Jautājums par viesnīca Sharm Plaza Hotel 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
219 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdzība viesnīcas izvēlē, ļoti vēlama: kārtīgs ēdiens, bezmaksas Wi-Fi, zivis, tīrs
Zinātāji, eksperti un vienkārši pieredzējuši tūristi, palīdziet izdarīt izvēli, pretējā gadījumā smadzenes vārās no pretrunīgu atsauksmju pārpilnības)) (ļoti vēlams: pienācīgs ēdiens, bezmaksas Wi-Fi, zivis, tīras)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2017-01-117 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  24
аватар ledi.lana
P.S. Jums ir jāizvēlas no Siva Sharm Resort & Spa 5*, The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5*, BARCELO TIRAN SHARM 5*, Sharm Plaza 5*.
аватар milaposokhova
Tikai neizvēlies Sharm Plaza 5!!! ŠAUSMAS!
аватар ledi.lana
Vai varat pastāstīt vairāk par šausmām?
аватар milaposokhova
Izlasiet manu pārskatu vietnē.
аватар lenchik.sumy.88
Normāla viesnīca, pagājušogad biju trīs reizes, tagad eju uz ceturto. Liela teritorija, lielisks koraļļu rifs. Ja jums patīk peldēt, šī ir lieliska iespēja. Un nav dārgi
аватар tbgor
Decembra beigās bijām Sivā. Wi-Fi ir bezmaksas, taču tā NAV. Par uzturu ir rakstīts daudz, bet ne tik slikti, kā saka. Pietiekamā daudzumā var ēst gaļu un zivis (bet ne īpaši daudz) un visu pārējo, līdz pat saldējumam. Mēs neredzējām nevienu izsalkušu cilvēku. Vieta ļoti labi aizsargāta no vējiem, ērta atpūtai. Rifu un zivis pietiekamā skaitā, ja esat ļoti prasīgs. Bet viss ir blakus. Netālu - 10 minūtes - Soho. Istabas nav tik izmirušas, kā saka, vai arī mēs to sapratām. Ēģiptē biju 10 reizes.Vienmēr kaut kas labāks, kaut kas sliktāks. Viņi izvēlējās paši. Jā, mēs neredzējām rotaļu laukumus. Mums nevajag. Vai varbūt kaut kur ir. Es dotos uz šo viesnīcu vēlreiz, lai gan nekad agrāk to neesmu darījis.
аватар ledi.lana
tbgor, vispār mēs sliecamies uz viņu)), bet pēc negatīvo atsauksmju izlasīšanas sākām šaubīties.
Es precizēšu: mēs braucam divas pieaugušas sievietes, es gribu iegūt komfortu un atpūtu))
lenchik.sumy.88, Minskai tas nav tik - nav dārgi, 1500-1700 USD par diviem ...
аватар lenchik.sumy.88
Es nezinu kā jums, no Kijevas par 7 naktīm USD 314 vienai personai ((
аватар lenchik.sumy.88
Uz Sharm Plaza
аватар ledi.lana
lenchik.sumy.88, kāpēc Sharm Plaza ir labāks? Kāpēc jūs to iesakāt?
аватар tbgor
Personīgi mums nav pretenziju pret Siwa. Visi, kas šajā laikā atpūtās pie mums, manuprāt, bija apmierināti. Par zādzībām toreiz nedzirdējām, taču bijām uzmanīgi. Uzmanīgi izlasiet par augļu iegādi no šīs viesnīcas, ja izlemsiet, ar prieku rakstīšu sīkāk. Agrā reģistrēšanās un vēlā izrakstīšanās arī nav problēma.
аватар ledi.lana
Tas, ka rokassprādzes nav nogrieztas un var kaut ko uzkost pirms došanās ceļā, ir liels pluss!
аватар vic21
Oktobrī atradās Shvrm Plaza. Jūra vēsa, koraļļi skaisti (īpaši, ja peldat uz Hyatt hoteli), pludmale ir aizsargāta no viļņiem. Ēdināšana ir budžeta, ļoti atkarīga no tūristu skaita (jo vairāk cilvēku, jo labāk). Bezmaksas wi-fi tikai reģistratūrā, bet vājš.
аватар agent_borabora
"Jums ir jāizvēlas no Siva Sharm Resort & Spa 5*, The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5*, BARCELO TIRAN SHARM 5*, Sharm Plaza 5*"
- saskaņā ar jūsu kritērijiem "pienācīgs ēdiens, bezmaksas Wi-Fi, zivis, tīrs" NEVIENA viesnīca neder.
Bet labāk pēc cipariem Barselo.
аватар Zimolga
Bija Sharm Plaza pirms Jaunā gada. Es neredzēju nekādas šausmas. Redzēju šausmīgu apskatu, puiši atpūtās paralēli mums. Varbūt viņiem tik ļoti paveicās, varbūt viņi neatrada kopīgu valodu ar darbiniekiem, es nezinu. Bet, lasot recenziju, man rodas iespaids, ka mēs ar viņiem atpūtāmies paralēlos visumos. Es uzrakstīšu savu atsauksmi vēlāk.
Jēdzieni "tīra" un "pienācīga pārtika" katram ir atšķirīgi. Manai gaumei ēdiens bija diezgan pieklājīgs.
Savos kritērijos jūs neņēmāt vērā ļoti svarīgu faktoru - atrašanās vietu, un ziemā tas Šarmā ir kritisks. Barcelo Tiran, pēc atsauksmēm, ir pieklājīga viesnīca, taču tā atrodas Nabkā, kur, visticamāk, jūrā iekāpt nemaz nevarēs - pūš stiprs vējš. Siva un Sharm Plaza ir viena un tā paša ķēdes viesnīcas, visticamāk, ēdiens tur ir gandrīz vienāds. Bet Siwa atrodas Sharks Bay, kur vēji ir stiprāki nekā Gardens Bay, kur atrodas Sharm Plaza. 1500-1700 USD diviem ir liela nauda, ​​no Ukrainas par tādu naudu var izvēlēties daudz augstākas klases viesnīcu.
аватар agent_borabora
"Barcelo Tiran, pēc atsauksmēm, ir pieklājīga viesnīca, taču tā atrodas Nabkā, kur, visticamāk, jūrā iekāpt nemaz nevarēs – pūš stiprs vējš."
– Neskatoties uz stipro vēju, Barselo pludmalei ir tik unikāla struktūra, ka var peldēt jebkurā vētrā – viļņi vienkārši iet uz sāniem.
Šī ir vienīgā viesnīca Nabkā, kurā var peldēties jebkuros laikapstākļos.
аватар Zimolga
"Neskatoties uz stipro vēju, Barselo pludmalei ir tik unikāla struktūra, ka var peldēt jebkurā vētrā – viļņi vienkārši iet uz sāniem." Interesanti, es nezināju par šo šīs viesnīcas funkciju. Jautājuma autorei atliek izlemt, vai viņa ir gatava ieiet rāmā jūrā zem brāzmainā aukstā vēja un vai Nabkas aukstie vēji ir iekļauti viņas relaksācijas idejās. Manu paziņu vidū ir ne mazums, kas aiz nezināšanas ziemā izvēlējās viesnīcas Nabkā un pēc tam sūdzējās, ka ir auksts un visu laiku staigāja jakās.
аватар ledi.lana
Jautājuma autoram ir pilnīgi vienalga, kādi vēji tur ziemā, mēs plānojam atvaļinājumu aprīlī)))
Jēdziens ir pienācīgs uzturs, tas ir, gaļa, zivis, dārzeņi, augļi pietiekamā daudzumā, lai nebūtu kuņģa problēmu (saindēšanās, zarnu darbības traucējumi). Ne pārāk prasīga, bet "uzlabojoša" badošanās un "piespiedu" kuņģa tīrīšana mūsu plānos nav iekļauta))
аватар lenchik.sumy.88
Biju Sharm Plaza aprīlī, laikam jābūt labam, jūra silta, ēdiens diezgan labs, gaļas un zivju, dārzeņu un augļu izvēle būs pietiekama. Uz vietas ir a la carte restorāni - itāļu - ir makaroni un picas, libāniešu - ir gaļa un zivis, kas nav parastajā restorānā, četras reizes, kad biju šajā viesnīcā, nebija nekādu problēmu. Jums jāsaprot, ka tas nav Rixus vai Savoy, un ēdienkartē nevajadzētu gaidīt kaut ko pasakainu.
аватар lenchik.sumy.88
Istabas tīras, uzkopšana tika veikta katru dienu un mainīti dvieļi.Wi-Fi viesnīcas vestibilā iesaku pirkt vietējo SIM karti / cena 8-10 $ un visur lielisks internets, pludmale laba - divi pontoni, nav simts metrus garš kā citās viesnīcās un ļoti skaists koraļļu rifs un daudz zivju
аватар milaposokhova
Lasu un brīnos par Sharm Plaza 5 viesnīcas atsauksmēm "Katru gadu atpūšos Ēģiptē, bet tādu viesnīcu nebiju redzējis attiecībā pret viesiem, ēdienu, istabu uzkopšanu un netīrumiem pludmalē! Dienu vēlāk a. 12 gadus vecs bērns tika ievietots slimnīcā ar smagu saindēšanos un augstu drudzi zem pilinātāja uz 6 stundām Nākamajā dienā atkal nācās saukt ātro palīdzību, jo atkal uzlēca temperatūra.Un atkal uz pilinātāja visu nakti!Telefoni starptautiskajiem sakariem un apdrošināšanas kompānija "nestrādāja" viesnīcā.Ar nerviem sazinājos ar Ukrainu par saviem līdzekļiem.Tīra istabas: lēja ūdeni no spainīša backhand, un tad ar koka mopu iedzen šo ūdeni koridorā!! Šī ir 5" viesnīca!! Ir daudz ko rakstīt, vēlreiz piedzīvot visas šausmas. Ir video par pludmali. Šeit to nav iespējams izmest. AIZSARGI SAVU VESELĪBU UN NERVU. NEIESAKU VIESNĪCU..
аватар agent_borabora
"Ne pārāk prasīga, bet "uzlabojoša" badošanās un kuņģa "piespiedu" tīrīšana mūsu plānos nav iekļauta))"
- Tātad, iesaku aizmirst par Siva Sharm Resort & Spa 5*, The Grand Hotel Sharm El Sheikh 5*, Sharm Plaza 5*.
аватар tbgor
Es Sivu neaizvedu uz sliktām viesnīcām. Un pat otrādi. Bet, kā saka, garša un krāsa ...
аватар agent_borabora
Personīgi es neapgalvoju, ka Siwa ir slikta viesnīca. Vienkārši Siwa neattiecas uz viesnīcām, kur ir ēdienu izvēle, kvalitāte un klāsts.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sharm Plaza Hotel 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl