Slikti, bet cenas vērts

Rakstīts: 2 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 23 — 30 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Pat ukraiņ u tū ristam teikš u - viesnī ca ir tik un tā .
No komplektiem, kas notiek pat viduvē jā s viesnī cā s, ir tikai mazgā š anas lī dzekļ i, fē ns un tualetes papī rs.
Bez peldmē teļ iem, bez č ī bā m, bez diegiem, bez tē jkannas, niecī ga ledusskapja.
Televizors ir normā ls un mū su zibatmiņ as disks hawal.
Visu laiku mums bija ū dens, kas nebija karsts, bet vannas istabā knapi silts un izlietnē silts. Izlietnē mazgā jā m galvas, un vannas istabā mazgā jā m - ū dens vē ss, bet ne kritisks ķ ermenim.

Zā lē , kur visi stundā m gaida apmetni, srač s ir drausmī gs - viss noputē jis un nomē tā ts ar muš ā m, tualete smird, kā lauku piebū ve ar caurumu, lai gan ar tualetes podu. Viņ i meta administratorei mantas un devā s brokastī s bez rokassprā dzē m – neviens neskatī jā s. Bet tad es pirmo un pē dē jo reizi apmeklē ju brokastis. Vienī gais, ko darī ju brokastu laikā , paņ ē mu kafiju un aizgā ju uz baseinu to dzert. Par agro reģ istrē š anos maksā t ir bezjē dzī gi - vienalga, kamē r nav veikta tī rī š ana, viņ i netiks nokā rtoti, un apkopē jas nā k 10 un iztī ra vispirms tiem, kas dod dolā ru, nevis tiem, kas maksā ja oficiā li.
Tī rī š ana tiek veikta pē c pieprasī juma - jū s piekarat zī mi, un viņ i jū s uzkopj jū su vietā . Jū s ieliekat dolā ru - viņ i to dara uz tā paš a klupiena, bet ar gulbi vai mē rkaķ i no dvieļ a, kuru pē c tam nav iespē jams izmantot, jo. tas ir slapjš .
Viss pā rē jais ir lieliski.
Jū ra ir dabas brī nums.
Cilvē ki ir jauki un draudzī gi. Un, ja arī tu esi tukla blondī ne, tad vari bū t jebkurā vecumā – tevi joprojā m visur pavadī s vī rieš u no 20 un vecā ku apbrī nas pilni skatieni. . .
Gandrī z visi zina krievu valodu. Un, ja cilvē ks ir no eirosugas, tad 99 gadī jumos no 100 viņ š ir arī mū su padomju.
Ē diens š ajā viesnī cā nav strū klaka. Brokastis ir tik un tā - man nebija ko ē st. Ceptas olas ē st nav iespē jams – smirdoš ā cepamā virsma olā m pieš ķ ir neatkā rtojamu smaku. Desa - seitan. Siers - arī iespaids, ka veģ etā rietis. biezpiena masa ir forš a, bet pā rsā lī ta. Bet pusdienā s un vakariņ ā s izvē le jau normā la un vienmē r bija ko ē st. Gaļ a vienmē r ir bijusi. Salā ti ar cilantro, bet arī tikai daudz izcirtņ u. Mani aizrā va tvaicē ti dā rzeņ i - tie bija ļ oti labi pagatavoti.
Autobusi uz pludmali neiet biež i, bet mē s biež i devā mies kā jā m un agri - pusdeviņ os jau pludmalē Naama Bay, un pē cpusdienā - uz koraļ ļ iem. Ž ē l, ka no koraļ ļ iem agri izbrauc autobuss, bet taksometrs Ē ģ iptē nav dā rgs.

Vakarā izstaigā jā m skaisto vecpilsē tu, gā jā m uz restorā niem un kafejnī cā m, tirdziņ i visi lī dz naktij vaļ ā . Razlekalovo vienmē r ir viesnī cā , krastmala ir skaista. Un jū s varat arī ietī ties segā un gulē t uz dī vā niem viesnī cas ū denspī pes bā rā , ievietot tur mū ziku no zibatmiņ as diska un dejot, dzert izcilu kafiju par dolā ru vai kaut ko bez maksas no bā ra, kas ir iekļ auts. alkohols ir tik un tā , bet piedevas ir lieliskas, un puiš i kokteiļ i izrā dī jā s lieliski.
Kopumā man viss patika.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu