Sheraton Sharm Hotel, Resort, Villas & Spa 5*– Atsauksmes

213
Novērtējums 7.110
№59 viesnīcas reitingā Šarm eš Šeiha
8.1 Numurs
8.2 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.6 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Viesnīca ar augstu apkalpošanas līmeni un attīstītu infrastruktūru. Visi numuri ar skatu uz jūru. Atvērts 1999. gadā, tiek veikta pakāpeniska ikgadēja renovācija. Piemērots cienījamai ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар taran_natala
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveicinā ti, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji! Vē los padalī ties iespaidos par savu 30. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē . Atpū tā s pie drauga Sheraton Sharm 5* viesnī cā.7 naktis, viss iekļ auts. Š ī bija mana otrā uzturē š anā s viesnī cā , atstā ju atsauksmi (pirmo reizi 2020. … Tomēr ▾ Sveicinā ti, dā rgie draugi, domubiedri un ceļ otā ji!
Vē los padalī ties iespaidos par savu 30. atvaļ inā jumu Ē ģ iptē . Atpū tā s pie drauga Sheraton Sharm 5* viesnī cā.7 naktis, viss iekļ auts. Š ī bija mana otrā uzturē š anā s viesnī cā , atstā ju atsauksmi (pirmo reizi 2020.  gada novembrī , globā lā s pandē mijas dē ļ tū ristu gandrī z nebija). Neatkā rtoš os, rakstī š u par galveno.
Ceļ oja caur mū su tū roperatoru "Join Up". Izbraukš ana no Kiš iņ evas. Lai nokļ ū tu lidostā ar tieš o autobusu no "Join Up", Kijeva-Kiš iņ eva, bija apmē ram 13 stundas, bija grū ti, bet bija tā vē rts. Pieturas bija benzī ntankos ik pē c 2-3 stundā m, var iedzert kafiju un kaut ko apē st. Jū s varat uzlā dē t tā lruni autobusā . Viņ i nostā vē ja muitā apmē ram 1.5 stundas. Neiesaiņ ojiet koferus plē vē , tie noteikti ieinteresē s muitas darbiniekus. Lidojā m ar savu ukraiņ u apkalpi, ļ oti patī kams lidojums.
Viesnī cā ieradā mies pē c pulksten 8 no rī ta, uzreiz reģ istrē jā mies, pē c mana lū guma mums iedeva istabiņ u sestajā stā vā ar elpu aizraujoš u skatu uz jū ru un gandrī z visu viesnī cas teritoriju. Saullē ktā skats no balkona ir maģ isks. Nekad nedzirdē ju kaimiņ us, tikai lidmaš ī nas lidoja virs viesnī cas. Istaba atradā s tā lu no lifta, bet mums tā nebija problē ma. Istaba vienistabas, zonē ta, mā jī ga un pietiekami plaš a. 2 ē rtas lielas gultas ar kvalitatī vu gultas veļ u, bufete, kafijas galdiņ š , galds, dī vā ns. Aprī kojums normā ls (TV, ledusskapis, fē ns, seifs, tē jkanna, kondicionieris), viss darbojā s. Ū dens tika papildinā ts katru dienu. Tū lī t pē c lū guma reģ istratū rā tika atnesti halā ti un č ī bas. Vannas istabā ietilpī ga duš as kabī ne, dvieļ i, minimā ls parastā s kosmē tikas komplekts. Ikdienas uzkopš ana bija kvalitatī va, liels paldies mū su apkopē jai.
Neticami liela teritorija bija un paliek viena no galvenajā m viesnī cas priekš rocī bā m. Daudzas stipras palmas, puķ es, ziedoš i koki. Skaidrs, ka viesnī ca ir labi kopta.
Ir galvenais baseins ar strū klakā m lauvu galvu formā , ļ oti jauki un neparasti, bet man personī gi baseini ir pilnī gi vienalga.
Atseviš ķ i es vē lē tos pievē rst uzmanī bu neparastajai "Sheraton Sharm 5*" arhitektū rai un stilam. Š ā das viesnī cas ir retums. Tam vien ir 7 stā vi, no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Dekorē tajā zā lē izmantoti dā rgi dabī gie materiā li: marmors, varš , koks, akmens, rotangpalmas palma. Vestibila bā rā ir balts flī ģ elis. Uz visā m sienā m ir brī niš ķ ī gas gleznas. Augsts klasiskais stils ir jū tams vissī kā kajā s detaļ ā s. Viesnī ca ir nedaudz atjaunota, un tas ir redzams.
Ē diens. Izmantoja galveno restorā nu un à la carte restorā nus. Galvenajā restorā nā izvē le nav liela, tač u vienmē r var atrast kā du ē dienu pē c savas gaumes. Galvenais, lai produkti bū tu svaigi, un absolū ti visi ē dieni ir ļ oti garš ī gi.
Ir daudz garš vielu un mē rč u, no kurā m izvē lē ties. Nebija bailī gi ē st gatavos salā tus ar mē rci, jo vī ni izskatī jā s svaigi. Pā rtika ir veselī ga un noderī ga. Liels paldies š efpavā riem! Nav garu rindu, vienmē r ir brī vi galdiņ i, ir diezgan tī rs, un apkalpoš ana ir laba. Ir atvē rta terase ar burvī gu skatu uz jū ru.
Apmeklē jā m 2 à la carte restorā nus: itā ļ u un austrumu virtuvi. Ē dieni bija ļ oti garš ī gi, un apkalpoš ana bija lieliska. Liels paldies š efpavā ram Ibrahimam! Man vairā k patika itā ļ u restorā ns "Portofino": ē dieni bija ā rkā rtī gi garš ī gi, un atmosfē ra atgā dinā ja kafejnī cu provinces Itā lijā : mā jī gs itā ļ u ielu interjers, kvalitatī va romantiska itā ļ u mū zika. Vē los izteikt atzinī bu Portofino menedž erim vā rdā Abram Zakria un visu viņ a komandu par izcilo apkalpoš anu, uzmanī bu un ļ oti labi pavadī to laiku š ajā restorā nā . Restorā nā viss bija organizē ts nevainojami.
Ir divi "viss iekļ auts" bā ri: ir galvenais bā rs un pludmales bā rs.
Bā ros ir pieejami standarta ē ģ iptieš u bezalkoholiskie un alkoholiskie dzē rieni. Dzē rienu kvalitā te normā la, apkalpoš ana izcila. Bā ru pludmalē apkalpo brī niš ķ ī gs bā rmenis (vakarā viņ š strā dā par "Portofino" vadī tā ju) Ā brams Zakria. Viņ am izdevā s ī sā laikā pasniegt dzē rienus ļ oti lielam skaitam cilvē ku, bija ļ oti uzmanī gs viesu vē lmē m un ļ oti draudzī gs, pagatavoja izcilus kokteiļ us. Pē dē jā uzturē š anā s dienā kū rortā nolē mā m pludmales bā rā pasū tī t Cē zara salā tus ar garnelē m, salā ti bija ideā li, piegā dā ti ļ oti ā tri.
Kopumā apkalpoš ana ir viesnī cas stiprā puse. Gandrī z viss personā ls ir ļ oti uzmanī gs un pieklā jī gs. Apkalpoš ana nav uzmā cī ga un ar smaidu. Labi padarī ts Pateicoties lieliskajam servisam, nevē lē jos pievē rst uzmanī bu daž ā m nelielā m problē mā m. Es vē los jums sirsnī gi pateikties!!!!
Animā cija ir "Sheraton Sharm 5*" vā jā puse. Ne ar ko labu viņ i mani nepā rsteidza, esmu redzē jis daudz labā kas komandas. Es domā ju, ka š ī s animā cijas komandas lī menis ir daudz zemā ks par viesnī cu.
Ļ oti skaļ a, nekvalitatī va mū zika pludmalē kaitinā ja. Animatori daudz laika pavadī ja, sē ž ot bā rā ar cigaretē m, vakarā viņ us uzmā cī gi aicinā ja uz Š armas naktsklubiem un lū dza uzrakstī t par viņ iem labu atsauksmi. Mani nepatī kami iespaidoja daž u animā cijas meiteņ u nevī ž ī gais un pat vulgā rais izskats. Sasodī ts, š is bija mans 30. atvaļ inā jums Ē ģ iptē , man ir ar ko salī dzinā t.
Pludmale tī ra un ļ oti liela, sajū ta tā da, ka tukš a, jū ties ē rti. Dvieļ i tiek doti pludmalē apmaiņ ā pret kartē m. Ir daudz lietussargu un sauļ oš anā s krē slu. Ir viss nepiecieš amais. Perfekti!
Jū ra pie "Sheraton Sharm 5*" ir iespaidī ga. Nopeldē ju no Sheraton Sharm 5* viesnī cas lī dz Sharm Plaza pontonam. Koraļ ļ i lī cī veido lielu barjeras sienu, palete un arhitektū ra ir neticama. Daudz tauriņ u, papagaiļ u, grupē jumu, arotronu, hailī nu, flautu, tunzivju u. c. Cē ziju un aboudebdoofu bari ir bezgalī gi, Anthias ugunī gā krā sa rada nereā las pasaules sajū tu.
Tur bija daudz diezgan lielu aleuteri, kas pozē ja kamerai. Labā k vienreiz redzē t, nekā simts reizes lasī t. Pirmajā brī vdienu dienā redzē ju mazu napoleonu, un pē dē jā dienā ienā ca iespaidī ga milzu pelē ka murē na, ar to peldē jā m ļ oti tuvu 1 m attā lumā , iespē jams, 10 minū tes. Divas reizes redzē ju ļ oti tuvu milzī ga barakuda ar ļ oti nopietnu sejas izteiksmi.
Bet, diemž ē l, rifs ir kļ uvis nabadzī gā ks, salī dzinot ar pē dē jo apmeklē jumu, un tam ir iemesli: tuvu koraļ ļ u sienai sā ka peldē t laivas, netā lu no viesnī cas Reef Oasis Blue Bay 5*, tika organizē tas ū dens aktivitā tes (banā ni, izpletņ i). u. c. ), un tū risti, slē pjoties no strā dnieku viesnī cas, baro zivis ar maizi. Tas ir, cilvē ki paš i ar savā m rokā m nogalina š ī pasakainā lī č a neticamo skaistumu. Ļ oti ž ē l!
Es nevaru nepieminē t glā bē ju uz pontona vā rdā Mohameds. Mē s viņ u satikā m 2020.  gadā . Viņ š mū s satika kā vecus draugus, bija ļ oti patī kami viņ u redzē t.
Viņ š ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs pret visiem tū ristiem un viņ u droš ī bu, zina visu par zivī m un koraļ ļ iem, viņ a padomi par jū ru ir ļ oti vē rtī gi. Tas ir ļ oti svarī gi. Paldies par visu Mohamed!
Lai gan viesnī cā pamanī ju nelielas nepilnī bas, tač u, pateicoties augstajam apkalpoš anas lī menim, darbinieku laipnī bai un uzmanī bai, man izdevā s brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums. Viesnī ca atstā ja ļ oti pozitī vu iespaidu. Es gribē tu š eit atgriezties vē lreiz.

Jauku atpū tu visiem, bū s jautā jumi, rakstiet, atbildē š u!
аватар d.viershynin1
Ieradā mies vakarā , ļ oti ā tri iekā rtojā mies, pieklā jī gi sazinā jā mies reģ istratū rā . Istaba bija augš ē jā stā vā , izņ emot nelielus kosmē tiskus defektus, viss ir ok. Palū dza, lai nā kamajā dienā atnes halā tus un č ī bas, viss tika izdarī ts ā tri. … Tomēr ▾ Ieradā mies vakarā , ļ oti ā tri iekā rtojā mies, pieklā jī gi sazinā jā mies reģ istratū rā . Istaba bija augš ē jā stā vā , izņ emot nelielus kosmē tiskus defektus, viss ir ok. Palū dza, lai nā kamajā dienā atnes halā tus un č ī bas, viss tika izdarī ts ā tri.
Bufete. Restorā na platī ba man patiktu vairā k, jo daudz cilvē ku vidū ir jā meklē brī vs galdiņ š . Papildus gaļ as ē dieniem viss ir diezgan pieklā jī gs un garš ī gs (ī paš ī ba ir tā da, ka pusei ē dienu nav zī mju): daudz garš ī gu saldumu, pietiekami daudz augļ u, daudz dā rzeņ u un pat 4 veidu siera, smalkmaizī tes katram garš a. Gaļ ai vā jš - pā ris dienas bija zivju diena (vidē ji vā ja) pā rē jā s dienā s - liellopu gaļ a mazos gabaliņ os, ļ oti mazas vistas stilbiņ as (jokojā m, ka kaija nevis vista) kotletes no dī vainas tekstū ra un slikta smaka, 2 reizes bija ļ oti garš ī gas desiņ as un pacieš ami , ļ oti piparoti burgeru pī rā dziņ i, sulas, kā vienmē r, cieta ķ ī mija indī gā krā sā , alkohols vā jš , bet dzerams.
Teritorija. Kā tā da, nē , viesnī ca uzreiz aiz tā s ir peldbaseins ar bā ru, tad ceļ š gar pludmali un pati pludmale. Gandrī z neviens nestaigā , visi sē ž vestibilā ar telefoniem un ar alkoholu.
Pludmale. Lielais attā lums starp sauļ oš anā s krē sliem ir ļ oti ē rts, neviens nestaigā pa galvu, un, ja jū s smē ķ ē jat, tas gandrī z netraucē . Uzbā zī gi un daudz ekskursiju pā rdevē ju kopā iet kā di 5 cilvē ki, ja ne vairā k. Tie parā dā s regulā ri, biež ā k, nekā es vē lē tos.
Jū ra. Krā š ņ s rifs, ļ oti tī ra jū ra, forš s un draudzī gs glā bē js Mohammeds, rifs ir galvenais viesnī cas pluss, kā arī tas, ka no visiem numuriem paveras skats uz jū ru.
Telpu uzkopš ana. Ļ oti pieklā jī gi un draudzī gi sazinā jā mies ar personā lu, apkopē ju un vienmē r lieliski iztī rī ja, vienmē r atstā jā m dzeramnaudu un vienmē r mū s sagaidī ja gulbji un dvieļ u puķ es pat ar puķ u ziedlapiņ ā m (neesiet mantkā rī gi, tie ir brī niš ķ ī gi cilvē ki ar ļ oti zemas algas).
Kopumā mē s iesakā m viesnī cu, mē s atgriezī simies ar prieku.
выпечка фрукты, йогурты выпечка
аватар tanya051972
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca nav slikta, bet ne par 5 zvaigznē m, 4 zvaigznes ir stabilas, cena diviem ir 1250 USD. Sā kš u pirmais, ieradā mies viesnī cā lī dz 8iem no rī ta, uzreiz iedeva istabiņ u, bet rokassprā dzes uzlika pē c 10.00, kad aizbraucā m, pabrokastojā m un 12. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, bet ne par 5 zvaigznē m, 4 zvaigznes ir stabilas, cena diviem ir 1250 USD. Sā kš u pirmais, ieradā mies viesnī cā lī dz 8iem no rī ta, uzreiz iedeva istabiņ u, bet rokassprā dzes uzlika pē c 10.00, kad aizbraucā m, pabrokastojā m un 12.00 ieč ekojā mies un uzreiz nogriezu rokassprā dzes, lai gan mū s aizveda no viesnī cas 16.30. Personā ls pieklā jī gs, neuzbā zī gs, bet daudzi nesaprot krievu valodu, zina ī sas frā zes, ne visi reģ istratū rā zina valodu. Istabas nav sliktas, mums bija galvenā ē ka (tagad tā vienī gā strā dā , visas pā rē jā s ē kas viņ iem neder) galvenajā ē kā visas istabas ar skatu uz jū ru ir vienkā rš i super, bet standarta numuri ir doti 1. un 2. stā vā jau bez skata uz jū ru , par labā ko skatu var piemaksā t, gulta laba, dvieļ i izmazgā ti, bet tī ri. Tī rī š ana katru dienu ar gultas veļ as un dvieļ u nomaiņ u, tī rī tā jai atstā ja š okolā des tā felī ti, lieliski iztī rī ja.
Ē diens: restorā ns atrodas nelielā stā vā , kur atrodas bā rs un reģ istratū ra. Pirmā s trī s dienas ē diens bija daudzveidī gs, zivis, gaļ a, dā rzeņ i, picas, piedevas, salā ti, vakaram krabji grilē ta gaļ a un zivis, augļ u izvē le maza, bet pē c 3 dienā m daž ā dī ba sā ka sarukt, bet ē diens ir garš ī gi un vē l var ē st, visu pusdienu vai vakariņ u laiku ē diens nebeidzas, uzreiz atnes ja beidzas, tas pluss viesnī cai. Pludmale liela un skaista, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, bet tie jau ir veci un bez dvieļ a uz tiem nevar sē dē t. Dvieļ us lū gums saņ emt 8.00 un nodot 17.00, katru dienu nenododam, ir neē rti, kad 6.00 dodies uz pludmali.
Sauļ oš anā s krē sli jū rai tuvā kos sā k aizņ emt pulksten 5.30. Kad ieradā mies, jū ra nebija ī paš i mierī ga, bija ļ oti liela straume un lieli viļ ņ i, vē jš arī stiprs, bet pē dē jā s dienā s jū ra nedaudz norima, bet tie, kas neprot peldē t, neiesaka š o lī ci. Rifs ir dzī vs un skaists, bet tas ir jā redz, kad jū ra ir mierī ga. Liels paldies glā bē jam, ļ oti uzmanī gs, labi darot savu darbu, palī dzē ja izvilkt mū su bē rnu, kuru straume aiznesa. Ī paš s paldies!
Viesnī ca ir klusa, lai gan ir izklaide, piepilda 80% krievu, daž i baltkrievi, ukraiņ i un ē ģ iptieš i, bet pā rē jiem nekas netraucē ja, viss ir super. Viesnī cā s ir 2 veikali, aptiekas nav, atrodas tā lu no pilsē tas. Teritorija sakopta, tī ra, personā ls labs. Bā ros dzē rienus lej 150 gramu plastmasas glā zē s, plastmasas 500 gramu glā zē s iesaku ņ emt no mā jā m. Kopumā viesnī ca mums patika, es š eit atgrieztos atvaļ inā jumā . Iesaku palikt š ajā viesnī cā .
аватар ilv_1965
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba diena visiem, kas izlasī s manu atsauksmi par š o viesnī cu un pā rē jo Š armelš eihā . Rakstu atsauksmi kā cilvē ks, kurš pirmo reizi lidoja uz Ē ģ ipti un kuram nav ī paš u relaksā cijas lū gumu. Lidosta ir “aizvē sturisks materiā lisms”, nav datoru, visa ielidoš anas reģ istrā cija ir manuā la ievadī š ana ž urnā lā , un 2 robež sargi ž urnā lā fiksē cilvē kus no trim lidojumiem. … Tomēr ▾ Laba diena visiem, kas izlasī s manu atsauksmi par š o viesnī cu un pā rē jo Š armelš eihā . Rakstu atsauksmi kā cilvē ks, kurš pirmo reizi lidoja uz Ē ģ ipti un kuram nav ī paš u relaksā cijas lū gumu. Lidosta ir “aizvē sturisks materiā lisms”, nav datoru, visa ielidoš anas reģ istrā cija ir manuā la ievadī š ana ž urnā lā , un 2 robež sargi ž urnā lā fiksē cilvē kus no trim lidojumiem. Nu, varbū t mums tā paveicā s lidot. Viesnī cā nokļ uvā m diezgan ā tri, 30 minū tē s, ņ emot vē rā reģ istrē š anos vairā kā s viesnī cā s. Tā kā viesnī cā bija maz atpū tnieku, viņ i apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s ap plkst. 10. Mums iedeva numuru 520. Reģ istratū rā skanē ja frā ze - labs cipars, tuvu liftam! Un tikai tad, kad iekā rtojā mies istabā , sapratā m, ko š ī frā ze nozī mē . Stā vā ir 521 istaba un mū sē jā bija priekš pē dē jā . Pakā pienu skaits no lifta lī dz telpai ir 150! Raugoties uz priekš u, teikš u, ka dienas laikā pedometrs mē rī ja no 1000 lī dz 1000 soļ iem ap viesnī cu.
Numuri ir diezgan novecojuš i, tač u tie bija mā jī gi un ē rti telpas izmē ram un lielajam balkonam ar skatu uz jū ru. Ja atrodies š ajā viesnī cā , pamosties 5-20 no rī ta un skaties saullē ktā ! Ļ oti skaists un burvī gs skats! Fotogrā fijas ir vienkā rš i pā rsteidzoš as! Pē c pieprasī juma istabā tika atnests peldmē telis un č ī bas. Atseviš ķ i es vē los atzī mē t telpas tī rī š anu. Vī rietis tī rī ja ļ oti apzinī gi. Veļ a tika mainī ta katru dienu. Ar dvieļ iem un ziepju piederumiem problē mu nebija. Viss bija pā rpilnī bā . Milzī gs paldies viņ am par to!

Ē diens: š eit vē rtē jums nav viennozī mī gs. Brokastis labas, ir no kā izvē lē ties. Man ļ oti patika svaigi spiestā apelsī nu sula (tikai tā jā pasū ta, citā di atnesī s parasto sulu no koncentrā ta). Man patika karstais deserts choux mī klas veidā ar riekstiem. Pusdienas: š ī s bija sliktā kā s š ajā viesnī cā ! Pusdienas tika organizē tas nevis restorā nā , bet gan kafejnī cā pludmalē . Izvē lne ir pielā gota un vienmuļ a.
Reizē m karstumā nā cā s gaidī t, kamē r galdiņ š bū s brī vs. Salā ti ir briesmī gi, daž reiz lapas salā tos ir nekvalitatī vas. Dā rzeņ i pamatē diena garnī ram parasti ir puscepti, it kā tie bū tu sagriezti un aplieti ar verdoš u ū deni. Zupas un deserti ir vienā di. Mū su pusdienas beidzā s ar picu un alu. Padoms – lai nesagaidī tu, kad pusdienā s atnesī s kā du dzē rienu, labā k to pasū ti uzreiz tajā paš ā bā rā pirms vakariņ ā m. Vakariņ as: jautā jumu nebija, vienmē r bija kaut kas jauns. Man patika panē ta zivs, zivs mī klā , pī le ar apelsī nu mē rci, liellopa gaļ a, lazanja. Deserti ir vienmuļ i un visi garš o vienā di. Visgarš ī gā kais deserts ir zemeņ u ž eleja. No dzē rieniem varat uzņ emt sarkanvī nu. Mē s to dzē rā m atš ķ aidī tu ar ū deni. Balto labā k neņ emt, jo baigi garš o. Vidē jas kvalitā tes kafija un tē ja. Mazā cilvē ku skaita dē ļ uz brokastī m un vakariņ ā m rindu nebija. Galdi vienmē r bija brī vi.
Viesmī ļ i ir draudzī gi puiš i, vienmē r ar smaidu sejā . Vakariņ ā s š efpavā rs vienmē r iznā ca un jautā ja, vai viss ir kā rtī bā.

Internets: tikai vestibilā.7. stā vā , interneta istabā s nav. Ja internets ir nepiecieš ams visur istabā un pludmalē , tad turpat viesnī cā , kur vienā no veikaliem ir suvenī ru veikali, var iegā dā ties vietē jo SIM karti ar interneta pieslē gumu. Cena ir atkarī ga no vē lamā s trafika megabaitu skaita. Padoms: ja ceļ ojat kā ģ imene, ņ emiet, piemē ram, 20 GB trafika vienam tā lrunim par USD 30 un izmantojiet mobilo tī klā ju, lai izplatī tu internetu citiem ģ imenes locekļ iem, jo ​ ​ par USD 15 jū s varat iegā dā ties tikai aptuveni 2.5 GB.

Pludmale: Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, jo ir milzī ga pludmale un numuri ar skatu uz jū ru. Milzī ga plaš a pludmale, kuras garums ir aptuveni 1 km. Vietas katrai gaumei. Papildu ž ogi pie lietussargiem ļ ā va pasargā t sevi no stipra vē ja. Pē c vē lē š anā s tos var pā rvietot.
Ne pā rā k garš stacionā rs mols ar labu nolaiš anos lī dz jū rai! Ī paš i gribē tos pieminē t glā bē ju, kurš strā dā uz mola. Viņ u sauc Muhameds. Labi zina krievu valodu. Un arī citā s valodā s. Jū s vienmē r varat lū gt padomu jebkurā jautā jumā . Ļ oti gudrs, izglī tots un pozitī vs cilvē ks.

Animā cija Izklaides animatori ir lieliski puiš i, vienmē r mē ģ inā juš i! Bet š eit ir jautā jums viesnī cas viesiem, kuri ne vienmē r bija aktī vi, ī paš i vakara izrā dē s. Ī paš i gribē tos atzī mē t Midū , kurš vienmē r spē ja viņ u pierunā t iesaistī ties aktivitā tē s, viņ am bija grū ti atteikt: humors, laba fiziskā forma, mī lestī ba pret to, ko dari, atvē rtī ba cilvē kiem, daž ā du deju stilu un fitnesa meistarī ba! Man patika nodarbī bas ar Nastju! Tagad par negatī vo brī di, kas notika atpū tas laikā . Pludmalē pazaudē ju savu mobilo telefonu. Nejauš i tika atstā ts uz zviļ ņ a burtiski uz 15 minū tē m. Kas to varē tu pieņ emt (maigs vā rds), ir grū ti pateikt.
Gar š o solā riju tajā dienā gā ja daudz cilvē ku: viesnī cas darbinieki, kas pā rdod ekskursijas un masā ž as, viesnī cas viesi, daivinga kluba biedri, cilvē ki no citā m viesnī cā m, kas var brī vi ieiet viesnī cā no pludmales puses. Pludmalē nav videokameru. Tā pē c nezaudē jiet modrī bu par savu mantu droš ī bu pludmalē . Paldies viesnī cas administrā cijai par uzmanī bu tā lruņ a atraš anai, un ī paš i Natā lijai Plominskai.

Papildus viesnī cai paspē jā m apmeklē t vecpilsē tu, slaveno Naama Bay tū risma vietu, Soho laukumu - noteikti jā apmeklē!! ! Taksometrus ir lē tā k izvest ā rpus viesnī cas pē c 2 barjerā m. Vajag tikai kaulē ties. Varat arī staigā t lī dz š osejai (apmē ram 15-20 minū tes), pē c tam doties ar mikroautobusu un ietaupī t naudu ceļ ojumā . Suvenī ri Ē ģ iptē protams katrai gaumei!
Kas man patika: dabī gais mango, gvajaves un granā tā bolu zefī rs (cena 2$), ko raž o daž ā di raž otā ji un lī dz ar to garš a var atš ķ irties, protams, daž ā das tē jas un melnā s ķ imenes eļ ļ a (kā gan bez tā s! ). Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā , grū ti pateikt, jo viesnī cu skaits Š arm eš Š eihā tuvojas 300 un ir no kā izvē lē ties, bet Ē ģ iptē noteikti atgriezī š os! Paldies, ka izlasī jā t atsauksmi lī dz beigā m!
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā ir daž as sliktas villas, mums bija jā pā rvā cas uz citu. Lai gan mū s bez problē mā m un pietiekami ā tri nokā rtoja. Ē diens ok, apkalpoš ana arī ok. Viesnī cā ir maz cilvē ku. Jū ra un pludmale ir laba. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ir daž as sliktas villas, mums bija jā pā rvā cas uz citu. Lai gan mū s bez problē mā m un pietiekami ā tri nokā rtoja. Ē diens ok, apkalpoš ana arī ok. Viesnī cā ir maz cilvē ku. Jū ra un pludmale ir laba. Bet viesnī cai nav silta baseina un tas ir slikti. Bet atpū tai tā ir laba viesnī ca.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, bet tad saņ ē mā m apstiprinā jumu, ka mū su izvē le bija pareiza. Pakalpojums ir ideā ls. Viens mī nuss, paš as mē beles ir mazliet vecas. Materiā lā bā ze ir novecojusi. Cilvē ki, ē diens ir pā rsteidzoš s. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies paš i, bet tad saņ ē mā m apstiprinā jumu, ka mū su izvē le bija pareiza. Pakalpojums ir ideā ls. Viens mī nuss, paš as mē beles ir mazliet vecas. Materiā lā bā ze ir novecojusi. Cilvē ki, ē diens ir pā rsteidzoš s. Virtuve ir fantastiska. Tie, kas ē d pareizi, ē d pā rtiku. Piemē ram, mē s ī rē jā m villu, villa ir daudz ē rtā ka, klusa, nav cilvē ku, bet tas ir manuprā t. Es dotos vē lreiz ar ģ imeni. Viņ iem bija labi veikali. Mē s kavē jā m koplietoš anas autobusu, kas mū s aizveda uz veikalu tī klu, un izsaucā m atseviš ķ u transfē ru mums bez maksas. Skaista piekraste, pludmale, pieklā jī gi cilvē ki. Ieeja jū rā no krasta un no mola. Koraļ ļ u rifs ir skaists.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca savulaik acī mredzot bija ļ oti laba un dā rga. Ē diens, apkalpoš ana laba, bet kā saka istabiņ as noguruš as. Viesnī cai nepiecieš ams nopietns remonts. Reģ istrē š anā s noritē ja gludi, bez problē mā m. Apmē ram pirms 8-10 gadiem es runā ju ar gidiem un lū dzu, lai viņ i man iesaka viesnī cu, kur atpū sties, lai vē lā k nenož ē lotu. … Tomēr ▾ Viesnī ca savulaik acī mredzot bija ļ oti laba un dā rga. Ē diens, apkalpoš ana laba, bet kā saka istabiņ as noguruš as. Viesnī cai nepiecieš ams nopietns remonts. Reģ istrē š anā s noritē ja gludi, bez problē mā m. Apmē ram pirms 8-10 gadiem es runā ju ar gidiem un lū dzu, lai viņ i man iesaka viesnī cu, kur atpū sties, lai vē lā k nenož ē lotu. Man ieteica š o viesnī cu, vā rds Sheraton man palika atmiņ ā . Ļ oti š ika pludmale, ē diens arī labs, daudzveidī gs ar uzsvaru uz nacionā lo virtuvi. Vakarā vienī gā izklaide bija pieejama tikai vestibila bā rā . Mū s iekā rtoja istabā , uz ielas no pludmales, kur bija bā rs, tur gatavoja ē st un visas plē nes bija mū su istabā . Vannas istaba bija tik sasista, duš a un izlietne bija salauztas. Mē s ieradā mies vē lu vakarā , izskatī jā mies, ka viss nav slikti, un tad mē s to ieraudzī jā m. Viņ i tur tī rī ja par 2 + gulta bija salocī ta un viss ! ! Teritorija pusslē gta, cik saprotu, š tatu samazinā š ana. Vienī gais, ko varu teikt, ka pludmale ir krā š ņ a, pontons mazs, pludmale sadalī ta zonā s, ir smilš aina, ir kā lagū nā . Koraļ ļ i ir labi. Mē s devā mies ekskursijā pē c Muhameda.
аватар A-C-1-5
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzmanī gi! Esi uzmanī gs! Viesnī ca neatbilst deklarē tajai kategorijai. Tur tevi var aizvest kā uz pieczvaigž ņ u viesnī cu, par naudu, kā uz pieczvaigž ņ u viesnī cu, bet patiesī bā tu dabū si pamestu ē ku. Mē s ar vī ru ieradā mies š ajā viesnī cā. … Tomēr ▾ Uzmanī gi!
Esi uzmanī gs!
Viesnī ca neatbilst deklarē tajai kategorijai.
Tur tevi var aizvest kā uz pieczvaigž ņ u viesnī cu, par naudu, kā uz pieczvaigž ņ u viesnī cu, bet patiesī bā tu dabū si pamestu ē ku.
Mē s ar vī ru ieradā mies š ajā viesnī cā.2019.  gada novembra vidū un bijā m š okē ti. Viss no viesnī cas izkā rtnes lī dz griestiem vestibilā , viss ir galī gi vecs, nobruž ā ts, krī t nost, notraipī ts, putekļ ains un notraipī ts.
Vestibilā ir atvē rts bā rs. Tas, ko var saukt par bā ru pludmalē , ir neiespē jams (ielies jums glā zi ū dens, ouzo vai kolas, tas arī viss).
Ē diens nav labs. Konservē ti pā kš augi. Nav daž ā dī bas. Tikai š ķ ī stoš ā kafija.
Lifts ir bojā ts. Sabojā jas.
Telefoni viesnī cā nedarbojas.
Darbinieki izliekas, ka nekas nenotiek.
Telpas ir sapelē juš as, nobruž ā tas, putekļ ainas, ar traipiem uz aizkariem.
Pludmale darbojas. Nav fona apgaismojuma.
Palikā s viesnī cā vienu dienu, pē c tam izsniedza aizstā jē ju viesnī cu.
аватар Evgenija723243
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta steigā , brī vdienas nebija plā notas. Viesnī cā ieradā s ap pulksten 12, reģ istrē š anā s no pulksten 14, turē ja lī dz pulksten 16, naudu neprasī ja, bet visu laiku teica, ka istaba nav gatava, ir iztī rī ta, nu pagaidiet vē l 10 minū tes, labi, vē l 20 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta steigā , brī vdienas nebija plā notas. Viesnī cā ieradā s ap pulksten 12, reģ istrē š anā s no pulksten 14, turē ja lī dz pulksten 16, naudu neprasī ja, bet visu laiku teica, ka istaba nav gatava, ir iztī rī ta, nu pagaidiet vē l 10 minū tes, labi, vē l 20 minū tes. utt. Izlī gums bija briesmī gs. Personā ls galvenokā rt apkalpo arā bus, pat ja jū s esat pirmais rindā , viņ iem tiek dota prioritā te, lai gan jū s esat ar bē rniem.

Istaba salī dzinoš i tī ra, mē beles vecas, nobruž ā tas, gulta tī ra, vannasistaba pilna ar dvieļ iem un duš as komplektu un higiē nu, viss kā rtī bā , bet divdesmit gadus vecs (bez pā rspī lē juma). Viņ i dzī voja villā ar skatu uz jū ru, galvenā viesnī cas daļ a bija sasniedzama kā jā m (apmē ram 10 minū tes) vai zvanot pa telefonu (nav izmantots, jo bija grū ti izskaidrot darbiniekiem, ko vē laties, slikti saprot krievu un angļ u valodu) .
Jū rā varē ja peldē t tikai no mola, mazas lagū nas ē st, bet mazas, daudz zivju. Rifs nav ļ oti daudzveidī gs.

Viesnī cas teritorija ir diezgan liela, bet lielā kā daļ a ir pamesta, galvenajā ē kā dzī vo atpū tnieki, villas - cilvē ku maz, teritorija ir slikti uzkopta, lai gan dā rznieki nepā rtraukti pļ auj, airē , bet sē tnieki tī ra tikai pie galvenā s ieejas. uz viesnī cu. Bā rā pie reģ istratū ras ieraš anā s dienā , izņ emot kafiju un sulu, neko nevarē ja prasī t, lai gan "savē jo" deva un saldē jumu un kokteiļ us un citus. . Dvieļ i tiek ņ emti tieš i pie baseina vai pludmalē , nav jā nē sā.

Animā cija ilga tikai trī s dienas un bija ļ oti nosacī ta, spē lē ja ģ itā rists, akordeonists un klavieres, bē rniem (tikai arā bu valodā ) 30 minū tes izklaidē ja animatoru, ļ oti garlaicī gi.
Ē diens vienmuļ š , jau 4dien nezini ko izvē lē ties, ī paš i bē rniem. Piecu ballu skalā pā rē jie tiktu novē rtē ti ar trī s. Es noteikti tur vairs neatgrieztos.
Ekskursijas cena neatbilst saņ emtajam gandarī jumam.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s to apskatī jā m vietnē , ā rē ji un pē c atsauksmē m mums tas patika, bet patiesī bā tas nedaudz neatbilst aprakstam. Istabā nebija nekā du defektu, atradā mies villā . Viss bija ē rti, viss ir labi. Bet pati viesnī ca ir nedaudz novecojusi, bet mē s ī sti nekoncentrē jā mies uz š ī s viesnī cas trū kumiem. … Tomēr ▾ Mē s to apskatī jā m vietnē , ā rē ji un pē c atsauksmē m mums tas patika, bet patiesī bā tas nedaudz neatbilst aprakstam. Istabā nebija nekā du defektu, atradā mies villā . Viss bija ē rti, viss ir labi. Bet pati viesnī ca ir nedaudz novecojusi, bet mē s ī sti nekoncentrē jā mies uz š ī s viesnī cas trū kumiem. Teritorija ļ oti liela, par lielu tā dai viesnī cai. Teritorija ir liela, bet tū ristu apmetne ir maza, tā pē c teritorija netiek ī paš i sakopta, un puse no zonā m nedarbojas. Ē diens bija labs, viss bija ideā li. Man nepatika animā cija, jo viņ i gaidī ja, ka tiks organizē ti vakara pasā kumi, bet patiesī bā visi sē dē ja tikai vestibilā un mē ģ inā ja pieslē gties Wi-Fi, kas bija tikai tur. Internets bija ļ oti vā jš .
Parādīt vairāk »


iemiesojums koria
Labdien! Braucam marta vidū, bērni 1,5 un 3,5. Interesē visi viesnīcas mīnusi un plusi attiecībā uz atpūtu ar bērniem - ieeja jūrā, vējš, siltie baseini, ēdiens, rotaļu laukums? Vai ir iespējams paņemt telpas villās vai tikai galvenajā ēkā?
5 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums grsharm01202
‹ Viesnīca Sheraton Sharm Hotel, Resort, Villas & Spa 5*
Atrakcijas
Koptu baznīca Šarm eš Šeihā
Novērtējums 9.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Arhitektūra, Reliģija
Sinaja kalns
Novērtējums 9.4
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Reliģija, Stats
Kafejnīca Mince
Novērtējums 8.8
Ēģipte, Šarm eš Šeiha
Restorāni, kafejnīcas

Отель с высоким уровнем сервиса и развитой инфраструктурой. Все номера с видом на море. Открыт в 1999 году, проводится поэтапная ежегодная реновация. Подходит для респектабельного семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 7 км от аэропорта, в 4 км от бухты Naama Bay, в 10 км от Старого города.
Pludmales apraksts Ширина пляжной полосы 25 м, длина — 800 м. Рядом с отелем расположен коралловый риф, вход только по понтону (65 м) — с перилами и лесенкой. На пляже есть бар, туалет, душ, пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, room service: платно, утюг / гладильная доска (по запросу, бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), лимузин-сервис, 7 ресторанов (3 A la Carte), 7 баров, конференц-зал и 3 зала для совещаний, 1 крытый бассейн (на территории SPA центра, платно), 2 открытых бассейна (1 с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы и полотенца (бесплатно), аптека, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, детский клуб (от 6 до 12 лет), анимационная программа для детей, детская дискотека, детский уголок в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Прокат теннисных ракеток и мячей платно, освещение теннисного корта платно, спортивные игры в бассейне бесплатно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, вечернее шоу бесплатно, бочче бесплатно, дайвинг-центр платно.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 835 номеров. Отель состоит из основного 7-этажного здания и комплекса вилл.

Istabās

К услугам гостей телевизор со спутниковыми каналами и большая зона отдыха с письменным столом и мини-баром. Во всех просторных номерах и люксах обустроены место для кроватях. Некоторые номера являются смежными. В каждом люксе или номере также оснащен балкон или террасу с прекрасным видом на пляж и море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Al Pasha Coast, Sharm El Sheikh, South Sinai, Egypt
Tālruņi: Tel: +2 069 360 2070
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.