Izcila izcilība

Rakstīts: 12 marta 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 11 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mē s atgriezā mies vakar, un es nolē mu pirmo reizi uzrakstī t atsauksmi. Mē s ar sievu regulā ri braucam atvaļ inā jumā kopš.1992. gada un vienmē r 5 zvaigž ņ u viesnī cā s. Tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Ē ģ iptē esmu bijis 5 reizes. Pē c tam viņ i lidoja uz citā m valstī m, un š ogad viņ i nolē ma atkal lidot uz Sarkano jū ru un satikt vasaras sā kumu.
Viesnī cu izvē lē jos pē c atpū tnieku vē rtē juma un nekļ ū dī jos. Iespē jams, ka pirmo reizi nevarē ju atrast nekā dus trū kumus. Viss ir visaugstā kajā lī menī , sā kot no pirmajiem soļ iem (satikš anā s, reģ istrā cija, izmitinā š ana) lī dz izbraukš anai.
Un tagad nedaudz specifika: Viesnī cas ē ka, numuri un viss interjers kopumā ir bagā tā Eiropas stilā . Viesnī cu 2009. gadā uzcē la itā ļ i, un tur, kā jū s saprotat, viņ i mī l skaistumu. Istabas plaš as, skaistas, laba santehnika. Ikdienas uzkopš ana teicama. Brī niš ķ ī gas gultas un veļ a. Mums bija luksusa numurs ar skatu uz jū ru. Bet, cik saprotu, tas ī paš i neatš ķ iras no standarta, izņ emot atvē rš anas panorā mu. Bet tas man izmaksā ja papildus 200 eiro (10 naktis).

Sauļ oš anā s vietas ir pakā pienveida terases, 4 lī meņ os. Divi - pie baseiniem ar apsildā mu ū deni un 2 pie jū ras. Tā pē c, atkarī bā no vē lmes sauļ oties, jū s vienmē r varat atrast sev vietu zem saules vai ē nā . Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nav, to ir pā rpilnī bā . Tiklī dz atnā c iedegties, apstā jies pie izvē lē tā solā rija, uzreiz skrien jauns vī rietis ar dvieļ iem (un pie augš ē jā baseina) un spilveniem. Atver savu lietussargu, uzklā j sauļ oš anā s krē slu un izklā j dvieli. Un tas viss ar smaidu. Un pa dienu viņ š nā ks pie tevis un piedā vā s noslaucī t glā zes, kā arī piedā vā s melones gabaliņ u vai kā du citu augli. Tas viss, kā jū s saprotat, uzreiz rada pozitī vu attieksmi.
Un apkalpoš ana restorā nā ir ī paš a dziesma. Tā du apkalpoš anas lī meni, ā trumu un uzmanī bu nekur citur nebiju redzē jis. Turklā t pirmajā s dienā s nolē mu paskatī ties, kā viņ i uzvedas vienkā rš i ar viesnī cas viesi, bez papildu viņ a pū ļ u "stimulē š anas". Un izrā dī jā s, ka viss ir ļ oti gludi. Serviss, ā trums, kā vē lamam klientam. Nu tad katrs pats izlemj, kā reaģ ē t uz š ā du attieksmi pret sevi. (jo ī paš i tā pē c, ka viņ iem ir ļ oti maza alga). Ē dienu izvē le ir pietiekama. Katrs atradī s to, ko vē las. Garš ī gi pagatavots. Arī augļ i ir pā rpilnī bā . Vakariņ ā s vienmē r bija zemenes. Pa dienu Pool Bar - saldē jums. Par uzturu daudzi raksta sī ki, tā pē c nedetalizē š u, tā pat kā daudzus citus smalkumus.
Teritorija nav ī paš i liela, bet skaista, zaļ a. Skaists apgaismojums vakaros. Š ī ir relaksē još a viesnī ca. Ī paš as izklaides nav, animatori arī ī paš i neuztraucas, bet kurš gan vē las atrast sev sportiskas aktivitā tes. Vakaros ar animatoru palī dzī bu deju š ovi. Labs SPA centrs.
Nav ī paš u programmu bē rniem. Jā , un viņ iem nav kur nopirkt, (izņ emot bē rnu baseinu), jo ieeja ū denī ir tikai no tiltiem.
Koraļ ļ u rifs nav tas "forš ā kais", tač u tur ir pietiekami daudz skaistu daž ā du zivju un koraļ ļ u.
Galvenais, ko gribē ju uzsvē rt, ka š ajā viesnī cā VIESIS ir karalis.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu