Pieklājīga viesnīca, kur atgriezties

Rakstīts: 4 decembris 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 25 novembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Lidojā m kā pā ris no Dņ epras, ieraš anā s bija vakarā , viesnī cā bijā m ap 20-00. Bijā m 3 cilvē ki, es ar vī ru un vē l viena sieviete, arī no Dņ epras. Reģ istrē š anā s noritē ja š ausmī gi! un tas ir vienī gais globā lais mī nuss, ko redzē jā m š ajā viesnī cā . Viņ i reģ istratū rā nerunā krieviski, tikai itā liski vai angliski, bet tas mums netraucē ja runā t lauzī tā angļ u valodā . Tā tad viņ i iedeva atslē gas un mē s devā mies, un mē s devā mies uz 4000 ē ku, kas atrodas uzreiz aiz restorā na kreisajā pusē . Mē s ieejam iekš ā un: "Kas tas ir? ? ? Vai tas nav tas pats numurs, kas fotoattē lā?? ? " uz ko Bellbojs paraustī ja plecus. Mē s atgriezā mies reģ istratū rā , viņ i mums saka, ka tie ir standarta numuri un dod vē l divas atslē gas tajā s paš ā s ē kā s. Neskatoties uz to, ka bijā m š ausmī gi noguruš i un ļ ooooti izsalkuš i, mē s kratī jā m galvas un mudinā jā m nodroš inā t mums istabu, par kuru mē s maksā jam. Vispā r tajā vakarā palikā m 4000. gados, un pē cpusdienā mums solī ja mainī t istabu. Un tā arī notika, viņ i iedeva normā lu numuru, ar soli. Tā pē c pieprasiet! ! ! Pē c tam, kad iepazinā mies ar saviem tautieš iem un tieš i tā da pati situā cija bija ar visiem. Daudzi vienkā rš i pamā ja ar roku, kā ds piemaksā ja, kā ds, tā pat kā mē s, sasniedza. Itā ļ us sagaida animatori, kuri ved viņ us uz istabā m un pa ceļ am stā sta par pakalpojumiem un infrastruktū ru. Bet, izņ emot situā ciju ar numuru, mē s nekad neesam jutuš ies atstumti)))
Pati viesnī ca ir ļ oti zaļ a, skaista un tī ra. Š ī ir mū su 5. viesnī ca Ē ģ iptē , tā pē c jau sen vairs nepievē rš am uzmanī bu istabu skaitam un tī rī bai, mū su izpratnē uzkopš anai istabā s. Man ē ģ iptieš u tī rī š ana ir gultu saklā š ana un dvieļ u maiņ a, tas arī viss!
Ē diens ir diezgan slikts. Gaļ a nav liela izvē le, 2-3 veidi, bet mums vienmē r pietika. Lieliski sieri, š ķ iņ ķ is gandrī z kā mū sē jais, nevis tualetes papī rs). Cilvē ki ī paš i negrū stī jā s ap sadali, viss bija civilizē ti. Pusdienā s un vakariņ ā s restorā nā bija izlejamais vī ns un alus, bā ros alus, rums, viskijs, dž ins, degvī ns. Tas viss ir uz vietas raž ots, bet nav atš ķ aidī ts, kā reiz sastapā mies vienā no viesnī cā m. Tā pē c biju pā rsteigts, ka pē c pā ris dž ina toniku izdzerš anas biju sastindzis)))

Jū ra lieliska, gandrī z visu laiku bija silts un mierī gs. Uz pā ris dienā m pacē lā s vilnis, bet mols bija vaļ ā . Ir zemstrā va, bet mē s par to zinā jā m. Ū dens temperatū ra bija 27 grā di. Rifs diezgan labs, skaisti koraļ ļ i un daudz zivju.
Personā ls nav uzbā zī gs, visi smaida un saka sveiki. Un, ja tu esi ar zilu rokassprā dzi, viņ i saka sveiki nevis HELLO, bet LABU DIENU. Lai gan, viņ i daž kā rt uzminē ja, jo eiropieš i arī ir ar zilā m rokassprā dzē m. Mū su animatori ir 4 cilvē ki, divas meitenes no Ukrainas un divas ē ģ iptieš i. Animā cija domā ta slinkajiem, bet mums viss derē ja. dod priekš roku jū rai un sauļ oš anai). Itā ļ u animā cija ir ļ oooti aktī va, viņ iem ir daudz visa kā , un ū dens aerobika, un vingrinā jumi, un basketbols, un kaut kā das komiskas spē les, un tematiskie vakari amfiteā trī . Mē s arī tur apskatī jā mies, bet viss itā ļ u valodā )
Rezumē jot, es gribu teikt, ka mē s lieliski atpū tā mies, mē s atgriezī simies vē lreiz)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu