Laba viesnīca, iesaku

Rakstīts: 18 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 2 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s ieradā mies vakarā un uzreiz tikā m apsē duš ies. Uzreiz ieslē dzu kondicionieri - darbojas, bet nesalst. Es nekavē joties dodos atpakaļ uz reģ istratū ru un ziņ oju par to. Aita: "Viss kā rtī bā , tagad atnā ks inž enieris, pagaidiet. " Mē s virpuļ ojā m, grozī jā mies, nolē mā m nepazaudē t vakariņ as, iet ē st un tad turpinā t š o bodyagi. Pē c vakariņ ā m nolē mā m doties vē lreiz pā rbaudī t temperatū ru istabā , un pē kš ņ i š ajā laikā kondicionieris pā rgā ja rež ī mā . Tuvojamies un neticam savā m acī m - durvis vaļ ā , konders izmē tā ts gabalos un 2 cilvē ki savā c to kaudzē . Ja godī gi, noskaņ ojums uzreiz pacē lā s, pirmo reizi mū ž ā iedevu dzeramnaudu no visas sirds.
Istaba plaš a, labi uzkopta, viss tī rs. Nav pelē juma, sē nī š u, prusaku utt. Lai gan pirms izbraukš anas izlasī jā m citu atsauksmes un bijā m gatavi to redzē t. Santehnika ir labā stā voklī , nekur nav sū č u vai pilienu. Divi krievu kanā li televī zijā . Tī rī š ana bija reizi 7 dienā s, ziepes un š ampū ni bija jā prasa no apkopē jas. Viņ š man iedeva sauju bez š aubā m.
Wi-Fi tikai vestibilā . Pī ķ a stundā s pietiek tikai sarakstei kurjerā . No rī ta, kad neviena nav, ā trums normā ls. Varat nosū tī t 30-50 MB failus, skatī ties vietnes.

Ē diens ir diezgan pieklā jī gs. Gaļ a - vistas un liellopu gaļ a, zivis - stavridas (vai skumbrijas), pangasijas. Piedevas - kartupeļ u biezeni, makaroni, rī si utt. Pā rē jais ir zupas, salā ti, sagrieztas desiņ as un siers, konditorejas izstrā dā jumi, ievā rī jumi, Turcijai un Ē ģ iptei raksturī gs medus. Vienī gais, kas mani pā rsteidza, bija arbū zi un melones, kas nav ī paš i saldi, es pat teiktu, ka sliktā ki par tiem, kas atrodas Hersonā . Bet datumi ir lieli un sulī gi. Trauki ir tī ri, lai gan atsauksmē s daudzi sū dzas. Varbū t es vienkā rš i neredzu netī rumus.
Teritorija liela, kopta. Divi peldbaseini, galda teniss, biljards, futbola laukums.
Autobusi uz pludmali kursē stingri pē c grafika, tikai sē dvietas. Ja ir vairā k cilvē ku, uzreiz laiž papildus autobusu (acī mredzot administrā cija lasa atsauksmes). HADABA koraļ ļ u pludmale ir vienkā rš i nesalī dzinā ma, tur ir daudz zivju, stunda laika ū denī aizskrien acumirklī . Vienmē r ir brī vas vietas, arī ē nā zem lietussarga. Starp citu, mums pludmale ir bez maksas, lai gan kopumā nepiederoš ajiem ieejas maksa ir 3$. Ir tualete, bet nav bā ra.
Ir vietas, kur doties vakarā . Blakus ir rū pniecī bas preč u tirgus, kafejnī cas-restorā ni, klubi, kam ļ oti vajadzē s, atradī s kazino.
Kopumā domā ju, ka viesnī ca attaisno 4* kategoriju.
Kas vē las redzē t attē lu, var atrast atsauksmi internetā https://www.youtube.com/watch? v=OhOErSq5cqY&t=5s
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu