Laba viesnīca par savu naudu.

Rakstīts: 8 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 2 oktobris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Sveiki! Atpū š amies vē l lī dz treš dienai. Bija situā cija, kas piespieda mani uzrakstī t atsauksmi. Bet es sā kš u ar labo:
Viesnī ca ir laba par savu cenu. Nepā rvē rtē jiet savas cerī bas par 5 *, neaizmirstiet, ka š ī ir Ē ģ ipte un nedē ļ as uzturē š anā s izmaksas ir vienā das ar 2 dienā m Eiropas 5 * bez "bezmaksas". Par plusiem: ļ oti jauks un jauks personā ls, visi jautā jumi tiek ā tri atrisinā ti, dzē rieni operatī vi atnesti pat baseinā . Kam ir slinkums meklē t ekskursijas malā , iegā dā jieties no saviem gidiem. Neatkarī gā m ekskursijā m ir svarī gi, lai lī dzi bū tu pases kopija un kupons, lai varē tu ceļ ot uz pilsē tu patstā vī gi. Taksometri kursē , mikroautobusi arī . Istabas tiek uzkoptas katru dienu un labi. Ū dens vienmē r tiek likts ar ā trumu 1 litrs. vienai personai. Istabā ir tē ja, kafija, cukura tē jkanna. Istabas nobruž ā tas, bet pamatī gas, nekā du nopietnu mī nusu. Viss darbojas.
Jū ra ir skaista, droš i ņ emiet lī dzi masku, tieš i uz viesnī cas pantones ir daudz zivju un skaists rifs. Pirms pusdienā m parasti ir viļ ņ i un peldē t nevar, bet pē c pusdienā m dzeltenais karogs un uz priekš u apbrī not ū dens iemī tniekus. To ir daudz, un tie ir skaisti. Krokus vajag pie krasta. Vai arī iegā dā jieties koraļ ļ u č ī bas tirgū vai viesnī cas veikalā . Tirgojiet visur! Mī nus 30% var viegli atiestatī t. Ē ģ iptieš iem patī k kaulē ties. Galvenais bū t draudzī gam un smaidī t. Tas attiecas arī uz viesnī cas personā lu. Mē s visi esam dzī vi cilvē ki. Un labs vā rds arī kaķ im ir patī kams.

Tagad par skumjiem brī ž iem: 1) neļ aujiet sevi apmā nī t ar bezmaksas pilsē tas apskates ekskursiju. Š ī ir krā pniecī ba tū ristiem: viņ i parā dī s pieminekļ a repliku, visparastā ko moš eju ar skaistu vē sturi, ko pats Mubaraks tur lū dza katru dienu, un viņ i to atnesī s uz "tirgus". Respektī vi, uz vietu, kur tū ristus ved pa dā rgi pirkt suvenī rus (pilsē tā vecajā tirgū viss pa vecam ir lē tā ks un tur lielā ks sortiments) Velti, puse dienas tika nogalinā ta. Mē s nevarē jā m izturē t vparivanie "ā rstnieciskā s" eļ ļ as no visa, noķ ē rā m taksi un atgriezā mies viesnī cā . Mē s nepaguvā m to pirms pludmales slē gš anas un bijā m ļ oti sarū gtinā ti. 2) A la carte restorā ni: esam liela kompā nija ar bē rniem un mazuli. Tikai 16 cilvē ki. Jau iepriekš brī dinā ts par lielu galdu visai ģ imenei. Itā ļ u restorā nā bija lieliska liellopu gaļ a un apkalpoš ana. Bet zivī s mē s gaidī jā m 45 minū tes, lī dz viņ i mū s vienkā rš i nosē dinā ja pie galda. Turklā t viesmī ļ i visos iespē jamos veidos centā s nogludinā t nepatī kamo situā ciju, un vadī tā js bija rupjš , cenš oties vainot viesus, kuri nebija laicī gi izbraukuš i un ieņ ē muš i mū su galdiņ u. Un es nedomā ju pā rvietot 5 galdiņ us un rezervē t mū su ieraš anā s brī dim ar tukš u zā li. Ja ne viesmī ļ u darbs, vakars bū tu pilnī bā sabojā ts. Vadī tā js ir slikts cilvē ks. Ē diens, starp citu, arī nav uzmanī bas vē rts. Maigi sakot, nav daudz. Labā k ē st Market restorā nā .
3) Tagad ir mango sezona, bet nez kā pē c tie nav galvenajā restorā nā . Lai gan gvajava un datumi ir lieliski.
Vairā k par restorā nu: desas un desiņ as ir tik un tā . Bet bē rniem ir atseviš ķ a zona un ē dienkarte.
4) Animā cija: puiš i cenš as, ir programmas. Bet uz aerobiku, bē rnu klubiņ u un citā m aktivitā tē m dienas laikā neviens neaicina. Uzzinā jā m, ka 3dien ir nakts diskotē ka. Tā ir tukš a, cilvē ki vienkā rš i par to nezina. Tā pē c, ja vē laties pavadī t laiku, izvē lieties citu viesnī cu. Š ī viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m. Mums tas piestā vē ja, tā pē c netraucē ja. Bet mū su kompā nijas jaunieš iem bija garlaicī gi.
Viesnī ca ir laba, ja zini, ko sagaidī t no Ē ģ iptes viss iekļ auts.
Lai visiem labas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu