Lieliska viesnīca, labs serviss

Rakstīts: 1 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 26 decembris 2019 — 4 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s paņ ē mā m biļ eti no tū roperatora Anex tour ar atlaidi uz 10 naktī m, bet par Jaungada programmu samaksā jā m papildus $ 200, ko mē s nekad nenož ē lojā m, programma un animā cijas bija vienkā rš i krā š ņ as. Reģ istratū rā ā tri izsniedza, uzreiz uzlika rokassprā dzes un pabaroja pusdienas. Jā saka, ka ē diens izcils, ļ oti liela ē dienu izvē le, daudz jū ras velš u, saldumu, kopumā augstā lī menī .
Iekā rtojā s istabā , laba istaba ar skatu uz pagalmu, redzamas koka mē beles, daž as lietoš anas pē das, telpa liela, plaš a, ir kondicionieris (strā dā gan dzesē š anai, gan apkurei, svarī gi ziemā ), plakanā ekrā na TV, fē ns, seifs. Tī rī š ana un veļ as maiņ a katru dienu. Teritorija ļ oti sakopta, ir 4 baseini, viens bē rniem, divi apsildā mi, trijos baseinos ir bā ra letes. Pludmale laba, aprī kota ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem, ir pietiekami daudz brī vu vietu. Dibens ir izraibinā ts ar koraļ ļ iem, bet ir pontons, kas ved uz iztī rī to dibenu, skati uz koraļ ļ u rifiem ir vienkā rš i pā rsteidzoš i.
Gribu teikt, ka biju patī kami pā rsteigta par viesnī cas darbinieku uzmanī bu – viņ i mani apsveica ar kū ku un augļ iem dzimš anas dienā . Daudz daž ā du ekskursiju, nav lē tas, bet tā vē rtas. Kopumā mē s ar sievu bijā m ļ oti apmierinā ti. ES iesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu