Laba viesnīca

Rakstīts: 1 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 21 — 28 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
1) IERADĪ Š ANĀ S! Pē c ieraš anā s mū s uzreiz paē dinā ja (ieradā mies 00:15). Tad mums piedā vā ja superior numuru ar piemaksu 10$, mū s savaldzinā ja un istabiņ a tieš ā m bija nedaudz labā ka.
2) SKAITS! Diezgan plaš s diviem, ar balkonu, duš u un tualeti. Liela gulta, ē rts skapis, rozetes, ledusskapis, fē ns un TV. Telpā nav tē jkannas, kafijas automā ta un gludekļ a (lai gan vietnē s tas ir aprakstā ).
3) TĪ RA! 3/5. Tī rī š ana katru dienu, bet ne perfekta, lai gan attiecī bā uz atpū tu un pastā vī gu pastaigu no pludmales tas nav pā rsteidzoš i. Liels mī nuss ir milzī gie tarakā ni istabā un visā teritorijā . Kosmē tika un dvieļ i mainī ti katru dienu, gultas veļ a 1 reizi 7 naktī s.

4) PĀ RTIKA! Daudzas atsauksmes sū dzē jā s par ē dienu, bet mums ļ oti patika.
Brokastī s izvē le bija, bet gaļ as par maz (bija tikai desa "amatierim", kas izskatā s pē c dī vainas krā sas lē tā kā s doktordesas). Bija laba piena izvē le, rī su putra, biezpiens, mī kstie sieri, bulciņ as, kā rtainā s, graudaugi, ievā rī jums, marmelā de, olu kultenis, vā rī tas olas, salā ti utt.
Pusdienas un vakariņ as vienmē r ir lieliska izvē le. Vairā kas zupas, piedevas (rī si, nū deles, kartupeļ i, pupiņ as), gaļ a (š efpavā rs izdala porcijas, bet ja gribē s piedevu neviens neatteiks), daudz salā tu, liela saldumu izvē le (kū kas, konditorejas izstrā dā jumi , baklava, ž eleja utt. ), svaigas maizī tes, maize, pitas maize. Daž kā rt bija gaļ a no grila, zivis, kotletes utt. Puiš i pie baseina uzlika bā rbekjū un vā rī ja vistu (aromā ts bija uz visu viesnī cu).
Dzē rieni: tā ir problē ma. Ja lietojat alkoholu, tad ņ emiet to lī dzi. 3. dienā sā kas mež onī gas grē mas un tamlī dzī gi. "Sulas" ir kaut kā ds atš ķ aidī ts koncentrā ts, to arī nevar dzert. Tē ja un kafija ir lē ta.
Alus ir zelta vē rts! Lejam stingri un maz : )
Pudele alus maksā no 2$, vietē jais alkohols no 5$ par pudeli. Cola / Fanta / Sprite - 1-2 USD.
Sulas veikalā $ 1-2.
Ū deni lej arī tepat pie bā ra, var pildī t arī savā pudelē , bet mē s ū deni pirkā m 3l veikalā par 1$.

5) PLUDMA! Ir marš ruta autobuss uz bezmaksas pludmali, kas atrodas precī zi 5 minū š u brauciena attā lumā . Ejiet 25 minū tes. Netā lu ir maksas pludmale, iet 10 minū tes - 3 USD (dod 0.6 ū dens bez maksas). Visi sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas.
Pludmale no viesnī cas: ir nokā pš ana pa kā pnē m, tā nav liela un diezgan ē rta. Saulriets uz koraļ ļ iem, ir vieta bē rniem un 2 rampas. Bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem un bulciņ ā m ir bez maksas, alus un kokteiļ i no 2 USD. Ir tualete un duš a ar svaigu ū deni.
Maksas pludmalē (Reef Beach) nolaiš anā s ū denī pa kā pnē m uzreiz lī dz dziļ umam. Iebraukt aizliegts.
Noteikti iegā dā jieties apavus pastaigai pa koraļ ļ iem (viesnī cā tas maksā no 4 USD, pludmalē.5–7 USD). Maskas ar caurulī ti viesnī cā maksā (7-10$, tirgū.8-12$, veikalos 20$).
6) Teritorijā ir 2 baseini, liels baseins ar bā ru no 10:00-17:30 (visi dzē rieni bez maksas, izņ emot alu), neliels baseins ar slidkalniņ iem un bez bā ra. Visi baseini ir atvē rti lī dz pulksten 17:30 (lī dz saulrietam). Pē c pasū tī juma peldē ties jū rā un baseinā aizliegts (17:30 vairs nav iespē jams). Vestibilā no 10:00 lī dz 00:00 ir bā rs, viss ir bez maksas, izņ emot alu.
Bā rs restorā nā darbojas pē c ē dienreiž u grafika.
7) Izklaide: devā mies ekskursijā ar jahtu (cenā ietilpst nirš ana 1 nirš ana, pusdienas, transfē rs, maskas, pleznas, vestes, kafija, ū dens, tē ja. Man ļ oti patika. Iesakā m nirš anas entuziastiem, ļ oti skaisti skati zem ū dens.
Dā vanā mums uzdā vinā ja pilsē tas apskati, neiesakā m. Ļ oti garas pieturas, karsta un obligā ta preč u reklā mas klausī š anā s veikalos un tā s uzspieš ana. Ja vē laties, labā k ir apskatī t pilsē tu patstā vī gi.

Viesnī cā ir animatori, kuri regulā ri vingro, dejo, konkursus un vakara š ovus (labi darī ti puiš i, pirmā s 3 dienas negā jā m, un tad vē l apmeklē jā m izrā des, bija jautri).
8) PERSONĀ LS! ! ! Draudzī gi un pretimnā koš i cilvē ki. Atsaucī ga un pozitī va. (Jā , uz ielas var
pieiet un piedā vā t savus pakalpojumus, bet jū s varat atteikties, un neviens pret jums nebū s rupjš ).
Viss ir tā , tikai tad, ja pats esi adekvā ts un pozitī vs cilvē ks. Ja jū s mī lat ieiet vestibilā dzē rumā pulksten 9 apakš biksē s un kliegt uz bā rmeni, lai viņ š ieliet jums ā tro dzē rienu, un jums ir vienalga, kas vē l ir aizvē rts, tad esiet gatavs tam, ka jū s pacienā s. slikti.
Pietiekami daudz lopu no daž ā dā m valstī m, piedzē ruš ies un prā tī gi. Ž ē l pavā ru darba, kad cilvē ki savā c veselas 2 kū kas uz cilvē ku, un tad izmet 90%. Nepatī kami skatī ties uz iereibuš ajiem pasaž ieriem, kuri visus apmā na un bļ auj kaut kā "melnā da" utt.
Ja bū si cilvē cī gs, tevi pieņ ems ar blī kš ķ i.
Starp citu, viņ i mums arī teica, ka viņ i š eit lū dz padomus - viņ i mums nejautā ja. Kad uzskatī jā m par vajadzī gu, devā mies prom.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu