Laba viesnīca ģimenēm ar bērniem, bet 5* nevelk

Rakstīts: 10 janvārī 2017
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2016 — 7 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Aizvakar atlidoju no atvaļ inā juma un nolē mu uzrakstī t par saviem iespaidiem "svaigā kā veidā ", jo Pats biež i š eit ieskatos pirms ceļ ojumiem un tas ļ oti palī dz veidot viedokli par viesnī cā m un atvaļ inā jumiem!
Es pati biju ar mazu bē rnu 4 gadi, tieš i laikā uz Jaungada brī vdienā m. Braucu no Anex-tour no Zaporož jes. Lidojums, transfē rs un izmitinā š ana tiek organizē ti skaidri un raiti. Mē s ieradā mies vakarā un mū s nekavē joties aizsū tī ja uz restorā nu vakariņ ā s, pē c tam mums ļ oti ā tri izsniedza atslē gu kartes un nogā dā ja mū su istabā s. Skaitlis (1125) izrā dī jā s mazs un drī zā k "notriekts". Kondicionieris (vai tas ir nosū cē js) pie ieejas draudē ja uzkrist man uz galvas, gaisma nedarbojā s, kad reģ istrē jā mies, un gaidī jā m vē l 20 minū tes, kamē r elektriķ i “uzbura” pā r kopē jo sadalī tā ju, un vannas istaba kopumā bija sajukusi. Ļ oti veca santehnika, rokturi, duš as, kosmē tikas statī vi - sarū sē juš i un knapi turas. . . (( Pilnī ga vilš anā s. Bet mums nebija spē ka izkustē ties un nolē mā m atlikt uz nā kamo dienu. Nā kamajā dienā devos uz reģ istratū ru un nepaspē jot paskaidrot savas neapmierinā tī bas iemeslu, saņ ē mu karti no cita numura, paskatoties pā rvā cā mies uz turieni (1169), tā izrā dī jā s lielā ka un jaunā ka, turklā t lieliski noķ ē ra WiFi , atš ķ irī bā no iepriekš ē jā s. istabas un naktsmī tnes.
Virtuve. Tā kā biju ar mazu bē rnu, jautā jums par uzturu bija akū ts. Viesnī cā ir t. s. "bē rnu galds", bet, godī gi sakot, kas tur nebija, kas nebija starp "pieauguš o" ē dieniem, es nesapratu. Kā jau "pieauguš ajiem" bija tvaicē ti dā rzeņ i, zivis un/vai kotletes, makaroni, svaigi dā rzeņ i un pā ris saldumu veidi. Pusdienā s uz pieauguš o galda bija vē l pā ris pirmie ē dieni, bet diemž ē l tie pē c garš as un tekstū ras nemaz nav lī dzī gi mums ierastajiem, tā pē c pē c vairā ku dienu neveiksmī giem mē ģ inā jumiem bē rnu ar š ī m zupā m pabarot, pametu. š ī ideja, jo es pati nevarē ju tos apē st. Citā di izvē le ir diezgan plaš a, ir daudz daž ā du karsto dā rzeņ u ē dienu, vienmē r ir zivs, gaļ a, varbū t ne pā rā k daudzveidī ga, tač u vienmē r var atrast kaut ko savai gaumei un izsalcis noteikti nepaliksi. Atseviš ķ s galds ar saldumiem ir atseviš ķ s jautā jums! Vienmē r ļ oti daudzveidī gi un ļ oti garš ī gi + svaigi augļ i - melone, dateles, apelsī ni un gvajava ir bijuš i vienmē r. Tē ja, kafija, bezalkoholiskie dzē rieni - neierobež oti, alkoholiskie (galvenajā restorā nā ) - no pusdienā m, pā rē jā , es nezinu, mani neinteresē ja. Starp citu, ū dens, tē ja, kafija, cukurs, krē jums, tē jkanna - visā s istabā s un pastā vī gi papildinā ts - ļ oti ē rti.

Animā cija. Animatori strā dā nevainojami - vienmē r kaut kas notiek, daž as nodarbī bas, konkursi, spē les, un vakarā daž ā di pasā kumi - viss ir jautri, un tajā paš ā laikā bez liekā m lietā m - ī paš s paldies par to. Tā kā viesnī ca ir orientē ta uz bē rniem, tad bē rniem no 4 lī dz 10 (vai 12) gadiem darbojas bē rnu klubiņ š , kas darbojas no rī tiem un vakaros pie pludmales, kur viņ i zī mē , tē lo, veic radoš u darbu, iet uzkodā m utt. Vakaros bē rniem tiek rī kota minidiskotē ka, kurā bē rni dejo pie bē rnu dziesmā m. Bē rnam ļ oti patika - iesaku.
Ekskursijas. Anex-tour aicina uz daž ā dā m ekskursijā m, ir no kā izvē lē ties, nekur nebraucā m, tā pē c nevaru sniegt atsauksmes. Ekskursijas tiek piedā vā tas arī pludmalē , daž reiz daudz lē tā k nekā Anex, tā pē c salī dziniet cenas un izvē lieties.
Apkā rtne. Pastaigā jā mies ar bē rnu paš i un jutā mies absolū ti ē rti. Noteikti pastaigā jieties pa vakara El Mercato - ļ oti tipiska krā sa un atmosfē ra, noteikti iegā dā jieties vietē jos mango, tie ir ļ oti garš ī gi, mums tos nenes! Pasmaidiet un ticiet man, kaulē ties un vairā k piekā pties ir patī kamā k, un viņ i dā vina suvenī rus "kravā "! ))) Netā lu no viesnī cas vienmē r ir vī rietis ar kamieli (viņ š teica, ka kamieļ a vā rds ir Nataš a ), bē rns lū dza vizinā ties ar kamieli, tā pē c viņ š mū s pavizinā ja, es nobildē ju, un teicu, cik daudz jū s iedosiet naudu (no arā biem es to negaidī ju! ), Un kad atgriezā mies viesnī cā , Bē rnam uzdā vinā ju arī suvenī rus. Ja braucat, pasveiciniet viņ u! )))
Jaunais gads. Diemž ē l ļ oti vī los svē tku organizē š anā . Pē rkot ekskursiju, tiku brī dinā ts par svinī gā m vakariņ ā m un 50 dolā ru piemaksu par tā m. Vakarā visi pulcē jā s reģ istratū rā , visas skaistas, dā mas vakarkleitā s un augstpapē ž u kurpē s, tur mū s gaidī ja skaists galds ar kokteiļ iem, tad visi devā s uz atseviš ķ u milzī gu telti, ļ oti skaisti noformē tu, ar skaistu skatuvi. centrs, mū s sasē dinā ja iepriekš izdalī tā s sē dvietā s un. . . kas grib ē st - ej uz telts galu un ņ em. Kad tas notiek galvenajā restorā nā , esoš ajā rež ī mā , tā ir viena lieta, bet, kad pā ris tū kstoš i izsalkuš o ir koncentrē juš ies vienā vietā uzreiz, un ē diens ir garas telts vienā galā un tikai uz daž iem galdiem, tas izrā dī jā s baigais pandemonijs, un visas gudrā s dā mas, uz augstiem papē ž iem cauri visai teltij gā ja stā vē t rindā , ar š ķ ī vjiem paņ emt vismaz ko ē damu, tad ar š iem š ķ ī vjiem atpakaļ..., nekā das organizā cijas. . . Š ampanietis - par maksu (27$), vī ns vispirms tika izliets visiem, un lī dz 11 teica "it's over" (? ! ), un tas viss par 50 $? Tā pē c es neiesaku doties uz brī vdienā m, ja organizatori nerī kosies.

Vispā rē jais iespaids. Viss ceļ ojums "uz" un "no" viesnī cas numuriņ a ir ļ oti labi organizē ts un "izburzī ts", visi runā krieviski, viss ir ā rkā rtī gi skaidrs un vienkā rš s (es jau domā ju sū tī t pie miera veco vecmā miņ u - zinu noteikti , viņ a ieradī sies un atgriezī sies). Viss viesnī cas personā ls runā krieviski, visi ir ļ oti draudzī gi un pretimnā koš i, visi ir gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā un ā tri atrisinā t jebkuru problē mu. Apbrī nojami draudzī ga attieksme pret bē rniem, manu vecā ku sirdi ļ oti iepriecinā ja š is fakts, kā arī tas, ka mans ne vienmē r sabiedriskais bē rns ar lielu prieku komunicē ja, visiem atbildē ja un acī mredzot jutā s ļ oti ē rti. Viesnī cas teritorija skaista, ļ oti kopta un viss ziedos. Pludmale ir maza, bet neatkarī gi no tā , kurā laikā jū s ierodaties pludmalē (un mē s esam miegains), jū s vienmē r varat atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. Pē c viesnī cā m Eiropā š ī viesnī ca, protams, nesasniedz 5 zvaigznes un vienmē r var atrast kaut ko, ko "atrast vainu", bet kopē jais iespaids tik un tā paliek patī kams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu