Jauka viesnīca

Rakstīts: 9 jūnijs 2021
Ceļošanas laiks: 19 — 30 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Piekto reizi atpū tā s Š armelš eihā . Mē s bijā m Sunrise ķ ē des viesnī cā pirms diviem gadiem. Tad tā bija
Sunrise Arabian Beach Resort 5*. Tagad esam izvē lē juš ies Montemare un neesam to nož ē lojuš i. Man ļ oti patika viesnī ca.
Un tagad viss ir kā rtī bā.

Mū su tū risma operators ir TUI. Transfē rs no lidostas gandrī z bez kavē š anā s, un 16-30 esam viesnī cā . Viņ us sagaida ar atdzesē tu gvajaves sulas kokteili, rokassprā dzē m un wi-fi parolē m. Mē s esam rezervē juš i numuru ar skatu uz dā rzu, bet par 20 ed. nosacī to naudu, par abpusē ju prieku mums un administratorei, tā pā rvē rtā s par skaistu 8203. numuru ar skatu uz jū ru. Pati istabiņ a tī ra, bez sveš ā m smakā m un odiem, ir halā ti, č ī bas, bā rs, ū dens pudelē s. Istaba tika iztī rī ta, dvieļ i mainī ti un ū dens papildinā ts katru dienu. Dzī vnieku figū riņ as tika vē rptas no dvieļ iem. Istabā nebija gludekļ a un gludinā mā dē ļ a. 5 minū tes pē c reģ istratū ras zvanī š anas pie istabiņ as durvī m pieklauvē ja viesnī cas darbinieks ar gludekli un dē li rokā s. Viņ š arī mani pierunā ja paņ emt duci trempelu.
Kopumā viesnī cas personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un neuzbā zī gs. Ikviens cenš as padarī t jū su uzturē š anos pē c iespē jas ē rtā ku.
Izpakojā m mantas, laiks ieturē t vakariņ as restorā nā . Jā saka, ka viesnī ca atrodas uz terasē m, tur ir daudz pakā pienu, bet tas ir ļ oti labi, jo pē c restorā na apmeklē juma vajag vairā k kustē ties, citā di papildu mā rciņ u komplekts garantē ts.

Viesnī cā ir 1 galvenais restorā ns, 5 bezmaksas a la carte restorā ni, jū ras velš u restorā ns par papildu samaksu. maksa. Galvenajā restorā nā ir vairā kas pā rtikas izplatī š anas zonas. Viesmī ļ i liek ē dienu uz š ķ ī vja. Citu viesnī cu atsauksmē s lasī ju, ka vajag ubagot par katru gabalu. Tajā viesnī cā jums ir jā rū pē jas, lai viņ i ieliek mazā k))) Visi vē las jū s pabarot. Kā atteikties? Viss ir ļ oti garš ī gs. Garneles, kalmā ri, vairā ku veidu zivis katru dienu. Un gaļ a...mmm ...maigā kā liellopa gaļ a, vistas, pī les, jē ra gaļ a ....Piedevas, dā rzeņ i svaigi un daudzveidī gi pagatavoti.

Bija atseviš ķ a "salā tu" zona, kur viesmī lis tev priekš ā sasmalcinā ja salā tus no tiem dā rzeņ iem, uz kuriem tu norā dā . Auksto uzkodu, sieru, pastē tes pā rpilnī ba. Neesam izmē ģ inā juš i pat pusi no 12 atpū tas dienā m. Bet bija divas garā m. Pirmais ir alkohols (man patika tikai alus), bet š im biju gatavs, bet negaidī ju, ka augļ u bū s maz. Pats sapņ oju, ka ē dī sim ķ irš us un zemenes, liksies, maija beigas, sezona! Bet nē – strī dī gas gatavī bas apelsī ni, mandarī ni, banā ni, ā boli, dateles un persiki. Bija arī arbū zu zona. Tas arī viss (((. Bet tā s ir tikai manas cerī bas. Nā kamajā s dienā s mē s vakaros devā mies uz pilsē tu, gā jā m uz lielveikaliem, tur neredzē ja to paš u augļ u, zemeņ u un ķ irš u komplektu.

Rindas nekur nav, visi darbinieki cimdos un maskā s. Galda piederumu komplekts - aizzī mogotā plastmasas maciņ ā , pie ieejas temperatū ras skrī nings, visur antiseptiska trauki, galdi viens no otra noņ emti.
Neierasti bija tas, ka 5* viesnī cā dzē rieni tika pasniegti vienreizē jā s lietoš anas papī ra un plastmasas glā zē s, tač u karantī nas droš ī bas prasī bas atstā j savu nospiedumu.
Viesmī ļ i vienmē r vedī s pie brī va galdiņ a. Un vandolā ram atnesī s arī kafiju, tē ju vai alkoholu. Mū s biež i apkalpoja Ghareeb, paldies. Restorā na š efpavā rs ienā k zā lē , pieiet pie katra atpū tnieka, jautā , vai viss patika, ko pievienot, lai bū tu labā k.
Devos uz itā ļ u a la carte un Ā zijas ē dienu. Abiem patika. Augsti. Noteikti ej.
Pludmale tī ra, sauļ oš anā s krē sli neskarti, pludmales dvieļ i tī ri, jauni. Bezmaksas sauļ oš anā s krē slus bū tu vieglā k atrast, ja cilvē ki no rī ta tos neaizņ emtu, izklā jot dvieļ us, un pē c tam, pā rdomā jot, lī dz pusdienā m nemaz nenā ktu uz pludmali. Bet, ja vē laties, vienmē r varat atrast sauļ oš anā s krē slu, ī paš i 16+ zonā . Pludmales bā rs tiek atvē rts pulksten 10.
Bā rmeņ i cenš as, rindu nav, viesmī lis nes pa pludmali kokteiļ us, riekstus, pierunā : “Dzer, ē d! Lietas ir labas? »

Jū ra ir silta, rifs ir dzī vs. Nevis kā “Oho! ", bet dzī vs. Ieeja jū rā no pontona, kā pņ u pakā pieni apvilkti ar plastmasas paklā jiņ iem, neslī d. Paņ ē mā m lī dzi koraļ ļ us, bet izmantojā m pā ris dienas, ņ emt nevar, jo smiltis pludmalē ir smalkas, tī ras, pontons koka, dē ļ i un pakā pieni veseli.
Animatori cenš as piesaistī t "aktivitā tē m", kā viņ i to sauc. Vingroš ana, joga, ū dens aerobika, š autriņ as...Ceturtdienā s Brazī lijas karnevā ls ar viesmā ksliniekiem un milzī gu torti. Katru vakaru 20-45 deju š ovs, dzī vā mū zika. Ja ir vē lme piedalī ties, nebū s garlaicī gi.
Gribu atzī mē t GR dienesta meiteņ u darbu. Jū s varat sazinā ties ar viņ iem ar jebkuru jautā jumu vai pieprasī jumu. Viņ i arī uzrunā atpū tniekus pludmalē , restorā nā , vestibilā : “Kā iet? Vai ir kā das sū dzī bas? Kā mē s varam palī dzē t? ". Viola, paldies.
12 dienas ir pagā juš as.
Apsargi, konsjerž i, administratori, meitenes no GR iznā ca, lai nodroš inā tu mū su transfē ru uz lidostu. Viņ i stā vē ja un vicinā ja pē c mums, pat asaras sariesā s acī s.
Vai es vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā vē lreiz? JĀ!
Vai jū s ieteiktu iet? JĀ !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu