Otro reizi viesnīcā

Rakstīts: 6 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 februāris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Es nezinu, kā pē c cilvē ki raksta sliktas atsauksmes par viesnī cu. . š ī ir mana otrā reize š ajā viesnī cā un varbū t es vē l atbraukš u. Teritorija ļ oti zaļ a, viss aprakts ziedos. Faktiski teritorijas turpinā jums ir Soho laukums ar visu tā izklaidi un skaistumu. Galvenais apsildā mais baseins ir +++ ziemas brī vdienā m.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad nemaz nav skaidrs, kuri ir tie cilvē ki, kuriem ē diens nepatika? Vai jū s ē dat tikai krabjus, omā rus, austeres? Es pievienoju fotoattē lu ar krabjiem un zivī m, ko viņ i dā vina š ajā viesnī cā . Kalmā ri vienā vai otrā veidā bija gandrī z katru dienu. Gaļ a, svaigi dā rzeņ i un augļ i - kaudzē m. Par daž iem dolā riem var nopirkt zemenes un mango. Pie baseina viņ i dod ļ oti garš ī gu trī s veidu saldē jumu. Arī dzē rienam viss kā rtī bā , kā jau man. Ļ oti garš ī gs alus un vī ns. Nu, kokteiļ i ir kā visur citur, starp citu, uz iepakotā m sulā m nevis yuppie. Š eit var piedē vē t vē l vienu + tas ir Sierra bā rs Soho. Tur bā rmenis mums pagatavoja gardus alkoholiskos zemeņ u kokteiļ us ar krē jumu. Bā rs pludmalē arī lielisks, ir ko ē st: sviestmaizes ar tunci, vistu, hotdogi, kartupeļ i, saldē jums, kafijas normas, dzē riens.
Par gida darbu ir sliktas atsauksmes. Š eit es nezinu. Tas nav vienā ds visiem. Man bija pieredze, iegā dā joties ceļ ojumu ar jahtu jū rā internetā . Jā , divreiz lē tā ks, bet sarū sē jusi netī ra sile, solī di arā bi un viņ u mī ļ ie kliedzoš ie bē rni no visas sirds - tā da izklaide. . .

Noteikti ir daž i mī nusi. Viesnī cā ir savi noteikumi. Reģ istrē jas pulksten 14.00, rokassprā dzes dod pulksten 12, pē c brokastī m. Ieradā mies seš os no rī ta, tā pē c samaksā jā m 20 dolā rus par 1 istabu un aizmigā m tur ar visu kompā niju.
Un mums bija istabiņ a ar skatu uz Soho un jū ru (viesnī cā ir tikai 2 tā di numuriņ i, cik saprotu, jo otrā lī nija), bet Wi-Fi istabā nebija. Jā , cipari ir nedaudz veci, bet kā da cita lū pu krā sā bija brilles. Tā tad ir plusi un mī nusi. Starp citu, viesnī cas cena nav ī paš i augsta! ! Bet es neesmu no tiem, kas ies un meklē s kaut ko sarū sē juš u un salū zuš u. Dzī ve ir jā svin atvaļ inā jumā , nevis sarež ģ ī ti. It ī paš i, ja apkā rt ir tā ds skaistums, tik skaists un bagā ts rifs.
Lai jaukas brī vdienas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu