Viesnīca laba, bet atpūtušies arābi visu sabojā

Rakstīts: 24 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 12 — 21 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca ir laba. Pirmā s divas dienas bijā m ļ oti apmierinā ti. Tad mē s sā kā m satraukties arā bu iebrukuma dē ļ . Tie ir iebrukumi. Jū s atnā kat uz restorā nu - nav galdu, nav š ķ ī vju, viņ u bē rni spļ auj uz grī das no kauliem no ū dens bā zes, no vistas arī . Reiz vakariņ ā s visā milzī gajā restorā nā bija tikai 3 daiļ ā dzimuma pā rstā ves. Visus pā rē jos galdus aizņ em arā bi. Oficiantiem nav laika tī rī t galdus, salvetes visas netī ras. Kamē r jū s nepabā zī sit pirkstu, viņ i to nenoņ ems, jo viņ iem nav laika. Brilles notraipī tas, pati noslaucī ju ar salveti. Ja trī s arā bi ē da pie 4 cilvē ku galda, tad viņ u bē rns ar pirkstiem pieskā rā s visai ceturtajai ierī cei, kuru viņ i pē c tam nemaina, bet tiek piegā dā ti tikai trī s tī ri. Autiņ os viņ i nolika savus bē rnus uz galdiem. Personā ls labā k izturas pret arā biem. Ja rindā uz omleti ir 5 cilvē ki un uznā k sestā arā bu sieviete, pavā rs viņ ai to omleti iedod bez rindas. Man ielē ja Pepsi no aparā ta, lai gan prasī ju no pudeles, teica, ka nav. Pē c manis no pudeles izlē ja arā bu sievieti. Ir grū ti iekļ ū t baseinā . Daž i roņ i melnos uzvalkos. Par laimi viņ u pludmalē nebija daudz.
Ē diens un tā daž ā dī ba mū s padarī ja novecojuš us, lī dz vietē jie pā rskrē ja virsū . Ievē roju, ka cepš anai pievieno neapē stos desertus. Konditorejas izstrā dā jumi un deserti ir kļ uvuš i mazā k daž ā di.
Istabas ir normā las. Tiesa, kā du vakaru ieradā mies viesnī cā (visu dienu bijā m uz jahtas), un mū su istabiņ a bija vaļ ā . Kā izrā dī jā s, slē dzene bija salauzta. Labi, ka viss bija savā s vietā s. Jū ra ir skaista. Bē rniem ir vieta, kur peldē ties. Zivju ir daudz, no rī ta redzē jā m murē nu, ir mazs stienis un 2 adatas.

Ja vadī ba turpinā s ielaist vietē jos iedzī votā jus viesnī cā , tad tā tiks pā rklā ta ar vara baseinu. Iepriekš mana ceļ ojumu aģ ente biež i sū tī ja cilvē kus š eit atpū sties, tagad viņ a neiesaka š o viesnī cu saviem klientiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu