Kopumā man ļoti patika, bet, protams, ir nianses)

Rakstīts: 19 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 15 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atgriezos ar draugu tikai pirms pā ris dienā m. Kopē jais iespaids no viesnī cas ir ļ oti labvē lī gs. Bet, tā pat kā citur, š eit, protams, ir nianses. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten vieniem. Mums nekavē joties uzlika visas tintes rokassprā dzes un aizsū tī ja uz vestibila bā ru pagaidī t. 20 minū tes dzē ra popu un smē ķ ē ja. Pē c tam mū s uzreiz apsē dā s. 216. istaba jau no pirmā s sekundes aizraujas ar skatu pa baseina logu - tas (skats) ir vienkā rš i krā š ņ s! Lai gan, kā izrā dī jā s tuvā k apskatot, mums pretī bija telpas pā ri baseinam ē kā s un ar maziem balkoniņ iem, kas bū tu labā k tā diem smē ķ ē tā jiem kā mē s. Smē ķ ē t istabā , protams, varat, tač u vē lā k ir diezgan problemā tiski vē dinā t. Jo vē ja praktiski nebija, vismaz tad, kad mē s tur bijā m, un pī pē t naktī ir svē ta lieta. Tad vienkā rš i ilgi vē diniet)))
Arī pati istaba ar divā m vienvietī gā m gultā m (bija pie drauga) ir diezgan apmierinā ta. Plakanais TV, mazs ledusskapis, mē beles ne jaunas, bet diezgan pieklā jī gs, vietē jais telefons (pā ris reizes mums zvanī ja gids, bet patiesī ba ir tā da, ka arī bē rni no kaimiņ u istabā m daž kā rt ļ ā vā s numura sastā dī š anai. Vienu reizi pat 2 naktī , bet tas tā : ) ) Tē jkanna, kas tika solī ta, tur nebija. Varbū t mums vajadzē ja vienkā rš i pajautā t, bet mē s to nedarī jā m. Ieskatī jā mies vannasistabā , likā s, ka arī viss ok. Nu viņ i palika. Tiesa, vakarā sapratuš i, ka ir problē mas ar vannas istabu. Pirmkā rt, ū dens duš ā nā ca ā rā ļ oti lē ni. Viens no mums iegā ja duš ā – baseins jau ir. Tā pē c otrs tajā jau ir iekļ auts un pievieno savu. Ū dens daž reiz iznā ca uz grī das, ne bez tā . Mazgā š ana bija vē l grū tā ka. Viņ a ne tikai vispā r neizlaida ū deni, bet tikai puse no tā nokļ uva caurulē s. Pā rē jais arī atrodas uz grī das. Vispā r mums vannas istabā visu laiku bija tā ds mini baseins. Trī s dienas pieklā jī gi un diskrē ti lū dza reģ istratū ru ietekmē t problē mu. Rezultā tā ar duš u neko nedarī ja, bet izlietne tika salabota priekš pē dē jā dienā ) Mazā s ziepes iepakojumā tiek izdalī tas katru reizi, kad tiek uzkopta telpa, bet duš as kabī nē nav ž elejas. iebū vē ts dozators.
Viņ i vienmē r tī rī ja istabu, kad par to izlika zī mi pie izsaucē jas puses. Bet uzkopš ana ir tā -tā - mū su plū di tika iztī rī ti vannas istabā , istabā izslaucī ta grī da, no dvieļ iem savī ti gulbji un vē l visā di raksti. Bet tas ir no vienas puses. No otras puses, viņ i ne pā rā k labi noslaucī ja putekļ us no virsmā m, kas bija redzams no TV statī va) Jā , un gulta tika mainī ta, man ir aizdomas, ka tikai vienu reizi. Kad mē s atgriezā mies, gultas bija skaisti saklā tas, un mē s domā jā m, ka viņ i tā s maina. Tikai ceturtajā dienā kaut kur pie augš ē jiem palagiem iedeva segu (sā kumā domā ja, ka tas ir joks vai nolē ma, ka nevietē jie var nosalt, tad nolē ma, ka acī mredzot š ī s segas ir kaut kā das nedaudz aukstas, iespē jams , lai gan ne mums), tā pē c uz š ī s segas segas pā rvalka, ko sū tī ju zem muguras, bija neliels, bet diezgan pamanā ms sarkanas nagu lakas traips. Tā tad no tā s dienas tas nekur nepazuda lī dz mū su aizbraukš anai. Lī dz ar to secinā jums - gultas bija skaisti saklā tas, bet nemainī tas. Un ar dvieļ iem bija aizdomas. Es domā ju, viņ i nekur nepazuda, bet vai tie tika izdzē sti, ir jautā jums) draudzene savu mazo nedaudz sasmē rē ja ar smiltī m no pludmales. Un tas ir brū ns un atstā j manā mas pē das uz balta. Tad nu es ieraudzī ju š ī s pē das, tikai varbū t ne tik spilgtas, biež i tā s redzē ju uz tā s. Lai gan varbū t vienkā rš i slikti izmazgā ja un mū sē jo atdeva mums - grū ti pateikt)))) Bet mū su dvieļ i nekur nepazuda, kā lasī ju iepriekš ē jā s atsauksmē s, ar klā tbū tni viss bija ok) Bija problē mas ar televizorā baterijas, bet pē c reģ istratū ras lū guma tā s nomainī ja un pā ris reizes vakaros skatī jā mies. Kopā ir 28 kanā li. No apakš as 3 krievvalodī gie.

Kondicionieris darbojā s slikti, pirmajā naktī man personī gi š ķ ita pā rā k smacī gs, bet tad pieradu. Varbū t tā ir labā k, citā di uz tā diem temperatū ras kontrastiem varē tu saaukstē ties. Paš am nevar regulē t. Pie sienas ir tā lvadī bas pults, bet acī mredzot tā ir atspē jota. Tualetes galdiņ ā pie sienas iebū vē ts neliels ledusskapis. Mums pietika, labi sasala. Mums nebija minibā ra. Fē ns bija ļ oti karsts, bet tas ā tri izž ā vē ja matus, kas, protams, vienmē r kļ uva slapji vai nu jū rā , vai baseinā .
Jā , ir vairā k. Gids kategoriski aizliedza dzert ū deni no krā na. Pat iztī riet zobus. Jo tas ir atsā ļ ots, bet nedezinficē ts. Tā pē c ir normā li tajā mazgā ties un mazgā ties, bet dzert, nē , nē . Savā kts pudelē no ē dnī cas dzesē tā ja. Vietē jie strā dnieki, protams, bija modri, lai pietrū ktu mazliet, puspudeles, citā di visiem nepietiks. Bet š ķ iet, ka mums ir pietiekami daudz)
Baseins forš s, daudz mazu vietiņ u, kas man, sliktai peldē tā jai, bija pluss. Izmantojot all-in, viņ i izdala dvieļ u kartes. Arī uz š ī m kartē m jū s varat ņ emt tos paš us dvieļ us uz pludmali. Bā rā pie baseina tikai bezmaksas gā ze (apelsī ns, sprite, kola), alus - van dolā rs, alkohols tā dā karstumā pie baseina neinteresē ja. Ap baseinu arī viss ir ļ oti skaists - oļ i, palmas, kopumā baseins man ļ oti patika. Mē s ar draugu ieradā mies turp doties no rī tiem, kad vē l nav bē rnu masu, kliedzieni un š ļ akatas. Un tad pirmajā dienā es pā ris reizes iesitu pa galvu ar bumbu, paldies, ka biji piepū š ams, kad devā mies pē c vakariņ ā m)))
Vestibilā kondicionieris strā dā lieliski - vieta veldzē š anai) Bet ieslē dzas tikai 10:00) Reģ istratū rā ir labi krieviski runā još i un saprotoš i darbinieki, bet gandrī z nav. Es to sapratu, kad otro reizi sū dzē jos par izlietni. Un tad es sapratu, ka mana tirā de (saturī ga, mierī ga, bet pusotru minū ti gara), puisis, acī mredzot, vienkā rš i nesaprata) Tā pē c sā kumā labā k noskaidrot, vai cilvē ks, kuru tu tur uzrunā si, saprot krievu valoda.

All-inc vestibila bā rā ir daudz bezmaksas lietu: pops, alus, kafija, daudzkrā saini kokteiļ i ar nelielu ruma un degvī na daudzumu, tikai rums. Ī paš ā s rindā s nenokļ uvā m, visu, ko prasī jā m, vienmē r uzreiz iedeva. Var palū gt ieliet dzē rienu plastmasas glā zē , tad pē c izdzerš anas var vilkt uz savu istabu vai kur vien vajag))) Ja nevajag, sē diet uz terases, smē ķ ē jiet, papļ ā pā jiet. Tiesa, pa dienu ir zhaaarko. Ventilators strā dā , bet zem klajas debess noder maz.
Ē diens bija labs un diezgan apmierinoš s. Tiesa, treš ajā dienā krievvalodī gajiem tū ristiem paziņ oja, ka cilvē ku ir par daudz, un mū s pā rcē la no vispā rē jā s ē dnī cas uz atseviš ķ u. Tur bija vē sā ks - kas ir pluss, bet nebija sulas, kas man ir mī nuss. Brokastī s un vakariņ ā s devā mies uz atseviš ķ u vietu. Vispā r - pusdienā m. Ē dienkarte ir diezgan daudzveidī ga. Pirmā s pā ris dienas, protams, gribē jā s visu pamē ģ inā t, jo rijī ba bija ievē rojama. Bet tad karstumā bija grū ti. Tā pē c centā mies daudz nepā rē sties. Zivis ir š iks, gaļ a arī : vista ir garš ī ga, aknas, liellopa gaļ a, lai gan ne biež i. Piedevā m - biezenis ar gardu ceptu garoziņ u, kartupeļ i, vermicelli ar garš vielā m, rī si ar tiem, cepti dā rzeņ i un tvaicē ti. Daudz salā tu. Protams, gribē jā s izmē ģ inā t viņ u neparastos salā tus, bet man tie izrā dī jā s ļ oti piparoti. No augļ iem mums bija melones, vī nogas, sarkanā s un dzeltenā s dateles, un arī tā da apaļ a dzeltena lieta, kuras nosaukumu es vienmē r aizmirstu))) Man tas nepatika, bet mans draugs, gluž i pretē ji, bija sajū smā . ar viņ u. Man personī gi ļ oti patika viņ u dateļ u medus. Es to laistī ju ar visu, kas bija salds. Ak jā , un bija arī zupas. Draugs to paņ ē ma. Desertā ir visā das kū kas. Tikai krē juma tajos praktiski nav, tikai virsē jā glazū ra, un, nu, manai gaumei biskvī ts bez krē ma ir mazliet sauss. Bet tomē r nav tā , ka tu nepaliec izsalcis, tur varē ja uzsprā gt no rijī bas, kas mums bija ļ oti tuvu))) Dzē rieni: kafija, tē ja, pops, sulas (mums bija apelsī ns, vī noga, ananā ss, bet tikai vispā rē jā ē dnī cā ).
Jū ra! Ļ oti, ļ oti sā ļ i! Mē s nekad netikā m lī dz tuvē jai pludmalei. Tā pē c es neteikš u, kas tur ir un kā . Mē s dzirdē jā m, ka ū deni tur nevar ņ emt lī dzi, to var iegā dā ties tikai tur. Un jā , nopē rc visu tur. Un jums ir arī jā paspē j nopirkt biļ eti tur reģ istratū rā no rī ta - tas bū s 2 USD vienai personai. Man nebija laika - nopē rc par 3 vai 4, es neatceros. Mē s gā jā m bez maksas. Autobusu paņ ē mu 9:00.10 minū š u brauciens. Viņ i ved jū s tieš i uz jū su viesnī cas "nodalī jumu". Ieeja caur metā la detektoru, kas pā rsteidza))) Mums bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmales bā rā pops ir bez maksas, alus ir viens dolā rs un vairā k, man ir aizdomas, ka nekā nebija. Pludmalē Ā dams pie tevis atnā ks jau pirmajā dienā – piedā vā s masā ž u. Piekritu - nu nē - katru reizi, kad apmeklē siet, tas daudzas reizes izņ ems smadzenes, ejot garā m))) Tur ir veikals. Ļ oti jauks un neuzbā zī gs saimnieks Ī zaks (liels sveiks viņ am! ), Ļ oti jauks un izpalī dzī gs puisis, ļ oti labi runā krieviski, ar viņ u var labi kaulē ties. Glā bš anas vestu noma peldē t neprotoš ajiem. Par pusi dienas - pusotrs dolā rs. Ja plā no doties uz pludmali pirms karstuma - tikai ar taksi vai kā jā m, bet ļ oti tā lu, neesam mē ģ inā juš i. Atpakaļ , ja plā no doties pusdienā s, labā k 12.30 vai 12.45. Tad tikai 14.10. Pē cpusdienā tur 14, atpakaļ.16 un 17. Lai gan 16 viņ i pā ris reizes atcē la. Volejbola laukums netā lu no pludmales. Kur pludmalē ir sekls - ū dens caurspī dī gs pelē cī gs, var redzē t krā sainas zivis. Bet koraļ ļ u ir daudz, tā pē c koraļ ļ u č ī bas ir obligā tas. Viesnī cā var nopirkt pie tā paš a jaukā pā rdevē ja Miš as (viņ am arī liels sveiciens! ) Un arī no viņ a viss baseinam un pludmalei. Un pludmales seklajā daļ ā ir ļ oti sekla. Ar savu augumu nedaudz vairā k par pusotru metru es nebiju pat lī dz viduklim. Tas ir paredzē ts tikai ļ oti maziem bē rniem, lai staigā tu č ī bā s vai peldē tu piepū š amos apļ os. pieauguš am pat mazam augumam ir problemā tiski peldē t, jū s riskē jat tikt pie koraļ ļ iem, turklā t tie ir asi. Izrā dā s tupus peldē š anā s. Tas ir smieklī gi, bet tad man sā p kā jas. Labā k no pontona, lai gan daudzi cilvē ki vienmē r sē ž uz kā pnē m, tā pē c kā pš ana uz leju un augš up var bū t problemā tiska. Tur labā k snorkelē t, saka, ka zem ū dens ir skaisti: koraļ ļ i un zivis arī . Sliktajiem peldē tā jiem ir uz auklas piesiets aplis))) Tā lu peldē t nelaidī s, modri glā bē ji uzreiz svilpj) Jā , piedā vā arī ekskursijas pludmalē , bet mē s paņ ē mā m gidu no viesnī cas (es vē lā k nož ē loju), jo cenas mū s neinteresē ja.
Kas vē l? Un tā jau "Kara un miera" navaya. Un š eit. Komentā ros lasī ju, ka odu ir ļ oti daudz. Varbū t nebijā m viņ u sezonā , bet savā kuš i istabā baru smidzinā tā ju un fumigatoru, veiksmī gi aizvedā m tos mā jā s. Odu nebija. Č etriem nekas vienkā rš i nelidoja. Tad nedaudz parā dī jā s muš as, bet ne ī paš i uzmā cī gas)))

Bija animatori. Jauka krievu meitene Katja pā ris reizes ieradā s pludmalē un uzaicinā ja mani uz vakaru. Animatori Zai skraidī ja pa viesnī cu un...aizmirsu, kā sauc otro ar zirgasti. Viņ i ir ē ģ iptieš i, bet vairā k vai mazā k runā krieviski. Mē s devā mies uz š o animā ciju. Konkursus sā kumā ir interesanti skatī ties, tač u tie visi ir diezgan lī dzī gi, tā pē c otrā vai treš ā reize jau ir garlaicī ga. Bet mē s arī vakarā devā mies uz turieni pie Tanura kunga - tas ir apskates vē rts. Sā kumā skaista meitene dejoja kostī mā ar vietē jā s garš as vē derdeju. Un tad š is Tanura kungs savija svā rkus. Jau tagad elpu aizraujoš a, ļ oti krā saina un, man ir aizdomas, fiziski smaga. Tā tad Tanura - cieņ a, paliks atmiņ ā uz ilgu laiku. Š ī s animā cijas nebija tā lu no mū su istabas, jo baidī jā s, ka tā s netraucē s gulē t. Nē , lī dz 22, parasti viss bija beidzies, tā pē c viss ir kā rtī bā .
Un visbeidzot, ekskursijas. Mū su gids Mukhameds (par visu manu uzticī bu cilvē kiem, viņ š NAV sveiks! ) piedā vā ja mums daž us no tiem. Uz Izraē lu par 100 USD par degunu (draugs sā kumā gribē ja, bet tad viņ a nolē ma, ka tas bū s pā rā k nogurdinoš i, bet es sā kotnē ji negribē ju), ar visurgā jē jiem tuksnesī par 25 USD par degunu (man bija jā iet , es gribē ju, bet baidī jos, ka man bū s jā dodas vienai, un mans draugs gribē ja jū ras ekskursiju, tā pē c es atteicos, un tad es dzirdē ju tikai pozitī vas un entuziasma pilnas atsauksmes no cilvē kiem) un tā patiesī bā ir jū ras ekskursija. Tā kā man ir problē mas ar peldē š anu, es to ņ ē mu tikai uz batiskafa. Starp citu, viņ i savā Facebook lapā raksta, ka maksā.30$ (redzē ju atgriež oties), viņ š no manis nosita 35. Tā tad draugs noteikti neapvainos sevi, bet tevi - kā gribi. Es, izrā dā s, atļ ā vu (((Mana draudzene paņ ē ma pilnu kuģ ī ti par 75 $. Plus vē l papildus batiskafam ir arī pastaiga pa jahtu un peldē š ana no tā s ar spurā m un masku un nirš ana. Viņ ai patika to. Tikai tas pats Muhameds solī ja, ka bū sim kopā uz batiskafa , bet vakarā pirms izbraukš anas izrā dī jā s, ka mē s nebū sim kopā . Viņ u paņ ē ma 8 no rī ta, mani - atseviš ķ i ar savu grupu 9.30. Mana draugs vē l gribē ja atteikties no jahtas un nirš anas, jo spiediens bija uzlē cis iepriekš ē jā dienā , viņ š teica, ka bija par vē lu, vajadzē ja gan Nē , nu ja negribi, nebrauc, bet viņ i naudu neatdos. Tev iedos lapiņ u ar ekskursiju grafiku un cenā m-IZLASIET UZMANĪ GI. Un tur raksta: ja atsakā s vairā k kā dienu iepriekš , atdos PUSI naudas un mazā k - tu nevari iet, bet nauda č au. . Muhameds varē ja mū s par š o brī dinā t vā rdos. Varē ja, bet nedarī ja. Tā ds ir cilvē ciskais faktors. Tā pē c man nepatika gids.
No viesnī cas bija vē l trī s bezmaksas tū res. Man patika no rī tiem pa pilsē tu, bet nezinā ju, ka tur, kur tevi ved gids, labā k neko nepirkt - tas ir dā rgā k nekā tad, ja pats dodaties uz pilsē tu. Un viņ i gandrī z netirgojas. Tajā - uz eļ ļ as rū pnī cu. Viņ i stā sta, dod izmē ģ inā t, pā rdod. Viņ i arī pā rdod tē ju un kafiju. Es tikko iemī lē jos Habibi smarž ā . Bet dā rgi: par 20 ml -20 dolā ri. Pirkta pie Isaac pludmalē daudz lē tā k. Jā , ne bē rns, es saprotu, ka viltojums, bet nu labi. Bet ietaupī jums ir trī s reizes! ))) Vē l viens taksis vakarā uz apģ ē rbu un aksesuā ru veikalu - tur viss ļ oti skaisti, bet nereā li dā rgi. Draugs tieš ā m nopirka vī ram jostu, bet tas arī viss. Pā rē jo viņ i pielaikoja, skatī jā s sevī , nolaizī ja lū pas un aizgā ja) Un vakarā ekskursija uz Soho - veikalu un izklaides rajonu. Tas ir ļ oooti pā rpildī ts, visur ir skaistas statujas fotogrā fijā m. Š ie veikali ir dā rgi, lai gan tiek tirgoti, bet ne ī sti. Tā tad, ko mē s pū lē jā m un nedarī jā m, bija paš i sē dinā t taksometru un doties uz pilsē tu iepirkties. Viņ i saka, ka tas ir daudz lē tā k!
Nu, š ķ iet, ka viss ir))) Bet vienkā rš i dari mana draudzene, un man viss ļ oti patika! Mums bija labs garastā voklis un pā rē jais bija lieliski. Ko tu vē lies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu