Tieši piemērots ģimenes brīvdienām

Rakstīts: 3 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 19 — 26 jūnijs 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Izcila viesnī ca. Dzī voja 2 pieauguš ie + 2 bē rni.
Reģ istrē š anā s bija agra, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes un aizsū tī ja brokastī s, vē lā k pienā ca un izvē lē jā s istabiņ u un apmetā s ap 10-30.
Liels divistabu "suite" numurs. Visur ir tī rs (pā rbaudī ts kā Inspektors), mē beles - bet nedaudz noguruš as, bet ne kritiskas.
Milzī ga teritorija un viss glī ti sakopts. pa teritoriju braukā vaļ ē js autobuss, pē kš ņ i noguris - var pavizinā ties vai vienkā rš i braukt.
Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs. Nezinu, kā tur var saindē ties, bet visur restorā nos, bā ros (arī pludmales) visur pie ieejas ir trauks ar izsmidzinā mo lī dzekli ar dezinfekcijas lī dzekli !! !

Interesanta animā cija katru dienu. Blakus baseinam blakus galvenajai ē kai vakarā dzī vā mū zika.
Ir pieci baseini, pie katra ir glā bē ji un novē rotā ji, ja bē rns iet uz lielo baseinu, tad tiek lū gts uzvilkt vesti (bez maksas izsniedz pie letes ar pludmales dvieļ iem) un peldē t uz veselī bu, viss ir jū su droš ī bai. Pie mums viens zē ns no Kazahstā nas peldē jā s bē rnu baseinā un ā tri skrē ja un ar "bumbu" ielē ca lielajā baseinā (tā viņ š spē lē jā s ar tē ti), bet š oreiz tē tis bija pie bā ra. Brī di vē lā k glā bē js jau atradā s viņ am blakus ū denī . Paldies par organizā ciju un droš ī bu!
Patika, nā ktu vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu