Laba viesnīca

Rakstīts: 17 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 10 — 20 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Viesnī cā atpū tā mies kopā ar 4 cilvē ku ģ imeni, trī s pieauguš ajiem un 4 gadus vecu bē rnu 2019. gada jū nija sā kumā . Paņ ē mā m 2 istabiņ as, reģ istratū rā prasī ja istabu tuvā k jū rai, mums iedeva blakus istabas ar skatu uz jū ru, liels paldies par to, jo skats pa logu bija ļ oti skaists, rī ta ausma no plkst. logs ir nesalī dzinā ms.
Istabas bija pā rsteidzoš i ļ oti labas (mā jas nobiedē ja ē ģ iptieš u istabas), viss, ko ē st, viss ir ē rti novietots, viss darbojā s pareizi, gulta vienmē r bija sniegbalta, bez neviena plankuma, ziepju lietas tika papildinā tas pē c vajadzī bas , arī dvieļ i vienmē r ir tī ri. Istabā trū ka tikai dzeramā ū dens, atnesa 1 pudeli uz pieauguš o dienā , mē s, protams, restorā nā ū deni tajā s paš ā s pudelē s ielē jā m un ienesā m istabā , bet tā , protams, bū tu ē rtā k ja jums tas nebija jā nē sā , ir tukš as pudeles.
Restorā ni. Ē dā m tikai vispā rē jā restorā nā.1. un 2. stā vā , ē diens viss garš ī gs, š efpavā ri cenš as, ē dieni daudzveidī gi, vienmē r bija ko ē st, nebija tā das volā niņ as, bet viss bija garš ī gi pagatavots, un bē rns ē da ar prieku, bija daudz saldumu, ļ oti garš ī gi, bet ī paš i mums patika zupas, tieš ā m ļ oti garš ī gas. Vienī gais, ko es gribē tu, ir vairā k zivju, tā pē c mē s nekad nemē ģ inā jā m sarkanā s zivis, mums ļ oti negarš oja salā ti un bija ļ oti maz augļ u, un tie, kas bija, bija visi zaļ i un bez garš as, bet man tas nebija tik svarī gi. Trauki vienmē r tī ri, nekas nav bijis nemazgā ts, galdi tī ri, viesmī ļ i laicī gi savā c netī ros traukus, neuzkrī toš i, kopumā ē diens ir kā rtī bā .

Pludmale un jū ra. Pludmale ir tī ra, atkritumi pastā vī gi tiek izvesti, sauļ oš anā s krē slu bija pietiekami daudz jebkurā laikā , daž reiz tieš ā m bija jā meklē sauļ oš anā s krē sli zem lietussarga, daž reiz to nebija pietiekami daudz, ir ž ogi no vē ja, lai gan mē s to darī jā m 'nejū tu vē ju, sauļ oš anā s krē sli daž kā rt tiek izlikti tik biež i, ka no 3 bija grū ti tikt lī dz jū rai. Jū ra, protams, sekla, ī paš i bē guma laikā , baidos no ū dens, un no pontona peldē ju tikai vienu reizi, tā pē c ar jū ru man atvaļ inā jumā nepietika, protams, viņ i gulē ja ū denī , bet peldē t vismaz nedaudz varē ja tikai paisuma laikā , un viņ š diemž ē l bija retums. Bet bē rns bija laimī gs, jū ra viņ am bija tieš i tā . Ū denī bija daudz skaistu zivju, ķ ē rā m pat mazuļ us rokā s, daudz medū zu.
Viņ i negā ja uz dienas animā ciju, viņ i nesū tī ja bē rnu uz bē rnu klubu, tā pē c es neko nevaru pateikt. Bijā m uz vakara animā ciju amfiteā trī , visbiež ā k, vienkā rš i bija ļ oti garlaicī gi un biež i programma atkā rtojā s, bē rnam vispā r bija ļ oti garlaicī gi, parasti atvaļ inā jumā nevaram aizvest gulē t 12 naktī , tad viņ š brauc š ū polē s, tad vienkā rš i skrien pa zā li vai pludmali, ka skatā s animā ciju, un te 9 jau pats aizmiga.
Kopumā plusi ir tī rī ba, ē diens, silta jū ra, mī nusi - vakara animā cija, maz ū dens jū rā .
Viesnī ca ļ oti laba, bet Ē ģ iptē bijā m pirmo reizi, un domā ju, ka vairs neatgriezī simies, jo braucam, vispā r, aiz jū ras, un Ē ģ iptē jū ras ir maz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu