Sunrise Arabian Beach Resort 5*– Atsauksmes

459
Novērtējums 8.910
№4 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.7 Numurs
8.7 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.7 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca Sunrise Grand Select Arabian Beach atrodas 14 km attālumā no Šarm eš Šeihas centra, Sharks Bay rajonā. Nāmas līcis atrodas 11 km attālumā, savukārt tirdzniecības un izklaides centrs Soho Square atrodas 8 km attālumā. Viesnīca atklāta 2012. gadā, pēdējais remonts veikts 2018. gadā (istabu un galvenā baseina remonts). Viesnīca ir piemērota pludmales brīvdienām ar ģimeni.Vairāk →
аватар 62karat
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Apmeklē ju 60 valstis, bet Ē ģ ipti ilgi ignorē ju, velti. viesnī ca ir lieliska. to ir ļ oti grū ti sabojā t. krā š ņ s koraļ lis. draudzī gs personā ls, ī paš i meitenes no animā cijas. ainavu veidoš ana un kopš ana par tā m ir pā rsteidzoš a, es zinu, ka man ir pieredze. … Tomēr ▾ Apmeklē ju 60 valstis, bet Ē ģ ipti ilgi ignorē ju, velti. viesnī ca ir lieliska. to ir ļ oti grū ti sabojā t. krā š ņ s koraļ lis. draudzī gs personā ls, ī paš i meitenes no animā cijas. ainavu veidoš ana un kopš ana par tā m ir pā rsteidzoš a, es zinu, ka man ir pieredze.
аватар Lucever
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Esi uzmanī gs!!!!!!! Atbraucā m un jau izbraucot no lidostas, ē ģ iptieš u gids mums teica - “tas notika š eit, jū s nevarat iedomā ties, jū s aizsū tī s uz Super-duper viesnī cu, tur ir wow ē diens, wow apkalpoš ana un wow-wow tur” Jautā jā m, kā pē c ne Domin_koral, mums teica, ka tur kaut kas noticis, bet ka nesaka un neņ ems . … Tomēr ▾ Esi uzmanī gs!!!!!!!

Atbraucā m un jau izbraucot no lidostas, ē ģ iptieš u gids mums teica - “tas notika š eit, jū s nevarat iedomā ties, jū s aizsū tī s uz Super-duper viesnī cu, tur ir wow ē diens, wow apkalpoš ana un wow-wow tur” Jautā jā m, kā pē c ne Domin_koral, mums teica, ka tur kaut kas noticis, bet ka nesaka un neņ ems ......ir ļ oti garš stā sts ..... kā Rezultā tā viņ i apmetā s sliktā viesnī cā , proti, Sunrise Arabian Beach Resort.

Kad mē s tur ieradā mies un sā kā m kā rtot, mums teica, ka š ī premium viesnī ca un VIP lī meņ a viesnī ca un tas un tas, bet mē s devā mies uz savu viesnī cu un tur bija tikai 3 cilvē ki, visi pā rē jie palika. Un tad, kad viņ i satikā s ar pā rē jiem autobusā /lidostā , viņ i sā ka stā stī t, ka viņ iem teica, ka š ī viesnī ca maksā.300 tū kstoš us diviem vai trim, labi, viņ i saka, ka tas ir ļ oti dā rgi. Bet š ajā viesnī cā nav ne jū ras, ne pludmales, ne normā lu sauļ oš anā s krē slu, teritorija maza, ļ oti pakā piens, pat ē damistaba maza.
Nav plaš as tī ras pludmales, nav atklā tas rifu piekrastes. Un ē diens ir parasts kā visā Ē ģ iptē . Tā pē c mā rketings š eit darbojas labi, cilvē ki ir tikai sajū smā , ka tika ievietoti citā viesnī cā un teica, ka š ī ir "vip viesnī ca".
Tā pē c katrs izlemj pats, esiet uzmanī gi !! !
аватар Slimsss
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Par svē tkiem samaksā ju lielu naudu. Man bija rezervē ta ģ imenes istaba. Tomē r pē c ieraš anā s mani iekā rtoja istabā , kas vairā k izskatī jā s pē c atkritumu izgā ztuves. Vē lā k mani tomē r pā rcē la uz 1201. … Tomēr ▾ Par svē tkiem samaksā ju lielu naudu. Man bija rezervē ta ģ imenes istaba. Tomē r pē c ieraš anā s mani iekā rtoja istabā , kas vairā k izskatī jā s pē c atkritumu izgā ztuves. Vē lā k mani tomē r pā rcē la uz 1201. istabu. Vē los atzī mē t, ka viesnī ca ir ļ oti veca un nolietota. Attieksme pret tū ristiem viesnī cā ir nedraudzī ga. Baseins ir sekls. Pludmalē visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti, un ja tie nav aizņ emti, tad tie ir salauzti. Dzē rieni bā rā ir ļ oti sliktas kvalitā tes. Pontons pludmalē ir sarū sē jis un slidens. Jū s nevarat iekļ ū t a la carte restorā nos, jo nav iespē jams reģ istrē ties. Ī paš i gribu atzī mē t viesu attiecī bu pretī go darbu. Trī s vai č etras krievu meitenes staigā pa pludmali un tracina ar jautā jumu "vai jū s labi atpū š aties", vai zvaniet uz istabu ar tā du paš u jautā jumu. Tomē r, kad man lū dza palī dzē t reģ istrē ties a la carte restorā nā , es dzirdē ju TIK daudz negatī visma! Kā da meitene teica, ka tas nav viņ as darbs un ka viņ ai nav pietiekami daudz naudas, lai to darī tu. Visas meitenes no viesu attiecī bā m runā niķ ī gi, nomā cot tū ristus kā kaitinoš as muš as. Vē lā k pie mums vē rsā s viesnī cas ģ enerā lmenedž eris. Es domā ju, ka tas atrisinā s mū su problē mu. Bet nē . Viņ š tikai nomurminā ja "piedod, piedod". Un viss. Mē s nekad neesam rezervē ti restorā nā ! Vē los atzī mē t arī pieauguš o animā cijas trū kumu kā tā du. Bē rnu animā cija ir garlaicī ga un vienmuļ a. Briesmī ga viesnī ca. Visu laiku sliktā kā s brī vdienas. Viesu attiecī bas Ī paš s paldies par svē tku sabojā š anu.
аватар Filoniuk997
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Novembrī atkal izdarā m izvē li par labu mū su iemī ļ otajam Sunrise Arabian Beach Resort, un esam apmierinā ti. Kad tajā paš ā laikā viesnī cā satiec pazī stamus cilvē kus, kuri mī l komfortu un uzmanī bu un atgriež as š eit tā pat kā tu jau n-to reizi, tas izsaka daudz. … Tomēr ▾ Novembrī atkal izdarā m izvē li par labu mū su iemī ļ otajam Sunrise Arabian Beach Resort, un esam apmierinā ti. Kad tajā paš ā laikā viesnī cā satiec pazī stamus cilvē kus, kuri mī l komfortu un uzmanī bu un atgriež as š eit tā pat kā tu jau n-to reizi, tas izsaka daudz. Nenogursinā š u atkā rtot, ka š ī s viesnī cas galvenā iezī me ir personā la profesionalitā te un gatavī ba tikties ar jebkā diem jautā jumiem. Kopš maija restorā nā Basilico ir atjauninā ta ē dienkarte, kas nevar vien priecē t. Liela daudzveidī ba un iespē ja ieturē t maltī ti pie jū ras. Š oreiz viesnī ca bija pilnī bā noslogota un gandrī z visi a la carte restorā ni strā dā ja katru dienu. Iesaku visu apmeklē t, bū siet apmierinā ti.

Rifs ir brī niš ķ ī gs. No jebkuras vietas viesnī cā tiek iegū tas super fotogrā fijas. Tiek ievē roti visi COVID-19 pasā kumi: visur ir dezinfekcijas lī dzekļ i, darbinieki valkā maskas un ir vakcinē ti. Ja kā ds vē las privā tumu un noslē gtī bu - Wellcome Royal Club.
Š oruden Sunrise viesnī cu tī kls sniedza iespē ju izbaudī t krievu izpildī tā ju daiļ radi, pie mums uzstā jā s DJ Doni, Timati un Jegors Krī ds bū s 11.26. Dzirdē ju, ka Monatic iepriekš uzstā jies. Vē l rudenī š eit norisinā jā s konkurss Miss International, kurā š ogad uzvarē ja filipī niete. Ja vē lies bū t skaistuma un grā cijas centrā , kur savu valsti pā rstā v š ikas sievietes, iesaku apsvē rt iespē ju oktobra beigā s doties atvaļ inā jumā Sunrise viesnī cu tī klā . Pē c ceļ ojuma uz Sunrise Arabian vienmē r ir brī niš ķ ī gas atmiņ as.

Novē lu ikvienam izbaudī t atvaļ inā jumu un bū t starp pastā vī gajiem viesiem, kuriem darbinieki sanā ksmē saka: “Laipni lū gti mā jā s”.
аватар oksana-melnik79
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s bijā m trī s pieauguš u cilvē ku ģ imene (vecmā miņ a, meita, mazmeita). Kopumā iespaids bija divē jā ds. Pats pirmais mī nuss bija pie izrē ķ inā š anā s (pat apvainojos par uzņ emš anu). Arā bi vai ē ģ iptieš i ieradā s mums lī dzi, un tā visa uzmanī ba un serviss tika sniegts vispirms viņ iem. … Tomēr ▾ Mē s bijā m trī s pieauguš u cilvē ku ģ imene (vecmā miņ a, meita, mazmeita). Kopumā iespaids bija divē jā ds. Pats pirmais mī nuss bija pie izrē ķ inā š anā s (pat apvainojos par uzņ emš anu). Arā bi vai ē ģ iptieš i ieradā s mums lī dzi, un tā visa uzmanī ba un serviss tika sniegts vispirms viņ iem. Restorā nā apkalpojoš ais personā ls tā dā paš ā veidā vispirms apkalpoja savē jos, tad mū s. Otrais mī nuss. Neesam izvē lī gi istabas izvē les ziņ ā (ejam uz jū ru, nevis sē ž am istabā ). Mums bija standarta istaba. Bet, uz ielas gaitenī ļ oti stipri dungoja liels kondicionieris, pa nakti nevarē ja gulē t istabā .
Es palū dzu nā kamajā dienā mainī t istabu. Man piedā vā ja citu istabu, tad man to parā dī ja un es piekritu, turklā t man lika sagatavot savas lietas lī dz 12.00 pā rveš anai uz citu istabu. Tā tad ne 12.00, ne 13.00 neviens nenā ca. Es vairā kkā rt zvanī ju uz reģ istratū ru un jautā ju, kad nā ks un pā rvedī s lietas, uz ko viņ i atbildē ja, ka pē c 10 minū tē m kā ds no personā la atbrauks un pā rvedī s koferus, un tad vispā r, kā nesaprotot krievu valodu, viņ i sā ka nolikt klausuli. . Tā nu negaidot palī dzī bu, mē s paš i pā rcē lā m mantas uz jaunā s istabas durvī m, un tad (es dusmojos) atnā cā m uz reģ istratū ru, sā kā m skaļ i aizvainoties un paņ ē mā m atslē gas.
Treš ais mī nuss, 3dien mū su vecmā miņ ai bija slikta dū š a, letarģ ija, sā ka griezt vē deru, un 4dien man sā kā s problē mas ar zarnā m ar tā diem paš iem simptomiem kā vecmā miņ ai. Turklā t cilvē ki pludmalē sū dzē jā s arī par tā diem paš iem simptomiem. Tač u ir arī labas priekš rocī bas. Teritorija liela, skaista un kopta. Labs, skaists rifs. Ē diens kopumā ir labs. Turklā t Karims (Abd) tī rī š anu veica ļ oti apzinī gi un efektī vi. Milzī gs paldies viņ am! ! ! Vai mē s vē l nā ksim š eit uz š o viesnī cu, es nezinu, visticamā k, nē !
аватар Ttemik
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Rifs: Rifs ir miris. Varbū t tiem, kas Ē ģ iptē ir pirmo reizi un sā k savu iepazī š anos ar Sarkano jū ru, bū s ok, bet tie, kas jau ir bijuš i citā s viesnī cā s ar labiem rifiem, kur daudz un daž ā das zivis neko ī paš i interesantu sev neatradī s. … Tomēr ▾ Rifs:
Rifs ir miris. Varbū t tiem, kas Ē ģ iptē ir pirmo reizi un sā k savu iepazī š anos ar Sarkano jū ru, bū s ok, bet tie, kas jau ir bijuš i citā s viesnī cā s ar labiem rifiem, kur daudz un daž ā das zivis neko ī paš i interesantu sev neatradī s. Objektivitā tes labad piebildī š u, ka redzē jā m gan dzeloņ raju, gan lauvuzivi, gan ā ķ ī š us. Kopumā es neiesaku "pieredzē juš iem" snorkelē t.
Viesnī ca: milzī ga. Ļ oti skaista zaļ ā zona, milzī gas palmas. Var redzē t kā dreizē jo varenī bu, bet viss jau ir nedaudz novecojis. Istabas kopumā ir ok, mē s nedevā mies š eit pē c skaitļ iem, bet gan pē c jū ras un zivī m, tā pē c vainu neatrodam. Pa teritoriju kursē autobuss, var piebraukt.
Peldbaseini: nav jē gas. Liels baseins centrā ar ļ oti siltu ū deni. Tur pa dienu visas aktivitā tes, mū zika. Paš ā baseinā ir bā rs, bet bā rmeņ i 99% savas uzmanī bas pievē rš arā bu viesiem.
Ir baseins ar diviem slidkalniņ iem, kur varat pavadī t laiku kopā ar savu bē rnu. Ž ē l, ka nav bā ra un pat lai paņ emtu ū deni vai alu, karstumā jā skrien pa trepē m uz citu baseinu.
Ē dinā š ana: pamata pā rtika C klasei. Tu nebū si izsalcis, bet tas nav tas lī menis, kas tiek deklarē ts. Dienas laikā pludmalē esoš ais bā rs saglabā , kur var pusdienot un neiet uz centrā lo ē dnī cu. Tā pat ir iespē ja katru dienu doties uz citu a la carte. Indijas valoda mums nederē ja. Franč u valoda ir ļ oti laba.
Ļ oti apmierinā ta ar vakariņ ā m sestdienā - zivju dienā . Bija garš ī gas zivis, krabji, garneles. Nedē ļ as labā kā s vakariņ as.
Pludmale: lieliska. Cilvē ku gandrī z nebija. 9:00 jū s varat izvē lē ties sev gandrī z jebkuru vietu. Satī rī ts. Tī ri. Sauļ oš anā s krē sli tiek mazgā ti un noslaukti. Bā rmenis pludmalē ir lielisks. Ē rti sauļ oš anā s krē sli.
Kapitā ls pontons. Neilgi. Soļ i, lai iekļ ū tu ū denī .
Animā cija Izklaide: š ķ iet, ka puiš i cenš as, ļ oti sabiedriski. Mē s maz piedalī jā mies, vairā k bijā m jū rā , tā pē c objektī vi nevaru pateikt.
Bē rnu animā cija: pē c pirmā s mini diskotē kas mana meita (8 gadi) teica, ka vairs nebrauks. Viņ a noteikti ir pieaugusi : )
Personā ls: neslavē jams. Vadī ba iedziļ inā s viesnī cas dzī vē , ja viesiem kaut kas nepatī k, viņ i ir gatavi ā tri to salabot. Bā rmeņ i un viesmī ļ i dara visu iespē jamo. Puisis, kurš uzkopa istabu, vienmē r ar dvieļ iem taisī ja visā dus jokus.
Kopsavilkums: viesnī ca ir piemē rota tiem, kam patī k personā la un apkalpoš anas uzmanī ba. Vai mē s nā ktu vē lreiz - ļ oti maz ticams. Mē s mī lam jū ru, rifu, zivis, bet ar to š eit nepietiek. Ja bū tu forš s rifs, visiem tiktu piedots ??? ? .
Ужин в субботу Большой бассейн Номер Пляж Пляж и понтон Бассейн с горками Ресторан на пляже Дорога на пляж
аватар Tavlada
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Personā la komandas gars nav slavē jams. Pateicoties tam, atpū ta pā rvē rš as par viesu braucienu pie ļ oti tuviem, gā dī giem cilvē kiem. Tik mā jī gi, ē rti, viesmī lī gi un ļ oti mā jī gi. Puiš i strā dā ar "acī m" – no sirds uz sirdi. … Tomēr ▾ Personā la komandas gars nav slavē jams. Pateicoties tam, atpū ta pā rvē rš as par viesu braucienu pie ļ oti tuviem, gā dī giem cilvē kiem. Tik mā jī gi, ē rti, viesmī lī gi un ļ oti mā jī gi. Puiš i strā dā ar "acī m" – no sirds uz sirdi. Ko tu atceries? Reģ istratū rā taktiski noskaidroja mū su vē lmes izlī gumam. ) Š oferis, kurš piegā dā ja istabā , slepus teica, ka mū su istaba ir labā ka). Restorā na darbinieks, kurš nolika mopu malā un pievienojā s viesmī ļ iem, lai aplaudē tu dzimš anas dienas zē nam). Apzaļ umoš anas grupas darbinieks, kurš ar divā m lejkannā m balansē ja pa kā pnē m-kā pnē m uz puķ u dobi ar kaktusiem baseinā ). Baseina uzraugs, kurš ar bē rniš ķ ī gu spontanitā ti veica sanitā ro darbu. ) Meitenes-animatores, kas sē dē ja daž ā dos amfiteā tra galos, lai "uzsildī tu" publiku. ) Gulbji no dvieļ iem istabā . ) Ielū gums uz VIP ballī ti. ) Zivis spainī pie glā bē ja uz mola). Ē dienkartē jauns ē diens. Siltas kū kas. ) Balti dvieļ i. )Magdalē nas karstie akmeņ i un burvju rokas SPA-salonā . ) Ē ģ iptes saule pieš ķ ī ra mums izcilu iedegumu, un jū su smaidi, sirsnī ba, viesmī lī ba un rū pes mū s sasildī ja. Laiks paskrē ja vē ja spā rniem, bet mē s noteikti atgriezī simies pie jums vē lreiz. Hakims, Roma, Zoja, Nastja, Magda, visi. kuri atpazina sevi aprakstos, bet vā rdus zemais loks neatcerē jos.
аватар dfcz2002
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s esam pieredzē juš i ceļ otā ji un š ī nav pirmā reize, kad esam Ē ģ iptē un daudz ceļ ojam pa pasauli, tā pē c pirms ceļ ojuma rū pī gi izpē tā m atsauksmes par viesnī cu un SUNRISE Arabian Beach Resort, š ķ iet, neliecinā ja par tik negatī vā m emocijā m. … Tomēr ▾ Mē s esam pieredzē juš i ceļ otā ji un š ī nav pirmā reize, kad esam Ē ģ iptē un daudz ceļ ojam pa pasauli, tā pē c pirms ceļ ojuma rū pī gi izpē tā m atsauksmes par viesnī cu un SUNRISE Arabian Beach Resort, š ķ iet, neliecinā ja par tik negatī vā m emocijā m.

Sā kš u pē c kā rtas: Saprotot, ka viesnī cā ir neremontē ti numuriņ i, mē s ar mū su Tū risma aģ enta starpniecī bu lū dzā m sazinā ties ar viesu stafeti un lū dzā m pē c remonta iekā rtoties labā istabiņ ā , kas tika izdarī ts un mums tika nodroš inā ts ka viesu stafete visu atrisinā tu un varam droš i doties atpū sties uz 11 dienā m. Jā , ierodoties mū s sagaidī ja, mē s bijā m tikai viens pā ris, kas atbrauca tajā dienā un, pē c reģ istratū rā esoš ā s personas teiktā , viņ i paņ ē ma mums brī niš ķ ī gu istabiņ u, visu, ko prasī jā m. Noguruš i no ceļ a, bet laimī gi karstumā kā jā m, mū s aizveda uz istabu. Jā , viesnī cā ir elektromobiļ i. Nebija sagaidī š anas dzē rienu.
Kad mū s pavadoš ā darbiniece laipni atvē ra mū su istabiņ as durvis, mū su degunā trā pī ja sastingusi kanalizā cijas smaka, drē gnums un vē l kaut kas nesaprotams. Kamē r mē s stā vē jā m apmulsuš i, puisis acumirklī pazuda.

Piesardzī gi ieejot istabā , ieraudzī jā m, ka istabā vē l ir slapja grī da, sieva izmisumā gribē ja apsē sties uz krē sla, bet tur bija druskas un gruž i! Tā da sajū ta, ka esam nokļ uvuš i pagrabā , istaba bija pirmajā stā vā , loga priekš ā gā ja garā m cilvē ki. Starp citu, nekad neesam redzē juš i viesu stafeti tā s vietā , tikai restorā nā nebija kur gaidī t palī dzī bu, paš i gā jā m mainī t numuru. Reģ istratū ras darbiniece nebija pā rsteigta par mū su ā tro ieraš anos. Vai jums ir problē mas ar savu numuru? Mē s visu izstā stī jā m. Nav problē mu, jū s varat piemaksā t, un jums bū s brī niš ķ ī ga istaba!
Pieklā jī gi paskaidrojā m, ka samaksā jā m pietiekami par 11 naktī m un labprā t tā s pavadī tu normā los cilvē ciskos apstā kļ os pē c ilgas sarunas un sapratis, ka numura kategoriju nepaaugstinā sim, viņ š nomainī ja mū su istabu. Es atzī mē ju, ka viesnī ca bija pustukš a, noslogojums bija mazā ks par 50%, un viņ i varē ja viegli iedot izremontē tu numuru vai pat paaugstinā t numuru kategoriju kā atvainoš anos.

Otrais numurs arī bija bez renovā cijas, bet mē s jau tikai fiziski nolē mā m netē rē t nervus tā lā kai cī ņ ai. Situā cija istabā sekojoš a: gultas veļ a izmazgā ta lī dz milzī gā m granulā m, objektī vi teikš u, ka jauna izlietne un tualete, mē beles vecas, santehnika veca, aizkari ciet ar grū tī bā m, kondicionieris strā dā ja tikai vienā maksimā lajā lī menī , regulators nedarbojā s, flī zes istabā un vannas istabā daž viet nobruž ā juš as, skaņ as izolā cija vā ja, telpā nebija masku un dezinfekcijas lī dzekļ u komplekta.
Galvenais restorā ns bija tā ds: pā rtikas atkritumu smaka vai kā das nepatī kamas smakas. Rati ar netī riem traukiem un atkritumu maisi sejā nemitī gi grozā s pa zā li acu un mutes lī menī ē dot, visur netī rumi uz grī das un antisanitā ru apstā kļ u sajū ta, gar sienā m mī ksti dī vā ni , viņ i droš i vien aizmirsa, kad tika ķ ī miski tī rī ti, tie visi ir izš ļ akstī tos dzē rienos vai ē diena pā rpalikumos. Personā lam nav laika sakopt traukus - visu laiku viņ i piedā vā ja dzē rienus vienā reizē , pilna paš apkalpoš anā s rinda pē c dzē riena, visapkā rt rinda - izsniedz papī ra salvetes vienai personai.

Pozitī vi ir tas, ka uz katra galda bija dezinfekcijas lī dzekļ i. Ē dienu kvalitā te un daž ā dī ba ir vā ja visu to paš u, mē s bijā m 11 dienas, vadī bas organizā cija ir pretī ga. Svaigs, kad nespiež . Vā jas pozī cijas augļ os katru dienu melone apelsī nu greipfrū tu dateles, bija persiki arbū zi ā boli un vē l kaut kas bet viss vā jš , ne tā s labā kā s kvalitā tes.
Pozitī vā kais brī dis restorā nā ir tikai sieviete, kas cep kū kas, tikai viņ as dē ļ var pievē rt acis uz visu pā rē jo) bet tas ir tikai no rī ta) Reizi nedē ļ ā bija jū ras veltes, principā zivis bija gandrī z katru dienu, bet nebija nogurdinoš a kā da rinda pē c omletes, salā tus nebaidī jā mies ē st jo vienkā rš i dā rzeņ i bija maigi izsakoties ne pirmais svaigums, man principā patī k tē ma ar darbinieki liek tev uz š ķ ī vja, problē mu nav, esmu par higiē nu, bet te otrais brī dis tev tagad ir jā lū dz vā rda tieš ajā nozī mē un tev joprojā m uzvedas ar neapmierinā tu skatienu .

Personā ls nav apmā cī ts strā dā t un sazinā ties ar viesiem, nav pietiekami daudz darbinieku uzkopš anai, vai var staigā t pa zā li ar š ķ ī vjiem, meklē jot brī vu vai tī ru galdu, ir maz tā du, kam nebija laika ieiet restorā nā , vai ā rā ir karsts?
Brokastis š ā du situā ciju dē ļ ē dā m tikai galvenajā restorā nā un pusdienojā m tikai Ala carte restorā nos: ja tomē r ieradī sieties š ajā viesnī cā , tas bū s jū su glā biņ š . Bija č etri restorā ni franč u itā ļ u indieš u un taju. Garš ai un krā sai nav drauga, bet mē s dievinā jā m indieš us, tad franč us, taizemieš us - itā ļ u valoda ir vā jā kā , kā jau man. Es pusdienlaikā izglā bu itā ļ u restorā nu pludmalē , tas darbojā s kā ē dnī ca, tur varē ja ē st, zivju rā vē jslē dzē ji, burgeri, salā ti, bet viss ir C pakā pe ar č etriem mī nusiem. Mē s ē dā m putnu ielenkumā , Bet tikai tu pagriez muguru un vā rnas staigā pa galdiem. No pludmales lī dz augš ai lī dz galvenajam restorā nam varē ja vai nu iet tū kstoš iem soļ u kalnā , vai saulē karstumā gaidī t mikroautobusu, tas gā ja pē c nesaprotama grafika. Lai gan varē ja piezvanī t uz reģ istratū ru un atsū tī ja.
Pludmale ir ļ oti maza un nebija viegli atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus, kad viesnī ca bija pustukš a. Sauļ oš anā s krē sli visi veci, daudz saplī suš u, baltā krā sa jau sen nolobī jusies, visas 11 dienas pludmalē mums reiz piedā vā ja atnest dvieļ us un apsegt sauļ oš anā s krē slus, sauļ oš anā s krē sli balti, bet darbinieki dara nav laika tos mazgā t un notī rī t no smiltī m. Smiltis pludmalē ar akmeņ iem nav kā basā m kā jā m. Dzē rieni vai viesmī ļ i pludmalē netiek nodroš inā ti, uz bā ru jā iet paš am. Saules sē nī tē m jau sen ir nepiecieš ama rū sa krā soš ana, galdi ir netī ri, dž ekiem pludmalē nav laika uzturē t tī rī bu. Ieeja jū rā ir no stacionā ra pontona, un š ķ iet, ka no tā ir trī s kā pnes, lai nokā ptu jū rā , bet tas ir vesels meklē jums.
Jā , jā , ciemiņ iem ļ oti patī k sē dē t uz kā pnē m un, lai iekļ ū tu jū rā , ir burtiski jā spiež as cauri vai pā ri galvai, bet tas jau jū rā nav visapkā rt, peldē tā ju pū lis turas pie margā m un don Nebrauc prom no pontona, pā rsteidzoš i, bet sargs vai glā bē js tam neseko, lai gan visur karā jas zī mes, kas neļ auj nokā pt ū denī ar kā pnē m. Pludmales tualete vienmē r bija netī ra ar smiltī m un papī ru uz grī das. Ja jū s ieradī sities viesnī cā ar ratiņ iem vai maziem bē rniem, tas jums bū s milzī gs stress un meklē jumi, kā nokļ ū t jū rā no istabas un atpakaļ , un nav bē rnu pludmales, bet gan mazs stū rī tis, kurā var stā vē t vairā ki cilvē ki. ū denī lī dz ceļ iem.

Es nevaru jums pastā stī t par baseiniem un bā ru, jo viņ i to neizmantoja. Animatoru darbs, kā jau man, ir vā jš. Vairā kas reizes gā jā m uz viņ u izrā dē m un ilgi neturē jā mies primitī vi un vā ji.
Jū s saprotat, nepiedodiet un nepiedodiet, kā pē c mē s tik ļ oti sū dzamies un ar ko mē s neesam apmierinā ti. Tas bija ļ oti nepatī kami, un jū s jutā t viesu skatienus uz jums utt. Situā cija nav patī kama. Visā viesnī cā visur viss personā ls jautā nevis Č au - vai tev viss kā rtī bā ? No patī kamajiem brī ž iem ir skaidrs, ka mums ļ oti patika vestibilā dzert turku kafiju, tur bija tikai meistars un nenormā li jauks puisis. Restorā ns pludmalē bija tikai profesionā lis. No patī kamā varu teikt, ka bez problē mā m un bez maksas pagarinā jā m istabu uz stundu lī dz 13.00. Viesnī cas teritorija principā ir ļ oti skaista zaļ a un ir ļ oti patī kami staigā t vakarā . Lai gan pagrimums un vecums jau ir redzams it visā .
Номер 2202 в отеле SUNRISE Arabian Beach Resort -Grand Select где мы жили в мае 2021 , старая мебель, сломанная сантехника , все ветхое и грязное. Номер на втором этаже прямо возле входа в корпус. Номер 2202 в отеле SUNRISE Arabian Beach Resort -Grand Select где мы жили в мае 2021 , старая мебель, сломанная сантехника , все ветхое и грязное. Номер на втором этаже прямо возле входа в корпус. Номер 2202 в отеле SUNRISE Arabian Beach Resort -Grand Select где мы жили в мае 2021 , старая мебель, сломанная сантехника , все ветхое и грязное. Номер на втором этаже прямо возле входа в корпус. Номер 2202 в отеле SUNRISE Arabian Beach Resort -Grand Select где мы жили в мае 2021 , старая мебель, сломанная сантехника , все ветхое и грязное. Номер на втором этаже прямо возле входа в корпус. Номер 2202 в отеле SUNRISE Arabian Beach Resort -Grand Select где мы жили в мае 2021 , старая мебель, сломанная сантехника , все ветхое и грязное. Номер на втором этаже прямо возле входа в корпус. Номер 2202 в отеле SUNRISE Arabian Beach Resort -Grand Select где мы жили в мае 2021 , старая мебель, сломанная сантехника , все ветхое и грязное. Номер на втором этаже прямо возле входа в корпус. Номер 2202 в отеле SUNRISE Arabian Beach Resort -Grand Select где мы жили в мае 2021 , старая мебель, сломанная сантехника , все ветхое и грязное. Номер на втором этаже прямо возле входа в корпус.
аватар Babutin-V
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s no 28.04 lī dz 07.05. 2021, numurs 2237. Mē s ieradā mies viesnī cā.11. 40 un pē c 5 minū tē m devā mies uz istabu ar rakstā mmaš ī nu) Tī riet parastā s telpas Ē ģ iptei, kas ir komplektā no ceļ ojumu rī kotā ja. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 28.04 lī dz 07.05. 2021, numurs 2237.

Mē s ieradā mies viesnī cā.11. 40 un pē c 5 minū tē m devā mies uz istabu ar rakstā mmaš ī nu)
Tī riet parastā s telpas Ē ģ iptei, kas ir komplektā no ceļ ojumu rī kotā ja. Es neko papildus nemaksā ju un neredzu jē gu - no visiem numuriņ iem š ajā viesnī cā ir skats uz jū ru, kā man liekas, jo viesnī cu pagriež ē kas uz jū ru un teritorija ir kaskā dē ta . Istabas ir tī ras un sakoptas un istabā ir pilnī gi viss, pat jaunas zobu birstes un zobu pasta...

Ē diens - visi ir ļ oti noraizē juš ies par š o jautā jumu. Brokastis ir parastas brokastis kā visā Ē ģ iptē , bet ir 4 veidu svaigas sulas, no kurā m izvē lē ties, ir milzī gs daudzums rullī š u un kruasā nu un garš ī ga kafija : ) Pusdienas - izvē le nav liela bet izsalcis nebū si , starp citu redzē ju borš č u, kas mani pā rsteidza. Vakariņ as š eit un astoņ kā ji un krabji un vairā ku veidu gaļ a. katru dienu varat reģ istrē ties kā dā no 4 a la carte restorā niem. Man ļ oti patika indieš u un taizemieš u. Ļ oti garš ī gi, tieš ā m, tieš ā m.

Alkohols ir vietē jais, bet kvalitatī vs.
Lī dz vakariņ ā m cilvē kiem izdevā s sasniegt nemiera stā vokli...Kolas dzē rieni, fanta viss no pudelē m, dod pudelē s š vepes. Izlejamais alus ir garš ī gs.

Animā cija - viņ i cenš as redzē t, ka ir daudz jaunu puiš u, bet visi ir ļ oti aktī vi, katru dienu pludmalē no 10 jums bū s ko redzē t. Gandrī z katru dienu pludmalē , akrobā ti, tad dejas, bija pat krā svielu meš ana))) Uguns š ovs - Ē ģ iptē viesojos vairā kas reizes gadā kopš.2009. gada, tas bija labā kais uguns š ovs. š eit nav nekā jauna, tikai pareizā mū zikas izvē le)

Viesnī cā ir arī SPA centrs - ļ oti adekvā ta cenu zī me hammam ar pī lingu.

Pludmalē ir Nirš anas centrs - tur ir Sergejs (Jū ras direktors), ļ oti patī kams un sabiedrisks cilvē ks. Viņ š jums pateiks un parā dī s, kur nirt un kur peldē ties. Cenas visur vienā das, bet cilvē ks godī gi saka, ka ir tā s naudas vē rts.

Pludmale - pludmale atklā ti sakot nav mans formā ts, man patī k ar palmā m, bet š eit tā s ir tikai smiltis ar lietussargiem.
Bet ir variants, ko izmantojā m visu laiku - pie volejbola laukuma ir kā di 10 sauļ oš anā s krē sli ar lietussargiem. Apgulieties sauļ oš anā s krē slā , ap zā li ir krū mi, animā cija ar mū ziku. Kopumā mē s tur pavadī jā m 10 dienas). Arī pludmalē jū s varat pastā vī gi ē st no 12 lī dz 5)

Jū ra - kas ž ē lojā s, ka nav zivju, puiš i vē trā , zivju nekur nebū s. Kad jū ra norimst, Š armā viss ir kā visur citur, plus tur dzī vo divi jauni stinuļ i. Es neatradu bruņ urupuci) Pontons, starp citu, ir lielisks ar 3 ieejā m.

Kas attiecas uz personā lu – man vispā r nebija jautā jumu š ī s viesnī cas personā lam, jebkura jū su pā rsū dzī ba nekavē joties atrisina jū su problē mu. Ļ oti draudzī gs un runī gs, kamē r neviens tev neuzliks un neviens nenogriezī s degunu dolā ra gaidā s. Ļ oti, ļ oti labi uzbū vē ts personā ls, te vispā r pā ri visam ir uzslavas.

Fotogrā fijas - visā s viesnī cā s ir fotogrā fs, mē s ar viņ iem nekad nebildē jā mies, bet kam joprojā m nav fotogrā fiju kolekciju no Š arm viesnī cā m, tē rzē jiet ar Katju.
Labi piedā vā jumi par saprā tī gu cenu.

Vai es atgriezī š os š eit? Teiksim tā : man š ī ir augstā kā viesnī ca apkalpoš anas lī meņ a ziņ ā , un, ja nekas interesants no Sunrise nebū s, tad noteikti atgriezī š os)
аватар kalinaa81
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki visiem! ! ! ! ! Beidzot nolē ma uzrakstī t atsauksmi. Tur atpū tā s no 25.03. 21. Š ī viesnī ca nav lē ta, par naudu gaidī ju labā ku. Sā kš u ar plusiem. Ļ oti skaista un kopta teritorija, ir daudz interesantu vietu fotogrā fijā m. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! ! ! ! ! Beidzot nolē ma uzrakstī t atsauksmi. Tur atpū tā s no 25.03. 21. Š ī viesnī ca nav lē ta, par naudu gaidī ju labā ku. Sā kš u ar plusiem. Ļ oti skaista un kopta teritorija, ir daudz interesantu vietu fotogrā fijā m. Vairā ki labi restorā ni, ē diens arī normā ls, izsalkuš i nebija. Personā ls uzmanī gs, draudzī gs. Tagad mī nusi: ieeja viesnī cā un recepcijā ir jā remontē , vecā s mē beles visas nobruž ā tas, vispā r esmu š okā par istabā m, ļ oti netī rs, visi veci, aizkari netī ri un neizgludinā ti, laikam no karnī zes noplē sti, netī ra vannasistaba peldmē teļ i izmazgā ti un nodriskā ti, patī kami bija ģ ē rbties. Istaba ļ oti tumš a, maz apgaismota. Ī sā k sakot, numur trī s. Tī ra katru dienu, bet ne kvalitatī vi, netī ra grī da, ļ oti netī ri spoguļ i. Tualete pludmalē bija tī rā ka un modernā ka nekā istabā . Es negaidī ju š ā du 5 zvaigž ņ u viesnī cu un pat par tā du naudu. Pludmale skaista, tī ra, ieeja tikai no mola, pirmajā dienā draudzene nogrieza kā ju uz mola, saš uva.
Tā pē c esiet uzmanī gi, nekavē joties iegā dā jieties apavus. No krasta saulrieta nav, tā pē c bū s grū ti tiem, kas peld tik slikti kā es.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель Sunrise Grand Select Arabian Beach Resort расположен в 14 км от центра Шарм-Эль-Шейха, в районе Шаркс Бэй. Расстояние до залива Наама-Бэй составляет 11 км, а до торгово-развлекательного центра Soho Square — 8 км. Отель был открыт в 2012 году, последняя реновация проводилась в 2018 году (реновация номеров и главного бассейна). Отель подойдет для пляжного отдыха с семьей.

Atrašanās vieta Отель находится в 10 км от аэропорта Шарм-эль-Шейха, в 8 км от бухты Наама-Бей, в 15 км от Старого города, в районе Sharks Bay.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 250 метров. Коралловый риф примыкает к пляжу; вход в море только с понтона (длина понтона 30 метров).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Предоставляются услуги консьержа. На территории есть сувенирный магазин. Бесплатный Wi-Fi предоставляется в зонах общественного пользования.

Главный ресторан Nora рассчитан на 150 гостей (07:00-10:30; 13:00-15:00; 18:30-22:00).

Главный ресторан Sunrise открыт только при заполняемости отеля на 100%, рассчитан на 216 гостей (07:00-10:30; 13:00-15:00; 18:30-22:00).

Cote d’Azur Французский Аля Карт ресторан рассчитан на 90 гостей (18: 30-22:00).

Waterfall Монгольский Аля Карт ресторан рассчитан на 50 гостей (19:00-22:00).

La Pergola Итальянский Аля Карт ресторан рассчитан на 100 гостей (19:00-22:00).

Felucca Рыбный Аля Карт ресторан рассчитан на 140 гостей (19:00-22:00, за дополнительную плату).

Masala Индийский Аля Карт ресторан рассчитан на 57 гостей (19:00-22:00).

Sabai Тайский Аля Карт ресторан рассчитан на 55 гостей (19:00-22:00).

Также в отеле действует концепция Posh Club, чтобы сделать пребывание пребывание гостей максимально удобным. Привилегии Posh Club: экспресс-регистрация заезда и отъезда, ранняя и поздняя регистрация отъезда, VIP-приветствие с игристым вином от дворецкого и менеджеров клуба по прибытии, служба дворецкого, услуги бизнес-центра, бесплатная цифровая газета, скидка 20% на будущие бронирования в отелях-партнерах.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Водные горки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, мини-футбол, водное поло. Поле для гольфа (в пределах 3 км), ныряние с маской и трубкой. Предоставляется оборудование для занятий водными видами спорта.
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель состоит из основного 2-этажного здания и комплекса 2- и 3-этажных корпусов. Номерной фонд отеля насчитывает 421 номер.

Следующие типы номеров получают привилегии Posh Club: Executive Suite, Executive Swim Up Suite, Presidential Suite, Royal Villa.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese P.O. Box 334, Sharks Bay, Entrance of Convention Center, Sharm el Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 693600444
Tīmekļa vietne: Sunrise Arabian Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол, баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.