Stella Di Mare martā

Rakstīts: 22 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 19 — 29 marta 2017
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca nav jauna, bet lieliskā stā voklī . Vakaros vestibilā skan dzī vā mū zika - maestro spē lē klavieres un vijoli.
Numurs (DELUXE SEA VIEW ROOM / DBL 6. stā vā ) tika saņ emts no rī ta, uzreiz pē c ieraš anā s. Konsjerž s mani aizveda uz istabu, visu parā dī ja un paskaidroja. Tieš s skats uz jū ru. Zem balkona atrodas galvenā restorā na veranda - vakarā skaists skats uz baseinu un klusa mū zika. 2 gultas. Koka mē beles, stipras, grī das flī zes. Seifs, TV Toshiba 32". 55 kanā li, tai skaitā ukraiņ u: 1+1.2+2, Music Box, Plus Plus, Mini bā rs: negā zē ts ū dens, apelsī nu sula, Sprite, Coca-Cola - bez maksas. Alus Stella un Heineken - par maksu. Tē jas un kafijas komplekts. Viss tiek papildinā ts pē c patē riņ a. Ir pieejami peldmē teļ i un č ī bas. Reids no odiem tiek vests pē c pieprasī juma.
Vannas istabā ir divi lieli un divi mazi dvieļ i. Svari, matu fē ns, š ampū ns, duš as ž eleja, kondicionieris, losjons. Zobu birstes, skuveklis, ziepes, veļ as lupata, duš as vā ciņ š , kosmē tikas spogulis. Balkonā ir 2 koka krē sli un galds, pelnu trauks.

2 smilš u pludmales. Pa kreisi (ar skatu uz jū ru) ar bā ru. Pareizi - bā ra nav, atnā k viesmī lis, ā tri atnes pasū tī jumus. Starp pludmalē m ir smilš ainas ieejas gabals jū rā - 15 metru garumā , var iet lī dz ceļ iem, tač u no turienes peldē ties nevajadzē tu - pastā v risks saskrā pē t sevi uz akmeņ iem un koraļ ļ iem. Ieeja jū rā no diviem ī siem pontoniem. Ir nirš anas centrs, man patika jū ra un rifs.
Lietussargi viens no otra 4 metru attā lumā . Gultas ir cietas bez matrač iem, ir spilveni. Pludmales cī ņ as atnes un uzklā j dvieļ us bez kartē m. Duš as telpas kopā ar tualetē m alā s. Pludmales bā rā tiek piedā vā ta svaigi spiesta sula, kā arī zivis, omā ri u. c.
Ē diens ir izcils. Sortiments nav mazs, viss vienmē r ir svaigs. Par saindē š anos nevar runā t. Sulas brokastī m: apelsī nu, gvajaves, ā bolu. Dzē rienus atnes viesmī ļ i. Importē tais papildus alkohols ir apmaksā ts, bet bezmaksas saraksts ir liels. Apkalpoš ana pieklā jī ga, tikpat cieņ pilna.
Nekad netika noķ erti netī ri trauki un galda piederumi.
Bezmaksas Wi-Fi ir stabils vestibilā , restorā nā , verandā . Biež i nozvejotas pludmalē un istabā . Jū s varat savienot klē pjdatoru ar tā lruni, izmantojot kabeli.
Visi viesnī cas darbinieki, ar kuriem viņ i sazinā jā s, atstā ja labu iespaidu. Man ļ oti patika uzņ emš anas un viesu attiecī bu darbinieku attieksme. Daudzi runā vai mē ģ ina runā t krieviski, daž i ukraiņ u valodā .
Katru vakaru kā ds izklaides pasā kums.
Kursi viesnī cā.20. 03.17. 0.10 ASV dolā ri = 18.10 LE; €, 1.00 = LE 19.20.
Daudz atkā rtojumu.
Secinā jums: ļ oti laba viesnī ca ar lielisku apkalpoš anu un pā rtiku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu