. Pludmale ir slē gta no vē ja, pie sauļ oš anā s krē sliem ir speciā las barjeras. Un ļ oti piemē rots ir viegls vē ss vē jš . Silta jū ra. Tiesa, spē cī ga straume, ī paš i pē c vakariņ ā m, jā uzmanā s, jā rē ķ ina spē ki. Rifs ir lielisks un krā sains. Pie krasta ir vairā kas "pirtis", kur paisuma laikā bū s lī dz viduklim. Tur peld bē rni, un pieauguš ie peld.
Vienī gais, kam nepaveicā s, bija tū roperatoram. Nelaimī gais pievienojies! . Mū ž ī gs apjukums ar izlidoš anu, kavē tiem reisiem. Paš ā viesnī cā strā dā ja pā rstā vis, kurš divas reizes aizmirsa pieteikt mums ekskursiju, protams, bezmaksas, iekļ auta programmā . Rezultā tā mē s ceļ ojā m par maksu. Pē dē jais piliens - aizmirsu pasū tī t agrā s brokastis, un mū s izveda no viesnī cas 5 no rī ta, lai gan lidojums bija 9. Pē c viņ a ieteikuma izvē lē jā mies ekskursiju uz rezervā tu. Un š ī nebū t nav ekskursija, bet gan laivu brauciens. Mē s nekā dā veidā neiesakā m. Jū s varat doties tikai tad, ja jums ir sapnis nirt. Š ajā gadalaikā atklā tā jū rā pū š š ausmī gs auksts vē jš , nav kur slē pties, kajī tē ir paklā ji un komanda tos sargā . Jā gaida vismaz divas stundas, lī dz visi drosminieki ienirs. Daž i iespaidi, protams, palika, bet visa diena (lī dz 17.00) tika zaudē ta.

Svinē ja Ziemassvē tkus 6. janvā ra vakarā . Personā ls bija ļ oti sagatavojies, viss dzirkstī ja, bija skaisti. Grandiozas vakariņ as tomē r ar pilnī gu kanonu pā rkā pš anu, bet tā kā lielā kā daļ a tū ristu ir musulmaņ i un katoļ i (ukraiņ u ir mazā k nekā armē ņ u, kazahu, vā cieš u utt. ), tad visi bija apmierinā ti.
Kopumā iespaidi ir ļ oti patī kami. Viesnī cu ieteicams apmeklē t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu