Amphoras Beach 5*– Atsauksmes

304
Novērtējums 7.610
№29 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.5 Numurs
7.9 apkalpošana
7.5 Tīrība
8.1 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Om El Sidas pirmajā piekrastē. No šejienes paveras lielisks skats uz Sarkano jūru. Viesnīca ir piemērota ģimenes vai jauniešu atpūtai, kā arī romantiskam ceļojumam.Vairāk →
аватар kurlatovagela
 •  apceļots 6 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vakarā ierados š ajā viesnī cā kopā ar savu 17 gadus veco meitu. Pasū tī jā m parasto standartu divatā , iedevā m divistabu kotedž u, ar virtuvi ar lielu ledusskapi un strā dā još u El. plī ts. Sā kumā nospriedā m, ka kaut kas ir sajaukts, izrā dī jā s, ka nav, kas bija par brī vu, tad iedeva. … Tomēr ▾ Vakarā ierados š ajā viesnī cā kopā ar savu 17 gadus veco meitu. Pasū tī jā m parasto standartu divatā , iedevā m divistabu kotedž u, ar virtuvi ar lielu ledusskapi un strā dā još u El. plī ts. Sā kumā nospriedā m, ka kaut kas ir sajaukts, izrā dī jā s, ka nav, kas bija par brī vu, tad iedeva. Istaba ir veca, man nepatī k vā rds "noguris", vienkā rš i ir vecs un nepiecieš ams remonts. Bet mums patika tas, ka daž ā dā s istabā s ir divas divguļ amā s gultas. Viss darbojā s, un kondicionieri, un televizors, vairā ki krievu kanā li, duš a bez pā rtraukuma. Tī rī ja katru dienu, bet veļ a netika mainī ta. Tas ir labi, es arī nemainu mā ju katru dienu. Personā ls ir draudzī gs, smaidī gs, mierī gs, lai gan viņ i ne pā rā k labi zina krievu valodu. Tagad par uzturu. Kā pē c rakstī t muļ ķ ī bas "tu nepaliksi izsalcis". Vai jū s zinā t vē l kā das frā zes? Vai arī tu mā jā s ē d melnos ikrus???! ! . Ē diens ir vienkā rš i super garš ī gs. Ļ oti daudzveidī ga, vista, zivs, gaļ a, piecā s variā cijā s.
Dā rzeņ i ir daž ā di, bet kā di deserti !!!! ! Pie ieejas ir cepeš krā sns, tur ir tik smuki! Viens pā rsteidza - maz augļ u. Bet mē s nedevā mies pē c augļ iem. Mē s nonā kam pie vissvarī gā kā . Jū ra. Nekur š ito neesmu redzē jis. Caurspī dī gs, zili zaļ š . Kā das skaistas zivis un zivis, nebaidieties no cilvē ka, peldieties tuvumā vai sā ciet spē lē t lī dzi. Koraļ ļ i ir krā š ņ i un krā saini. Piestā tne nepatika. Koka pakā pieni, jau sapuvuš i, apsū nojuš i. Tas nekavē joties jā labo, pretē jā gadī jumā jū s varat salauzt kā ju. Dziļ i, 20 metri, kas baidā s no ū dens vai peld trijniekā , labā k sē dē t pie krasta. Ļ oti biež i sarkanais karogs, peldē š ana ir aizliegta, bet vakarā jū ra norimst. Es nevaru noteikti ieteikt š o viesnī cu. Un es neesmu pā rliecinā ts, ka š eit vē l atgriezī š os. Ko es gribē ju redzē t, es redzē ju. Izlem tu.
аватар Serguei2007
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š is ir mū su ceturtais š ī s lieliskā s viesnī cas apmeklē jums pē dē jo 3 gadu laikā. 2023. gada martā mē s atkal atpū tā mies 20 dienas Š arm eš Š eihā , viesnī cā Amphoras Beach 5 *. Kopā atpū ta diviem saskaņ ā ar sistē mu All Inclusive mums izmaksā ja tikai 150 tū kstoš us rubļ u (maksā jumu brī dī ). … Tomēr ▾ Š is ir mū su ceturtais š ī s lieliskā s viesnī cas apmeklē jums pē dē jo 3 gadu laikā.

2023. gada martā mē s atkal atpū tā mies 20 dienas Š arm eš Š eihā , viesnī cā Amphoras Beach 5 *. Kopā atpū ta diviem saskaņ ā ar sistē mu All Inclusive mums izmaksā ja tikai 150 tū kstoš us rubļ u (maksā jumu brī dī ). Pē c Š arm eš Š eihas uz nedē ļ u lidojā m uz Stambulu, bet pē c tam atgriezā mies Maskavā

- Regulā rie lidojumi - 514 USD (38330 rubļ i)
- 2-vietī ga izmitinā š ana 20 dienas All Inclusive 5 * viesnī cā - 1289 USD (10.400 rubļ i)
- Privā ts transfē rs uz Š armas lidostu - 12 USD (930 RUB)
- ceļ ojumu apdroš inā š ana uz mē nesi diviem - 6490 rubļ i

KOPĀ.147 000 RUB

Aviobiļ etes regulā rajiem reisiem tika iegā dā tas pā rdoš anā no Pegasus Airlines. Faktiskais lidojuma laiks marš rutā DME-SAW bija 4 stundas, marš rutā SAW-SSH - 2.5 stundas. Docking Stambulā Sabihā - 2 stundas. Pā rsē š anā s laikā bagā ž a nav jā ņ em, ja esat rezervē jis lidojumus ar vienu un to paš u PNR rezervā cijas numuru

VIESNĪ CAS REZERVĒ Š ANA

Mē s rezervē jā m viesnī cas numuru oficiā lajā Amphoras Beach 5 * vietnē.
Pē c vienoš anā s ar viesnī cu viņ i maksā ja par rezervā ciju reģ istrē š anā s brī dī . Cena vietnē ir noteikta ASV dolā ros. Bet var maksā t arī eiro. Iespē jama bezmaksas atcelš ana

Veicot rezervā ciju tieš saistē ā rpus vietnes, jū s varat saņ emt reklā mas kodu ar 10–15% atlaidi. Un iegū tā cena bija zemā ka nekā apkopotā jiem un tū risma operatoriem. Galī gā s izmaksas par divvietī ga standarta numura rezervē š anu dienā saskaņ ā ar sistē mu All Inclusive bija 66 USD ar visiem nodokļ iem

Vietnē rezervē jā m lē tā ko divvietī go numuru Standard Garden View, bet tikā m jauninā ti uz Superior Pool View (rezervā cijas nosacī jumu ekrā nu skatiet mā jaslapas apskata pielikumā ). Par agru reģ istrē š anos ir jā maksā atseviš ķ i, atkarī bā no pieejamī bas. Kā bonusu no viesnī cas saņ ē mā m bezmaksas sagaidī š anu no viesnī cas no Š arm eš Š eihas lidostas.
Rezervē jot viesnī cu ilgā k par 9 dienā m, tika nodroš inā ts individuā ls bezmaksas transfē rs (rezervā cijas nosacī jumu ekrā nu skatī t mā jaslapā atsauksmes pielikumā )

Viesnī cā ir 2 č etrzvaigž ņ u satelī tviesnī cas ar labu apkalpoš anu un ē dinā š anu, kā arī zemā kā m izmitinā š anas cenā m. Tā dā paš ā veidā , kā aprakstī ts iepriekš , varat rezervē t numurus š ajā s viesnī cā s.

Jā piebilst, ka marts Š armā joprojā m ir klusā sezona. Sezonas laikā viesnī cu cenu politika var bū tiski mainī ties. No aprī ļ a lī dz novembrim cenas viesnī cu rezervā cijā m ievē rojami pieaug. Turklā t no piektdienas lī dz svē tdienai biež i var novē rot cenu lē cienu, kas ir saistī ts ar pilsē tas vietē jo iedzī votā ju ieraš anos atvaļ inā jumā kū rortā.

ATPŪ TA VIESNĪ CĀ

Mums laikam paveicā s, ka viesnī ca bija par 60% pilna. Un lielā kā daļ a no tiem ir tū risti no Itā lijas. Krievvalodī go tū ristu bija maz. Mū su pē dē jā s sacī kstes bija izpā rdotas. Tā pē c pludmalē , restorā nos, bā ros bija maz cilvē ku.
Ē diens š eit bija lielisks kā vienmē r. Pastā vī gi zivis, liellopu gaļ a, jū ras veltes, pā rsteidzoš i deserti. Galu galā viņ i jau pā rtrauca rijī bu (skatiet fotoattē lu pā rskatī š anai)

Dzī vojā m 4. zonas ē kā pē c tā s renovā cijas. Man patika atjaunotā istaba pē c Superior Pool View renovā cijas, viss ir jauns un santehnika un mē beles. Mums bija istaba ar skatu uz baseinu un centrā lo zonu (skatiet pielikumā pievienoto shē mu). Ja jū s nesaņ ē mā t atjauninā tu numuru, jums nevajadzē tu satraukties. Visi standarta viesnī cas numuriņ i, kas nav atjaunoti, pē c kosmē tiskā remonta ir labā stā voklī.

??? ? VIDEO ATSAUKSMES PAR DAŽ Ā DU VIESNĪ CU ISTABU VEIDU

? ? Atjauninā ts "Superior" klases numurs ar skatu uz baseinu - https://youtu. be/jf8ok0KmeQs
? ? Pā rskats par Standard Pool View numuriem (1. un 2. stā vs) - https://youtu. be/c_DYL24QhxQ
? ? Pā rskats par Standard Sea View numuriem (plkst. 4:49) un Family Superior 2+2 Pool View istabu (plkst. 1:14) - https://youtu. be/4XewZc5WuRU

Viesnī cā ir lielisks ā trgaitas internets, gandrī z visā teritorijā , istabā s (ne visos), pludmalē , bā ros, baseinos. Ir pieejami Whatsapp, Viber uc zvani.
Atjauninā tajos numuros ir moderni Android televizori, jū s varat skatī ties krievu kanā lus, video un filmas bez bremzē m no youtube, Netflix. Tā pē c SIM karti nepirkā m, kā iepriekš ē jā s sacī kstē s. Ja nepiecieš ams, to var iegā dā ties netā lu, Il Merkato, oficiā lajos Vodafone, Orange, Etisalat tirdzniecī bas birojos. Pē rkot, jums ir nepiecieš ama pase (skatiet atraš anā s vietas diagrammu fotoattē lu sadaļ ā apskatam)

Pludmalē internets nav pieejams visur, tikai zonā s. atrodas augstā vietā . Jū ra š ogad martā bija ļ oti silta, salī dzinot ar mū su iepriekš ē jiem apmeklē jumiem. Pie ieejas jū ra uzmundrina, bet pie tā s ā tri pierod. Peldē š anai martā labā k izmantot kreklu vai hidrotē rpu. Ū dens temperatū ra 22-24 grā di. Peldē jā mies jū rā gandrī z katru dienu

? ? APSKATS. Sarkanā jū ra un tā s iemī tnieki - https://clck. ru/349Pf8

Viesnī ca Amphoras 5 * ir pilnī bā norobež ota no satelī tviesnī cas Blu Amphoras 4 *. Vā rti tika sametinā ti un pludmalē uzstā dī ts demarkā cijas ž ogs.
Tagad viesnī ca ir kļ uvusi nepieejama Blu Amphoras 4* (1. lī nija) un Aqua Amphoras 4* (2. lī nija) viesiem. Iespē jams, tas arī veicinā ja pludmales un baseinu izkrauš anu no š o viesnī cu tū ristiem. Visu brī vdienu laiku pludmalē un baseinos bija daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu

Ja plā nojat apceļ ot kū rortu, apmeklē t Veco tirgu, Soho laukumu, Farsha pludmali vai citus apskates objektus, iesaku izmantot InDrive taksometru un transfē ra aplikā ciju. Cenas ir vairā kas reizes zemā kas nekā taksometriem uz ielas. InDrive automaš ī nas ī paš umā neiebrauc. Par braucienu izdevī gā k ir maksā t mā rciņ ā s. Valū tu var mainī t bankomā tā pa kreisi pie ieejas viesnī cā . Mē s arī mainī jā mies bankomā tos-apmainī tā jos, kas atrodas Il Merkato, Old Market. Valū tas kursi bankomā tos ir ļ oti labi.

? ? APSKATS. Autora ceļ vedis Š arm eš Š eihā - https://clck. en/349aLw

Ja nepiecieš ami medikamenti, tad tuvā kā aptieka, kas pā rdod par valsts cenā m, ir Dr.
Samer aptieka atrodas 10 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas, pirms sasniedzat Il Merkato, Carlton Mall ielā El Fanar. Š eit mē s pastā vī gi pē rkam zā les, medicī nisko kosmē tiku un eļ ļ as (skatiet fotoattē lu apskata pielikumā )

Vairā kas reizes devā mies uz Naama Bay, pasū tot bezmaksas transfē ru uz reģ istratū ru. Pirms sasniedzā m Naama Bay, mē s nolaidā mies, lai apmeklē tu Genena Mall. Š eit atrodas vairā ki zī molu apģ ē rbu un apavu veikali. Visas pā rē jā s Š armas apskates vietas tika apmeklē tas patstā vī gi. Š ī ir grandioza koptu kristieš u baznī ca, Farsha Beach, Shsrm El Sheikh muzejs

Ē ģ iptes tū roperatoram Maro Tours pasū tī jā m transfē ru atpakaļ uz lidostu. Maksa ir 12 USD, viņ i, izejot no viesnī cas, mums brauca ar pilnī gi jaunu minivenu. Priekš apmaksa nav nepiecieš ama. Pā rskaitī jumu var pasū tī t mā jaslapā , pa e-pastu. E-pasts, Whatsapp, Viber

Uzturē š anā s viesnī cā kopumā bija ļ oti patī kama, bija iespē ja palikt uz nenoteiktu laiku.
Neskatoties uz to, ka Š armā plā nojā m uzturē ties 20 dienas, tū ristu vī zu nenopirkā m. Mē s iebraucā m Ē ģ iptē , izmantojot Sinaja zī mogu. Mē s neplā nojā m pamest Sinaju

"Sinaja zī mogs" dod tiesī bas 15 dienas uzturē ties Š arm eš Š eihas - Dahabas - Nuveibas - Tabas kū rorta zonā , kā arī apmeklē t Svē tā s Katrī nas klosteri. Lai ceļ otu uz citā m valsts daļ ā m vai ilgā k uzturē tos valstī , jums jā piesakā s regulā rai tū ristu vī zai.

Mē s izmantojā m informā ciju no Krievijas konsulā ta Ē ģ iptē mā jaslapā "ā rvalstu pilsoņ i, kas vecā ki par 60 gadiem, ja uzturas Ē ģ iptē ilgā k par vī zas derī guma termiņ u, tiek atbrī voti no soda naudas, izbraucot no ARE teritorijas"

Izbraucot no Ē ģ iptes no Š arm eš Š eihas, mē s nemaksā jā m nekā das uzturē š anā s maksas, kas pā rsniedz 15 dienas. Mū su ietaupī jumi 50 $

Atsauce.

? ? Ē ģ iptes tū ristu vī zas izmaksas ir 25 USD.
??
Naudas sods par uzturē š anā s termiņ a pā rsniegš anu tiek maksā ts Ē ģ iptes mā rciņ ā s un ir 1500 le (apmē ram 50 $).
Схема отеля Показаны  корпуса с ремонтом, без ремонта и где заканчивается ремонт Температура воздуха, в подогреваемом бассейне и море в марте
аватар gvs74
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca platī bā liela, patiesī bā arī.4*, bet ir tikai viens apsildā ms baseins, daudz dekoratī vo baseinu, slidkalniņ i remontā , pludmales zonas vairā ki lī meņ i, mols 40 metri, rifs vā jš , zivju nav daudz. Ē diens ir vidē js, ir maz jū ras velš u un augļ u, daudz saldumu un konditorejas izstrā dā jumu. … Tomēr ▾ Viesnī ca platī bā liela, patiesī bā arī.4*, bet ir tikai viens apsildā ms baseins, daudz dekoratī vo baseinu, slidkalniņ i remontā , pludmales zonas vairā ki lī meņ i, mols 40 metri, rifs vā jš , zivju nav daudz.
Ē diens ir vidē js, ir maz jū ras velš u un augļ u, daudz saldumu un konditorejas izstrā dā jumu.
Telpas noguruš as lī dz 3*- lī menim.
Pelē jums un traipi vannas istabā ir visur — un tā ir 20 USD piemaksa reģ istrē š anā s brī dī , ko vispā r ir biedē još i tur iedomā ties.
Norē ķ ins par 50-60%.
Animatori ir aktī vi, neļ auj garlaikoties, ir laukumi un trenaž ieru zā le - bet valsts nav 5*, viss ir noguris.
Droš i vien viesnī ca par "savu" naudu - 1800$ trī s par 10 naktī m, bet, ja zinā tu, tad izvē lē tos citu, kaut arī dā rgā ku.
аватар Allakost1980
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika nopirkta par 5.500 (3 pieauguš ie + 1 bē rns) uz 10 dienā m. Plusi: liela zaļ ā zona; 4 peldbaseini; neliels ū dens parks; plaš s ē dienu klā sts, vairā kas reizes bija jū ras veltes. Lielā kais pluss - jū ra, stacionā rs pontons, saulriets bez koraļ ļ iem. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika nopirkta par 5.500 (3 pieauguš ie + 1 bē rns) uz 10 dienā m.
Plusi:
liela zaļ ā zona;
4 peldbaseini;
neliels ū dens parks;
plaš s ē dienu klā sts, vairā kas reizes bija jū ras veltes.
Lielā kais pluss - jū ra, stacionā rs pontons, saulriets bez koraļ ļ iem.
Ī paš s paldies apkopē jai Minai par daž ā du interesantu figū riņ u veidoš anu no dvieļ iem un godī gumu pret savu darbu.
Personā ls darī ja visu iespē jamo, lai nodroš inā tu mū su ē rtu uzturē š anos, vienmē r pozitī vi un draudzī gi.
No mī nusiem:
vecas telpas, bet daž as jau ir slē gtas remontam;
mē s dzī vojā m pirmajā ē kā , Wi-Fi nedabū jā m, vestibilā un pludmales bā rā un pie 4. nama bija, bet vā jš;
visiem nepietika sauļ oš anā s krē slu, tā pē c agrā k cē lā s un aizņ ē mā s, jo liela daļ a sauļ oš anā s krē slu bija saplī suš i.
Neskatoties uz to visu, pā rē jais bija brī niš ķ ī gs.
аватар wladimir0838
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca sastā v no diviem 4 * un 5 *. Teritorija milzī ga, daudz baseinu, diskotē ka, regulā ra animā cija. Jū s varat staigā t visur, varat izmantot arī bā rus 4 un 5. Tikai ē damzā les ir atseviš ķ as. Viss kā rtī gs, tī rs. … Tomēr ▾ Viesnī ca sastā v no diviem 4 * un 5 *. Teritorija milzī ga, daudz baseinu, diskotē ka, regulā ra animā cija. Jū s varat staigā t visur, varat izmantot arī bā rus 4 un 5. Tikai ē damzā les ir atseviš ķ as. Viss kā rtī gs, tī rs. Č etrā s istabā s nav tikai tē jkannas un kafijas-tē jas, bet tā s tur nav vajadzī gas. Seifs istabā , TV, kondicionieris, ledusskapis protams. Tī rī š ana, regulā ra dvieļ u maiņ a. Pludmales dvieļ us var mainī t jebkurā laikā lī dz 17:00. Wi-Fi tikai ē damistabas zonā . Ē diens ir ok. Atseviš ķ i apbrī nu par konditorejas izstrā dā jumiem un desertiem.
аватар romashka.oms
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par naudu viesnī ca ir vienkā rš i lieliska. Cilvē ki grib maksā t nevis daudz, bet prasa, kā vip viesnī cā s. Jā , tagad tur ir daudz arā bu. Tas ir tā pē c, ka tagad pandē mijas dē ļ Ē ģ iptē ir maz tū ristu no Eiropas, un viesnī cas piesaista vairā k vietē jo iedzī votā ju, lai kaut kā izdzī votu. … Tomēr ▾ Par naudu viesnī ca ir vienkā rš i lieliska.
Cilvē ki grib maksā t nevis daudz, bet prasa, kā vip viesnī cā s.
Jā , tagad tur ir daudz arā bu. Tas ir tā pē c, ka tagad pandē mijas dē ļ Ē ģ iptē ir maz tū ristu no Eiropas, un viesnī cas piesaista vairā k vietē jo iedzī votā ju, lai kaut kā izdzī votu. Turklā t arā bu bē rniem septembrī ir brī vdienas.
Ē diens ir normā ls, daudz dā rzeņ u, sezonas augļ u, vista un zivis katru dienu gatavo savā dā k. Tie, kas vē las, lai omā ri un astoņ kā ji dzertu š ampanieti, var doties uz viesnī cu par 3000 USD nedē ļ ā .
Viesnī cā ir lieliski animatori, kurus pilnī bā izklaidē gan pieauguš ie, gan bē rni. Protams, ieeja jū rā nav gluž i bē rniem, tā pē c viesnī cā ir daudz jaunieš u. Un visi bē rni sē ž pie baseina.
Tiem, kam patī k š ī burvī gā jū ra, vajadzē tu doties uz š o viesnī cu, viesnī cā ir krā š ņ s rifs. Tiem, kam patī k jautra ballī te, jo daudz jaunatnes. Tiem, kam patī k staigā t pa pilsē tu un nesē dē t visu laiku viesnī cā , vecpilsē ta un Nā mas lī cis atrodas 10 minū š u attā lumā . braukt.
Mums tā s bija labā kā s brī vdienas, noteikti atbrauksim š eit vē l!
аватар Elenalenochka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vecā kiem viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Vecā ki bija ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo. Ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs (tostarp jū ras veltes, piemē ram, kalmā ri, daž ā das zivis, garneles, krabji, mī dijas). … Tomēr ▾ Vecā kiem viesnī cu izvē lē jā mies pē c ceļ ojumu aģ enta ieteikuma. Vecā ki bija ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo. Ē diens ir garš ī gs un daudzveidī gs (tostarp jū ras veltes, piemē ram, kalmā ri, daž ā das zivis, garneles, krabji, mī dijas).
Numurs bija ar skatu uz jū ru, tī rs un plaš s. Telpas tika regulā ri uzkoptas, personā ls bija pieklā jī gs un draudzī gs.
Ir divas iespē jas iebraukt jū rā - no pludmales un no mola, kur var redzē t koraļ ļ u rifu un zivis)
No izklaides ir ū dens slidkalniņ i un interesanta animā cija vakarā .
Tikai wi-fi neķ er, bet tā nav problē ma, jo. iepriekš tika nopirkta vietē jā sim karte ar internetu.
Iespaidi no pā rē jiem ir vispozitī vā kie.
аватар office697747
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š armā atpū tos ne pirmo reizi, daudz dzirdē ju par š o viesnī cu, varu teikt vienu, nemaz nenož ē loju, ka izvē lē jos tieš i š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s notika kā parasti 14:00, tikko atnā cu š ajā laikā , aizpildī ju anketu reģ istratū rā un devos uz istabu. … Tomēr ▾ Š armā atpū tos ne pirmo reizi, daudz dzirdē ju par š o viesnī cu, varu teikt vienu, nemaz nenož ē loju, ka izvē lē jos tieš i š o viesnī cu. Reģ istrē š anā s notika kā parasti 14:00, tikko atnā cu š ajā laikā , aizpildī ju anketu reģ istratū rā un devos uz istabu. Istaba bija liela, plaš a un tī ra, gatava mū su ievā kš anai. Ar visu istabā bijā m apmierinā ti. Bet, ja nonā k lī dz apakš ai visiem sī kumiem, piemē ram: durvis ir nobruž ā tas, kur karā jas aizbī dnis, uz balkona durvju stikla ir traips, nav pietiekami daudz gaismas un gaisa kondicionieris rada daudz Ja kā dam ir troksnis, tad jā , jū s pamanī sit visus š os mī nusus, bet patiesī bā tie ir sī kumi, kas nebojā jū su svē tkus.
Ļ oti laba teritorija, vairā ki baseini, viss tī rs, ē rts un sakopts. Katram baseinam ir savs bā rs. Bā rā varat izvē lē ties jebkurus dzē rienus, gan alkoholiskos, gan bezalkoholiskos. Tā pat katram baseinam ir sava atmosfē ra, visur var atrast vietu sev un savam noskaņ ojumam.
Ē dienam: viesnī cā ir daudz ē diena, ko grib, ir makaroni, rī si, kartupeļ i, katru dienu ir gaļ a, grilē tas kotletes, zivis, pat jū ras veltes. Viss ir ļ oti garš ī gi, ī paš s paldies š ī s viesnī cas š efpavā riem. Izsalcis no š ejienes noteikti neatstā si.
Mums ļ oti paveicā s ar mā jas uzkopš anu, mums bija brī niš ķ ī gs puisis vā rdā Hasans. Kurš katru dienu tī rī ja istabu un katru reizi veidoja jaunas figū riņ as no dvieļ iem, viņ a fantā zijas lidojums ir burvī gs, bē rns katru dienu gaidī ja kaut ko jaunu un vienmē r bija sajū smā , tā pat kā mē s, pieauguš ie =) Ī paš s paldies Hasanam !! !
Es arī gribē tu teikt par fotogrā fu š ajā viesnī cā , viņ u sauc Saids. Sazinā jā mies ar viņ u, viņ š mums uztaisī ja fotosesiju. Viņ š ir profesionā lis savā jomā . Viņ š visu izstā stī s, rā dī s, ieliks, rež isē s, uzmundrinā s un uztaisī s forš as, siltas, spilgtas tavas brī vdienu bildes =) no viņ a var arī noī rē t kleitu fotosetam, bildes sanā ca lieliskas. Arī ī paš s paldies Saidam par š ī m mū su atvaļ inā juma atmiņ ā m, kuras viņ š iemū ž inā ja!! !
Liels paldies visam š ī s viesnī cas personā lam! Puiš i, jū s esat lieliski biedri!! !
Es noteikti atgriezī š os š ajā viesnī cā !
аватар anatik7
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies ar ģ imeni, ar bē rniem 2 un 6 gadi, datums no 14. -24.07. 2021. Š ī nav pirmā reize š ajā viesnī cā , atpū tā mies ar vienu bē rnu 2018. gadā un tad bijā m patiesi sajū smā par viesnī cu, tieš i tā pē c izvē lē jā mies to vē lreiz, lai atpū stos ar ģ imeni, ko š oreiz nevar teikt, esam vienkā rš i š ausminā s par to, kas tur tagad notiek! Uzreiz jā saka, ka Ē ģ iptē mē s atpū š amies tikai daž os 5, un mums ir laba pieredze, ir ar ko salī dzinā t, un mē s bijā m š ajā viesnī cā divas reizes, tā pē c es saku. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni, ar bē rniem 2 un 6 gadi, datums no 14. -24.07. 2021. Š ī nav pirmā reize š ajā viesnī cā , atpū tā mies ar vienu bē rnu 2018. gadā un tad bijā m patiesi sajū smā par viesnī cu, tieš i tā pē c izvē lē jā mies to vē lreiz, lai atpū stos ar ģ imeni, ko š oreiz nevar teikt, esam vienkā rš i š ausminā s par to, kas tur tagad notiek! Uzreiz jā saka, ka Ē ģ iptē mē s atpū š amies tikai daž os 5, un mums ir laba pieredze, ir ar ko salī dzinā t, un mē s bijā m š ajā viesnī cā divas reizes, tā pē c es saku...
1. Skaitlis.
Neskatoties uz to, ka rakstī ju vē stuli pirms ceļ ojuma un pē c tam ierodoties, tā kā izvē lē jā mies š o konkrē to viesnī cu un it kā jau regulā ri viesi, prasī jā m kaut kā du labu istabiņ u, viņ i iedeva atslē gu un teica. ka istaba bija izcila - tā bija rupjī ba no viņ u puses, jo iedeva mums tumš u istabu, bez skata, atkā rtoju, ka gaismas tajā praktiski nebija. Pē c tam, kad es aizgā ju jautā t un beidzu strī dē ties ar citu "ahmedo / muhamedu", mums iedeva labā ku istabu, un dienu vē lā k viņ i iedeva lielisku stū ra istabu ar skatu uz jū ru č etrā m personā m, kā jau sā kotnē ji vajadzē ja bū t, un tad paldies mū su krievvalodī gajam pā rstā vim reģ istratū rā . Tā pē c uzreiz tā du numuru nevarē ja iedot? Bija grū ti? ? Neesam pirmo reizi š ajā viesnī cā , un pē dē jo reizi mums uzreiz iedeva labu istabiņ u. . .
2. Ē diens un dzē rieni.
Tas ir krasi pasliktinā jies! Principā viena vista, zivis(piemē ram, heks)un 10dienā s iedeva tikai vienu reizi kā du garš ī gu zosu, nu klau, š is ir 5k! ! Ē dam jā bū t, nu vismaz vairā k vai mazā k daudzveidī gam! Iepriekš ē jā reizē viņ i deva tunci un daž ā das gaļ as.
Pludmalē vairs nepasniedz hamburgerus un kartupeļ us starp ē dienreizē m, kā tas bija agrā k.
Uzvā rī tas kafijas vispā r nav! ! Esmu š okā , liek kaut kā dus lē tus aparā tus, kur nevis kafiju, bet ar ū deni atš ķ aidī tu kakao!
Bē rnu ē dienkartes kā tā das tagad nav, joprojā m ir tie paš i ceptie kartupeļ i vai kā das citas blē ņ as, ja Milupa neņ emtu lī dzi putru - es nezinā tu, ko mans bē rns ē da! Sā lī ta bē rnu gaļ a!
Agrā k bija ļ oti garš ī gs piens, mans 3 gadus vecais bē rns ar prieku izdzē ra 0.5 litrus piena dienā , jo bija patieš ā m garš ī gs, bet tagad tas ir kaut kā skā bs un jaunā kais dē ls to vispā r nedzē ra, atteicā s. Un es to gaidī ju!
7 dienas no 10 nestrā dā ja plazma ar multenē m bē rnu zonā , esmu pā rliecinā ts, ka arī tagad neder, jo vienkā rš i jā maina, nevis jā labo! Mums tas arī bija milzī gs mī nuss, nevarē jā m iesē dinā t 2gadnieku ē st, tā ds vecums.
Istabā mini bā rs kā dreiz bija pilns un uzpildī ts ar sulā m bē rniem, iepakots, garš ī gs, bez maksas - tagad tā vairs nav!
3. Lifts uz baseiniem, slidkalniņ iem un pludmali visu laiku nedarbojā s! Tas ir traki, kad 20 reizes dienā jā velk rati augš ā un lejā !
Es sazinā jos ar reģ istratū ru, viņ i to salaboja, nā kamajā rī tā tas atkal nedarbojas, tas ir tik muļ ķ ī bas.
4. Un lielā kais mī nuss ir tikai TAGAD Š AJĀ VIESNĪ CĀ IR TIKAI DAUDZ ARĀ BU! ! TIKAI TONNAS! Viņ i nekaunī gi sē ž uz taviem sauļ oš anā s krē sliem, kā visur č igā nu pū ļ i, kā pj tev uz galvas baseinā utt.
Pā rapdzī votī bas dē ļ baseini ir netī ri, taisni matu gabali peld, pretī gi vienkā rš i, un tas ir 5k, kuros mē dza atpū sties daž ā du tautī bu cilvē ki: bija gan itā ļ i un vā cieš i, gan poļ i, Krievija, Ukraina un tagad tur ir 85% arā bi!
5. Bē rnu klubiņ š un bē rnu animā cija, nepastā v kā tā di, kā bija, pa dienu ar bē rniem nestrā dā , nav nekā das spē les, bē rns pirms 3 gadiem pats taisī ja picu, viņ š prā toju, vai teritorijā notiek kaut kā das pirā tu spē les, dā rgumu meklē š anas - tagad nekā tā da nav!
Tā ir visa mana atsauksme, iet vai neiet ir atkarī gs no jums, bet mē s nekad vairs nebrauksim uz š o viesnī cu! ! Viesnī cas lī menis ir krities, ir tikai sabrukumi, nepilnī bas, un cena, piedodiet, nav maza, visa viesnī cas uzmanī ba tagad ir koncentrē ta tikai uz arā biem!
Anna.
аватар vitalopa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā kā s brī vdienas manā mū ž ā . Es atpū š os Ē ģ iptē jū ras dē ļ . Bet š ajā š ausmī gajā viesnī cā jū rā nepeldaties, jū rā neielaiž at, visu laiku saka sarkano karogu - "stipra straume". … Tomēr ▾ Sliktā kā s brī vdienas manā mū ž ā . Es atpū š os Ē ģ iptē jū ras dē ļ . Bet š ajā š ausmī gajā viesnī cā jū rā nepeldaties, jū rā neielaiž at, visu laiku saka sarkano karogu - "stipra straume"...Ē dienu te nevajag ņ emt, bet SAŅ EM, PASŪ T, iedod Arā bs š ķ ī vi, un viņ š tev noliks kā du gabaliņ u kaut ko, paprasī s vē l kā du gabaliņ u, viņ š sarauc grimases, sarauc uzacis un varbū t izmet...Istabas sliktā stā voklī , dvē seles plū st, muš a pilna mitruma, pilna ar odiem ... , stā vot 20 minū tes. rindā . Animā cija ir mirusi! Uz jū ru ar liftu, kuram bija jā bū t panorā mai, bet pē dē jo reizi logi tika mazgā ti 80. gados. Acī mredzot š ī viesnī ca kā dreiz bija visaugstā kajā lī menī , jo cilvē ki š eit ierodas, pateicoties vecā m atsauksmē m. Tā pē c viesnī ca ir 50% no mū su "brā ļ iem" no austrumiem.
Parādīt vairāk »


Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель расположен на первой береговой линии в Ом Эль Сид. Отсюда открывается великолепный вид на Красное море. Отель подойдет для семейного или молодёжного отдыха, а также для романтического путешествия.

Atrašanās vieta 7 км от Наама Бэй. 20 км от аэропорта г. Шарм­-эль-­Шейх.
Pludmales apraksts Рекомендуется специальная обувь. Рядом кораллы, имеется песчаный вход в море, первая береговая линия. Протяженность пляжа – 300 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, факс/ксерокопирование, сувенирный магазин, доставка еды и напитков в номер. Многоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, бочча, шахматы. Платно: освещение теннисного корта. Дайвинг. Парашют.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 484 номера.

Istabās

В номерах есть кондиционеры, телевизоры с плоским экраном, мини-бары и меблированные балконы с видом на сад, море или бассейн. В уютных люксах есть диваны, мини-кухни и/или обеденные зоны. В некоторых люксах по две спальни.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese 31 Salah Taher Street UMM EL SID HILL، South Sinai Governorate 46628, Египет
Tālruņi: +20 69 3661816
Tīmekļa vietne: Amphoras Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.