Brīnišķīga viesnīca, kurā gribas atgriezties daudzas reizes!

Rakstīts: 26 marta 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 23 marta 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ī mē neš a martā atpū tā s š ajā viesnī cā kopā ar ģ imeni. Viesnī ca atstā ja patī kamā kos iespaidus. Ne Turcijā , ne Apvienotajos Arā bu Emirā tos, ne Grieķ ijā , ne citā s viesnī cā s Ē ģ iptē , tik nevainojamu apkalpoš anu iepriekš neesam redzē juš i. Viesnī cā ir ļ oti patī kams, izpalī dzī gs personā ls, kurš cenš as iepriecinā t visus ar visu iespē jamo. Tū lī tē ja atbilde uz jebkuru pieprasī jumu. Atseviš ķ i gribu pieminē t visus viesmī ļ us, kuri paš i nemitī gi jautā ja, ko mums atnest.

Laiks bija tā ds-tā ds, bija mā koņ ainas dienas un vē jš , nepatī kami iet jū rā , bet jū ra silta, rifs nebija no iespaidī gā kajiem, zivis bija skaistas, redzē jā m pat stinku.


Viesnī cas teritorija milzī ga, viss ziedos, marš ruta autobuss atbrauc ik pē c desmit minū tē m un ved pa visu teritoriju, ir daudz baseinu, tagad tiks atvē rts jauns milzī gs baseins, mū su atvaļ inā juma laikā bija bū vlaukums, kuru mē s absolū ti nepamanī jā m .
Dzī vojā m Lily ē kā , š ika istabiņ a ar skatu uz jū ru, plaš a, liela, viss ir, uzkopš ana tika veikta katru dienu.

Ē diens bija normā ls, maiņ ai ā rā bija grils, kur katru dienu gatavoja daž ā da veida gaļ u, kā arī makaronus ar daž ā dā m piedevā m. No rī ta tiek pasniegtas svaigas sulas. Bija arī bē rnu galds, kas noderē s vecā kiem. Es nevē los ē st sierus un desas, pā rā k daudz vistas, ja atrodat vainu. Maz jū ras velš u.

Bezmaksas transporta pakalpojumi uz diskotē ku un Soho parku. Katru vakaru kā izklaides programma bija izrā de, ī paš s paldies animatoriem.

Mū su gids Mustafa, godī gs uzņ ē muma Anex Tour darbinieks, mums palī dzē ja ar visiem jautā jumiem un pagarinā ja istabu, nevis 12 lī dz 14 stundas izbraukš anas dienā . Vē lreiz paldies adminam.
Mē s devā mies ekskursijā uz Izraē lu un bijā m ļ oti apmierinā ti ar ekskursijas programmu, apmeklē jā m Svē tā kapa baznī cu, Kristus Piedzimš anas baznī cu, bet daudz laika pavadī jā m suvenī ru veikaliņ os, kur pavadoņ i mū s atved un, pateicoties š o mē s maz laika pavadī jā m Jordā nas upē , Raudu mū rī un Nā ves jū rā , kur nav absolū ti nekā du atbilstoš u apstā kļ u peldē š anai.


Kopumā ar atpū tu bijā m vairā k nekā apmierinā ti un iesakā m visiem doties uz š o viesnī cu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu