Laba viesnīca, ir nelieli trūkumi, bet viņi cenšas nogludināt uzmanīgo personālu)

Rakstīts: 8 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 28 marta — 4 aprīlis 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ajā viesnī cā atradā s no 28. marta lī dz 4. aprī lim, jauns pā ris. Ilgi izvē lē jā s, apstā jā s pie Stellas. Mē s lidojā m no "Anex Tour", nekur citur caur viņ iem! Pirmkā rt, vecā lidmaš ī na, ī paš i tā , ar kuru mē s tur lidojā m, atgrieš anā s lidojums bija patī kamā ks. Otrkā rt, nekaunī gs un niķ ī gs viesnī cas gids, kurš mums pacē la ekskursijas, no kurā m mē s atteicā mies, pē c kā viņ š kļ uva nejauks un paaugstinā tā tonī teica, ka viņ am nevajag tā dus tū ristus un lai mē s nepē rkam no "Anex") Pieņ emts))
Viņ i to uzlika pulksten 11, sagaidī š anas dzē riens bija sula. Viņ i man iedeva istabu ē nainā vietā ar daļ ē ju skatu uz spa baseinu, koku bedrē un daž us ziedus. Istabas durvis, kontakts aizgā ja un viņ a č ī kstē ja, gultas veļ as centrā bija caurums. Mē s prasī jā m mainī t istabu, viņ i to mainī ja bez problē mā m. Istaba atradā s 2. stā vā , 255, ar daļ ē ju skatu uz jū ru un baseinu. Bet! Istaba atrodas zem restorā na, un bē rni spē lē jas baseinā no pulksten 8 no rī ta, tā pē c bija skaļ š . Kopumā bē rni sastā dī ja 40% no viesnī cas iemī tniekiem, ļ oti daudz! Visvairā k viesnī cā , starp citu, ukraiņ i, otrajā vietā ir arā bi, maz eiropieš u un krievu.
Nā kamais mī nuss bija mati vannasistabā , acī mredzot viņ i negaidī ja, ka kā ds tur iekā rtosies, prasī jā m iztī rī t vannas istabu, otrreiz saprata (un atstā ja zī mī ti un piezvanī ja). Labi, ka istabu apkopē jas katru reizi, ieraugot tevi, jautā , vai viss ir kā rtī bā , š ā das vē lmes jau ir tieš i izlemtas.

Patī kami pā rsteidza veļ a, ī paš s paldies! Tī ras lietas bija manā istabā pē c 4 stundā m. T-krekls ir salocī ts tā pat kā es to tikko nopirku, PALDIES)
Vē l par servisu - pludmalē ā tri strā dā , dvieli nosedz, bet dvieli drī kst lietot tikai tajā zonā , kur paņ ē mi, baseins no pludmales nav piemē rs, š o es godī gi nesapratu, ir mazā k to mazgā t, labi, labi)
Pludmalē viesmī ļ i jautā , vai viss kā rtī bā , un ko atnest no dzē riena, nes augļ u gabalus. Kokteiļ us bija daudz un daž ā di, neskatoties uz to, ka visi sū dzas par vietē jo alkoholu, mums tas lieliski derē ja, tikai viņ u viskijs nav ī paš i labs, un pā rē jais ir diezgan normā ls.
Puisis, kurš tī ra brilles, strā dā pie baseina, mē s tur nekad negā jā m gulē t, bet es kaut kā samulsu)
Pantone ir mobila, jū ra ir super! Zivis skaistas, nirš anas centrā paņ ē mā m maskas par 2$ dienā (lī dz 17:00) mums ļ oti patika! Pludmalē ir glā bš anas vestes, tā s var palū gt un peldē t, cik tī k.
Nopirkā m ekskursijas viesnī cā , dž eki tur super! Arī ļ oti atsaucī ga un draudzī ga!
Iesaku braukt ar jahtu apm. Tirā ns ar nirš anu un snorkelē š anu + pusdienas. Š ā da ekskursija vienai personai maksā.50 USD. Mē s paņ ē mā m Safari, ATV, es iesaku privā tu ekskursiju, nevis pū lī , tas maksā ja 40 USD. 2 personā m.
Braucā m arī ar laivu ar izpletņ a pacē lā ju, bet labā k bū tu braukt ar ā tro laivu, izrā dī jā s interesantā k)

No kurienes var doties: Soho, bijā m restorā nā Luxor, ē diens restorā nā garš ī gs + skan dzī vā ARĀ BU mū zika, kuras mums ļ oti pietrū ka viesnī cā , kur bija klasikas darbi, moderni, ukraiņ u un krievu. Neejiet uz ledus bā ru, nepavisam ne to, ko gaidī jā t.
UN Ļ OTI IESAKU DOTIES UZ EL HADABU KAFEJNĪ CAS FARŽ Ā ! ! ! Par to zina tikai vietē jie, neaizmirstams skaistums!
Nu un visbeidzot Vecais tirgus, paskatieties un iegā dā jieties Faros veikalā jū ras veltes, kuras var pagatavot viesnī cas restorā nā . Suvenī rus labā k ņ emt lī dzi Soho, tur ir lē tā k.
Atgriezī simies viesnī cā , teritorija zaļ a, kompakta un sakopta.
Galvenais lifts iet no 3. lī dz 7. stā vam, bet mums nebija problē mu iziet cauri baseinam un uzkā pt pa kā pnē m uz istabu.
Ē diens: diezgan daudzveidī gs (izņ emot brokastis), var atrast ko vien tī k, man pietrū ka ceptā lasi, vienreiz bija sā lī ta sarkanā zivs, bet divas reizes bija suš i. Ir ļ oti piparoti ē dieni, un ir tā di, kurus nav iespē jams ē st. Bet izvē le ir lieliska!
Arī pludmalē ir maksas jū ras veltes, kuras tiek pagatavotas jū su priekš ā uz grila, piemē ram, 300 gr. omā rs mums maksā ja 18 USD.
Interjers: daudzi elementi, kas atgā dina Padomju Savienī bu: daudz brū nu un dzeltenu krā su, zils polsterē jums, aizkari, gulta. . .
Kopumā mums patika pā rē jais, nevis 5 punkti, bet stabili 4.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu