Sheraton Sharm Main Building 5*– Atsauksmes

46
Novērtējums 7.010
№86 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
7.4 Numurs
7.2 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.4 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca ir daļa no liela viesnīcu kompleksa Sheraton Sharm Hotel, Resort, Villas & Spa, kas sastāv no Sheraton Sharm Hotel (galvenā ēka + villas) un Sheraton Resort Area. Atvērts 1999. gadā, pakāpeniska renovācija tiek veikta katru gadu. Tas sastāv no galvenās kaskādes 7 stāvu ēkas un villu kompleksa. Viesnīca ar attīstītu infrastruktūru. No visiem galvenās ēkas numuriem paveras skats uz jūru. Standarta numuri villās - skats uz dārzu. Viesnīca ir slavena ar savām konferenču telpām, pludmali un vienu no labākajiem SPA centriem Šarm eš Šeihā. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар taran_natala
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji! Vē los padalī ties iespaidos par mū su 26. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē ar vī ru. Iepriekš mē s vairā kkā rt atpū tā mies Š armā , Makadi lī cī , Safagā , Dahabā un Marsa Alam. … Tomēr ▾ Sveiki, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji!
Vē los padalī ties iespaidos par mū su 26. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē ar vī ru. Iepriekš mē s vairā kkā rt atpū tā mies Š armā , Makadi lī cī , Safagā , Dahabā un Marsa Alam.
Pirms daž iem gadiem Š armā snorkelē jā m no jahtas, un mū su skatiens aizkrita uz grezno Sheraton Sharm 5 * viesnī cu, vienī go septiņ stā vu viesnī cu Š armā , radā s sapnis te kā dreiz palikt. Sheraton viesnī cu ķ ē de ir viena no lielā kajā m pasaulē , kas dala pirmo vietu ar Hilton. Attiecī gi arī cena vienmē r bijusi diezgan augsta, izvē lē jā mies pieejamā kas viesnī cas. 2020. gadā Koronavī russ ir veicis savas korekcijas viesnī cu biznesā , daž as viesnī cas ir slē gtas, daudzas ir ievē rojami samazinā juš as cenas. Nolē mā m izmantot mirkli un paņ emt dā rgā ku viesnī cu, izvē lē jā mies starp Sheraton Sharm 5* un Hayatt 5*. Cena bija tieš i tā da pati, vieta apmē ram tā da pati. Neskatoties uz to, ka Sheraton Sharm 5 * vē rtē jums bija zemā ks, viņ i to izvē lē jā s.
Transfē rs: Lidojums Kijeva - Š arm eš Š eiha 4 stundas, Sky Up aviokompā nija, lieliska Boeing 737-800 lidmaš ī na. Uzņ ē mums bija patī kams pā rsteigums, lidojums aizkavē jā s tikai par 30 minū tē m, lidmaš ī na tika apstrā dā ta ar pretapledojuma š ķ ī dumu, pacelš anā s un nosē š anā s noritē ja ļ oti gludi. Š armas lidosta bija gandrī z tukš a, viņ i ā tri reģ istrē jā s, uzrā dī ja mā jā s sagatavotus sertifikā tus par koronavī rusa neesamī bu. Transfē rs uz viesnī cu 15 minū tes, pa ceļ am piestā jā m vē l 3 viesnī cā s. Vietā ieradā mies ap 6:30.
Norē ķ ins: Uzņ emš ana tika laipni sveicinā ta. Mē s prasī jā m istabu 6. stā vā . Man bija jā iet 30 minū tes, kamē r istaba tika uzkopta. Rokassprā dzes uzvelk pē c 10:00.
Istaba diezgan plaš a un ē rta, 2 gultas (pē c mū su pieprasī juma uzreiz pā rvestas), dī vā ns, kafijas galdiņ š , drē bju skapis, seifs, tē jas un kafijas komplekts, ledusskapis, TV (paņ emt zibatmiņ u ar filmā m), kondicionieris, galds, spoguļ i . Vannas istabā ir tualete, bidē , spoguļ i, izlietne, marmora galda virsma, vanna, nevis duš a. Viesnī ca nodroš ina labas kvalitā tes kopš anas lī dzekļ us: ziepes, š ampū nu, duš as ž eleju, ķ ermeņ a balzamu (papildina pē c nepiecieš amī bas). Dvieļ i ir iepakoti polietilē nā . Istabā aizkars diezgan biezs, labi izgulē jā mies, rī ta gaisma netraucē ja. Un aiz aizkara ir liels balkons, koka krē sli un galds, un vienkā rš i satriecoš s skats uz pludmali un jū ru. Sazvanī juš i reģ istratū ru, viņ i atnesa peldmē teļ us, č ī bas, gludekli un gludinā mo dē li. Apkopē ja tī rī ja efektī vi, ļ oti ā tri atbildē ja uz visiem pieprasī jumiem, paldies.
Teritorija ir milzī ga, viesnī ca sastā v no 2 daļ ā m: 7 stā vu galvenā s ē kas un villu platī bas. Pandē mijas dē ļ villu teritorija ir slē gta. Viesnī cā atradā s lī dz 40 cilvē kiem, tā pē c infrastruktū ra darbojā s daļ ē ji. Baseini darbojā s tikai pie bā ra. Baseini ir ļ oti oriģ inā li, kaskā des un ar strū klakā m lauvas galviņ u formā . Teritorija milzī ga un zaļ a, kopta. Ir vietas, kur staigā t. Villu rajonā atrodas kamieļ u statujas, koka tilti, torņ i.
Arhitektū ra: Nav iespē jams neievē rot viesnī cas grezno stilu. Recepcija no dabī giem materiā liem: marmora, akmens, vara, koka un rotangpalmas mē beles, baltas klavieres pie vestibila bā ra. Katrā bildes solī diezgan interesanti. Var just viesnī cas augsto lī meni. 7. stā vā pie vestibila ir izeja uz iekš pagalmu. Dabī gā koka bā ra letes, krē sli, skatuve. Labā kajos viesnī cas laikos tas viss darbojā s, strū klakas pukstē ja, plū da mā kslī gā s upes. Tas noteikti bija ļ oti skaists. Galvenā.7 stā vu ē ka ir izbū vē ta lī meņ os, no visā m istabā m paveras tieš s skats uz jū ru. Centrā ir 2 torņ i, kuru augš ā vī d Sheraton emblē ma, iespē jams, labajos laikos tā bija izgaismota un viesnī cu varē ja redzē t no jū ras kilometriem.
Uzturs. Atvē rts bija tikai galvenais restorā ns 7. stā vā . Jū s varat ņ emt galdu iekš ā , varat to iznest ā rā ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Vē los uzslavē t viesnī cu par sanitā ro standartu ievē roš anu pandē mijas laikā : pie restorā na ieejas 3 reizes dienā mē ra temperatū ru un ieraksta datus ž urnā lā , pavā ri un viesmī ļ i cimdos un maskā s, galda piederumi, salvetes, sā ls un piparus iepako polietilē nā atseviš ķ i katram viesim . Augļ i un uzkodas jau ir sakā rtotas porcijā s uz š ķ ī vjiem. Ir bufete, bet pavā ri š ķ ī vī liek ē dienu pē c viesa izvē les. Tā kā viesnī cā bija ļ oti maz viesu, tad arī ē dienu izvē le nebija liela, bet pilnī gi viss tika pagatavots ļ oti garš ī gi. Brokastis: olu kultenis, olu kultenis, pankū kas, vā rī tas olas, siers, desiņ as, desiņ as, dā rzeņ i, kartupeļ i, pupiņ as, falafels, jogurts (porcijas) un augļ i. Pusdienas un vakariņ as: zupa, rī si, kartupeļ i, makaroni, tvaicē ti dā rzeņ i, gaļ a, aknas, mā jputni, zivis, deserti, augļ i. Grilē ta gaļ a un mā jputni ir lieliski. Dzē rienus atnes viesmī ļ i. Mums patika viss. Paldies!! !
Bā ri: viesnī cā ir daudz bā ru, tač u mazā cilvē ku skaita dē ļ tikai 1 strā dā ja pie baseina pie ieejas pludmalē un vestibila bā ra 7. stā vā . Viss iekļ auts sistē ma darbojas no pulksten 10 lī dz 12. Liela vietē jo alkoholisko un bezalkoholisko dzē rienu izvē le: rums, degvī ns, tekila, brendijs, konservē ts alus ļ oti labs, sausais sarkanais un baltvī ns tieš ā m labs, ir fanta, sprite, kola. Pirmā viesnī ca manā pieredzē Ē ģ iptē , kur stiprais alkohols ir patieš ā m stiprs. Bā rmenis vestibilā pagatavoja burvī gu mohito. Pludmales bā rā dienas laikā ir pieejamas uzkodas.
Apkalpoš ana: jū tams ļ oti augsts viesnī cas lī menis. Š is ir Sheraton 5* lī menis. Visi darbinieki ir ļ oti uzmanī gi un pieklā jī gi. Tik inteliģ entu apkopē ju nekur nebiju redzē jis, iespē jams, kā dreiz strā dā ja ar cilvē kiem, bet krī zes dē ļ uz laiku mainī ja profesiju. Bā rmeņ i Reda un Ahmeds nav slavē jami. Restorā na vadī tā js Ismails lieliski organizē ja restorā na apkalpoš anu, visi viesmī ļ i un š efpavā ri ir vienkā rš i lieliski. Man ļ oti patika runā t ar glā bē ju vā rdā Mohameds. Viņ š ne tikai uzrauga viesu droš ī bu jū rā , bet var arī sniegt saprā tī gus padomus par snorkelē š anu. Turklā t viņ am ir lieliski zemū dens video vietnē YouTube.
Animā cija: un citas izklaides pandē mijas un mazā viesu skaita dē ļ viesnī cā nebija pieejamas.
Pludmale: pludmales garums aptuveni 1 kilometrs, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, ž ogi no vē ja ir kvalitatī vi. Pludmale ir ļ oti tī ra. Ir bā rs, duš a un tualete. Pludmalē redzē ju lī dz 20 viesiem, kā zinā ms, nav jē gas iepriekš ņ emt sauļ oš anā s krē slus. Dvieļ i tiek izsniegti pie bā ra, iepakoti polietilē nā . Ieeja jū rā pa ī su (65 m) koka pontonu.
Jū ra: Viesnī ca atrodas Pasha Bay, uz ziemeļ iem no tā ir Coral Bay (5 Domina viesnī cas), uz dienvidiem no Gardens Bay (no Reef Oasis Blue Bay lī dz Hayatt). Starp Sheraton un Reef Oasis Blue Bey atrodas privā ts pontons (ļ oti skaista villa virs tā ). Mē s izpeldē jā m visu, sā kot no mū su viesnī cas lī dz pē dē jam Coral Bay pontonam ziemeļ os un no viesnī cas lī dz Gardens Bay galam (Hayatt 2. pontons). Skaistā kā daļ a starp Sheraton un Reef Oasis Blue Bey. Es aprakstī š u š o jomu. Mū su zemū dens kamera salū za, tā pē c nevaru jū s iepriecinā t ar krā š ņ u foto un video, varu tikai dalī ties savos iespaidos. Pieņ emiet pieredzē juš a snorkelē tā ja vā rdu.
Š armam rifs ir kvalitatī vs, koraļ ļ i ļ oti skaisti, dzī vī gi un interesanti dzī vnieki. Ir daudz mazu zivju (abudefduffs, anthias, cesiums, saldā s lū pas, tauriņ i), peldas lielos baros. Lionfish dzī vo zem pontona. Daudzi ķ irurgi, pikaso, pū derzivis, arotroni, tiluzori, flautas. Ir arī lielas tunzivis. Ī paš i iepriecina atkā rtotas tikš anā s ar ē rgļ a stariem, indivī diem no 0.7 m lī dz 2 m spā rnu platumu, neparastiem gracioziem radī jumiem. Vairā kas reizes satikā m ļ oti lielu murē nu. Uz pirmā Hayatt pontona man pirmo reizi mū ž ā ķ irurgs iekoda ceļ galā , sā pē ja. Kad mē s peldē jā mies Gardens Bay, mē s satikā m ļ oti mī ļ u un zinā tkā ru Napoleonu. Pē c tam viņ š nopeldē jā s ar mums kā das 30 minū tes, ieraugot mū s lī dz viesnī cai, un pē dē jā peldē viņ š peldē ja, lai atvadī tos no mū su mā jas rifa. Saziņ a ar Napoleonu uz mani atstā ja neizdzē š amu iespaidu. Esmu viņ us saticis jau iepriekš , bet š ī bija visdraudzī gā kā . nepasaulī ga bū tne. Mē s bijā m pilnī bā sajū smā par jū ru, rifu un dzī vajā m radī bā m. Š is lī cis noteikti ir viens no maniem mī ļ ā kajiem. Turklā t mums paveicā s ar laikapstā kļ iem: jū ra praktiski negaisa, un ū dens temperatū ra bija 28 grā di. Hidrotē rpi palika koferī .
Man ir jā bū t objektī vam, tā pē c nevaru nerunā t par trū kumiem:
1. Viesnī cai nepiecieš ams kapitā lais remonts. Izskatā s, ka tas ir sen atjaunots. Viesnī cā ir bagā tī gs interjers, bet viss ir ļ oti vecs: grebtā s koka mē beles ir nolietotas, sienas jā krā so, fasā de notraipī ta, aizkari nobruž ā ti. Vannas istabā ir pelē jums.
2. Pirmajā naktī odi sarī koja ballī ti mū su istabā . Mē s bijā m pilnī gi než ē lī gi sakosti. Man bija jā pē rk fumigators (reģ istratū rā prasī ja, viņ iem nav).
3. Neliela ē dienu izvē le. Mums tas nav ī paš i svarī gi, galvenais, lai bū tu ē dams.
4. Izklaides trū kums. Tagad š ā da katastrofa daudzā s viesnī cā s vī rusa dē ļ . Un tā pē c es vē lē tos vismaz reizi nedē ļ ā austrumu dejas vai dzī vo mū ziku.
5. Netraucē tu strū klakas kā ju mazgā š anai no smiltī m pie izejas no pludmales.
Atpū ta:
1. Š oreiz ekskursijā s nebraucā m, paš i izklaidē jā mies. Mē s daudz staigā jā m pa viesnī cu. Uz dienvidiem no galvenā s ē kas atrodas villu zona (paš laik nestrā dā ), bet var pastaigā ties, arī pirmajā lī nijā ir villas, kuras tiek izī rē tas. Aiz villā m uz dienvidiem ir milzī gs pamests nepabeigts komplekss (privā ta villa ar pagalmu un citā m ē kā m), arī tur ir ļ oti interesanti klī st.
2.2 km attā lumā no viesnī cas uz š osejas var paspē t uz mikroautobusu un par ļ oti pieticī gu samaksu paš iem aizbraukt uz jebkuru Š armas daļ u. Mē s devā mies uz vecpilsē tu, uz Naama Bay, Soho laukumu un kristieš u baznī cā m.
3. Uz manu dzimš anas dienu atkal apmeklē jā m vecpilsē tas jū ras velš u restorā nu Fisherman ar skatu uz moš eju. Mē s pasū tī jā m milzī gu š ķ ī vi ar daž ā dā m jū ras veltē m (omā ru, mī dijas, kalmā ru, garneles, zivis). Saimnieks mū s atkal atpazina. Gaidot pasū tī jumu, ē dā m bezmaksas uzkodas. Man pasū tī jums gandrī z neskarts bija jā nogā dā viesnī cā . Nā kamajā dienā brokastojā m uz balkona un vakariņ ojā m pludmalē .
4. Devā mies iepirkties veikalos "Dž ordž s Klū nijs" un "Daria". Cenas mē renas, izvē le liela, atnes uz veikalu un atved bez maksas. Savā cā m dateles, halvu, T-kreklus, dabī gā s ziepes, zobu pastu, tē ju, augļ us. Nopirkā m tuniku, naktslampiņ u no rokā m darinā ta kokosrieksta un somu no č ū skas ā das. Ja vajag kontaktus, rakstiet.
Kopē jais iespaids par pā rē jiem: neskatoties uz visiem trū kumiem, pā rē jais bija veiksmī gs. Redzams, ka viesnī ca kā dreiz bija grezna, bet tagad tai ir nepiecieš ams remonts. Tomē r viesnī cas stils un augstā klase ir jū tama gan interjerā , gan apkalpoš anā . Sheraton mē s jutā mies ē rti un mierī gi. Un rifs ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Viesnī cai dodu ļ oti augstu vē rtē jumu, jo. Vē rtē ju nevis remonta stā vokli un ē dienu daž ā dī bu, bet iespaidus par pā rē jo kopumā . Es noteikti atgriezī š os, Dievs svē tī !
Labu atpū tu, ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, atbildē š u!
аватар 11996605
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Puse teritorijas un villas nestrā dā , drupā s un atkritumos, caureja brī va, var "staigā t", galvenais atpū tnieku kontingents ir ē ģ iptieš i, arā bi, katram ir 1 restorā ns, kafijai un tē jai vajag rindā uz vienu maš ī nu, meklē t brī vu galdu utt. … Tomēr ▾ Puse teritorijas un villas nestrā dā , drupā s un atkritumos, caureja brī va, var "staigā t", galvenais atpū tnieku kontingents ir ē ģ iptieš i, arā bi, katram ir 1 restorā ns, kafijai un tē jai vajag rindā uz vienu maš ī nu, meklē t brī vu galdu utt. . d. VISUR IR NETIRS! ! ! Personā ls nav uzbā zī gs, ē diens ir labs.
Tajos paš os datumos mū su draugi atpū tā s Oriental Rivolli, arī iekļ aujot par 195 USD. uz vienu cilvē ku mums ir 470 c. u. no cilvē ka.
Viesnī ca atrodas ā rpus ceļ a, ja atrodas Soho vai Naomi lī cī , jums jā brauc ar taksi.
Nekā das izklaides ne pludmalē , ne vakarā viesnī cā , ne uz ielas!! !
Vispā r skumji. Sheraton Dying Giant!! !
Veiksmi ceļ ojumā !
аватар _959249
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mū su prioritā te bija: 1) ē dinā š ana bez rindā m un galdiņ u pieejamī ba jebkurā laikā ; 2) koraļ ļ u rifs; 3) bezmaksas sauļ oš anā s krē slu pieejamī ba jebkurā laikā ; 4) kultū ras bez izspieš anas personā la. … Tomēr ▾ Mū su prioritā te bija:
1) ē dinā š ana bez rindā m un galdiņ u pieejamī ba jebkurā laikā ;
2) koraļ ļ u rifs;
3) bezmaksas sauļ oš anā s krē slu pieejamī ba jebkurā laikā ;
4) kultū ras bez izspieš anas personā la.
Bet galvenais aspekts bija mierī gums, gribē jā m brī vu atpū tu, bez cilvē kiem, bet tajā paš ā laikā ar komfortu. Mē s to visu saņ ē mā m Sheraton.
Ieradā mies 9.00 un 10.30 bijā m iekā rtojuš ies bez papildus maksas, kā prasī ts smē ķ ē tavā , istabiņ a laba un viss, kas tajā atradā s, strā dā ja perfekti. Ē diens ir labs, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, jū ras velš u ir maz, bet plaš ais citu ē dienu klā sts dod iespē ju izvē lē ties, saldumi un konditorejas izstrā dā jumi ir š edevrs! ! ! Es daudz neē du un uztraucos, bet ierodoties ē dienkartē pat atradu ko palutinā t.
Pludmale ir romantiķ u sapnis - 850 metrus gara, visi atpū š as pie galvenā s ē kas, un mē s devā mies tā lā k un peldē jā mies lagū nā s un kopā baudī jā m romantisku vientulī bu. . .
Personā ls ir atseviš ķ s jautā jums - visā Ē ģ iptē viesnī cā m vajag dzeramnaudu, ar vienu atš ķ irī bu, vai nu tos no tevis nekaunī gi prasa, vai arī tu dod no sirds, š ajā viesnī cā mums nekad nav bijis pat nojausmas par š o lietu, labi darī ti puiš i , sā kot no reģ istratū ras un beidzot ar bā riem pludmalē - visi mums smaidī ja, jautā ja, kā mums iet utt. Otrajā dienā ē damistabā jau zinā ja, ka es dzeru kafiju, un mans vī rs apelsī nu sulu, mē s, tā pat kā lielā kā daļ a cilvē ku, saņ emam naudu tikai ar darbu, bet mē s nekad nenož ē lojam dolā ru ar Roshen batoniņ u cilvē kam, kurš to dara. viņ a darbs ar smaidu un vieglumu! Rezultā tā mē s paš i pateicā mies, jo gribē jā m - tas ir viesnī cas pluss mū su acī s!
Vispā r viesnī ca nav domā ta jaunieš iem, tā ir cilvē kiem no 35 un vairā k un bez bē rniem, animā cijas nav, bet mums tas bija visu brī vdienu pluss, noteikti nā kam rudenī !
Gribu papildinā t stā stu: parā dī jā s atsauksme par Sheraton, bet tajā lapā , kur villas ar vē rtē jumu 1, spriež ot pē c datuma, mums ir 1 nedē ļ as pā rtraukums, tā pē c es nesaprotu, kā cilvē kiem bija konservē tas pupiņ as ja atbraucā m nedē ļ u vē lā k un ē dienkarte bija lī dz vā jprā tam daudzveidī ga, mū su numuriņ š bija izcils bez papildus samaksas, personā ls vienkā rš i brī niš ķ ī gs. . . nu ko viņ i uzlika uz viesnī cas plaisā m un nolobī tajā m vietā m - tas ir 80% Ē ģ iptes, tad jums jā dodas uz viesnī cā m, kuru izmaksas nav 1000 dolā ru par diviem, bet par katru! Un 5 zvaigž ņ u koncepcija Ē ģ iptē ir ļ oti elastī ga - visi to ļ oti labi zina, mē s nepē tī jā m viesnī cas nepilnī bas, viss mums bija piemē rots!
Izvē loties atvaļ inā jumu, precī zi jā zina, ko no ceļ ojuma vē lies, blakus mums ir š ikā Reef Oasis Blue Bay viesnī ca - bet es pat par velti tur neieš u, tikai cilvē ku pieplū duma dē ļ , atraš anā s vieta no villā m un dabiski trokš ņ ainā s vides ! ! ! Bet mans draugs, kurš mī l jautrī bu, izvē lē jā s Blue Bay un biež i atcerē jā s mani, sakot, ka es bū š u traks, jo trū kst klusuma! Tā tad, ja viesnī ca ir izvē lē ta nepareizi, pat super š iks un super jauns radī s tikai negatī vus iespaidus! Lasi atsauksmes, skaties YouTube un atrodi to, kas bū s tavam ķ ermenim un dvē selei! ! !
бар в бассейне после ужина лежали на пляже и смотрели в небо,там звезды не так как у нас.... терраса терраса утром главный бассейн утром до оф.заселения гуляем
аватар dahab2
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Neesam pirmo reizi š ajā viesnī cā un, manuprā t, viena no labā kajā m viesnī cā m vidē jā cenu segmentā Š armā . Š armā ir labā kā pludmale, pludmale ir plaš a starp sauļ oš anā s krē sliem, var spē lē t futbolu, ļ oti garš ap 1 km. … Tomēr ▾ Neesam pirmo reizi š ajā viesnī cā un, manuprā t, viena no labā kajā m viesnī cā m vidē jā cenu segmentā Š armā . Š armā ir labā kā pludmale, pludmale ir plaš a starp sauļ oš anā s krē sliem, var spē lē t futbolu, ļ oti garš ap 1 km. Bē rniem ir koraļ ļ i, lī č i, smiltis, saulriets. Bija vē jš , kur paslē pties. Visas istabas ar skatu uz jū ru, atver aizkari, zaļ as palmas, zila jū ra. Viņ i atnā ca mā jā s, atvē ra aizkarus un raudā ja. Mē s dzī vojā m 1 stā vā un mums bija savs dā rzs. Nav nekā du pakā pienu augš up un lejup. Es nedaudz aizraujos ar nirš anu, krā š ņ s koraļ ļ u rifs. Pē dē jā s trī s dienas pirms izlidoš anas sā kā s vē jš , bet, cik saprotu, sā kā s ar vē ju sezonu. Es nevaru nosaukt š o vietu bezvē jš . No animā cijas divi puiš i sarī koja izklaidi bē rniem. Nu ko tu tagad pā rsteigsi ar animā ciju? Kam tas vajadzī gs? Es neiesaku ņ emt villas, staigā t tā lu lī dz jū rai un ē damistabai.
аватар valitrus
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies 2019.  gada jū lija sā kumā . Sheraton tika ī paš i izvē lē ts š ai sezonai, jo tā atrodas zemesragā , sagaidot svaigu vē smu vasaras karstumā un lielu jū ras dzī vnieku pā rpilnī bu siltā ū denī . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2019.  gada jū lija sā kumā . Sheraton tika ī paš i izvē lē ts š ai sezonai, jo tā atrodas zemesragā , sagaidot svaigu vē smu vasaras karstumā un lielu jū ras dzī vnieku pā rpilnī bu siltā ū denī . Un viņ i neizdevā s! Karstums nemaz nebija jū tams, daudz interesanta zem ū dens.
Pati viesnī ca ir diezgan nolietota vecuma dē ļ , bet tas tagad ir raksturī gi gandrī z visai Ē ģ iptei. Faktiski apmetne iet tikai uz centrā lo ē ku, kur no visā m istabā m paveras skats uz jū ru. Villas ir tukš as. Ja tic vietē jiem, tad norē ķ inā š anā s ir 26% -30%.
Visi viesnī cas darbinieki manā mi cenš as iepriecinā t viesus ar savu apkalpoš anu, koncentrē joties uz nelielu atpū tnieku skaitu. Ē damistabā vienmē r ir daudz vietas, viesmī ļ i č aukst un palī dz. Ē diens ir bagā tī gs un daudzveidī gs. Ē damistabas atvē rtajā terasē - katru reizi papildu vietas ē diena gatavoš anai. Uzkodas pludmalē - tā -tā , ja kā dam š is garš o.
Istabas ir nolietotas, bet diezgan ē rtas. Priekš rocī ba ir milzī gie balkoni ar skatu uz jū ru, kas ir ē nā no pusdienā m. Protams, atstā jot dzeramnaudu pirms telpas uzkopš anas, var saņ emt jaukus komplimentus.
Dodoties lejā ar liftu no ē kas, jū s gandrī z uzreiz nokļ ū stat pludmalē .
Pludmale ir milzī ga un tukš a. Diezgan ē rtas apmeš anā s vietas plaš ā izvē lē . Sauļ oš anā s krē sli atrodas tā lu no kaimiņ iem un neviens nevienam netraucē . Pludmales tī rī š ana ir acī mredzama. Ir pā ris vietas, kur iebraukt seklumā bē rniem. No pludmales centra virs rifa tika izveidots augsts stacionā rs cietais mols, no kura ir ē rti nirt. Lielisks puisis Mohameds El kons uztur kā rtī bu piestā tnē . Kuģ i ar tū ristiem š eit nepietauvojas un tikai daž kā rt izlaiž š oferus, uzreiz aizbraucot prom.
Viesnī ca ir diezgan klusa un mierī ga. Animā cija un vakara izrā de - tā -tā . Bet tas mū s ī paš i neinteresē .
Gandrī z katru dienu snorkelē jot gar rifu var sastapt Napoleonus, bruņ urupuč us, ē rgļ us, lielos dzeloņ rajas, barakudas. Bija pat zebra haizivs un liela zobenzivs!
Par naudu viesnī ca piedā vā diezgan labu atpū tas un apkalpoš anas lī meni.
No tā , ko vē los piebilst - vakara transports no viesnī cas uz Naamu. Tas bū tu jauks papildinā jums pakalpojumam. Lai gan pie viesnī cas galvenā s izejas dež urē taksometru vadī tā ji, tomē r lī dz izejai jā iet kā jā m.
Rezumē jot, uz nedē ļ u atpū tu dabū jā m viesnī cu ar labu apkalpoš anu, ē dinā š anu, lielisku snorkelē š anu uz dzī vā m radī bā m bagā ta rifa. Paldies darbiniekiem, kuri cenš as padarī t viesu uzturē š anos patī kamu.
Вид с лоджии номера на пляж Вечерний вид на центральный корпус Бассейн с баром на закате Бассейн у центрального корпуса по пути на пляж. Вечер Этажи центрального корпуса - уступами Пирс пляжа на закате. С него удобно понырять Вид из номера днём. Тень с полудня Остров Тиран на закате. Вид из номера
аватар john11973
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirms desmit gadiem viesnī ca bija lieliska. Mū sdienā s no kā dreizē jā varenuma saglabā jusies lieliska pludmale un skaists koraļ ļ u rifs. Eiropas un NVS praktiski nav. Atpū š as 90% vietē jo ē ģ iptieš u iedzī votā ju. Viesnī ca ļ oti novecojusi. … Tomēr ▾ Pirms desmit gadiem viesnī ca bija lieliska. Mū sdienā s no kā dreizē jā varenuma saglabā jusies lieliska pludmale un skaists koraļ ļ u rifs. Eiropas un NVS praktiski nav. Atpū š as 90% vietē jo ē ģ iptieš u iedzī votā ju. Viesnī ca ļ oti novecojusi. viesnī ca Es rakstu nevis ar smī nē š anu, bet gan ar nož ē lu. Ļ oti slikta viesnī cas vadī ba noveda pie tā s lejupslī des. Patiesī bā Sheraton Sharm ir divas viesnī cas. Sheraton Building un Sheraton Villa un Resort. Ja vē laties, varat iekļ ū t. Pilnī bā strā dā tikai Ē ka, ja to tā var nosaukt. Diemž ē l arī ē diens ir stipri pasliktinā jies. Lai jau vā rds Sheraton nemierina. Tā ir tikai franš ī ze, saimnieki ir vietē jie. Dzirdē ju tenkas ka iet Marriott grupa lai to iegā dā tos. Gribē tos ticē t, ja tā ir taisnī ba, ka viesnī ca tiks atgriezta kā dreizē jā krā š ņ umā . Potenciā ls ir milzī gs. Atsauksme nav rakstī ta ar mē rķ i kā du aizskart, tikai objektī vai bildei.
аватар profit11
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī ir otrā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā , pirmā bija 2012. gadā . Nokā rtotas brī vdienas ar bē rniem, par ko paldies administrā cijai. Salī dzinot ar 2012. gadu, viesnī ca ir kļ uvusi mazā ka, Lielā kā daļ a villu ir pamestas, slē gts otrs restorā ns, slē gti daudzi bā ri un peldbaseini, mā kslī gā upe, kas plū da cauri plaš ajai viesnī cas teritorijai, vienkā rš i neeksistē , viesi ir dzimš anas dienā neapsveica, Par pā rtiku nav sū dzī bu. … Tomēr ▾ Š ī ir otrā reize, kad esam apmetuš ies š ajā viesnī cā , pirmā bija 2012. gadā . Nokā rtotas brī vdienas ar bē rniem, par ko paldies administrā cijai. Salī dzinot ar 2012. gadu, viesnī ca ir kļ uvusi mazā ka, Lielā kā daļ a villu ir pamestas, slē gts otrs restorā ns, slē gti daudzi bā ri un peldbaseini, mā kslī gā upe, kas plū da cauri plaš ajai viesnī cas teritorijai, vienkā rš i neeksistē , viesi ir dzimš anas dienā neapsveica, Par pā rtiku nav sū dzī bu. Lai arī izvē le nav liela, ir garš ī ga un gana daudzveidī ga, ir gan gaļ a, gan jū ras veltes.
Galvenais viesnī cas pluss ir milzī ga pludmale ar lielu skaitu bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, daudziem lī č iem bē rniem, vientulī bas cienī tā jiem labā ku neatradī siet.
Galvenais mī nuss ir animā cija, gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. . . Ē ģ iptes animatori nav savā vietā , garlaicī gā ku un slinkā ku neesam redzē juš i, bē rnu klubā bē rni atstā ti paš plū smā , viņ i nē . runā vai nu krieviski, vai angliski, viņ i tikai izskatā s garlaicī gi pa logu. . .
Bet plusi daudzkā rt atsver mī nusus, viesnī ca ir ļ oti piemē rota relaksē još as atpū tas cienī tā jiem. . .
Сцена Пляж
аватар Tatjana491350
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s noritē ja lieliski, esam jau trī s reizes tur atpū tuš ies, un tā kā viesnī ca mums pilnī bā atbilst, neko jaunu meklē t negribē jā m, izvē lē jā mies pē c savas pieredzes. Istaba man nepatika, bet citas nebija, mums lika ierasties 3os, mē s nā cā m augš ā un mums iedeva citu istabu, kas mums pilnī bā atbilst visiem mū su parametriem. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja lieliski, esam jau trī s reizes tur atpū tuš ies, un tā kā viesnī ca mums pilnī bā atbilst, neko jaunu meklē t negribē jā m, izvē lē jā mies pē c savas pieredzes. Istaba man nepatika, bet citas nebija, mums lika ierasties 3os, mē s nā cā m augš ā un mums iedeva citu istabu, kas mums pilnī bā atbilst visiem mū su parametriem. Tā kā mums ir 3 bē rni, tad ā rpus viesnī cas negā jā m, bet viesnī cā ir aptieka, veikals, lielveikals, kur var nopirkt, piemē ram, saules aizsargkrē mu, proti, ir ē rti atrisinā t jautā jumu, neizejot no viesnī cas . Milzī ga pludmale, kur vienmē r ir vietas, var sauļ oties un nav nekā das cī ņ as par vietu, t. i. , pludmales lī nija ir ļ oti gara, pantone ļ oti ē rta, nav satriecoš a, bet koka, ar nolaiš anos, vienmē r bija glā bē js sē ž uz modrī bas un komandē , sauksim tā : ) bija arī maigs nobrauciens, kur bē rni varē ja peldē t, bet tomē r ir vajadzī gi gumijas apavi, jo gan es, gan bē rni sagriež kā jas. Ē diens izcils, mums der, bija arī diē ta, ko ē dam: dā rzeņ us; diezgan daudz augļ u: vī nogas, reizē m banā ni. Gaļ as bija daudz, gaļ as daž ā dī ba, ar daž ā dā m mē rcē m, kā saka. Gaļ as ē dā jiem tas patiks. Animā cija ir lieliska, mē s ar viņ iem sadraudzē jā mies, labi izklaidē jā m, izklaidē jā mies, bijā m arī ar bē rniem. Man patika tas, ka bē rnistaba bija, tas ir, 4 stundas dienā , 2 no rī ta, 2 vakarā atpū tā mies. Viesnī ca ir unikā li veidota bē rniem, ir jū ra, un smiltis, un 2 bē rnu baseini, bradā jamais baseins, teiksim tā . Mums viss derē ja.
аватар Igor88599
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca bija ļ oti laba. Teritorija nav ī paš i liela, bet, tā kā viesnī cā nepavadī jā m daudz laika, tas mums nebija bū tiski. Ļ oti draudzī gs personā ls. Vienmē r smaidī ja, kad satikā mies. Viesnī cas numuriņ i jauki un mā jī gi, pastā vī gi uzkopti, mainī ti dvieļ i un gultas veļ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija ļ oti laba. Teritorija nav ī paš i liela, bet, tā kā viesnī cā nepavadī jā m daudz laika, tas mums nebija bū tiski.
Ļ oti draudzī gs personā ls. Vienmē r smaidī ja, kad satikā mies.
Viesnī cas numuriņ i jauki un mā jī gi, pastā vī gi uzkopti, mainī ti dvieļ i un gultas veļ a. No ē diena mums bija tikai brokastis, diezgan daudzveidī gas. Paē dā m un paē dā m paē duš i un priecī gi.
Pusdienā s un vakariņ ā s devā mies uz vietē jā m kafejnī cā m pā ri ceļ am.
Ar internetu problē mu nebija, jo gids mums iedeva sim karti. Tas bija ļ oti ē rti, ko reti var redzē t atvaļ inā jumā .
Viesnī cā nebija nekā das izklaides, nedaudz pietrū ka.
Pludmale bija tuvu, bet kaut kā ne pā rā k tī ra.
Jauka uzturē š anā s, iesaku
аватар kiriurik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jū nija beigā s kopā ar sievu un dē lu 10 gadus veco atpū tu Sheraton Resort. Uzreiz teikš u, ka atpū tas izmaksas viesnī cā ir augstā kas par tā s paš reizē jo lī meni. Mū s neprā tī gi pavedinā ja nosaukums, domā jā m, ka ķ ē des viesnī ca atbildī s lī menim un attaisnos samaksā to summu, bet dziļ i kļ ū dī jā mies. … Tomēr ▾ Jū nija beigā s kopā ar sievu un dē lu 10 gadus veco atpū tu Sheraton Resort. Uzreiz teikš u, ka atpū tas izmaksas viesnī cā ir augstā kas par tā s paš reizē jo lī meni. Mū s neprā tī gi pavedinā ja nosaukums, domā jā m, ka ķ ē des viesnī ca atbildī s lī menim un attaisnos samaksā to summu, bet dziļ i kļ ū dī jā mies.
Sā kumā viesnī ca ir sadalī ta 2 daļ ā s: galvenajā ē kā (Main) un bungalo un divstā vu ē kā s (kū rorts). Meina ir pat dā rgā ka par kū rortu, tač u, spriež ot pē c ē kas izskata, numuri un skats uz jū ru š ī s izmaksas kompensē .
Mū s atveda uz Kū rortu ap pulksten 15.00, uzreiz iekā rtojā mies. Kā izrā dī jā s, mums paveicā s, jo ieguvā m istabu Dolphin ē kā ar skatu uz baseinu ar mū ziku un ū denspolo. Mū su istaba bija diezgan pieļ aujama, bet, protams, ne 5 zvaigznes. Pirmkā rt, ļ oti vecas mē beles, daž viet ar urbumiem, jā atver atvilktnes. Vannas istabā duš a knapi pielipa pie sienas, viss pā rē jais darbojā s labi. Bet izskats, protams, nomā coš s. Tī rī š ana ir ļ oti vā ja, ar vai bez uzgaļ a, mē s neredzē jā m atš ķ irī bu. Turklā t mums bija vajadzī gs ļ oti ilgs laiks, lī dz dē lam nesam papildu gultu. Paš ā sā kumā vispā r jautā ja, vai vajag. Ko tu domā , ka nevajag? Vispirms viņ ai atnesa saliekamo gultu, diezgan š auru, tad pē c pā ris stundā m gultas veļ u. Viesnī cā nav organizā cijas, un tas izpaudā s daudzos veidos.
Kū rorta teritorija mums patika vairā k nekā Meina. Tas bija ļ oti zaļ š , skaistas vecas palmas, daudz ziedu, viss ir ļ oti zaļ š . Viesnī ca ir tā lu no jauna, un teritorija noteikti ir tā s lepnums. Baseini ir normā li, salī dzinoš i tī ri, daž kā rt tur nokrī t lapas vai kukaiņ i, kurus uzreiz nenoķ er, bet tas ir pieņ emami.
Pludmale liela, vietas pietiek visiem, ē rti sauļ oš anā s krē sli, tī ra. Ieeja jū rā ir tikai no pontona, sā kumā mū su dē liņ š mazliet baidī jā s peldē t dziļ umā , bet pē c pā ris dienā m jutā s kā zivs ū denī . Vienī gā problē ma bija tā , ka viesnī cā bija spē cī gas straumes, kā informē ja glā bē ji. Daž kā rt peldē š ana bija aizliegta. Daž i par to bija saš utuš i, bet mums droš ī ba bija pā ri visam, tā pē c tieš i otrā di – paldies par atbildī go attieksmi pret atpū tnieku dzī vi. Koraļ ļ u rifs ir ļ oti skaists, lai gan pā rsvarā miris. Straumes vai citu iemeslu dē ļ zivju nebija ī paš i daudz, bet vienmē r ir interesanti redzē t.
Ē diens viesnī cā bija vidē js, atkal č etru lī menī . Vienmē r bija vista, gaļ as gaļ as ē dā jiem nepietika, biež i bija ceptas zivis, bet ar nelielu sā lī jumu. Piedevu bija pietiekami daudz, bet viss bija svaigs, nebija pietiekami daudz austrumu garš vielu, ar kurā m Ē ģ ipte ir tik bagā ta. Dē ls pie baseina atspiedā s uz ā trā s ē dinā š anas, diemž ē l ne vienmē r bija spē ks pā rslē gt viņ u uz parasto ē dienu. Dā rzeņ i un augļ i bija svaigi, izvē le bija normā la, neko nevaram izcelt. Deserti un konditorejas izstrā dā jumi arī bija vidē ji. Alkoholu dzē rā m ļ oti mē reni, pā rsvarā alu un vī nu. Vī ns bija ļ oti personisks, kas bija patī kams pā rsteigums. No viesnī cas pazī stamo tū ristu vidū saindē š anā s netika novē rota. Bet atkal es nevarē ju pā rē sties, jo es gribē ju kaut ko ī paš u.
Animā cija vā ja, dē ls jau bija par vecu bē rnu animā cijai, tā pē c nevaram novē rtē t. Viņ š biež i ar mani spē lē ja ū denspolo. Lai dotos uz pilsē tu, jū s varat braukt ar taksometru pie barjeras pie ieejas viesnī cā , jū s varat nokļ ū t Naama Bay par 8 USD, jū s pat varat nokļ ū t Holivudā par 5 USD. Vē lams maksā t mā rciņ ā s, pretē jā gadī jumā viņ iem nav maiņ as no dolā riem un mā rciņ as dod pē c maiņ as kursa. No barjeras mū s veda arī ekskursijā uz Izraē lu, kas bija rezervē ta aģ entū rā Red Sea Travel. Pasū tī ts internetā Krievijā , palika tikai patī kami iespaidi. Internets viesnī cā ķ ē rā s ļ oti slikti, tikai lai nosū tī tu e-pastu, nepietiek vairā k netī rumu. Patika ū denspī pe uz Meinas jumta.
Nobeigumā vē los atzī mē t, ka viesnī ca, ja tā bū tu 4 zvaigž ņ u kategorijā un lē tā ka, pretenzijas neradī tu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums svetkrasa
mums ļoti ieteica, mēs dosimies uz turieni 23.01.19
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 1 atbildi
iemiesojums pavlova66
Kā izklaidēt bērnus un pieaugušos.Ko ēst?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums customercare
‹ Viesnīca Sheraton Sharm Main Building 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель входит в большой отельный комплекс Sheraton Sharm Hotel, Resort, Villas & Spa, который состоит из Sheraton Sharm Hotel (Main Building + Villas) и Sheraton Resort Area. Открыт в 1999 году, ежегодно проводится поэтапная реновация. Состоит из основного каскадного 7-этажного здания и комплекса вилл. Отель с развитой инфраструктурой. Все номера в главном здании — с видом на море. Стандартные номера в виллах — с видом на сад. Отель славится своими конференц-залами, пляжем и одним из лучших SPA-центров в Шарм-эль-Шейхе. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 12 км от аэропорта, в 5 км от бухты Naama Bay, в 12 км от Старого города, в 10 км от Soho Square, на самом берегу моря.
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы 25 м, длина — 975 м. Рядом с отелем расположен коралловый риф, вход только по понтону (понтон с перилами и лесенкой, 65 м). На пляж можно попасть прямо из холла отеля, спустившись на лифте. На пляже: душ, туалет, бар.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), лимузин-сервис, заказ такси, аркада магазинов, аптека, интернет-уголок (платно), Wi-Fi — бесплатно в лобби отеля (базовый доступ) в номерах — нет, высокоскоростной интернет — платно, по запросу, конференц-зал на 250 мест (theatre style) и 3 зала для совещаний, ТВ-лаунж, 4 бассейна с пресной водой, один из бассейнов с подогревом в зимний период, крытый бассейн spa центра (платно), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца: бесплатно.

Основной ресторан White Cruiser — сервирует шведский стол на завтрак 06:30-10:30, обед 12:30-15:00 и ужин 19:00-22:00, интернациональная кухня и тематические вечера.

A la Carte ресторан итальянской кухни Portofino — сервирует ужин меню, не входит в Al.

Лобби-бар: 10:00-00:00.

Бар у бассейна: 10:30-17:00.

Hugo's Bar: бар на пляже, 10:00-17:00.

Casсade Bar: 16:00-00:00.

Dolphin Bar: 11:00-17:00.

Palms Bar: бар на пляже, 11:00-16:00.

Rumors Bar: 20:00-23:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб с 4 до 12 лет, мини-диско, 2 открытых детских бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 теннисных корта с песчаным покрытием (платно): прокат теннисных ракеток (бесплатно), освещение (платно), уроков тенниса нет — теннисные корты расположены на территории Sheraton Sharm Resort. Водные виды спорта: парашют. Тренажерный зал: 09:00-21:00, бесплатно для гостей All inclusive. Водное поло бесплатно, вечернее шоу бесплатно, массаж платно.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 300 номеров.

Istabās

Центральный кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, телефон, сейф (бесплатно), утюг (по запросу, бесплатно, зависит от наличия), холодильник (бесплатно), мини-бар (платно), бутилированная вода (по приезде), набор для приготовления чая/кофе, ванная комната, фен (бесплатно), туалетные принадлежности, халат и тапочки (по запросу, бесплатно, зависит от наличия), балкон. Уборка номера: ежедневно, смена белья: ежедневно, room service: платно.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis  FREE 
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • mikroviļņu krāsns (ne visās istabās)
Adrese Al Pasha Coast, Sharm El Sheikh, Egypt
Tālruņi: +20 (69) 360-20-70
Tīmekļa vietne: Sheraton Sharm Main Building
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.