Jautājums par viesnīca Sheraton Sharm Main Building 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
30 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet lūdzu!)) Sheraton un Sierra - Mani interesē smilšaina ieeja no krasta, lai mierīgi peldētu.Vai ir ērti peldēties vispār? Un kura ir labākā viesnīca? cik tālu ir otrā līnija?
Palīdziet lūdzu!)) Sheraton un Sierra - Mani interesē smilšaina ieeja no krasta, lai mierīgi peldētu.Vai ir ērti peldēties vispār? Un kura ir labākā viesnīca? cik tālu ir otrā līnija?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2016-03-178 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар viktor_12365
Es nevaru komentēt šīs viesnīcas. Es apsveru Dessole Pyramisa Sahl Hashish 5, skatiet, vai jums patīk))
аватар orhideya21
Sheraton jau divus gadus vienlaikus strādā kā pansionāts vietējiem iedzīvotājiem. Kvalitāte ir krietni kritusies. Sierra un Sheraton, tas ir kā LCD televizors un padomju televizors. Otrā rinda ir 5. pasaule. Ejiet pa soho un savu vai 2 min. Par piegādi. Korpuss prasa 1-3, tie ir pēc renovācijas. Bijis tur daudzas reizes, nav sūdzību.
аватар brigantina35
Sveiki!!! Pēc SIERRA teiktā, varu teikt sekojošo: viesnīca nav liela un ļoti mājīga ģimenes atpūtai. Ģimenes ar bērniem, pārsvarā angļi, atpūšas, kas liecina par augstu apkalpošanas līmeni.
Blakus viesnīcai atrodas slavenais SOHO laukums, kur var izstaigāt savas vakarkleitas), skatīties koncertu un animatoru priekšnesumus. Arī tur jūs atradīsiet daudzus Eiropas, Āzijas, Indijas, angļu un pat ukraiņu virtuves restorānus.
Pašā viesnīcā katru vakaru tiek rīkotas izklaides.
Ļoti kvalitatīva virtuve un augsts apkalpošanas līmenis. Viesnīca pieder Savoy ķēdei un atrodas iepretim tai. Un par pludmali: pludmale ir tīra, ejiet 5-7 minūtes. Katru stundu kursē autobuss uz pludmali. Smilšaina ieeja jūrā.
Saskaņā ar Sheraton viesnīcu: pludmale nav slikta, bet nav tiešas ieejas jūrā. tikai pontons. Pludmales garums ir aptuveni 700 m un atrodas pirmajā līnijā. Piemērots visa veida tūristiem, t.sk. brīvdienām ar bērniem.
Pielikumā ir Sjerras pludmales attēls
аватар orhideya21
Jā, un Sheraton ir sava otrā līnija, tālu no visas viesnīcas un jūras infrastruktūras.
аватар orhideya21
Ak, šis automātiskais labojums... Sjerras otrā līnija nav tālu. 5 minūtes. pastaiga pa Soho un Savoju vai 2 min. ērtai transportēšanai. Autobuss kursē ik pēc pusstundas. Precīzi un pusi tur, atpakaļ pēc 15 un 45 minūtēm. katru stundu.
Sheraton pat neskatītos, tikai tad, ja tas ir trīs reizes lētāks nekā Sierra.
аватар orbittours.ru
Es dotu priekšroku Sjerrai. Apkalpošana, vieta un ēdiens ir vislabākie. Un otrā rinda nav īpaši kaitinoša. Jūs pat varat pastaigāties, lai palielinātu apetīti))) Vienīgais Sheraton pluss ir pirmā rinda, un tas ir nosacīts. Kad jūs nokļūsit tālākajā korpusā, jūs staigāsit apmēram tāpat kā Sjerā.
Orchid21 es arī cietu ar planšeti, kamēr tika remontēts dators. Reizēm iznāca tādas pērles, kuras būtu speciāli mēģinājis, nebūtu izdomājis :-)
аватар orhideya21
Jā, ir pērles ;)
аватар caschtanka.t
Sjerrā būsim tikai 2016. gada maijā. Sheratonā gids teica, ka uz jūras pusi ir smilšaina taciņa, bet mēs tur nedevāmies. Dominā papildus četriem pontoniem ar iekšējiem baseiniem ir plaša smilšaina ērta ieeja jūrā. Chatl iet no attālām ēkām. Ērta smilšaina ieeja Sia Magic (starp ēkām kursē autobuss). Kas attiecas uz mani, tad ideāli peldēties Sharm Plaza - koka īsajā molā, kas paisuma un bēguma laikā ienirst ūdenī. Pludmalē ir jaukas bezmaksas pusdienas ar vīnu un alu. Protams, Domina, Sia Magic un Sharm Plaza ir trūkumi, taču jūs jautājat par iebraukšanu no krasta un ērtu peldēšanu Šarmā, un iebraukšana no krasta Šarmā nav bieža parādība.
аватар irina1988
Pastāsti man, kādi ir piedāvāto viesnīcu trūkumi? Jaunākie koraļļi un ēdiens mums ir prioritāte)) un bez arābiem viesnīca.
аватар caschtanka.t
Trūkumi: Domina - 1). Normālas pusdienas pludmalē - par maksu.
2). Papildus Sultānam, restorāni bez vasaras zonām (mīnus smēķētājiem)
3). Papildus ēdnīcai un vienam "Plūmju bāram" viss ir apmaksāts.
Sia Magic - 1). Ir numuri bez balkoniem. Mēbeles nav vienādas.
2). Coral zaudē Domina un Sharm Plaza.
Charm Plaza - 1). Ir telpas bez balkoniem, ar vecām mēbelēm.
2). Un krievu tūristu boikota dēļ tagad ir tukšs, tātad gandrīz viss
bezmaksas alternatīvas (la - karte) ēdnīcai neder.
Un, pēc arābu domām, tagad neviena viesnīca Šarmā nav imūna pret viņiem. Boikota dēļ viņi piepilda tukšās telpas, lai neizjuktu. Eiropa un Krievija aizies -
Arābi to nedarīs.
аватар orhideya21
Smilšu ieeja ir pieejama arī visās Nāmas līča un Šarmelmaijas viesnīcās. Ras um sid līcis. Daudz labu viesnīcu. Meklējiet savu gaumi.
аватар irina1988
Liels paldies visiem)))
аватар kav1212
Sierra visur ir novietota kā jauniešu viesnīca ar atbilstošu ballīti. Pie krasta ir smilšu josla, bet ieeja jūrā ir tikai no pontona. Par ēdienu sūdzību nebija. Turklāt jūs varat ēst ne tikai viesnīcā, bet arī dažos Soho restorānos. Un ļoti tuvu jūrai. Un uz basa pat "ļoti" tuvu. Koraļļi ir diezgan interesanti, ja peldat nevis pontona priekšā kā lielākā daļa cilvēku, bet gan pa labi (kur ir konstrukcija) un pa kreisi pa viesnīcām. Un, protams, vakaros jums tiks nodrošinātas visdažādākās izklaides. Jūs varat skatīties saiti reāllaikā:
http://youwebcams.net/online/webcam-countries/egipet/sharm-el-sheyh-ploshhad-soho/
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sheraton Sharm Main Building 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl