Viesnīca super! Ieteikt. Mīnusi nav atrasti.

Rakstīts: 12 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 11 — 21 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Liels paldies Sultan Gardens viesnī cas darbiniekiem.
Ē ģ iptē atpū tā mies pirmo reizi, uzdrī kstē jā mies lidot ziemā no 2019. gada 11. lī dz 21. janvā rim. Mē s gribē jā m, lai lī cī bū tu zaļ umi, silts baseins, un vē l daudz vairā k...Mē s to atradā m caur draugiem, kuri š eit bija bijuš i gadu pirms mums, un nezaudē jā m. Viesnī ca visā dā ziņ ā bija lieliska.
Tā tad ...Mē s atpū tā mies ar ģ imeni, es, mans vī rs un dē ls 14 gadi. Viesnī ca tika rezervē ta caur TEZ TOUR. Kā izrā dī jā s, ar mums, tajā paš ā viesnī cā , ieradā s vē l 100 cilvē ki, un tie ir 2 autobusi un mikroautobuss, tas bija ļ oti negaidī ti.

Norē ķ ins. Viesnī cā ieradā mies ar pirmo autobusu (ap 17.00) un uzreiz reģ istratū rā norē ķ inā ties. Mē s rezervē jā m standarta numuru ar skatu uz dā rzu. Mums ļ oti ā tri iedeva istabiņ u, un pats galvenais...es piedā vā ju piemaksu par labu istabiņ u, bet biju pā rsteigts, kad atteica naudu un teica, ka iedod ļ oti labu istabu. Godī gi sakot, nebiju gaidī jusi, ka bū s tik labi. Mū s aizveda uz istabu, bija jau tumš s, jo tur agrā k paliek tumš s, visu skaistumu sā kumā neredzē jā m.
534. telpa: Pirmā lieta, kas iekrita acī s, bija tī rī ba. Ī paš s paldies Muhamedam. Mani patī kami pā rsteidza Ģ imenes istaba, divas atseviš ķ as istabas, neliels gaitenis, tualete un duš as telpa, pa kreisi liela guļ amistaba ar logu uz pagalmu, pa labi liela istaba: divas atseviš ķ as gultas, dī vā ns. , atpū tas krē sls, kafijas galdiņ š , skapis, tualetes galdiņ š , ledusskapis, televizors, milzī gs skapis zem tā , naktsgaldiņ i. Arī istabā Wi-Fi, tē jkanna, 4 krū zes, karotes, tē jas maisiņ i, kafija, piens, cukurs. Izejot cauri istabai uz balkonu, viņ a pā rsteigta devā s uz pirmo stā vu un izgā ja uz otrā stā va balkonu. Uz balkona ir 4 krē sli un galds. Istabā ir 2 halā ti un divi pā ri č ī bu, griezos recepcijā , ā tri reaģ ē ja, pē c vakariņ ā m istabā jau bija treš ais pā ris. Istaba tika tī rī ta katru dienu, ū dens tika piegā dā ts katru dienu, minibā rs tika piepildī ts reģ istrā cijai (6 kā rbas sodas, 2 sulas), bez maksas, vienu reizi.
Pē c 10-15 metriem pa labi no istabas atrodas liels apsildā ms baseins un dž akuzi (š eit tiek nodroš inā ti arī dvieļ i). Viena lieta, bet ...bē rni lī dz 14 gadiem tur nedrī kst atrasties, bet mums tā bija +, bē rnam jau ir 14 un tā bija mū su mī ļ ā kā atpū tas vieta. Kluss un mierī gs, bē rni nebubina un neskrien zem kā jā m. Bā rs atrodas tieš i blakus baseinam.
Teritorija: Ļ oti liela un skaista, iegremdē ta apstā dī jumos. Taf-taf (mazais busiņ š ), bet neizmantojā m, patī kami pastaigā ties pa teritoriju, it ī paš i aizbraukt lī dz jū rai uz kā dā m 7-10 minū tē m. Dvieļ i tiek izsniegti netā lu no pludmales (uz kartē m). Pludmale lieliska, vietu vienmē r bija pietiekami daudz (lai gan ne vienmē r var atrast brī vas vietas piekrastē , ja ar kompā niju). 4 ieejas jū rā : no stacionā ra mola, no pantones un pa notī rī tā m divā m takā m ar bruģ ē tā m plā ksnē m (pa tā m var droš i staigā t, vē lams uzvilkt koraļ ļ us vai krokus, noiet 7 metrus un ienirt skaistajā ū dens pasaulē ). Un bē rniem no krasta vietas maz.

Gribu atzī mē t ē dienu, lasu atsauksmes, kā ds slavē , kā ds otrā di. Ē diens labs, daudzveidī gs, ī paš i smalkmaizī tes un deserti, daž ā di zivju un gaļ as veidi, augļ i janvā rī (zemenes, fizā ļ i, dateles, ā boli, apelsī ni, mandarī ni), kopumā pavā ri lieliski!
Mē s apmeklē jā m divus a la carte restorā nus, itā ļ u un indieš u. Man patika viss (indieš u valodā var atrast ne pā rā k asu ē dienu).
Animā cija Izklaide: Es neko nevaru pateikt, negā ju. Reiz bijā m amfiteā trī , tur bija uguns š ovs, man patika. Un kaut kā nebija laika. No rī ta trenaž ieru zā le, brokastis, jū ra, baseins, pusdienas, tad vai nu atkal baseins, vai ekskursija, vakariņ as, izbraukš ana uz pilsē tu. Lī dz 22.00 ne vienmē r izdzī voja. Aizgā ja gulē t.
Laikapstā kļ i janvā rī : ilgi domā jā m, vai braukt janvā rī , atsauksmes ir ļ oti daž ā das, bet izmantojā m iespē ju. Ļ aujiet man jums pateikt, tas ir silts. Lī dz 9.30 var doties uz jū ru un mierī gi sauļ oties un peldē ties. Ū dens jū rā bija aptuveni 26 ° C, tā pat kā man, ja jū s ieejat ū denī , jū s nevē laties iet ā rā . Gaiss ap 22-24 °C.
Kad vē jš nav daudz uzdroš inā s iet jū rā , es peldē ju.
Pē c pusdienā m vairs nedevā mies uz jū ru, izgā jā m vai nu uz Vecrī gu, vai ekskursijā s. Lī dz pulksten 17:00 temperatū ra noslī dē ja lī dz 12-14° C. Viņ i uzvilka vē jjaku vai plā nu ā das jaku. Viņ i nesaldē ja.
Netā lu no viesnī cas, pā ri ceļ am, ir neliels tirdziņ š , kur var nopirkt visu: drē bes, eļ ļ as, dā vanas, jā kaulē jas. …
Pastaiga ā rpus viesnī cas.
Naama Bay - taksometrs - 5 USD vienā virzienā . Man nepatika š ī zona. Veikali un restorā ni.
Vecrī ga - taksometrs - 7 USD vienā virzienā . Liels tirgus, labas atlaides.

Soho laukums - taksometrs - 4 USD vienā virzienā . Kas bija pā rsteidzoš i, lai nokļ ū tu laukumā , jā iziet cauri metā la detektoriem. Skaists rajons, bet ļ oti dā rgs. Mē s tur devā mies tikai Ledus bā ra dē ļ . Š is ir ledus bā rs. Ieeja $12 + viens dzē riens.
Secinā jums: ja atpū š aties, tad Sultan Gardens.

Atseviš ķ i ekskursijā m.
Mums ieteica ekskursijas neņ emt no tū roperatora, bet labā k un lē tā k no vietē jiem, iedeva pat numuru.
Skatī jā mies prospektu no tū roperatora un no privā tajiem tirgotā jiem, jā , protams, tie ir lē tā ki, bet ir viens BET ....
TEZ TOUR - pirmajā tikš anā s reizē mums piedā vā ja ekskursijas ar atlaidi, un cenas iznā ca pa vienai, bet droš ā kas. Mē s veicā m trī s ekskursijas:
Pirmkā rt: Kaira - 2 dienas - 130 USD (no vienas) mums trim viņ i izdarī ja atlaidi USD 10, privā tie tirgotā ji piedā vā.1 dienu par USD 55. Un kā ds ir nozvejas? ....tur viņ š ir…
Kā du dienu jū s savā c no viesnī cas ap vieniem naktī , aizved uz autoostu un tur ar kopī gu autobusu nokļ ū stat Karā (7.5 stundas), ap 6-7 no rī ta esat Kairā , tad muzeja apskate, eļ ļ as, Giza, pusdienas, papiruss un atgrieš anā s ar to paš u koplietojamo autobusu (brauciens ir ļ oti grū ts, tā pē c tū roperatori vairs nepiedā vā vienas dienas ekskursiju uz Kairu).
Kā norit TEZ TOUR tū re un kas tajā ietilpst:
Brokastis viesnī cā , tad reģ istratū rā paņ emiet pusdienu kastī ti - pusdienas ceļ ā (iesaku paķ ert no brokastī m vē l augļ us un pā ris olas, pusdienu kaste vā ja).
Saņ emš ana no viesnī cas pulksten 10-11 (atkarī bā no viesnī cas atraš anā s vietas). Ē rts autobuss (tualete + ū dens) visas ekskursijas laikā,

Izbraukš ana uz Kairu viņ u Š armu plkst. 11.00. tad 7-7.5 stundas ceļ ā ar pā rtraukumu pusdienā m (kas lī dzi). Kairā ieradā mies ap 19:00. Pē c tam vakariņ as uz laivas ar š ova programmu un atpū tu (vai nu uz laivas, vai viesnī cā ). No rī ta brokastis, Kairas muzeja apmeklē jums, eļ ļ as rū pnī cas (starp citu, eļ ļ as lē tā kas nekā Š armā ), piramī das, Sfinksa, pusdienas pie Sfinksas, papirusa fabrika (nav interesanti un dā rgā k kā Š armā ) un mā jas. ar to paš u autobusu, viesnī cā jū s esat apmē ram stundu naktī . Š o ceļ ojumu ir daudz vieglā k izturē t. Viņ a ir tā vē rta. (Alkohols nav iekļ auts).
Otrais: Ras Mohammed uz laivas (uz visu dienu ar pusdienā m) - 30 USD, uzmanī ba - neiesaku: Ļ OTI AUKSTI, prieki 0, š ajā gadalaikā jū rā ir stiprs vē jš , es nē . gribas vairs uz jū ru, visi bija ļ oti auksti un sē dē ja uz zemā ka, slē gta klā ja.
Mans bē rns un es arī veicā m divas nirš anas ar akvalangu (10 USD par vienu nirš anu). Es ī sti negribē ju kā pt ū denī , bet ...par to maksā ja ...Mums paveicā s vairā k nekā citiem (mē s pirmie nirā m un dabū jā m vairā k sauso tē rpu). Divu vietā bija viens nirš ana, bet laika ziņ ā ilgā ks. Godī gi sakot, zemū dens pasaule viesnī cā bija labā ka nekā tur.
Un treš ā ekskursija: visurgā jē ji (10 USD par pusotru stundu). 35 minū tes pagā ja ciemos pie beduī niem, kur mū s pacienā ja ar tē ju, palikā m 15 minū tes un atpakaļ.35 minū tes. visiem ļ oti patika.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu