Jautājums par viesnīca Sharm Plaza Hotel 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
219 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai Sharm Plaza ir ieeja no krasta (nepeldētājiem)?
Vai Sharm Plaza ir ieeja no krasta (nepeldētājiem)?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2018-12-065 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар mindguru
Nē.
аватар Aleksx
Šī viesnīca to nedara.
аватар V.Zolot
Nē.
аватар _727615
Un mani pensionētie kaimiņi kaut kā atnāca no krasta (bija septembrī), vienkārši mūsu kompānijā ir tāds cilvēks, ka viņš noteikti nevarēs no pontona, un es jau esmu ļoti nervozs, jo viņš palēnina ekskursijas rezervāciju visiem.
аватар Aleksx
Jums jāizvēlas viesnīcas līcī, kur nav koraļļu rifu
Tikai tur var iet no krasta. Šajā gadījumā ir grūti izbaudīt zemūdens pasaules skaistumu.
аватар V.Zolot
Skaists saulriets no krasta pie Club El Faraana Reef 4, Jaz Fanara Resort & Residence 4 *, Reef Oasis Beach Resort.
аватар _727615
Ar visām tūristu apbrīnojamajām odām Faraanai (iespējams, daži no tiem ir izgatavoti pēc pasūtījuma), man viņš nepatīk, punkts. Skatāmies Hilton Charm Dreams un Continental (lai gan operators ar lidojumu kavējumiem arī ir dārgāks).
аватар V.Zolot
Continental Plaza Beach Resort ieeja jūrā ir laba, bet viss pārējais izskatās maigi izsakoties skumji. Šī gada laikā ar vīru esam bijuši Club El Faraana Reef trīs reizes, mums patīk.
аватар MaiKK
Sharm Dreams Resort (bijušais Hilton) pludmale ir laba, piemērota tiem, kas neprot peldēt. Ja vēlaties atpūsties (bez nerviem), izvēlieties citu viesnīcu šajā līcī (Novotel, Marriott). Novembrī atpūtāmies Sharm Dreams - viena vilšanās.
аватар alla.neshcheretnaya
Jā, Faraana, neskatoties uz to, ka ir ļoti laba pludmale, kas der visiem, visiem - viesnīca tiešām nav variants.Tā ir tikai kaut kāda čigānu nometne, ļoti nomācošs izskats, man arī nepatika ,atpūtāmies kaimiņu viesnīcā un staigājām pa pludmales līniju tur ekskursijā,parunājāmies ar atpūtniekiem.Viņiem bija tikai divi argumenti šīs viesnīcas apmeklējumam-lēta cena un laba pludmale.No REALY neko labu vairāk nedzirdējām atpūtnieki šajā viesnīcā.pakalpojums
аватар V.Zolot
Labs serviss Maldīvu salās, Bermudu salās, Turcijā. Ēģiptē, Sarkanajā jūrā. Un es tur atpūšos un mīlu Faraanu ziemā.
аватар alla.neshcheretnaya
Labs serviss ir visur - cenas jautājums.
аватар gribineidg
Ne visi ir servisa un zivju cienītāji.Anekdote: viens no maniem draugiem, pirmo reizi viesojoties Šarmā, bija sašutis: nu, vai tā ir jūra - bezdibenis, kurā visi kāpj no tilta, un šīs nejaukās zivis cenšas lai tevi iekostu. Šausmas.
аватар gribineidg
Ikviens ir tāds rifu, koraļļu un zivju profesionālis. Viņi peld stundām ilgi, apbrīno un pat neiedomājas, ka zivju nosaukumi daudziem neko neizsaka Saulriets no krasta, baseini, slidkalniņi, bārs un viss inc = atpūta un relaksācija.
аватар Aleksx
Pati Sarkanā jūra un peldēšanās tajā, īsta atpūta.
Lai izklaidētos, nav jāzina visas zivis pēc vārda kā piemiņa)))
аватар gribineidg
Faktiski būtībā autora uzdotais jautājums,
un tad mēs visi novirzījāmies no tēmas. Kā jau lielajās viesnīcās un jo īpaši Sharm Plaza tiek risināts jautājums par peldēšanu peldēt neprotošo.Man šķiet, ka Dreams Beach (ja nemaldos) blakus pontonam ir vieta, kas norobežota ar lādei. -dziļas bojas. Platums nav liels, bet garums ir normāls šai vietai. Palīdzēsim jautājuma autorei kopā atrast citu viesnīcu, autors zin par Naamu, bet Meltonu utt. Daudzi ceļo ar bērniem,veciem cilvēkiem,vai tiešām viņiem ir baseins un vienkārši sēž un skatās uz jūru.Rakstiet kas bieži brauc uz budžeta viesnīcām,konsultējiet cilvēku.
аватар Slav_na
V. Zolots,
Pastāsti man, pliz, vai Continental Plaza Beach Resort ēdiens ir kļuvis labāks? pametām to rindu un trūkuma dēļ, lai gan pati viesnīca mums patika. Patiešām, tas bija sen...
Continental ir lielisks vecā pontona zonā. un rifs bija labs. bet teikt, ka tur var iet dziļi smiltīs - tā nav. tātad, plunčājieties pie krasta (attēlā) un pastaigājieties pa applūdušo akmens pontonu un apskatiet visādas zivis.
Starp citu, tieši tāda pati situācija ir arī Hiltonē, kas ir Ūdenskritumi - smilšainajā pludmalē var aiziet tikai līdz viduklim, bet tur ir applūdusi akmens "celiņa", pa kuru var tikt līdz jūrai.
аватар V.Zolot
YaSlavnaYa, atvainojos, ka neatbildēju uzreiz, mēs lidojām uz Eiropu. Continental Plaza Beach Resort ēdiens ir ļoti slikts.
аватар Slav_na
V.Zolot, paldies! tāpēc mēs nekļūdījāmies
аватар V.Zolot
YaSlavnaYa, lūdzu! Vienmēr ar prieku palīdzu, jo pati regulāri izmantoju foruma dalībnieku padomus.
аватар yulacha2011
Iebraukt aizliegts
аватар Olyaa_Kiev
Šeit ir ieeja ūdenī, nevis no pontona:
Veciem cilvēkiem noteikti ne
аватар V.Zolot
Tikko atgriezos no Plaza, ir zvans, bet ļoti problemātiski. Veciem cilvēkiem neiesaku. Laukumu galvenokārt uzskata tie, kam patīk snorkelēt pa visu līci.
аватар Svetlana563843
Nē, noteikti nē. Cilvēki, kas neprot peldēt vestēs vai peldēt riņķī. Biju gan Farānas rifs, gan Sentido rifu oāze. Visvairāk Sharm Plaza man patika jūra. simts reizes.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sharm Plaza Hotel 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl