Viesnīca ir laba, bet ir dažas nianses

Rakstīts: 13 marta 2018
Ceļošanas laiks: 28 februāris — 11 marta 2018
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Labdien visiem!
Ar viesnī cu bijā m apmierinā ti.
Atpū tā s no 28.02 lī dz 11.03. Istabā iekā rtojā s bez piemaksā m, viss darbojā s, duš a, tualete tī ra bez pelē juma, bija stikla durvis. Pati istaba normā la, bet ir vecs skapis un skapji, bet nekas nesabruka, viss strā dā ja. Ledusskapis, seifs, fē ns, kondicionieris - darbojā s, neplī sa. Pludmale lieliska, vieta vienmē r ir bijusi, tā s ir daudz un ir divlī meņ u, viens virs otra lejā . Draudzī gs personā ls. veļ as un dvieļ u nomaiņ a ir problē ma, iespē jams, ka viņ iem nav pietiekami daudz komplektu, tā pē c viņ i tos nemainī ja kvalitatī vi. viņ i varē tu pakā rt atpakaļ netī ro dvieli vai nomainī t spilvendrā nas un segas pā rvalku, bet ne mainī t palagus. BET, uz gestrelā cijas viss izš ķ ī rā s zibens ā trumā , 2 minū tē s. mums jau istabā bija sē tnieces priekš nieks, visu nomainī ja, noauda bruņ urupuci un apkaisī ja ar ziedlapiņ ā m) viss ir tī rs un skaists. Tā pē c iesaku visiem tos risinā t viesu attiecī bā s, kad rodas jautā jumi, nevis mē ģ inā t sarunā ties ar apkopē ju utt.

Ē dienam: patika ē dienu daž ā dī ba, vienā vakarā varē ja bū t jū ras veltes (krabji, kalmā ri vienā ar mē rci), pā ris zivju veidi, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, pī le, vista. Un tā rī si, kartupeļ i, konfektes, dā rzeņ i(garš ī gi), taisi franč u salā tus(gurķ is, tomā ts, kā posti, bez mē rces, var pats pildī t ar jebkuru eļ ļ u, vai to garš ī go mē rci. Tur bija arī daudz zaļ umu, tur bija veseli mandarī ni, sasmalcinā ti apelsī ni, melone, gvajava (zaļ gana) Garš ī gi uzkodā m Ē diens bez pipariem Pielā gots slā viem
Wi-fi tvē ra visur, tikai no pludmales nevarē ja sazvanī t, ne vienmē r beidzā s, bet sms caur viber nā ca no visur.
Attiecī bā uz piemaksā m par istabu: vispirms norē ķ inā ties tur, kur viņ i piedā vā , un tikai pē c tam mainieties, pretē jā gadī jumā mū su draugi tika samierinā ti ar 35 USD piemaksu ē kā , kurā viņ i tik un tā apmetā s bez maksas.
Vē l viens celms: nekaunī gs kaķ is ē damistabā ! Zvirbuļ i ē damistabā ! )))
Ja ir jautā jumi - jautā jiet.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu