Steigenberger Alcazar 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 9.110
№14 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
9.8 Numurs
9.7 apkalpošana
9.8 Tīrība
8.2 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus savai pludmalei Šarm eš Šeihas kūrortā. Atvērts 2017. gada jūnijā, tas sastāv no galvenās ēkas un trīsstāvu dzīvojamo ēku kompleksa. Ir 2 pieņemšanas. Viesnīca patiks visu vecumu cilvēkiem ar dažādām interesēm un vaļaspriekiem. Ikdienas vakara šovi, dzīvā mūzika, aktīva animācija. Šeit jūs varat atpūsties kopā ar visu ģimeni, ierasties ar lielu kompāniju, pavadīt medusmēnesi.Vairāk →
аватар denizzium
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā bija 3 naktis. Es nepievienoju fotoattē lus, jo zemā k esoš o komentā ru fotoattē li pilnī bā atspoguļ o to, kas un kā . Liela, skaista un kopta teritorija. Kursē š ana uz elektromobiļ u teritorijā , kas audzina, ja nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bija 3 naktis. Es nepievienoju fotoattē lus, jo zemā k esoš o komentā ru fotoattē li pilnī bā atspoguļ o to, kas un kā .
Liela, skaista un kopta teritorija. Kursē š ana uz elektromobiļ u teritorijā , kas audzina, ja nepiecieš ams. Privā ts peldbaseins tikai pieauguš ajiem. Man personī gi ļ oti patika, ka animatori tusē jā s pie baseiniem ar bē rniem un mani nevilka. Pieklā jī gs, draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Neviens neuztraucas ar "draugu", "brā li". Bagā tī gas un daudzveidī gas ē dienkartes. AI ietver piekļ uvi a la cart restorā niem. Plaš s luksusa numurs ar vienā du vannas istabu, apzinī gu uzkopš anu katru dienu. Papildinā ts katru dienu, iekļ auts AI, mini bā rs.
Man personī gi neapmierinā tī bu izraisī ja tikai wi-fi. Š ķ iet, ka tas tur ir, bet tas darbojas ļ oti daudz. Ar avā rijā m un pā rtraukumiem.
Jā , ir daž as nianses no nitpicks sē rijas. Istabā viena no flī zē m uz grī das nedaudz dauzī jā s, pirmais dvielis ko paņ ē mu pē c mazgā š anas izrā dī jā s ar noberztu vietu, š ķ iedras jau bija izklī duš as. Minibā rā dzē rieni tarā pa 0.33 un no alkoholiskā.2 veidu alus un sarkanvī ns un baltvī ns. Pē kš ņ i ziepju traukā beidzā s ziepes.
Kopumā - laba, dā rga, kvalitatī va vip-viesnī ca ar nelieliem trū kumiem.
аватар muzyka.andriy99
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
UZMANĪ BU, NEIET UZ APTIECĪ BU, kas atrodas VIESNĪ CAS PA kreisi! ! ! ! ! Viss, kas viņ iem ir 5, var nopirkt 200 metrus pa 1 dolā ru, muļ ķ i un teikt, ka kur lē tā k - viltojumi. Viesnī cas: atpū tā mies Four Seasons un Rixos, bet izvē lē jā mies Alcazar, lai gan esam ļ oti prasī gi. … Tomēr ▾ UZMANĪ BU, NEIET UZ APTIECĪ BU, kas atrodas VIESNĪ CAS PA kreisi! ! ! ! ! Viss, kas viņ iem ir 5, var nopirkt 200 metrus pa 1 dolā ru, muļ ķ i un teikt, ka kur lē tā k - viltojumi.

Viesnī cas: atpū tā mies Four Seasons un Rixos, bet izvē lē jā mies Alcazar, lai gan esam ļ oti prasī gi. Viesnī ca skaista, tī ra, labi uzturē ta. Vienmē r ņ emam peldvietu, baseins ir slē gts no vē ja un pē c Jū su vē lē š anā s ū deni var uzsildī t lī dz 31. Telpa liela, ē rta, bet vakarā nepietiek apgaismojuma. Ē diens ir labā ks nekā citā s viesnī cā s Ē ģ iptē , bet ar 5 zvaigznē m ir par maz. Ir grū ti noskatī ties, kā katru vakaru pā rliek desmitiem kg tī ģ ergarneļ u un grilē.10 minū tes, nevis 1.5-2 minū tes. maks.

Lai gan ķ emmī š gliemenes, jū ras plaudis un jū ras asaris, kalmā ri un grilē ta vista ir lieliski piemē roti. Alkazaras personā lu jums ir izveidojis personā ls. Ir drū mi, bet pā rsvarā visi dzī vespriecī gi, draudzī gi, atsaucī gi, cepas pareizi, nekad nevelk uz galiņ iem.
Bet tas nenozī mē , ka jums nevajadzē tu pateikties viņ iem par labu darbu. Ierakstī sim un redzē sim rezultā tu. Ē ģ iptieš i dod padomus pat brokastu laikā . Ja jū su istaba ir slikti iztī rī ta vai minibā rs nav papildinā ts, zvaniet menedž erim un viss tiks izdarī ts ā tri, un nesū dzieties vē lā k pā rskatos, jū s varat visu salabot.

Vē los pateikties viesnī cas profesionā lā kajam personā lam. Š is ir ļ oti inteliģ ents pā rskats par telpu nodaļ as vadī tā ju Mohamedu, viesu attiecī bu virsnieku Tanju, kuru varē ja satikt vienmē r un visur no reģ istratū ras lī dz pludmalei un kura vienmē r ir gatava palī dzē t, galvenā restorā na Sherif lī dzš efpavā ru, kurš vienmē r bija. klā t brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. jautrs un draudzī gs ar atpū tniekiem, bet stingrs pret padotajiem, š efpavā ru Sami, kurš japā ņ u restorā nā pie krā na strā dā ja brī numus, un daudziem citiem bā rmeņ iem un viesmī ļ iem.

Mī nusi:
- INTERNETS, KAS NEPASTĀ V, bet daž reiz parā dā s. Mē s jau vairā kus gadus sū dzamies, bet VIŅ Š NAV.
Š ī iemesla dē ļ viesnī ca zaudē daudz viesu un peļ ņ u. Lū dzu atbildī go vadī tā ju nepateikt paldies par labo atsauksmi, bet gan atbildē t uz manu jautā jumu, kā un kad jū s domā jat atrisinā t š o savu problē mu.
- Daudzi viesmī ļ i nē sā maskas uz bā rdas, un vadī tā ji viņ iem neizsaka piezī mes, jo viņ i iztiek bez maskā m, ir ļ oti maz feldš eru.
- ļ oti neprofesionā la apkalpoš ana zivju restorā nā Mahmoud El Hawari vadī bā.
- Sliktas kvalitā tes ē dieni Vidusjū ras restorā nā.
– Nav kvalitatī vu stipro alkoholisko dzē rienu.
- Ļ oti skaļ a mū zika pie baseina.
Mē s ceram, ka jū s uzklausī sit mū su komentā rus.
Es novē lu labklā jī bu STEIGENBERGER ALCAZAR!

UZMANĪ BU, NENĀ K UZ APTIECĪ BU, kas atrodas VIESNĪ CAS PA kreisi! ! ! ! ! Visu, kas viņ iem ir 5, var nopirkt par 200 metriem par 1 dolā ru, mā nī t un teikt, ka kur ir lē tā ki viltojumi.
Par viesnī cu: palikā m Four Seasons un Rixos, bet izvē lē jā mies Alcazar, lai gan esam ļ oti prasī gi. Viesnī ca skaista, tī ra, labi uzturē ta.
Vienmē r ņ emam peldvietu, baseins ir slē gts no vē ja un pē c Jū su vē lē š anā s ū deni var uzsildī t lī dz 31. Telpa liela, ē rta, bet vakarā nepietiek apgaismojuma. Ē diens ir labā ks nekā citā s viesnī cā s Ē ģ iptē , bet ar 5 zvaigznē m ir par maz. Ir grū ti noskatī ties, kā katru vakaru pā rliek desmitiem kg tī ģ ergarneļ u un grilē.10 minū tes, nevis 1.5-2 minū tes. maks.
Lai gan ķ emmī š gliemenes, jū ras plaudis un jū ras asaris, kalmā ri un grilē ta vista ir lieliski piemē roti. Noskaņ u Alkazarā jums rada personā ls. Ir drū mi, bet lielā koties visi dzī vespriecī gi, draudzī gi, atsaucī gi, pareizi joko, nekad nedod dzeramnaudu. Bet tas nenozī mē , ka jums nevajadzē tu pateikties viņ iem par labu darbu. Ierakstī sim un redzē sim rezultā tu. Ē ģ iptieš i dod padomus pat brokastu laikā . Ja jū su istaba ir slikti iztī rī ta vai minibā rs nav papildinā ts, zvaniet menedž erim un viss tiks izdarī ts ā tri, un nesū dzieties vē lā k pā rskatos, jū s varat visu salabot.
Vē los pateikties viesnī cas profesionā lā kajam personā lam. Š is ir ļ oti inteliģ ents, atsaucī gs telpu nodaļ as vadī tā js Mohameds, viesu attiecī bu virsnieks Tanya, kuru vienmē r un visur var satikt no reģ istratū ras lī dz pludmalei un kurš vienmē r ir gatavs palī dzē t, galvenā restorā na Sherif lī dzš efpavā rs, kurš vienmē r ir klā t. brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s ļ oti jautrs un draudzī gs ar atpū tniekiem, bet stingrs pret padotajiem, š efpavā ru Sami, kurš japā ņ u restorā nā pie krā na strā dā ja brī numus un daudzus citus bā rmeņ us un viesmī ļ us.
Mī nusi:
INTERNETS, KURŠ NEPASTĀ V, bet reizē m parā dā s. Mē s jau vairā kus gadus sū dzamies, bet VIŅ Š NAV. Š ī iemesla dē ļ viesnī ca zaudē daudz viesu un peļ ņ u. Lū dzu atbildī go vadī tā ju nepateikt paldies par labo atsauksmi, bet gan atbildē t uz manu jautā jumu, kā un kad jū s domā jat atrisinā t š o savu problē mu.
- Gandrī z visi viesmī ļ i nē sā maskas uz bā rdas un vadī tā ji viņ iem neizsaka piezī mes, jo viņ i iztiek bez maskā m, sanitā ru ir ļ oti maz.
- ļ oti neprofesionā la apkalpoš ana zivju restorā nā Mahmoud El Hawari vadī bā.
- Sliktas kvalitā tes ē dieni Vidusjū ras restorā nā.
– Nav kvalitatī vu stipro alkoholisko dzē rienu.
- Ļ oti skaļ a mū zika pie baseina.
Mē s ceram, ka jū s uzklausī sit mū su komentā rus.
Es novē lu labklā jī bu STEIGENBERGER ALCAZAR!
аватар Morrison72
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir skaista - daž viet man patika pat vairā k nekā Rixos. Tas ir š eit, lai baudī tu relaksē još as brī vdienas. Mē s devā mies apmeklē t Albatros - viss ir tik gaiš s un trokš ņ ains, salī dzinot ar Alcazar) Trī s lieli peldbaseini, visi apsildā mi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir skaista - daž viet man patika pat vairā k nekā Rixos. Tas ir š eit, lai baudī tu relaksē još as brī vdienas. Mē s devā mies apmeklē t Albatros - viss ir tik gaiš s un trokš ņ ains, salī dzinot ar Alcazar)
Trī s lieli peldbaseini, visi apsildā mi. Mazs bē rns, parasti ir temperatū ra - 36, iespē jams)
5 a la carte restorā ni, tā pē c ē dienam nebija laika garlaikoties. Grilē tas garneles katru dienu. Katru dienu grilē tas zivis. Kopumā virtuvē ir vairā k zivju. Mini bā rs numurā ir bezmaksas. Piestā tne ir patieš ā m ļ oti garš , lī dz jū s stopojaties lī dz peldvietai)), bet jū s varat gaidī t automaš ī nu. Tā pē c man pat nav komentā ru.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca brī niš ķ ī ga, viss jauns, nav par ko sū dzē ties, personā ls uzvedā s ideā li, ē dieni ļ oti garš ī gi, daudz daž ā dī ba. Viesnī ca man ļ oti patika. Ir viens mī nuss, animā cija tikai nulle, pieauguš ajiem š ajā ziņ ā viss ir ļ oti ļ oti slikti, ē ģ iptieš u animatori nemaz necenš as, izrā des kaut kā nesaprotamas, viena sieviete dejoja vē derdeju, viņ a dejoja normā li, bet š is nav izrā de, kurā piedalā s viens cilvē ks. … Tomēr ▾ Viesnī ca brī niš ķ ī ga, viss jauns, nav par ko sū dzē ties, personā ls uzvedā s ideā li, ē dieni ļ oti garš ī gi, daudz daž ā dī ba. Viesnī ca man ļ oti patika. Ir viens mī nuss, animā cija tikai nulle, pieauguš ajiem š ajā ziņ ā viss ir ļ oti ļ oti slikti, ē ģ iptieš u animatori nemaz necenš as, izrā des kaut kā nesaprotamas, viena sieviete dejoja vē derdeju, viņ a dejoja normā li, bet š is nav izrā de, kurā piedalā s viens cilvē ks. Viens krievu zē ns no animatoriem tikai mē ģ inā ja, bet viņ am nebija iemaņ u. Manai ģ imenei animā cija nav svarī ga, bet man tā ir svarī ga, es piegā ju pie animatoriem un jautā ju, kā pē c nav aerobikas, uz ko viņ i atbildē ja, ka viņ i to var darī t speciā li man, ka viņ i to nedara, jo tur nav cilvē ku, kas to vē las, tā nav taisnī ba, bija . Pludmale ir burvī ga, tu tikai pieej pie baseina, uzreiz pieskrien pie tevis un nes 2 dvieļ us, vienu sauļ oš anā s krē slam, otru zem galvas, t. i. apkalpoš ana ir eleganta.
аватар Olegbundas
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kumā š ai viesnī cai ir trū kumi, tač u tos var saukt tikai par trū kumiem salī dzinā jumā ar Dubaijas vai Turcijas augstā kā s klases viesnī cā m. Un uz Ē ģ iptes viesnī cu fona ir tikai plusi. Ikdienā garneles, sieri, mango svaigas sulas, labi audzinā ts personā ls - nav pazī stama no personā la tā dā stilā : - "hei draugs kā dila" un viņ i nelū dz dzeramnaudu. … Tomēr ▾ Sā kumā š ai viesnī cai ir trū kumi, tač u tos var saukt tikai par trū kumiem salī dzinā jumā ar Dubaijas vai Turcijas augstā kā s klases viesnī cā m.
Un uz Ē ģ iptes viesnī cu fona ir tikai plusi. Ikdienā garneles, sieri, mango svaigas sulas, labi audzinā ts personā ls - nav pazī stama no personā la tā dā stilā : - "hei draugs kā dila" un viņ i nelū dz dzeramnaudu. Lielais teniss, sauna, spa, mini futbols, viss ir bez maksas, iekļ auts.
Ieieš ana jū rā ir tikai caur pontonu, lī dz tam ir gandrī z kilometrs, un piekrastes tuvumā nav jū ras, viļ ņ u. Nav paredzē ts jū ras mī ļ otā jiem), ir daudz baseinu. Tas ir nopietns mī nuss, bet Nabkas lī cī tas ir gandrī z visur, un paš ā Š armā , tuvā k vecpilsē tai, kur ieeja jū rā ir tuvā k, nav labu viesnī cu. Tajā s paš ā s divā s Rixos viesnī cā s viena un tā pati problē ma - jo tā s atrodas netā lu uz Nabq
Labā k par š o viesnī cu Ē ģ iptē , manuprā t, tikai Rixos Premium Seagate, tur viss kaut kā lielā ks, ar to varu salī dzinā t.
Alkohols ir galvenais trū kums salī dzinā jumā ar Rixos. Ja Rixos var dzert 12 vai 18 gadus vecu stilī gā ko zī molu viskiju, Sheridans un Baileys liķ ierus un viss ir bez maksas, tad š eit ne tikai elite, tikai importa alkohols netiks liets par brī vu. Tikai vietē jais, bet tā ds, protams, nav, lai gan pē c ē ģ iptieš u standartiem tiek uzskatī ts par labu. No 150-200 gramiem ruma visu nakti biju sauss, it kā puslitru bū tu izdzē ris : )).
Pā rē jie trū kumi ir relatī vi, ne visiem svarī gi:
- pā rtraukums daž ā s viesnī cas vietā s ar Wi-Fi autorizā ciju (bet tas joprojā m ir atkarī gs no tā lruņ a),
- ē diens, kā jau teicu, izcils, bet augļ i bija negatavi, izņ emot vī nogas un ā bolus, no augļ iem neko neē da, bet varbū t tā pē c, ka ir ziema un nesezona. . . centrā lajā restorā nā cepti steiki tā , labā k pusdienot alacarte restorā nos, tur garš o labā k.
- automaš ī nas brauc ik pē c 15 minū tē m, jū s negaidī sit (Rixos ik pē c 2 minū tē m, karstumā tā s negā ja kā jā m),
- nav tā da ū dens atrakciju parka kā Rixos (un tas ir ar ekstrē miem slidkalniņ iem un bez rindā m),
- bē rnu istaba š eit ir maza un nož ē lojama.
Plusi:
- jaunā ka viesnī ca, numuriņ i, modernā ks dizains, Rixos daž as ē kas ir nedaudz nobruž ā tas, te viss jauns.
- tieš ā m ir jē ga vakaros š eit apmeklē t a la carte restorā nus, nevis vakariņ ot centrā lajā restorā nā . Ē dieni ir garš ī gā ki, ekskluzī vā ki, nevis stulbi atnes tos paš us ē dienus no centrā lā restorā na, tos nedaudz izpuš ķ ojot. bija Rixos, kad apmeklē jā m vienu no alacarte restorā niem. Tikai esiet uzmanī gi, pā rbaudiet š ajos restorā nos vai par atseviš ķ iem ē dieniem nav jā piemaksā , pretē jā gadī jumā es muļ ķ ī gi pasū tī ju omā ru (izrā dī jā s, ka omā rs ir omā rs) salā tos ar ananā siem, man bija jā piemaksā.20 USD, kas bū tī bā ir lē ts, bet tomē r nepatī kams pā rsteigums, ī paš i ņ emot vē rā , ka š ī s jū ras veltes š eit jau pā rē das par velti. Un jū s vienkā rš i nevarat atpū sties - jums ir jā domā , ko pasū tī t, nevis viss iekļ auts. Bet š ī ir Ē ģ ipte, jū s nevarat pilnī bā atpū sties pat š ā dā viesnī cā...
- š eit viss ir kluss un mierī gs, amfiteā tris ar kustī bā m un mū ziku viesnī cas malā , lai netraucē iemī tniekiem, un nav trokš ņ oš ana un diskotē ka pie baseina kā citā s viesnī cā s pie iemī tnieku numuriņ iem.
Apmeklē jā m SPA - viss ļ oti stilī gi, pilnī gi jauns, moderns dizains, 3 lielas dž akuzi, 2 pirtis un viena romieš u tvaika pirts. Tiesa, tie silda ļ oti vā ji, tvaika pirti ī paš i neņ emsi, drī zā k tī ri atpū tai.
Tenisa korti un futbola laukums vienmē r ir bez maksas - spē lē jiet bez maksas, cik vē laties, bet, kad saule noriet, jums ir jā piemaksā par apgaismojumu, un Ē ģ iptē saule riet ļ oti agri.
Lai bū tu pilnī gi objektī vi, jā ņ em vē rā , ka š o divu viesnī cu izmaksu atš ķ irī ba ir aptuveni 400 USD par iknedē ļ as atvaļ inā jumu par labu Alcazar. Vismaz tagad tā ir.
Un vē l viena svarī ga piezī me - viņ i š eit nepraktizē moskī tu tī klu uzstā dī š anu uz logiem, š ķ iet, ka tas ir sī kums, bet naktī viņ i tā pē c negulē ja normā li. Tas drī zā k attiecas uz tiem, kurus "mī l" odi. Manai sievai viņ i netraucē ja, bet sakoda mani un bē rnu, no kā viņ š slikti gulē ja un pamodinā ja mū s. Fumigators tika atvests, bet tas piepilda istabu ar ne pā rā k patī kamu smaku un vē l nakts vidū ir jā vē dina istaba, tā pē c vienmē r ielidoja vē l pā ris jauni odi, tad ieslē dz gaismu un meklē , kur viņ us var nogalinā t, pē c tam jau grū ti nakts vidū aizmigt. No rī ta tu pamosties noguris. Viesnī ca ir iztē rē jusi miljonus izskatam un ē rtī bā m, bet š ā ds trū kums neļ auj tū ristam labi izgulē ties, kur pietiekami gulē t, ja ne atvaļ inā jumā ?
Tā tad, ja izvē laties starp š ī m viesnī cā m un neesat dā rgā alkohola pazinē js, jums nebū s lī dzi bē rni 4-5 gadus veci un vecā ki, tad neredzu iemeslu pā rmaksā t par Rixos Premium Seagate, varat izvē lē ties š o
аватар Alla759960
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums ieteica š ī viesnī ca, tā pē c nolē mā m š eit ierasties. Norē ķ ins noritē ja labi, nebija jā gaida. Istabā viss bija kā rtī bā , tika uzkopts katru dienu. Ē diens ļ oti labs, piemē rots gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. … Tomēr ▾ Mums ieteica š ī viesnī ca, tā pē c nolē mā m š eit ierasties. Norē ķ ins noritē ja labi, nebija jā gaida. Istabā viss bija kā rtī bā , tika uzkopts katru dienu. Ē diens ļ oti labs, piemē rots gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Jums vienkā rš i jā nā k un jā atpū š as.
аватар Zlata.aborina
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, apkalpoš ana augstā kā lī menī , dzē rieni tiek nē sā ti pat pie baseina, glā zes noslaucī tas. Ē diens galvenajā restorā nā ir izcils, daudz jū ras velš u un zivju, daž ā das svaigas sulas, viesmī ļ u apkalpoš ana ir lieliska. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, apkalpoš ana augstā kā lī menī , dzē rieni tiek nē sā ti pat pie baseina, glā zes noslaucī tas. Ē diens galvenajā restorā nā ir izcils, daudz jū ras velš u un zivju, daž ā das svaigas sulas, viesmī ļ u apkalpoš ana ir lieliska. Bijā m ar 9 gadī gu meitu un kaut kā uzreiz neapmeklē jā m bē rnistabu, bet pē c tam, kad aizvedu meitu pie animatoriem, viņ a negribē ja no turienes iet prom, kad aizgā jā m, meita raudā ja pē c animatoriem. meitenes (Katja, Alena, Lilija).
Es nevaru aizmirst a la carte restorā nus, ī paš i Vidusjū ras virtuvi, tas ir kaut kas garš ī gā ks par vā rī tā m jū ras veltē m, mē s ar vī ru neesam mē ģ inā juš i. Iekļ uvā m vē jainajā sezonā un no pontona nebija iespē jams peldē t, bet peldē jā m no krasta, ļ oti tī ra un skaista pludmale. Pie baseiniem ē rti sauļ oš anā s krē sli, ir Relax baseins bez bē rniem. Forš a ū dens aerobikas programma Darijas vadī bā !
Viesnī cas reģ istratū ra ir ļ oti skaista, viss marmors, skaistas mē beles.
Viesnī cas kontingents ir eiropieš i, š eit nedzirdē siet lā stus un neredzē siet neadekvā tu uzvedī bu.
Vakara programma ir interesanta, bet es to nesauktu par daudzveidī gu, jo viesnī ca ir vē rsta uz Relaksā ciju.
Man patika viss, es neatceros nevienu mī nusu, izņ emot vē ju, bet š ī ir sezona un mē s zinā jā m, ka tas ir iespē jams!
аватар rytdub2e
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauna eleganta viesnī ca, kas paredzē ta inteliģ entai sabiedrī bai. Viss ir lī menī . Ē diens daudzveidī gs, katrai gaumei: zivis, jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i, visa veida gaļ a, svaigas sulas. Mango sula, zemeņ u, apelsī nu, gvajaves. … Tomēr ▾ Jauna eleganta viesnī ca, kas paredzē ta inteliģ entai sabiedrī bai. Viss ir lī menī . Ē diens daudzveidī gs, katrai gaumei: zivis, jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i, visa veida gaļ a, svaigas sulas. Mango sula, zemeņ u, apelsī nu, gvajaves. A la carte restorā ni nav slavē jami. Baseini ir lieli, ir atseviš ķ i pieauguš ajiem un bē rniem. Kuš ete - dziesma: ā da uz putuplasta gumijas. Minibā rs ir piepildī ts ar ū deni, alu, sulā m, daž ā diem Pepsi, Sprite u. c. , cepumiem, č ipsiem, riekstiem, vafelē m, tē ju-kafiju-krē jumu. Pludmale smilš aina, no krasta ir maza, lai peldē tu, bet var, č ī bas labā kas. Pierce, brauc maš ī nas, ir zivis, maskas nomā bez maksas. Novembrī vē jš netraucē ja, viesnī cas dizains, teritorija - labā kais. Wi-fi istabā vairā k vai mazā k, teritorijā ļ aujas. Tī ri.
аватар Oleg356928
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, lieliska. Tas nav Ē ģ iptes lī menis, bet daudz augstā ks. Ē diens izcils, restorā na ē dieni. Istaba ir tikai uguns. Pludmales mī nuss ir ļ oti garš pontons, bet tas bija tā vē rts. Pludmale milzī ga, koraļ ļ i normā li. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, lieliska. Tas nav Ē ģ iptes lī menis, bet daudz augstā ks. Ē diens izcils, restorā na ē dieni. Istaba ir tikai uguns. Pludmales mī nuss ir ļ oti garš pontons, bet tas bija tā vē rts. Pludmale milzī ga, koraļ ļ i normā li. Animā cija š ajā viesnī cā nav ne par ko, bet bez tā s tur ir labi. Es iesaku š o viesnī cu visiem, un es noteikti tur atgriezī š os.
аватар agent_borabora
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viena no jaunā kajā m augstā kā s klases viesnī cā m. Teritorija ir plaš s parks, labiekā rtota. Visi baseini ir apsildā mi. Wifi visā teritorijā ir bezmaksas. Animā cija aktī va. Numuros gludeklis pē c pieprasī juma bez maksas. Pludmale ir plaš a, smiltis ar maziem asiem oļ iem. … Tomēr ▾ Viena no jaunā kajā m augstā kā s klases viesnī cā m. Teritorija ir plaš s parks, labiekā rtota. Visi baseini ir apsildā mi. Wifi visā teritorijā ir bezmaksas. Animā cija aktī va.
Numuros gludeklis pē c pieprasī juma bez maksas.
Pludmale ir plaš a, smiltis ar maziem asiem oļ iem. Sauļ oš anā s krē sli / saulessargi atrodas attā lumā viens no otra. Kuiļ i par brī vu. Mē ness riets no krasta tikai uz plikas dabī gā akmens plā tnes. Peldē š anai tikai pontons 543 m.
Viesnī ca vispā r nenodroš ina importē to alkoholu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Anastasia2479
Joprojām interesē agrā reģistrēšanās un vēlā izrakstīšanās .. vai jūs maksājāt papildus?
6 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен рядом с собственным пляжем на курорте Шарм эль Шейх. Открыт в июне 2017 г., состоит из основного здания и комплекса трёхэтажных жилых корпусов. Имеет 2 рецепции. Отель придётся по душе людям самых разных возрастов с самыми разными интересами и увлечениями. Ежедневные вечерние шоу, живая музыка, активная анимация. Здесь можно отдохнуть всей семьей, приехать большой компанией, провести медовый месяц.

Atrašanās vieta Отель находится в 17 км от международного аэропорта Шарм-эль-Шейх в районе Nabq Bay.
Pludmales apraksts Собственный пляж площадью 3 000 кв.м, длина пляжной полосы — 300 м, ширина пляжной полосы — 100 м, кабаны (платно), пляжные полотенца (в номере), рекомендуется специальная обувь.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, WI-FI — бесплатно по всей территории отеля и в номерах (ограниченная скорость), высокоскоростной интернет — платно, конференц-зал на 500 мест (театр) с возможностью сепарации на два помещения, утюг / гладильная доска (по запросу, бесплатно), услуга такси (платно), заказ еды и напитков в номер (платно), кальян (платно), магазины, 3 основных бассейна (подогрев в зимний период), бассейн возле SPA центра (подогрев в зимний период), 23 бассейна возле номеров категорий Swim Up (подогрев в зимний период).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна в центральной зоне отеля (подогрев в зимний период), 2 детских бассейна при детских клубах (подогрев в зимний период), 2 детских клуба: с 4 до 10 лет и с 10 до 14 лет. В детских клубах установлены камеры для on-line слежения родителями за пребыванием детей, через телевизор в номере.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, амфитеатр, бочче, водное поло, дартс, пляжный волейбол, мини-футбол, бильярд — бесплатно для all, дайвинг центр (платно), 2 теннисных корта (аренда корта в дневное время со своим оборудованием — бесплатно), прокат оборудования, освещение — платно, многофункциональная спортивная площадка — бесплатно, тренажерный зал — бесплатно (в SPA центре, с 16 лет), джакузи: бесплатно для all. Ежедневные вечерние шоу, живая музыка, активная анимация.
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 610 номеров.

Istabās

Кондиционер, телефон, сейф, телевизор LCD, спутниковое ТВ (есть русскоязычные каналы), Wi-Fi — базовый доступ (бесплатно), бутилированная вода (пополнение ежедневно, бесплатно), мини бар — заполнен (бесплатно для All), уголок чай / кофе (пополнение бесплатно), ванная комната с душем, ванной и биде, фен, туалетные принадлежности, косметическое зеркало, халат / тапочки (только для взрослых), терраса / балкон, room service: платно.

Adrese Nabq Bay, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: +20 69 3710950
Tīmekļa vietne: Steigenberger Alcazar
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.